Schapen kaas, of koeimelkfeta.quote:Op donderdag 26 augustus 2004 19:18 schreef Ingrid19 het volgende:
Ff een vraag. Als er in een recept geitenkaas staat, welke kaas kun je dan als alternatief gebruiken?
Want wij vinden geitenkaas heel erg goor.
Dank je. Dat hebben we nog nooit gehad, is het uitproberen waard.quote:Op donderdag 26 augustus 2004 19:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Schapen kaas, of koeimelkfeta.
Dan is ie bij mij nog zo hardquote:Op donderdag 26 augustus 2004 19:56 schreef ALICENOR het volgende:
Zelf heb ik altijd het probleem hoelang je (verse) groente moet koken dit is misschien ook voor anderen heel handig. KOMTIE
Bloemkool ±20 minuten
De andijvie wassen en dan niet drogen, maar ook geen water toevoegen.quote:Op maandag 6 september 2004 19:19 schreef Riann het volgende:
In een recept van andijvi staat nu. In pan andijvi met aanhangend water op matig vuur in ca. 5 min laten slinken. Wat wil aanhangend water zeggen?
Niet als je het blijft roeren!quote:Op maandag 6 september 2004 21:46 schreef Riann het volgende:
maar dan brand het toch aan lijkt me
okay ik ben benieuwd morgenquote:Op maandag 6 september 2004 21:47 schreef Oblivion het volgende:
[..]
Niet als je het blijft roeren!
De andijvie geeft zelf bij het verwarmen ook vocht af nl.quote:Op maandag 6 september 2004 21:49 schreef Riann het volgende:
[..]
okay ik ben benieuwd morgen
quote:Op maandag 6 september 2004 21:55 schreef shmoopy het volgende:
[..]
De andijvie geeft zelf bij het verwarmen ook vocht af nl.
Ziet er best lekker uit, post het recept eens?quote:Op maandag 6 september 2004 22:04 schreef Riann het volgende:
[..]![]()
Ik ga dit morgen dus makenlijkt me overheerlijk
![]()
[afbeelding]
Is dit serieus bedoeld of snap ik de grap niet?quote:Op donderdag 26 augustus 2004 19:56 schreef ALICENOR het volgende:
Zelf heb ik altijd het probleem hoelang je (verse) groente moet koken dit is misschien ook voor anderen heel handig. KOMTIE
Groenten: Kooktijden:
Aardappelen ± 15 à 20 minuten
Andijvie ±10 à 15 minuten
Asperges ±40 minuten
Bleekselderij ±10 à 15 minuten
Bloemkool ±20 minuten
Champignons ±10 minuten
Chinese kool ± 15 minuten
Doperwten ± 20 minuten
Groene kool, Savooienkool ± 15 à 20 minuten
Knolselderij ± 15 à 20 minuten
Koolraap ± 20 à 25 minuten
Peulen ± 15 minuten
Prei ± 15 minuten
Prinsessenbonen ± 30 à 40 minuten
Raapstelen ± 5 à 7 minuten
Rode kool ± 20 minuten
Schorseneren ± 20 minuten
Slabonen ± 30 à 40 minuten
Postelein ± 5 à 7 minuten
Snijbonen ±20 à 30 minuten
Sperziebonen ± 30 à 40 minuten
Spinazie ± 5 minuten
Spitskool ± 15 minuten
Spruitjes ± 10 minuten
Tuinbonen ± 15 minuten
Uien ± 15 minuten
Winterwortel ± 20 à 30 minuten
Witlof ± 15 minuten
Worteltjes ± 15 minuten
Zuurkool ± 15 á 20 minuten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |