the_emporor | maandag 9 februari 2004 @ 09:51 |
Ok..wie weet welk merk de V & D gebruikt voor hun broodjes Kruidenkaas???? Die roelleert nl!! Elke keer als ik in de stad ben, dan gaat er wel eentje naar binnen! | |
Gstyles | maandag 9 februari 2004 @ 09:51 |
quote:V&D .... Kruidenkaas .... ![]() | |
Cybart | maandag 9 februari 2004 @ 09:52 |
ik weet niet, maar iedereen is gek op die dingen het wordt al bijna even typisch als een hema rookworst | |
realbase | maandag 9 februari 2004 @ 09:57 |
Probeer eens een panini met gegrilde kip ! ![]() Die saus erop roeleerd ook !!!!!!!! | |
DikkeSmikkel | maandag 9 februari 2004 @ 10:07 |
Ik ben bang dat ze het zelf maken maar wie weet kent iemand hier het recept? ![]() | |
marsterretje | maandag 9 februari 2004 @ 11:08 |
En dan vooral het bruine broodje met de zaden erop ![]() Niemand die het weet hoe ze hem maken?? | |
Castor | maandag 9 februari 2004 @ 11:11 |
quote:Damn, die is lekker!!! ![]() | |
Cybart | maandag 9 februari 2004 @ 11:12 |
er zal toch heus wel een fokker zijn die bij V&D/La Place werkt... maar die is vast nu aan het smeren ![]() | |
Gumtree | maandag 9 februari 2004 @ 13:50 |
laatst bij dat prijzen circus wat ze een aantal keer per jaar hebben kon je het per 100 gram kopen, sommige V & D's met een vers afdeling hebben het zelfs in het assortiment volgens mij. | |
the_emporor | maandag 9 februari 2004 @ 15:13 |
quote:Echt waar? Dan ga ik flippen hoor he! ![]() Persoonlijk ga ik dan voor het mini ciabatta broodje...hmmm...maar ik laat wel altijd een vers broodje maken ZONDER sla....ben een vent en geen konijn. (kortzichtig idd) | |
Geluk | maandag 9 februari 2004 @ 15:21 |
Mmm, mm, die zijn lekker ja. Een bruine pistolet, wat ijsbergsla, en die heeeeeerlijke kruidenkaas. Die neem ik ook altijd als ik bij de V&D lunch (is alleen niet vaak) | |
Visitor.Q | maandag 9 februari 2004 @ 15:23 |
Superlekker!! Bij bakker bart hebben ze ook van die toelie, met rauwkost op het grootste broodje = smullen !! | |
the_emporor | maandag 9 februari 2004 @ 17:49 |
Echt H E L E M A A L N I E M A N D??????????????????????? ![]() | |
ParanoidEv | woensdag 11 februari 2004 @ 14:44 |
Er is nu nieuwe Paturain, in een andere verpakking enzo, groen en hoger. Met kruiden. Die komt heel erg in de buurt.. | |
Aventura | woensdag 11 februari 2004 @ 14:54 |
Nee, ik vind dat juist niet lekker, ze doen er veel teveel op. Maar nee sorry, weet niet hoe ze het maken. | |
ParanoidEv | woensdag 11 februari 2004 @ 20:56 |
quote:Ik heb het eens net bekeken in de koelkast; het heet Paturain Provence. | |
Coconut | woensdag 11 februari 2004 @ 22:21 |
* Coconut vindt broodjes roomkaas ook zum smullen ![]() Ik heb een paar jaar geleden eventjes bij La Place gewerkt. Ik weet niet het precieze recept, maar ze hebben mega grote bakken met roomkaas (naturel) en dan hakken ze zelf een zooi bieslook en mikken dat er doorheen ![]() ik deed trouwens altijd extra veel roomkaas op die broodjes, omdat ik dat zelf ook lekker vindt... [Dit bericht is gewijzigd door Coconut op 11-02-2004 22:23] | |
Lucide | woensdag 11 februari 2004 @ 22:23 |
Bij de AH verkopen ze bakjes Petrella (niet bij de voorverpakte kaas, ze scheppen het zelf in bakjes). Die lijkt verdacht veel op de V&D-kaas. | |
Together-Alone | donderdag 12 februari 2004 @ 09:20 |
Dr gaat wel meer doorheen als bieslook. Zoiezo: -Bieslook Het merk roomkaas dat ze gebruiken, kan je niet gewoon in de winkel kopen. Dus moet je gewoon normale naturel roomkaas gebruiken. | |
Aventura | donderdag 12 februari 2004 @ 09:35 |
Ik maak trouwens vaak zelf mijn eigen 'paturain'. Maar dan nog lekkerder! Haal dan verse naturel roomkaas (bij de kaasboer, of supermarkt, als je goedkop wil bij de Lidl of Aldi), en roer daar dan een teentje vers geperste knoflook doorheen en wat bieslook, heerlijk. Dit is veel goedkoper en ook veel lekkerder dan bv. Paturain of Boursin. | |
Maxster4th | donderdag 12 februari 2004 @ 20:20 |
quote:Die is idd briljant! Van die roomkaas houd ik niet zo, mij te dik belegt....Zouden ze nu ipv die roomkaas boursin gebruiken.....:P | |
MysteriousLady | donderdag 12 februari 2004 @ 21:37 |
Ja, ze knallen er wel veel op...toch zeker 1/3 schraap ik eraf...maar de rest is echt zum smullen! | |
PdeHoog | donderdag 12 februari 2004 @ 23:24 |
quote:Het probleem is op te lossen door er een extra broodje bij te nemen hoor ![]() Geregeld gedaan vroeger | |
G-SaS | vrijdag 13 februari 2004 @ 16:04 |
haha ik werk dus bij le marche V&D, die kruidenkaas word gemaakt van verse kaasbereiding die we uit brabant halen,daarbij gaan peperkorrels, bieslook en peterselie.. die kaasbereiding is dus nergens te vinden in de supermarkt helaas ..:S | |
DikkeSmikkel | vrijdag 13 februari 2004 @ 16:44 |
quote:In welke proporties? Kan ik thuis het ook eens proberen te maken! ![]() | |
Together-Alone | vrijdag 13 februari 2004 @ 20:55 |
quote: Tsjah, das dus precies mijn post in andere woorden ![]() | |
the_emporor | maandag 16 februari 2004 @ 14:38 |
damn...dus eigelijk moet ik gewoon bij een V & D gaan werken en het recept + leverancier gaan ' pikken' ......hmmm.....das een beetje jammer. Welke V & D werk jij T-A? | |
Together-Alone | maandag 16 februari 2004 @ 16:25 |
quote:Haarlem ![]() | |
the_emporor | donderdag 19 februari 2004 @ 15:12 |
quote:* the_emporor rent naar Haarlem toe!!!! | |
trpetine | maandag 23 februari 2004 @ 15:16 |
Ik ben ook helemaal verzot op die broodjes en in Amstelveen heb ik laatst gezien dat ze bakjes met die roomkaas los verkochten.. ![]() Ik was alleen zo stom om te vergeten een bakje mee te nemen ![]() | |
Oceanonix | maandag 23 februari 2004 @ 15:30 |
Je kunt Mon Chou met creme fraiche als basis gebruiken. Dan wordt om te smullen. | |
Qarinx | woensdag 25 februari 2004 @ 10:27 |
In Enschede bij Le Marché hebben ze van dat hele platte zelf gebakken brood met enorm dikke zoutkorrels.. dat vind ik dus echt super lekker in combinatie met kruidenkaas! [ Bericht 0% gewijzigd door Qarinx op 25-02-2004 10:36:02 ] | |
Mereltje | woensdag 25 februari 2004 @ 21:54 |
die zijn inderdaad superlekker ![]() | |
Ienepien | woensdag 25 februari 2004 @ 23:35 |
ik had ooit het recept.......zal het nog wel ergens hebben. Het heeft nl. 4 jaar terug ofzo een keer in de margriet gestaan en aangezien ik er zelf ook redelijk gek op ben...... | |
Elvi | donderdag 26 februari 2004 @ 19:27 |
Het broodje Kruidenkaas van de Hema smaakt precies hetzelfde als die van de V&D. Allee de prijs is anders ![]() | |
Steve-O | donderdag 26 februari 2004 @ 20:46 |
Petrella ![]() Of roomkaas met bieslook ![]() Lekkerste broodje wat er is ![]() | |
Together-Alone | donderdag 26 februari 2004 @ 22:46 |
quote:Foccatia? | |
daeri | donderdag 26 februari 2004 @ 22:54 |
Ik vind die pistoletjes met ham juist zo lekker... ![]() | |
SpaceAce | zaterdag 28 februari 2004 @ 12:17 |
quote:Samen met wat verse broodjes van de bakker. Heerlijk! Maar een broodje Kruidenkaas van de V&D gaat er ook altijd in. Zo lekker! | |
teig | zaterdag 28 februari 2004 @ 13:55 |
Bij de slagerij en broodjeszaak waar ik gewerkt heb hadden we bijna dezelfde als bij de v&d. Deze kregen we gewoon binnen in bakken. Was iets van petrella geloof ik, verkopen ze ook bij de ah (zoals eerder vermeld!!) | |
Berb | zondag 29 februari 2004 @ 20:01 |
OK hier komtie dan De kruidenkaas die we bij la Place gebruiken is niet in de winkel te koop. Degene die er het meeste op lijkt is te koop bij de LIDL en heet "pic frisch" en dan de naturel uitvoering natuurlijk. Petrella en alle andere genoemden zijn toch allemaal weer net even anders. Verder de ingredienten die al eerder genoemd zijn. Dus creme fraiche, geplette peperkorrels, bieslook en peterselie. De creme fraiche maakt het lekker smeuiig. Je moet zelf maar een beetje kijken wanneer het lekker smeerbaar is. Kruiden gewoon lekker veel erin doen en de peperkorrels maar een beetje natuurlijk. Tja en de exacte hoeveelheden blijft toch een klein beetje geheim denk ik. | |
_DaNi_ | zondag 29 februari 2004 @ 20:08 |
uit eigen keuken? | |
PeterRabbit | zondag 29 februari 2004 @ 20:14 |
ben ik dan de enige die de kruidenkaas niet lekker vind .. ![]() ![]() | |
Gumtree | donderdag 4 maart 2004 @ 14:49 |
Vanaf zaterdag weer prijzencircus en de huisgemaakte verse roomkaas is ook weer van de partij. 250 gram voor slechts ¤ 2,- (niet in alle vestigingen verkrijgbaar) | |
_Draven_ | donderdag 4 maart 2004 @ 22:40 |
quote:Ik las het net ja, toch maar eens proberen ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 4 maart 2004 @ 23:42 |
quote:En wat is de saus die over de gemarineerde kip panini gaat? | |
Heiba | vrijdag 5 maart 2004 @ 16:06 |
Ik vind dat ze een wat te veel kruidenkaas op zo een broodje smeren... Als ik zo een broodje eet heb ik achteraf een wat misselijk gevoel. Het is mij wat te vet. |