Beef in Oystersaus maar is mislukt, op een of andere manier krijg ik niet hetzelfde resultaat zoals in Azie.
Gelukkig ga ik over 3 dagen weer richting daar dus...
op school
quote:Mag ik bij jou eten? Zalm is zooo goddelijk..wij eten spaghetti met tomaten/rundergehaktsaus en sla...toetje yoghurt...
Op vrijdag 13 februari 2004 15:27 schreef DarkChylde het volgende:
ga straks 2 mootjes zalm halen en in de oven klaarmaken....
weet alleen niet wat ik erbij ga klaarmaken.... nog ideeën?
quote:prei in een roomsausje met aardappels in de schil?
Op vrijdag 13 februari 2004 15:27 schreef DarkChylde het volgende:
ga straks 2 mootjes zalm halen en in de oven klaarmaken....
weet alleen niet wat ik erbij ga klaarmaken.... nog ideeën?
quote:tja, je mag langskomen. zit alleen wel een stuk uit de buurt
Op vrijdag 13 februari 2004 15:33 schreef MysteriousLady het volgende:[..]
Mag ik bij jou eten? Zalm is zooo goddelijk..wij eten spaghetti met tomaten/rundergehaktsaus en sla...toetje yoghurt...
quote:hmmm, je hebt me wel op een ideetje gebracht.... gepofte aardappelen. heb ik al tijden niet gehad...
Op vrijdag 13 februari 2004 16:17 schreef rvrb_ke het volgende:[..]
prei in een roomsausje met aardappels in de schil?
Nog even genieten van "wintereten".
quote:Is het niet leuker om hier alleen dingen te posten die je zelf gekookt hebt?
Op donderdag 12 februari 2004 23:12 schreef PdeHoog het volgende:
Patat met broodje kroket en een cajunrolop school
Ik ga denk ik een pastaatje bouwen van wat gehakt, knoflook, groente uit een pakje, tomaat, blaadje laurier, creme fraiche en wat provencaalse kruiden. Yummie
quote:Ik ben het helemaal met je eens, maar:
Op vrijdag 13 februari 2004 18:32 schreef LastYear het volgende:[..]
Is het niet leuker om hier alleen dingen te posten die je zelf gekookt hebt?
Ik ga denk ik een pastaatje bouwen van wat gehakt, knoflook, groente uit een pakje, tomaat, blaadje laurier, creme fraiche en wat provencaalse kruiden. Yummie
Overigens klinkt je brouwsel erg lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |