Eet smakelijkquote:Op dinsdag 20 april 2004 16:55 schreef brechtje het volgende:
Ik wil me Pa verassen met een heerlijke taart of cake ofzo te bakken. Dat doe ik erg vaak maar nu heb ik een duits pak. Dit is alles wat er opstaat please vertaal het voor me dan weet ik hoe ik het moet maken.
hier is het:
____________________________________________________________________________
Káse Kuchen kazaa koeken
Gesamt Inhalt 500g zand inhoud 500g
Mindestens haltbar bis ende: siehe den Boden minste houdbalk tweemaal ook: zie de vloer
Dies Enthalt die packung: deze ook hout de pakking
250g grundmiscung for den Boden 250g grondmengsel van de vloer
250g mischung fur der belag 250g mengsel voor het beleg
Und sie fugen noch hinzu: en ze voeren nog daarachter
Fur den teig: vier de tijger
1 ei, 50 g weiche margarina 1 ei, 50g witte margarine
fur den belag: voor het beleg
4 eier, 1 gestr, EL Zucker, 500 g Magerquark 4 eieren, een gestrande EL-zuiger, 500g vermageringskwark
375 ml kaltes wasser er was ook 375 ml koude
Bitte gebrauchanleitung fur Ilhern herd beachten gebruik ook de aanleiding voor je acht herten
Backzeit: etwa 70 minuten baktijd enzo 70 minuten
Strom: etwa 170 (vorgeheiz) stroom enzo 170 voorgeheet
Gas: Stufe 2-3 (nicht vorgeheizt) gas 2-3 spullen niet voorgeheet
HeBluft-herd: etwa 150 heflucht hert enzo 150
______________________________________________________________________
Dit was het en dan ook nog voorbereidingen enzo maar wie wilt dit vertalen?
Eet smakelijkquote:KáS3 kUgEn
G3S4Mt iNh4lT 50G
mInD3St3n$ HaLtBaR Bi$ EnD3 sIeHe d3n bOdEn
DiE$ eNtHaLt dI3 pAkUnG
250G GrUnDmIsCuNg fOr dEn bOdEn
250g mIsGuNg fUr dEr bLaG
uNd sIe fUgEn nOg hInZu
FuR DeN T3Ig
1 Ei 50 G WeIgE MaRgArInA
fUr d3n bLaG
4 EiEr 1 gEsTr 3L ZuKeR 50 g mAg3rQuArK
375 mL K4LtEs w4sEr
BiT3 g3bRaUg4nLeItUnG FuR IlHeRn h3rD B4Gt3n
BaKzEiT EtWa 70 MiNuTeN
$TrOm 3Tw4 170 (vOrGeHeIz)
gAs sTuFe 2-3 (NiGt vOrG3HeIzT)
HeBlUfT-HeRd eTwA 150
Het recept lijkt wel niet helemaal compleet. Bij de meeste kwarktaarten doe je alleen de bodem in de oven, en het kwarkgedeelte giet je er daarna op en dan zet je hem in de koelkast om op te stijven. Maar misschien moet bij deze taart ook de kwark in de oven, want er gaan eieren doorheen.. Staat er echt niet meer op die verpakking?quote:Kwarktaart
In de verpakking zit:
250 gr deegmix voor de bodem
250 gr mix voor de vulling
Hier moet je zelf nog aan toevoegen:
Voor het deeg van de bodem:
1 ei en 50 gr zachte margarine
Voor de vulling:
4 eieren
1 afgestreken eetlepel suiker
500 gr. magere kwark
375 ml koud water
Baktijd:
Electrische oven: ong. 70 min op 170 graden (eerst voorverhitten)
Heteluchtoven: 70 min. op 150 graden
Gas-oven: Stand 2-3 (niet voorverhitten)
Ik ben verliefd op jequote:Op dinsdag 20 april 2004 16:55 schreef brechtje het volgende:
Ik wil me Pa verassen met een heerlijke taart of cake ofzo te bakken. Dat doe ik erg vaak maar nu heb ik een duits pak. Dit is alles wat er opstaat please vertaal het voor me dan weet ik hoe ik het moet maken.
hier is het:
____________________________________________________________________________
Káse Kuchen
Gesamt Inhalt 500g
Mindestens haltbar bis ende: siehe den Boden
Dies Enthalt die packung:
250g grundmiscung for den Boden
250g mischung fur der belag
Und sie fugen noch hinzu:
Fur den teig:
1 ei, 50 g weiche margarina
fur den belag:
4 eier, 1 gestr, EL Zucker, 500 g Magerquark
375 ml kaltes wasser
Bitte gebrauchanleitung fur Ilhern herd beachten
Backzeit: etwa 70 minuten
Strom: etwa 170 (vorgeheiz)
Gas: Stufe 2-3 (nicht vorgeheizt)
HeBluft-herd: etwa 150
______________________________________________________________________
Dit was het en dan ook nog voorbereidingen enzo maar wie wilt dit vertalen?
Wow, Brechtje moet wel heel speciaal voor jou zijn...quote:Op dinsdag 20 april 2004 19:19 schreef dvr het volgende:
Hoi Brechtje,
Ik heb ontdekt hoe het moet met die taart:
Eerst de taartbodem maken:
Maak het deeg door de bodemmix, het ei en de margarine door elkaar te mixen met een handmixer met deeghaken.
Neem een springvorm (van 26cm doorsnede) en vet de bodem en de rand in.
Gebruik eenderde deel van het deeg om de bodem te bekleden. Maak van de rest van het deeg een lange dikke strook, waarmee je de binnenkant van de rand van de springvorm bekleedt. Deze rand moet ongeveer 3cm hoog worden.
Dan nu de vulling maken!
Breek de eitjes in een kom en haal voorzichtig de dooiers er uit (bewaar die), zodat je in de kom 4 eiwitten overhoudt. Doe daar de eetlepel suiker bij en klop het op met de mixer (gewone mixpootjes dit keer) tot het een heel stijf schuim geworden is.
Pak dan de vulling-mix en doe die in een hoge kom. Doe de 4 dooiers erbij en de kwark en het water. Dit een minuutje mixen tot het een mooi glad mengsel is. Stort hier het geklopte eiwitschuim overheen, en spatel het voorzichtig (niet teveel spatelen) door elkaar. Giet het daarna in de taartvorm, en zet de taart in de oven (70 minuten, zie boven).
Na het bakken laat je de taart een kwartiertje afkoelen op het aanrecht. Dan met een mes de rand van de taart voorzichtig losmaken van de springvorm. Je kunt hem zo verder laten afkoelen, al dan niet met de springvorm er nog om. Je kunt de taart ook heel voorzichtig uit de vorm halen en op een taartrooster zetten als je dat hebt.
Succes!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |