Klinkt heel erg lekker... Moeten we maar eens gaan proberen...quote:Op dinsdag 20 april 2004 17:00 schreef Mimi_Rei het volgende:
[...]
Waarom moet men (is dit typisch Nederlands soms?) in hemelsnaam altijd suiker door zijn salade gooienquote:Op dinsdag 20 april 2004 15:44 schreef Dirkh het volgende:
Zakje uit de supermarkt met gemengde sla.
Dot slasaus er door, gesnipperd uitje, augurkje, peper en zout en een beetje suiker. Voila. (i.v.m. dieet kan je natuurlijk een zoetmaker gebruiken en van die speciale slasaus)
Om het geheel iets "slanker" aan te kleden, kan je de mayonaise (voor een groot gedeelte) vervangen door yoghurt, kwark of fritessaus of zo.quote:Voor 6 personen3 middelgrote rode appels 2 middelgrote groene appels 2 stengels bleekselderij 1/4 kopje halve walnoten 0,6 dl mayonaise 2 el vinaigrette 1 el zure room
De appels in vieren snijden, klokhuis verwijderen en appel in blokjes van 2 cm snijden.
In een grote kom doen en bleekselderij en noten toevoegen.
De mayonaise in een kommetje mengen met de vinaigrette en zure room. Goed kloppen. Door de salade mengen. Direct serveren.
Dank je... Ik ga het meteen proberen...quote:Op dinsdag 20 april 2004 20:59 schreef Phoenixx het volgende:
Een klassieker: Waldorfsalade
[..]
[..]
Eet smakelijk!
Wat ook erg lekker is om daarbij nog annanas en kip te doen.quote:Op dinsdag 20 april 2004 20:59 schreef Phoenixx het volgende:
Een klassieker: Waldorfsalade
[..]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |