Ik vroeg me af hoe ze bij de KFC dat lekkere krokante laagje om de kip heen maken.
Ik wil het namelijk zelf ook een keertje gaan maken, dus als iemand mij zou kunnen vertellen hoe het ongeveer moet enzo dan zou ik dat zeer op prijs stellen.
Alvast bedankt.
ik heb dat vandaag nog gegeten (niet van KFC me moeder had gemaakt) ik kan wel kijken hoe het precies heet dan kan je een recept ervan zoeken
quote:maar bij die kip dus niet
Op donderdag 19 februari 2004 18:25 schreef Drakire het volgende:
op de pak van de havermout staat trouwens dat dat ook kan..
Maar bij een kipkorn bijvoorbeeld dat is ook gewoon conflakes d8 ik.
maar 't is een papje...dan gaat het in een poedertje, en dan in een hogedruk frituurpan
je kan kippepootjes ook gewoon kruiden en dan frituren, dan worden ze ook knapperig. maar ik weet niet of ze dan hetzelfde smaken als van de KFC
Gegrild zijn ze trouwens ook errug lekker...en nog gezonder ook, ivm veeel minder vet.
maar succes!
(Meer reply's zijn natuurlijk altijd welkom:))
Edit:
quote:Ja maar wat voor'n papje en poedertje
maar 't is een papje...dan gaat het in een poedertje, en dan in een hogedruk frituurpan
[Dit bericht is gewijzigd door SoltaiiCon op 19-02-2004 18:36]
quote:ik zal het ff opzoeken
Op donderdag 19 februari 2004 18:36 schreef SoltaiiCon het volgende:
Ja natuurlijk
Ja maar wat voor'n papje en poedertje ?
[/quote]
ik denk dat ik morgen maar eens langsga op m'n werk, want ik wil het nu zelf ook wel weten eigenlijk
lastig is dat
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |