Chirma | donderdag 12 februari 2004 @ 21:05 |
Hoe eet jij je kiwi? A) Schil je hem en eet je hem vervolgens in 1 of meerdere happen op? | |
_The_General_ | donderdag 12 februari 2004 @ 21:05 |
E) Met je mond | |
MaartenGrendel | donderdag 12 februari 2004 @ 21:06 |
Met een lepel; eerst de kiwi doormidden snijden en dan lekker schrapen. | |
Loontjah | donderdag 12 februari 2004 @ 21:06 |
D) ik snijd het topje eraf, en lepel het eruit... | |
Big_Boss_Man | donderdag 12 februari 2004 @ 21:07 |
quote:Chirma, ik wil leren om Samson te immiteren, weet jij ergens geluidsbestanden? | |
Kevin_D | donderdag 12 februari 2004 @ 21:07 |
Ik snij hem doormidden en lik hem dan met mijn tong helemaal leeg rrrrrr. | |
Chirma | donderdag 12 februari 2004 @ 21:08 |
quote:leuke vraag, ik heb nu geen tijd.. herinner me over een paar dagen nog eens aan en ik zal voor je zoeken | |
Private_Part_Sir | donderdag 12 februari 2004 @ 21:09 |
D; ik stamp m in de schil helemaal fijn en stop er een rietje in.. | |
ikbeneenkiwi | donderdag 12 februari 2004 @ 21:10 |
HOE DURF JE! | |
daeri | donderdag 12 februari 2004 @ 21:15 |
C!!! is het meest praktische! | |
Caesu | donderdag 12 februari 2004 @ 21:16 |
schil hem met een dunschiller. topje eraf. eet hem zo op in een of twee happen. [Dit bericht is gewijzigd door Caesu op 12-02-2004 21:20] | |
KiwiTjuHh | donderdag 12 februari 2004 @ 21:17 |
Chirma | donderdag 12 februari 2004 @ 21:17 |
quote:sorry, ik dacht niet dat het je zou kwetsen | |
ikbeneenkiwi | donderdag 12 februari 2004 @ 21:19 |
quote:Nee, ga nou maar door ook met dit topic; des te meer bewijzen voor de kiwi-holocaust... | |
daeri | donderdag 12 februari 2004 @ 21:19 |
quote:trouwens, na C komt D, want ik lepel eerst het groene eruit, en op het laatst het witte, want dat is het lekkerst! | |
ParanoidEv | donderdag 12 februari 2004 @ 21:20 |
quote: | |
Ilsjuhh | donderdag 12 februari 2004 @ 21:24 |
c | |
bondgirl | donderdag 12 februari 2004 @ 21:25 |
C, lekker lepelen . | |
Chirma | donderdag 12 februari 2004 @ 21:29 |
C, hoewel ik dit pas een jaar of 6 doe.. daarvoor altijd B | |
Mayhem | donderdag 12 februari 2004 @ 21:30 |
Soms A, soms C! | |
AsschenSukar | donderdag 12 februari 2004 @ 21:31 |
quote:tis zonde voor die kiwi!!! | |
bugeye | donderdag 12 februari 2004 @ 21:32 |
quote:ik ben een kiwi | |
gekke_sandra | donderdag 12 februari 2004 @ 21:35 |
quote:Ik snij het bovenkantje eraf en lepel het eruit, maar heel frustrerend is het als de helft op mn kleding valt dus soms, als ik zin heb, schil ik ze en snij ik ze in plakjes | |
woutabest | donderdag 12 februari 2004 @ 21:36 |
D) Ik open mijn mond, stop de kiwi erin, doe mijn mond weer dicht, en mij t-shirt zit onder. | |
Caesu | donderdag 12 februari 2004 @ 21:37 |
leeglepelen is echt heel dom. ik snap die mensen echt niet. ik kan er niet bij. waarschijnlijk een slechtverwerkt trauma ofzo. je moet ze echt schillen | |
Chirma | donderdag 12 februari 2004 @ 21:39 |
quote:volgens mij schil je dan de vitamines weg en krijg je kiwisap aan je handen.. ik vind het veel handiger om het uit te lepelen.. | |
Caesu | donderdag 12 februari 2004 @ 21:40 |
quote:duidelijk iemand die ze nog nooit geschild heeft. het is geen zachtgekookt ei. | |
Chirma | donderdag 12 februari 2004 @ 21:43 |
