Conflict | woensdag 24 maart 2004 @ 09:25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Conflict | woensdag 24 maart 2004 @ 09:25 |
![]() | |
-chefke- | woensdag 24 maart 2004 @ 09:30 |
bon a petit cavia | |
Conflict | woensdag 24 maart 2004 @ 09:31 |
Bianpaprika ![]() | |
Knut | woensdag 24 maart 2004 @ 09:31 |
En waar moet ze die instoppen ? | |
Conflict | woensdag 24 maart 2004 @ 09:32 |
quote: ![]() ![]() ![]() | |
-chefke- | woensdag 24 maart 2004 @ 09:33 |
![]() ook iets van mij ! | |
ElPatrico2002 | woensdag 24 maart 2004 @ 09:41 |
Wel liev ![]() | |
Sesobbe | woensdag 24 maart 2004 @ 09:47 |
Ik mis nog een blauwe paprika ![]() | |
Den_Dolle_Hamster | woensdag 24 maart 2004 @ 10:54 |
gave shit ![]() | |
SpleeffY | woensdag 24 maart 2004 @ 10:56 |
Move.to/Buitenlands_Fruit | |
Klonk | woensdag 24 maart 2004 @ 10:57 |
Coole paprika's | |
ZuurPruim | woensdag 24 maart 2004 @ 18:26 |
Walgelijk. ![]() | |
junkiesietze | woensdag 24 maart 2004 @ 18:36 |
quote: ![]() | |
Party_P | woensdag 24 maart 2004 @ 18:39 |
quote:details buitenwege laten svp | |
frenzy2003 | woensdag 24 maart 2004 @ 18:50 |
paprika ![]() | |
paniekzaaier | woensdag 24 maart 2004 @ 19:37 |
Oh lekker, tomaten! | |
Conflict | donderdag 25 maart 2004 @ 10:27 |
Ze is er ![]() ![]() | |
Biancavia | donderdag 25 maart 2004 @ 10:44 |
Wat een vreemde ananassoort. Waar komen die vandaan? | |
Biancavia | donderdag 25 maart 2004 @ 10:45 |
quote:Dat is al uitvoerig beschreven in een ander topic. | |
Conflict | donderdag 25 maart 2004 @ 10:51 |
quote:Dat zijn paprika's ![]() | |
Biancavia | donderdag 25 maart 2004 @ 10:54 |
quote: ![]() ![]() | |
Conflict | donderdag 25 maart 2004 @ 11:26 |
quote:Jij ook ![]() | |
Biancavia | donderdag 25 maart 2004 @ 11:27 |
quote:ja! ![]() | |
Conflict | donderdag 25 maart 2004 @ 11:28 |
quote: ![]() ![]() ![]() | |
Biancavia | donderdag 25 maart 2004 @ 12:10 |
quote: ![]() | |
Kamigot | vrijdag 26 maart 2004 @ 11:16 |
dit slaat nergens over ? | |
Eddypeddy | vrijdag 26 maart 2004 @ 11:23 |
Paprika's ![]() | |
ikbeneenkiwi | vrijdag 26 maart 2004 @ 11:42 |
![]() | |
blublub | vrijdag 26 maart 2004 @ 11:45 |
quote:dat is geen kiwi ![]() | |
Biancavia | vrijdag 26 maart 2004 @ 12:00 |
quote:Maar hij is wel heel erg mooi! ![]() | |
blublub | vrijdag 26 maart 2004 @ 12:01 |
quote:ja funky | |
Rene | vrijdag 26 maart 2004 @ 12:34 |
Paarse paprika ![]() | |
Biancavia | vrijdag 26 maart 2004 @ 12:36 |
quote: ![]() | |
Biancavia | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:26 |
Schop.![]() | |
Imberr | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:28 |
quote:das nogal een grote schop ![]() ![]() | |
King_of_cubes | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:29 |
quote:Zinvolle schop! ![]() | |
Anne | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:30 |
En wat krijg ik? | |
King_of_cubes | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:31 |
quote: ![]() ![]() | |
vosss | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:31 |
quote:Jij moet niet zeuren; laatst kon je worst krijgen en toen krabbelde je terug ![]() | |
Anne | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:33 |
quote:Die was gewoon veel te groot ![]() | |
vosss | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:37 |
quote: ![]() | |
lurf_doctor | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:39 |
Paprika's zijn geil ![]() | |
Biancavia | donderdag 11 augustus 2005 @ 10:40 |
![]() Poeder. ![]() | |
Conflict | donderdag 11 augustus 2005 @ 11:28 |
Gele paprikasoep Ingredienten 2 eieren ½ theelepeltje zout 50 gram geraspte oude kaas 1 sjalotje 2 theelepeltjes thijm 1 teentje knoflook 1 eierdooier 50 gram boter of margarine 75 gram bloem 3 gele paprika's 2 eetlepels olijfolie peper 2 vleesbouillon tabletten 2 eetlepels slagroom Bereidingswijze Kaassoesjes: Oven voorverwarmen op 200 graden. In een kopje 1 ei loskloppen. In een pannetje 1¼ dl. water met wat boter en het zout verwarmen tot de boter gesmolten is. De bloem in een keer toevoegen en roeren tot het deeg als een bal van de wanden loslaat. 1 ei erdoor roeren tot het helemaal opgenomen is. Al roerende scheutje voor scheutje het losgeklopte ei toevoegen tot het deeg gaat glanzen en in stukken van de lepel valt. Dan de geraspte kaas door het deeg roeren. Deeg overdoen in een spuitzak met gladde mond. Bakplaat invetten met wat boter. Kleine toefjes deeg van ongeveer 1 cm doorsnede erop spuiten. Soesjes in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar bakken Daarna op het rooster laten afkoelen Paprikasoep: Paprika's schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Sjalotje pellen en snipperen. In een pan de olie verhitten. Paprika, sjalotje, thijm en peper erdoor scheppen. Knoflook erboven uitpersen. Met de deksel op de pan de paprika in ongeveer 15 minuten gaarsmoren. In een roerzeef of keukenmachine het paprikamengsel pureren. Paprikapuree overdoen in een maatbeker en met water aanvullen tot 1 liter. Terug doen in een pan en bouillontabletten toevoegen. Paprika zachtjes verwarmen. In een kopje eierdooier loskloppen met slagroom. Enkele eetlepels hete soep erdoor roeren. Al roerend het dooiermengsel gelijkmatig aan de soep toevoegen. Goed roeren tot er een mooi gebonden soep ontstaat. De soep niet meer laten koken. Opdienen en garneren met de kaassoesjes. ![]() | |
Biancavia | donderdag 11 augustus 2005 @ 11:52 |
quote:Wat een gedoe! ![]() ![]() | |
Molluck | donderdag 11 augustus 2005 @ 12:09 |
quote:Ja, maar dan zal je cavia er ook van smullen hoor! | |
Biancavia | donderdag 11 augustus 2005 @ 12:13 |
quote:Ik ook! ![]() | |
Conflict | donderdag 11 augustus 2005 @ 15:57 |
quote:De oude kaas is op ![]() | |
eBay | donderdag 11 augustus 2005 @ 16:36 |
Komkommers![]() Zijn lekker en gezond Ik eet mijn hele buikje rond |