FOK!forum / Culinesse à gogo / hoe kan ik het best een hart gereedmaken
phyllisjezondag 8 februari 2004 @ 01:40
Hallo allemaal,

Ben vorige maand op reis geweest, zal niet zeggen waar, en heb daar geleerd dat mensenvlees heel lekker kan smaken.
Ikzelf stond er van versteld; je denkt zo van dat is vies, en hoe kan je dat,maar eenmaal geproven vind je het overheerlijk.
En is heel gezond op de koop toe
Ik heb het altijd laten bereiden , maar ben van plan het nu zelf te doen; mijn vraag was, hoe kan ik het best een hart gereedmaken, met ajuin, tomatensaus?? mensen met suggesties, jullie zijn welkom.

Billengezichtzondag 8 februari 2004 @ 01:41
ga naar een dokter. Die heeft antwoorden op jouw vraag.
En gewoon, wat spuug, pis, en vaginaal vocht. Daarnaast nog van die dikke maden. Schijnt lekker te zijn.

[Dit bericht is gewijzigd door Billengezicht op 08-02-2004 01:43]

Posdnouszondag 8 februari 2004 @ 01:41
ilona-scuderiazondag 8 februari 2004 @ 01:42
Beetje van jezelf en een beetje olijfolie...
erikkllzondag 8 februari 2004 @ 01:46
ah juist. welk mens? je oma?

't is denk ik niet toegestaan in nederland om mensenvlees te eten.... (neem ik aan)

Steijnzondag 8 februari 2004 @ 01:46
Armin, ik dacht dat jij straf had.
Steijnzondag 8 februari 2004 @ 01:47
quote:
Op zondag 8 februari 2004 01:46 schreef erikkll het volgende:
ah juist. welk mens? je oma?

't is denk ik niet toegestaan in nederland om mensenvlees te eten.... (neem ik aan)


Volgens mij is kanibalisme ook hier niet opgenomen in het wetboek van stafrecht. Volgens mij mag het dus.
zhe-devilllzondag 8 februari 2004 @ 01:48
denk dat ze jou even moeten opknopen voor je verder denkt te gaan..
Nabarunzondag 8 februari 2004 @ 01:48
quote:
Op zondag 8 februari 2004 01:40 schreef phyllisje het volgende:
Hallo allemaal,

Ben vorige maand op reis geweest, zal niet zeggen waar, en heb daar geleerd dat mensenvlees heel lekker kan smaken.
Ikzelf stond er van versteld; je denkt zo van dat is vies, en hoe kan je dat,maar eenmaal geproven vind je het overheerlijk.
En is heel gezond op de koop toe
Ik heb het altijd laten bereiden , maar ben van plan het nu zelf te doen; mijn vraag was, hoe kan ik het best een hart gereedmaken, met ajuin, tomatensaus?? mensen met suggesties, jullie zijn welkom.


België.
Blixarzondag 8 februari 2004 @ 01:51
ik vind het ziek!
als ik het niet zou weten dat ik het at en het lekker zou vinden, vindt ik het nog steeds vies! (wil er niet aan denken)
Waarom?

[Dit bericht is gewijzigd door Blixar op 08-02-2004 01:52]

Tu5zondag 8 februari 2004 @ 01:51
quote:
Op zondag 8 februari 2004 01:48 schreef Nabarun het volgende:

[..]

België.


zie zjurmens...
Lehcimuszondag 8 februari 2004 @ 01:52
quote:
Op zondag 8 februari 2004 01:48 schreef Nabarun het volgende:

[..]

België.


Denk Duitsland
Denagamzondag 8 februari 2004 @ 01:52
blaat
vincent20166zondag 8 februari 2004 @ 01:52
quote:
Op zondag 8 februari 2004 01:42 schreef ilona-scuderia het volgende:
Beetje van jezelf en een beetje olijfolie...
Hm... bijna goed: een beetje van jezelf en een beetje van Maggi!
Nabarunzondag 8 februari 2004 @ 01:52
quote:
Op zondag 8 februari 2004 01:52 schreef Lehcimus het volgende:

[..]

Denk Duitsland


Kan natuurlijk ook nog
popolonzondag 8 februari 2004 @ 01:53
quote:
Op zondag 8 februari 2004 01:51 schreef Blixar het volgende:
ik vind het ziek!
als ik het niet zou weten dat ik het at en het lekker zou vinden, vindt ik het nog steeds vies! (wil er niet aan denken)
Waarom?

Goed getrainde spier, beetje taai.

Vlees is vlees, eten.

shmoopyzondag 8 februari 2004 @ 01:56