quote:zoals je al zag heb ik ze eerst altijd geschild voordat ik aan het uitlepelen begon en ik kan je zeggen, het bevalt me prima | |
bugeye | donderdag 12 februari 2004 @ 21:44 |
ik eet ook wel eens met een lepel want zo eten is pas een tussendoortje. Als ik zou schillen, plakt het aan me handen. [Dit bericht is gewijzigd door bugeye op 12-02-2004 21:45] | |
Caesu | donderdag 12 februari 2004 @ 21:44 |
quote:ik heb zojuist een nieuw soort mensen ontdekt | |
Michaellimo | donderdag 12 februari 2004 @ 21:50 |
Ik eet geen kiwi's je schijnt er kanker van te kunnen krijgen. | |
Nijna | donderdag 12 februari 2004 @ 21:52 |
C | |
ikbeneenkiwi | donderdag 12 februari 2004 @ 21:52 |
quote:Nope, is niet waar. Ze zijn echter wel verslavend lekker heb ik me laten vertellen. | |
bugeye | donderdag 12 februari 2004 @ 21:53 |
quote:Caesu, je MOET niks, je mag. quote:dit snap ik niet. Waarom is het meteen duidelijk dat iemand nooit kiwis heeft geschild, omdat ie uitlepelen beter vindt? quote:ik heb zojuist Caesu ontdekt | |
luisje | zaterdag 14 februari 2004 @ 16:08 |
C, maar de witte kern laat ik altijd zitten, vind ik nix. voor de rest ben ik gek op kiwi | |
ikbeneenkiwi | zaterdag 14 februari 2004 @ 16:11 |
quote:thnx | |
Mirjam | zaterdag 14 februari 2004 @ 16:12 |
D) 2 kiwi's schillen, in de keukenmachien, plons multivruchtensap erbij, flink blenderen, totdat er een heerlijk kiwi sapje is [Dit bericht is gewijzigd door MissyMirjaM op 14-02-2004 16:13] | |
Sharkdoggie | zaterdag 14 februari 2004 @ 16:13 |
C ) Lepel. | |
AsschenSukar | zaterdag 14 februari 2004 @ 18:53 |
mijn kiwi, wat doe je? | |
Doctor_Bara | zaterdag 14 februari 2004 @ 18:55 |
c | |
Pool | zondag 15 februari 2004 @ 11:08 |
Is die witte kern dan niet ongezond? Zei mijn moeder altijd, en ik haar maar geloven. Al die jaren extra moeite gedaan door dat witte weg te snijden | |
Chirma | zondag 15 februari 2004 @ 11:39 |
quote:jij bent de eerste die ik dit hoor zeggen.. | |
Caesu | zondag 15 februari 2004 @ 17:59 |
quote:volgens mij is dat onzin. | |
Kaoru | zondag 15 februari 2004 @ 21:10 |
B en C, verschilt per keer. Het is al tijdje geleden dat ik kiwi gegeten heb though. | |
Big_Boss_Man | zondag 15 februari 2004 @ 21:12 |
IK PEUR DAT DING ZO ME MUIL IN! | |
Doctor_Bara | zondag 15 februari 2004 @ 21:15 |
ik scheer m eerst, die harige bol en dan slacht ik m | |
Big_Boss_Man | zondag 15 februari 2004 @ 21:23 |
quote:Sarcast! | |
MTH | dinsdag 17 februari 2004 @ 22:07 |
D) Niet | |
Xilantof | woensdag 18 februari 2004 @ 20:38 |
of uitlepelen, of schillen en dan in plakjes snijden... | |
tulpje6 | donderdag 19 februari 2004 @ 20:52 |
quote:Bij een zachtgekookt ei schil je dan ook de vitamines niet weg en krijg je geen sappig ding in je handen. Enige overeenkomst tussen ei en kiwi is dat ze glibberig zijn als je ze ongeschild in je handen houdt. Schillen lijkt me gewoon niet praktisch eten met al dat sap en gegelibber: plakhanden achteraf. Vroeger sneed ik altijd het topje eraf (en dan uitlepelen), maar door mijn vriend ben ik er nu achter dat ik hem beter in tweeeen kan snijden, want anders gooi ik dat topje weg en das zonde. | |
bong0 | donderdag 19 februari 2004 @ 21:03 |
doorsnijden en dan erin porren met een lepel | |
Toadette | donderdag 19 februari 2004 @ 21:07 |
D) ik eet hem op mijn slagroomtaart. Ik heb geen idee hoe de bakker hem uit zijn bruine velletje heeft gehaald. |