FOK!forum / Culinesse à gogo / [ KIP ] Krokant laagje ?
SoltaiiCondonderdag 19 februari 2004 @ 18:14
Heey mensen,

Ik vroeg me af hoe ze bij de KFC dat lekkere krokante laagje om de kip heen maken.
Ik wil het namelijk zelf ook een keertje gaan maken, dus als iemand mij zou kunnen vertellen hoe het ongeveer moet enzo dan zou ik dat zeer op prijs stellen.

Alvast bedankt.

Cola_Lightdonderdag 19 februari 2004 @ 18:16
volgens mij gebruiken ze daar cornflakes voor!!!
Drakiredonderdag 19 februari 2004 @ 18:16
Cornflakes
DIAdonderdag 19 februari 2004 @ 18:16
grillen
?
Drakiredonderdag 19 februari 2004 @ 18:17
Damn dat was egt pcies tegelijk..
Last_Revoltdonderdag 19 februari 2004 @ 18:20
de kip door eiwit en daarna door bloem of fijngemalen cornflakes halen, dan frituren.
SoltaiiCondonderdag 19 februari 2004 @ 18:21
lol
Oke! We hebben cornflakes, en dan?
post-itdonderdag 19 februari 2004 @ 18:21
cornflakes ??

ik heb dat vandaag nog gegeten (niet van KFC me moeder had gemaakt) ik kan wel kijken hoe het precies heet dan kan je een recept ervan zoeken

Drakiredonderdag 19 februari 2004 @ 18:25
op de pak van de havermout staat trouwens dat dat ook kan..
Maar bij een kipkorn bijvoorbeeld dat is ook gewoon conflakes d8 ik.
post-itdonderdag 19 februari 2004 @ 18:26
quote:
Op donderdag 19 februari 2004 18:25 schreef Drakire het volgende:
op de pak van de havermout staat trouwens dat dat ook kan..
Maar bij een kipkorn bijvoorbeeld dat is ook gewoon conflakes d8 ik.
maar bij die kip dus niet
doraantjedonderdag 19 februari 2004 @ 18:31
ik heb het er van de week nog over gehad met m'n baas (poelier), alleen nu weet ik niet meer hoe het heet

maar 't is een papje...dan gaat het in een poedertje, en dan in een hogedruk frituurpan

je kan kippepootjes ook gewoon kruiden en dan frituren, dan worden ze ook knapperig. maar ik weet niet of ze dan hetzelfde smaken als van de KFC
Gegrild zijn ze trouwens ook errug lekker...en nog gezonder ook, ivm veeel minder vet.

maar succes!

SoltaiiCondonderdag 19 februari 2004 @ 18:34
thnx mensen!

(Meer reply's zijn natuurlijk altijd welkom:))

Edit:

quote:
maar 't is een papje...dan gaat het in een poedertje, en dan in een hogedruk frituurpan
Ja maar wat voor'n papje en poedertje ?

[Dit bericht is gewijzigd door SoltaiiCon op 19-02-2004 18:36]

post-itdonderdag 19 februari 2004 @ 18:36
wou je dat recept nog of niet ??
SoltaiiCondonderdag 19 februari 2004 @ 18:36
Ja natuurlijk
post-itdonderdag 19 februari 2004 @ 18:38
quote:
Op donderdag 19 februari 2004 18:36 schreef SoltaiiCon het volgende:
Ja natuurlijk
ik zal het ff opzoeken
doraantjedonderdag 19 februari 2004 @ 19:40
Edit:
[..]

Ja maar wat voor'n papje en poedertje ?
[/quote]

ik denk dat ik morgen maar eens langsga op m'n werk, want ik wil het nu zelf ook wel weten eigenlijk
lastig is dat