iemoe | zondag 4 april 2004 @ 21:13 |
Ik heb in al mijn enthousiasme wat te veel tomaat gesneden ![]() nu heb ik nog een drietal door de helft gesneden tomaten over, kan ik die nog bewaren (zo ja, hoe?) of zijn die afgeschreven? ![]() | |
G1ml1 | zondag 4 april 2004 @ 21:17 |
plastic yupperware bakkie luchtdicht in de koelkast dumpen (niet te lang) | |
Mariechjen | zondag 4 april 2004 @ 21:22 |
Lijkt me niet lekker, tomaten drogen te snel uit, net als komkommer. | |
raampje | zondag 4 april 2004 @ 21:22 |
gooi gewoon weg... krent! ![]() | |
iemoe | zondag 4 april 2004 @ 21:33 |
okee, morgen verdwijnen ze in de pasta ... zolang moeten ze het wel overleven ![]() | |
#ANONIEM | zondag 4 april 2004 @ 21:33 |
idd een plastic Yupperware bakkie en ik koelkast zetten. Toen ik de titel van dit topic las vond ik het al lachwekkend... | |
deedeetee | zondag 4 april 2004 @ 21:42 |
quote:Kun je ze niet gewoon weer tegen elkaar aan duwen en zo in een tupperware bakje of in de folie dan drogen ze niet zo uit. Maar tot morgen houden ze 't best uit hoor. Als je ze maar koel bewaart. | |
Georges | zondag 4 april 2004 @ 21:42 |
Folie eromheen, kun je het wel een week bewaren. | |
MaartenGrendel | zondag 4 april 2004 @ 21:43 |
Inderdaad, luchtdicht en koel bewaard gaan ze nog wel een paar dagen mee. | |
iemoe | zondag 4 april 2004 @ 22:10 |
quote: ![]() | |
miss_dynastie | zondag 4 april 2004 @ 23:31 |
Gewoon in aluminiumfolie of in een bakje. Kan best ![]() | |
Grrrrrrrr | maandag 5 april 2004 @ 17:55 |
Gewoon meteen opeten, lekker! | |
Mexoryl | maandag 5 april 2004 @ 18:01 |
quote:Aluminiumfolie reageert met zure dingen, zoals tomaat. Niet zo verstandig dus. quote:Zou ik ook doen, zo veel calorieën zitten daar niet in. | |
miss_dynastie | maandag 5 april 2004 @ 22:04 |
quote:Nooit problemen mee gehad. | |
Rewimo | dinsdag 6 april 2004 @ 11:41 |
quote:Maar jij bent al zuur van jezelf ![]() ![]() ![]() |