veldmuis | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:16 |
Lijken me lekker! Hebben jullie dat wel eens op? | |
Conflict | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:16 |
nee! | |
reinier_belder | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:17 |
nooit van gehoord... wie wel?? | |
#ANONIEM | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:17 |
Boer. | |
lammegiraf | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:17 |
wat je kunt doen is een appel schillen...deze vervolgens een week in een bak met bier laten liggen. daarna heerlijk oppeuzelen. | |
BloodRayne | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:17 |
He je bent terug! | |
Conflict | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:18 |
quote:Je kan ook die appels wegflikkeren en het bier gewoon opzuipen | |
lammegiraf | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:19 |
quote:idd | |
veldmuis | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:23 |
quote:Ja goed he! | |
capibar | dinsdag 10 februari 2004 @ 22:34 |
gewoon in een por pleuren, na een tijdje trekt het er wel in. | |
Fullgrymm | dinsdag 10 februari 2004 @ 23:22 |
Mwah, lijkt me een beetje slappe hap. Wodka-meloen, veel lekkerder! |