abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_18564022
Ik wil me Pa verassen met een heerlijke taart of cake ofzo te bakken. Dat doe ik erg vaak maar nu heb ik een duits pak. Dit is alles wat er opstaat please vertaal het voor me dan weet ik hoe ik het moet maken.

hier is het:
____________________________________________________________________________

Káse Kuchen

Gesamt Inhalt 500g
Mindestens haltbar bis ende: siehe den Boden

Dies Enthalt die packung:

250g grundmiscung for den Boden
250g mischung fur der belag

Und sie fugen noch hinzu:

Fur den teig:
1 ei, 50 g weiche margarina

fur den belag:
4 eier, 1 gestr, EL Zucker, 500 g Magerquark
375 ml kaltes wasser

Bitte gebrauchanleitung fur Ilhern herd beachten
Backzeit: etwa 70 minuten

Strom: etwa 170 (vorgeheiz)
Gas: Stufe 2-3 (nicht vorgeheizt)
HeBluft-herd: etwa 150

______________________________________________________________________

Dit was het en dan ook nog voorbereidingen enzo maar wie wilt dit vertalen?
pi_18564072
Verassen en dan post je het op fok?? .
  dinsdag 20 april 2004 @ 16:59:05 #3
46998 Duder
strolling along
pi_18564125
Je moet er in ieder geval een paar gram hasj in doen, dan is het zeker een leuke verassing.
Ik heb meer respect voor feministen met grote borsten.....
pi_18564230
Je moet je pa niet verassen, je kan hem beter verrassen
pi_18564242
Jij kunt toch alleen BrEeZaH-taal lezen?
pi_18565158
quote:
Op dinsdag 20 april 2004 16:55 schreef brechtje het volgende:
Ik wil me Pa verassen met een heerlijke taart of cake ofzo te bakken. Dat doe ik erg vaak maar nu heb ik een duits pak. Dit is alles wat er opstaat please vertaal het voor me dan weet ik hoe ik het moet maken.

hier is het:
____________________________________________________________________________

Káse Kuchen kazaa koeken

Gesamt Inhalt 500g zand inhoud 500g
Mindestens haltbar bis ende: siehe den Boden minste houdbalk tweemaal ook: zie de vloer

Dies Enthalt die packung: deze ook hout de pakking

250g grundmiscung for den Boden 250g grondmengsel van de vloer
250g mischung fur der belag 250g mengsel voor het beleg

Und sie fugen noch hinzu: en ze voeren nog daarachter

Fur den teig: vier de tijger
1 ei, 50 g weiche margarina 1 ei, 50g witte margarine

fur den belag: voor het beleg
4 eier, 1 gestr, EL Zucker, 500 g Magerquark 4 eieren, een gestrande EL-zuiger, 500g vermageringskwark
375 ml kaltes wasser er was ook 375 ml koude

Bitte gebrauchanleitung fur Ilhern herd beachten gebruik ook de aanleiding voor je acht herten
Backzeit: etwa 70 minuten baktijd enzo 70 minuten

Strom: etwa 170 (vorgeheiz) stroom enzo 170 voorgeheet
Gas: Stufe 2-3 (nicht vorgeheizt) gas 2-3 spullen niet voorgeheet
HeBluft-herd: etwa 150 heflucht hert enzo 150

______________________________________________________________________

Dit was het en dan ook nog voorbereidingen enzo maar wie wilt dit vertalen?
Eet smakelijk
Verjaardagen zijn gezond -
hoe meer je er hebt, des te langer je leeft
pi_18565313
quote:
KáS3 kUgEn

G3S4Mt iNh4lT 50G
mInD3St3n$ HaLtBaR Bi$ EnD3 sIeHe d3n bOdEn

DiE$ eNtHaLt dI3 pAkUnG

250G GrUnDmIsCuNg fOr dEn bOdEn
250g mIsGuNg fUr dEr bLaG

uNd sIe fUgEn nOg hInZu

FuR DeN T3Ig
1 Ei 50 G WeIgE MaRgArInA

fUr d3n bLaG
4 EiEr 1 gEsTr 3L ZuKeR 50 g mAg3rQuArK
375 mL K4LtEs w4sEr

BiT3 g3bRaUg4nLeItUnG FuR IlHeRn h3rD B4Gt3n
BaKzEiT EtWa 70 MiNuTeN

$TrOm 3Tw4 170 (vOrGeHeIz)
gAs sTuFe 2-3 (NiGt vOrG3HeIzT)
HeBlUfT-HeRd eTwA 150
Eet smakelijk
pi_18565556
De cake van Káse

Volledig minstens duurzame inhoud van 500g om te beëindigen: zie de grond

Dit bevat de verpakking:

250g grundmiscung voor het bont van het grond250g mengsel de voering

En het verbindt nog daarnaast:

Bont het deeg:
1 ei, 50 g zachte margarina

bont de voering:
4 eieren, 1 gestr, De suiker van Gr, 500 g magere quark 375 ml koud water

Gelieve na te denken het fornuis van het bontilhern van de
douanebegeleiding bakkend tijd: ongeveer 70 minuten

Rivier: (vorgeheiz) gas ongeveer 170: Het fornuis van de de verhogingslucht van stadium 2-3 (niet
pre-opgewonden): ongeveer 150
I wonder if I can borrow more of Jogy's loose change unnoticed?
  dinsdag 20 april 2004 @ 17:59:40 #9
14349 blijhoofd_bennie
Wasser ist gut stuff
pi_18565596
Káse Kuchen is ranzig en ik wil niet dat jouw pa je compleet onderkotst. Geef hem voor de verandering eens een goede Hollandse (met)worst
Wasser fur alle
pi_18565843
Ja, wie sage ich das jetzt
pi_18565898
What the?!
Sinds wanneer worden reactie's verwijderd?
Is dit weer zo'n yvonne actie? Mogen we niet even tegen brechtje zeggend at google haar graag wil helpen?
pi_18565955
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_18565966
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_18566063
quote:
Kwarktaart

In de verpakking zit:
250 gr deegmix voor de bodem
250 gr mix voor de vulling

Hier moet je zelf nog aan toevoegen:

Voor het deeg van de bodem:
1 ei en 50 gr zachte margarine

Voor de vulling:
4 eieren
1 afgestreken eetlepel suiker
500 gr. magere kwark
375 ml koud water

Baktijd:
Electrische oven: ong. 70 min op 170 graden (eerst voorverhitten)
Heteluchtoven: 70 min. op 150 graden
Gas-oven: Stand 2-3 (niet voorverhitten)
Het recept lijkt wel niet helemaal compleet. Bij de meeste kwarktaarten doe je alleen de bodem in de oven, en het kwarkgedeelte giet je er daarna op en dan zet je hem in de koelkast om op te stijven. Maar misschien moet bij deze taart ook de kwark in de oven, want er gaan eieren doorheen.. Staat er echt niet meer op die verpakking?
pi_18567166
quote:
Op dinsdag 20 april 2004 16:55 schreef brechtje het volgende:
Ik wil me Pa verassen met een heerlijke taart of cake ofzo te bakken. Dat doe ik erg vaak maar nu heb ik een duits pak. Dit is alles wat er opstaat please vertaal het voor me dan weet ik hoe ik het moet maken.

hier is het:
____________________________________________________________________________

Káse Kuchen

Gesamt Inhalt 500g
Mindestens haltbar bis ende: siehe den Boden

Dies Enthalt die packung:

250g grundmiscung for den Boden
250g mischung fur der belag

Und sie fugen noch hinzu:

Fur den teig:
1 ei, 50 g weiche margarina

fur den belag:
4 eier, 1 gestr, EL Zucker, 500 g Magerquark
375 ml kaltes wasser

Bitte gebrauchanleitung fur Ilhern herd beachten
Backzeit: etwa 70 minuten

Strom: etwa 170 (vorgeheiz)
Gas: Stufe 2-3 (nicht vorgeheizt)
HeBluft-herd: etwa 150

______________________________________________________________________

Dit was het en dan ook nog voorbereidingen enzo maar wie wilt dit vertalen?
Ik ben verliefd op je
pi_18567295
Hoi Brechtje,

Ik heb ontdekt hoe het moet met die taart:

Eerst de taartbodem maken:

Maak het deeg door de bodemmix, het ei en de margarine door elkaar te mixen met een handmixer met deeghaken.
Neem een springvorm (van 26cm doorsnede) en vet de bodem en de rand in.
Gebruik eenderde deel van het deeg om de bodem te bekleden. Maak van de rest van het deeg een lange dikke strook, waarmee je de binnenkant van de rand van de springvorm bekleedt. Deze rand moet ongeveer 3cm hoog worden.

Dan nu de vulling maken!

Breek de eitjes in een kom en haal voorzichtig de dooiers er uit (bewaar die), zodat je in de kom 4 eiwitten overhoudt. Doe daar de eetlepel suiker bij en klop het op met de mixer (gewone mixpootjes dit keer) tot het een heel stijf schuim geworden is.

Pak dan de vulling-mix en doe die in een hoge kom. Doe de 4 dooiers erbij en de kwark en het water. Dit een minuutje mixen tot het een mooi glad mengsel is. Stort hier het geklopte eiwitschuim overheen, en spatel het voorzichtig (niet teveel spatelen) door elkaar. Giet het daarna in de taartvorm, en zet de taart in de oven (70 minuten, zie boven).

Na het bakken laat je de taart een kwartiertje afkoelen op het aanrecht. Dan met een mes de rand van de taart voorzichtig losmaken van de springvorm. Je kunt hem zo verder laten afkoelen, al dan niet met de springvorm er nog om. Je kunt de taart ook heel voorzichtig uit de vorm halen en op een taartrooster zetten als je dat hebt.

Succes!
pi_18567361
quote:
Op dinsdag 20 april 2004 19:19 schreef dvr het volgende:
Hoi Brechtje,

Ik heb ontdekt hoe het moet met die taart:

Eerst de taartbodem maken:

Maak het deeg door de bodemmix, het ei en de margarine door elkaar te mixen met een handmixer met deeghaken.
Neem een springvorm (van 26cm doorsnede) en vet de bodem en de rand in.
Gebruik eenderde deel van het deeg om de bodem te bekleden. Maak van de rest van het deeg een lange dikke strook, waarmee je de binnenkant van de rand van de springvorm bekleedt. Deze rand moet ongeveer 3cm hoog worden.

Dan nu de vulling maken!

Breek de eitjes in een kom en haal voorzichtig de dooiers er uit (bewaar die), zodat je in de kom 4 eiwitten overhoudt. Doe daar de eetlepel suiker bij en klop het op met de mixer (gewone mixpootjes dit keer) tot het een heel stijf schuim geworden is.

Pak dan de vulling-mix en doe die in een hoge kom. Doe de 4 dooiers erbij en de kwark en het water. Dit een minuutje mixen tot het een mooi glad mengsel is. Stort hier het geklopte eiwitschuim overheen, en spatel het voorzichtig (niet teveel spatelen) door elkaar. Giet het daarna in de taartvorm, en zet de taart in de oven (70 minuten, zie boven).

Na het bakken laat je de taart een kwartiertje afkoelen op het aanrecht. Dan met een mes de rand van de taart voorzichtig losmaken van de springvorm. Je kunt hem zo verder laten afkoelen, al dan niet met de springvorm er nog om. Je kunt de taart ook heel voorzichtig uit de vorm halen en op een taartrooster zetten als je dat hebt.

Succes!
Wow, Brechtje moet wel heel speciaal voor jou zijn...
pi_18567489
Misschien moet dit/deze topic dan toch maar naar Culinesse
Verjaardagen zijn gezond -
hoe meer je er hebt, des te langer je leeft
pi_18631773
En.. heb je die taart al gebakken? Was 'ie of ?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')