Brechtje | dinsdag 20 april 2004 @ 16:55 |
Ik wil me Pa verassen met een heerlijke taart of cake ofzo te bakken. Dat doe ik erg vaak maar nu heb ik een duits pak. Dit is alles wat er opstaat please vertaal het voor me dan weet ik hoe ik het moet maken. hier is het: ____________________________________________________________________________ Káse Kuchen Gesamt Inhalt 500g Mindestens haltbar bis ende: siehe den Boden Dies Enthalt die packung: 250g grundmiscung for den Boden 250g mischung fur der belag Und sie fugen noch hinzu: Fur den teig: 1 ei, 50 g weiche margarina fur den belag: 4 eier, 1 gestr, EL Zucker, 500 g Magerquark 375 ml kaltes wasser Bitte gebrauchanleitung fur Ilhern herd beachten Backzeit: etwa 70 minuten Strom: etwa 170 (vorgeheiz) Gas: Stufe 2-3 (nicht vorgeheizt) HeBluft-herd: etwa 150 ______________________________________________________________________ Dit was het en dan ook nog voorbereidingen enzo maar wie wilt dit vertalen? | |
Doodmetaal | dinsdag 20 april 2004 @ 16:57 |
Verassen en dan post je het op fok?? ![]() | |
Duder | dinsdag 20 april 2004 @ 16:59 |
Je moet er in ieder geval een paar gram hasj in doen, dan is het zeker een leuke verassing. | |
Hammerbee | dinsdag 20 april 2004 @ 17:03 |
Je moet je pa niet verassen, je kan hem beter verrassen ![]() | |
Yeahinho | dinsdag 20 april 2004 @ 17:03 |
Jij kunt toch alleen BrEeZaH-taal lezen? ![]() | |
Allan24 | dinsdag 20 april 2004 @ 17:41 |
quote:Eet smakelijk ![]() | |
Yeahinho | dinsdag 20 april 2004 @ 17:48 |
quote:Eet smakelijk ![]() | |
Niwa | dinsdag 20 april 2004 @ 17:57 |
De cake van Káse Volledig minstens duurzame inhoud van 500g om te beëindigen: zie de grond Dit bevat de verpakking: 250g grundmiscung voor het bont van het grond250g mengsel de voering En het verbindt nog daarnaast: Bont het deeg: 1 ei, 50 g zachte margarina bont de voering: 4 eieren, 1 gestr, De suiker van Gr, 500 g magere quark 375 ml koud water Gelieve na te denken het fornuis van het bontilhern van de douanebegeleiding bakkend tijd: ongeveer 70 minuten Rivier: (vorgeheiz) gas ongeveer 170: Het fornuis van de de verhogingslucht van stadium 2-3 (niet pre-opgewonden): ongeveer 150 | |
blijhoofd_bennie | dinsdag 20 april 2004 @ 17:59 |
Káse Kuchen is ranzig en ik wil niet dat jouw pa je compleet onderkotst. Geef hem voor de verandering eens een goede Hollandse (met)worst ![]() | |
brighton | dinsdag 20 april 2004 @ 18:09 |
Ja, wie sage ich das jetzt | |
kibber | dinsdag 20 april 2004 @ 18:12 |
What the?! Sinds wanneer worden reactie's verwijderd? Is dit weer zo'n yvonne actie? Mogen we niet even tegen brechtje zeggend at google haar graag wil helpen? | |
LostFormat | dinsdag 20 april 2004 @ 18:14 |
![]() | |
LostFormat | dinsdag 20 april 2004 @ 18:15 |
![]() | |
dvr | dinsdag 20 april 2004 @ 18:19 |
quote:Het recept lijkt wel niet helemaal compleet. Bij de meeste kwarktaarten doe je alleen de bodem in de oven, en het kwarkgedeelte giet je er daarna op en dan zet je hem in de koelkast om op te stijven. Maar misschien moet bij deze taart ook de kwark in de oven, want er gaan eieren doorheen.. Staat er echt niet meer op die verpakking? | |
Chriz2k | dinsdag 20 april 2004 @ 19:13 |
quote:Ik ben verliefd op je ![]() | |
dvr | dinsdag 20 april 2004 @ 19:19 |
Hoi Brechtje, Ik heb ontdekt hoe het moet met die taart: Eerst de taartbodem maken: Maak het deeg door de bodemmix, het ei en de margarine door elkaar te mixen met een handmixer met deeghaken. Neem een springvorm (van 26cm doorsnede) en vet de bodem en de rand in. Gebruik eenderde deel van het deeg om de bodem te bekleden. Maak van de rest van het deeg een lange dikke strook, waarmee je de binnenkant van de rand van de springvorm bekleedt. Deze rand moet ongeveer 3cm hoog worden. Dan nu de vulling maken! Breek de eitjes in een kom en haal voorzichtig de dooiers er uit (bewaar die), zodat je in de kom 4 eiwitten overhoudt. Doe daar de eetlepel suiker bij en klop het op met de mixer (gewone mixpootjes dit keer) tot het een heel stijf schuim geworden is. Pak dan de vulling-mix en doe die in een hoge kom. Doe de 4 dooiers erbij en de kwark en het water. Dit een minuutje mixen tot het een mooi glad mengsel is. Stort hier het geklopte eiwitschuim overheen, en spatel het voorzichtig (niet teveel spatelen) door elkaar. Giet het daarna in de taartvorm, en zet de taart in de oven (70 minuten, zie boven). Na het bakken laat je de taart een kwartiertje afkoelen op het aanrecht. Dan met een mes de rand van de taart voorzichtig losmaken van de springvorm. Je kunt hem zo verder laten afkoelen, al dan niet met de springvorm er nog om. Je kunt de taart ook heel voorzichtig uit de vorm halen en op een taartrooster zetten als je dat hebt. Succes! | |
Chriz2k | dinsdag 20 april 2004 @ 19:22 |
quote:Wow, Brechtje moet wel heel speciaal voor jou zijn... ![]() | |
Allan24 | dinsdag 20 april 2004 @ 19:27 |
Misschien moet dit/deze topic dan toch maar naar Culinesse ![]() | |
dvr | vrijdag 23 april 2004 @ 13:21 |
En.. heb je die taart al gebakken? Was 'ie ![]() ![]() |