FOK!forum / Voetbal / [centraal] Het Grote Vitesse Topic - deel 2
brightonvrijdag 6 februari 2004 @ 14:21
Vorig deel: [centraal]Het grote Vitesse topic

Laatste nieuws:

quote:
Vandaag hebben AFAB en Vitesse een driejarig contract getekend, waardoor AFAB met ingang van het seizoen 2004-2005 de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse is en de komende drie seizoenen het Vitesse-shirt zal sieren.

AFAB Geldservice B.V. is sinds 1993 landelijk werkzaam als specialist in voordelige geldleningen en hypotheken. Inmiddels is AFAB uitgegroeid tot de op één na grootste kredietbemiddelaar van Nederland. AFAB werkt met tientallen nationale en internationale banken en financieringsmaatschappijen en is gevestigd in Amersfoort.

AFAB Geldservice B.V. heeft, als huidige shirtsponsor van FC Volendam, inmiddels de nodige ervaring in het betaalde voetbal. Maasbert Schouten, directeur-eigenaar van AFAB Geldservice B.V. verwacht met de overeenkomst een nog grotere naamsbekendheid te verwerven: "Na dit seizoen loopt ons contract met FC Volendam af. Wij wilden graag in het voetbal actief blijven, omdat wij hebben ervaren dat voetbal niet alleen een aantrekkelijk spel is om naar te kijken, maar ook een podium waarop wij ons kunnen profileren. In Vitesse heeft AFAB voor een langere periode een uitstekende partner gevonden die kan fungeren als intermediair tussen AFAB en al onze doelgroepen. Vitesse is ambitieus en wij zijn van mening dat de club terug zal keren naar een vaste positie in de subtop van de eredivisie. AFAB kan daarbij ondersteuning bieden. Samen met Vitesse willen wij kansen benutten."

Algemeen Directeur Paul van der Kraan van Vitesse: "Het is voor ons bijzonder prettig dat wij al zo vroeg in het lopende seizoen een hoofdsponsor kunnen presenteren voor de komende drie seizoenen. Het vertrouwen dat spreekt uit de overeenkomst is voor Vitesse een bevestiging dat de ingeslagen weg de juiste is."

De huidige sponsor GoGo Tours B.V., die met haar merk Sunweb tot het eind van dit seizoen de shirtsponsor van Vitesse is, heeft positief gereageerd op de interesse van AFAB voor een hoofdsponsorschap. Algemeen Directeur Joost Romeijn van GoGo Tours B.V.: "Wij hebben alle begrip voor het feit dat Vitesse graag wil ingaan op het aanbod voor een driejarige overeenkomst met AFAB en hebben dan ook direct gezegd dat wij hier mee kunnen instemmen. Sportsponsoring was nieuw voor ons en wij hebben zeer plezierig en succesvol met Vitesse samengewerkt. De komende tijd gaan we ons beraden over wat wij volgend seizoen gaan doen op het gebied van sportsponsoring en over een andere vorm van samenwerking met Vitesse. Wij wensen Vitesse in ieder geval heel veel succes toe."

Bron: Vitesse.nl


En het nieuwe shirt:

Speed1971vrijdag 6 februari 2004 @ 14:29
Hopelijk brengt dat wat rust in Arnhem
xJapservrijdag 6 februari 2004 @ 14:29
Wat een walgelijk shirt, en wat een toepasselijke sponsor...
Speed1971vrijdag 6 februari 2004 @ 14:29
quote:
Op vrijdag 6 februari 2004 14:29 schreef xJapser het volgende:
Wat een walgelijk shirt, en wat een toepasselijke sponsor...
brightonvrijdag 6 februari 2004 @ 14:31
quote:
Op vrijdag 6 februari 2004 14:29 schreef xJapser het volgende:
Wat een walgelijk shirt, en wat een toepasselijke sponsor...
Daar heb je helemaal gelijk in. Maar het is wel van belang voor de club, niet weer zo'n eenjarig contractje, maar drie jaar een vaste hoofdsponsor, dat is het belangrijkste.
Tha_Marsvrijdag 6 februari 2004 @ 14:31
beetje jammer van die F , en de achterkant, komt daar ook aFab op te staan, of is dat nog niet bekend ?
Posdnousvrijdag 6 februari 2004 @ 14:32
Ze moeten eerst die organisatie eens op orde krijgen. Er lopen teveel mensen rond die teveel invloed hebben.

Die groep financiers ligt constant met elkaar in de clinch.

brightonvrijdag 6 februari 2004 @ 14:33
quote:
Op vrijdag 6 februari 2004 14:31 schreef Tha_Mars het volgende:
beetje jammer van die F , en de achterkant, komt daar ook aFab op te staan, of is dat nog niet bekend ?
Ik heb nog geen ander plaatje kunnen vinden, maar ik denk 't niet. Op de site van AFAB staat inmiddels ook al een mooie kopje "Vitesse"
Cart_manvrijdag 6 februari 2004 @ 14:46
quote:
Op vrijdag 6 februari 2004 14:19 schreef brighton het volgende:

[..]

Eh, gaan jullie op familiebezoek in Burgers
Want ik hoorde dat jullie Gelredome niet in komen


Krikke bezoeken in het Spijkerkwartier..
brightonvrijdag 6 februari 2004 @ 14:48
quote:
Op vrijdag 6 februari 2004 14:46 schreef Cart_man het volgende:

[..]

Krikke bezoeken in het Spijkerkwartier..


Ach, zwervers laat ze ook binnen, dus waarom jullie niet
Cart_manvrijdag 6 februari 2004 @ 15:17
quote:
Op vrijdag 6 februari 2004 14:48 schreef brighton het volgende:

[..]

Ach, zwervers laat ze ook binnen, dus waarom jullie niet


Omdat wij allemaal levensgevaarlijke hooligans zijn
BOTvrijdag 6 februari 2004 @ 19:49
Feijenoord kennende zullen ze toch wel weer op de tribunes zitten, ondanks dat er geen losse kaarten verkocht mogen worden
Eilandenvrijdag 6 februari 2004 @ 19:56
Ik begrijp uiteraard wel dat het om de centen gaat , maar inderdaad .. die shirtsponsoring .. dat ziet er echt niet uit
hoM3rvrijdag 6 februari 2004 @ 20:04
Dat shirt

BOTzaterdag 7 februari 2004 @ 11:17
quote:
Op vrijdag 6 februari 2004 20:04 schreef hoM3r het volgende:
Dat shirt


Die geelzwarte bij op jullie shirt sttond ook altijd erg mooi
brightonzaterdag 7 februari 2004 @ 12:16
quote:
Ramautar uit bestuur

Henk Ramautar treedt af als bestuurslid van de stichting betaald voetbal Vitesse. Ramautar is voorzitter van de raad van commissarissen. Het is volgens de kersverse preses niet de bedoeling dat er dubbelfuncties ontstaan. Dat zei de commercieel directeur van Amicon gistermiddag bij zijn presentatie van Vitesses nieuwe hoofdsponsor, kredietverschaffer AFAB. Ramautar zal als voorzitter van de rvc slechts sporadisch in het voetlicht treden. "Het is de bedoeling dat de aandacht bij de trainer en de spelers komt te liggen. Over clubzaken zal de nieuwe directeur Paul van der Kraan straks het woord voeren. Alleen omdat hij pas op 16 februari aantreedt, heb ik het nu eenmalig gedaan."
Bron: De Gelderlander 07-02-2004


Tha_Marszaterdag 7 februari 2004 @ 16:27
ik vind het om eerlijk te zijn erg jammer dat er geen uitsupporters bij zijn, brengt toch altijd weer een leuk sfeertje...

Maarja, hadden ze toch maar die combi moeten accepteren, misschien denk ik te simpel maar ze moeten nu niet zeiken dat ze er niet bij kunnen zijn

Cart_manmaandag 9 februari 2004 @ 13:14
Wat een jodenhoer is Krikke en wat een verkankerd beleid daar...je mag niet eens rustig een biertje drinken in een café...volgend jaar weer gaan.
quote:
Op zaterdag 7 februari 2004 16:27 schreef Tha_Mars het volgende:
Maarja, hadden ze toch maar die combi moeten accepteren, misschien denk ik te simpel maar ze moeten nu niet zeiken dat ze er niet bij kunnen zijn
Die combi slaat gewoon nergens op. Gebeurd geen flikker in Arnhem en wij moeten dus gewoon in staat zijn om op eigen vervoer naar het stadion te gaan. Zaten gisteren wel zo een 150 Feijenoordsupporters op andere vakken heb ik begrepen.
brightonmaandag 9 februari 2004 @ 15:54
quote:
Op maandag 9 februari 2004 13:14 schreef Cart_man het volgende:
[..]

Die combi slaat gewoon nergens op. Gebeurd geen flikker in Arnhem en wij moeten dus gewoon in staat zijn om op eigen vervoer naar het stadion te gaan. Zaten gisteren wel zo een 150 Feijenoordsupporters op andere vakken heb ik begrepen.


Ja, op west zaten er een zooi. Op de elitetribune zeg maar. En ze waren me rustig
sqlsmurftmaandag 9 februari 2004 @ 16:15
Vriend van me vertelde over de provocerende acties van Rink.
Persoonlijk vond ik het wel gaaf dat die gast dat deed.
Geeft weer een beetje sjeu aan de pot.
Gekke was dat het niet werd vertoond op teevee terwijl er tijdens de persconferentie wel gewag van werd gemaakt.
brightonmaandag 9 februari 2004 @ 16:34
Die actie van Rink was mooi ja
quote:
Paulo Rink: 'Ik wilde spelers van Feyenoord kwaad maken '

Ging Paulo Rink gistermiddag te ver toen hij Chong-Gug Song doldraaide en diens ultieme sliding met een denigrerend applausje beloonde? De wedstrijd Vitesse-Feyenoord (0-0) kreeg er een kick van.
'Wat een Duitser!', foeterde de Belgische Feyenoorder Thomas Buffel gistermiddag achter de rug van Paulo Rink. Rink, geboren in Brazilië en international geworden in Duitsland, haalde zich gistermiddag de toorn van heel Feyenoord over zich heen. Dat was niet zo vreemd. Zijn actie was er één die niet past in Nederland en daarom bijzonder was. Halverwege de tweede helft pingelde Rink zich onnavolgbaar voorbij de rechtsback van Feyenoord, die niet wist waar hij het zoeken moest. Het ging Rink in dit geval niet zo zeer om het rendement, meer om de actie zelf en de gevolgen. Song vocht zich namelijk terug en gleed de bal met een ultieme krachtsinspanning alsnog over de zijlijn. Een actie die door Rink met een denigrerend applausje werd afgedaan, zo van: 'Goed gewerkt jochie'.

De Feyenoorders Ramon van Haaren, Thomas Buffel en Alfred Schreuder namen het op voor hun ploegmaat. Scheidsrechter Ben Haverkort gaf de Vitessenaar een standje. Het vuurtje laaide op, maar uiteindelijk brandde niemand zijn vingers. Behalve misschien Rink zelf, want zijn gedrag wordt in Nederland niet gepikt. "Het was nodig", vond Rink na afloop. "Waarom ik het deed? Voor de fans en omdat de wedstrijd er om vroeg. Die twee centrale verdedigers van Feyenoord speelden sterk, we kwamen er niet doorheen. Ik wilde ze kwaad maken. Misschien dat ze meer met andere dingen bezig zouden gaan en niet met de wedstrijd. Dat geeft ons meer kansen.

Kwaad bedoeld was het niet, zegt Rink. Het was meer fun. Ik schop niemand bewust neer, ik sla niemand, maar verder doe ik alles om een wedstrijd te winnen. Ik wilde het publiek wat geven. Op Cyprus speelde ik voor 250 mensen, hier speel je voor een vol stadion. Ik hou niet van die saaie wedstrijden, er moet iets gebeuren, dat maakt een wedstrijd interessant. Ook voor de mensen op de tribune. ik ben hier alleen in Arnhem, mijn familie zit nog op Cyprus, dus zijn deze mensen nu mijn familie." Rink was gistermiddag in de wedstrijd tegen Feyenoord vooral op zoek naar zijn eerste doelpunt; hij wilde scoren tegen elke prijs. Na rust wakkerde de Braziliaan met het Duitse paspoort het vuurtje dan ook op. Rink vocht voor elke meter, zocht de confrontaties en de discutabele momenten in het strafschopgebied. Op zoek naar een strafschop en op zoek naar een foutje bij de tegenstander; uit irritatie of andere mentale zwakheid. Rink haalde bij zijn tegenstanders het bloed onder de nagels vandaan. Voor zijn medespelers was bij, voor het eerst, het grote voorbeeld. Hij zocht ook de confrontatie niet Nick Hofs, vanaf de rust zijn nieuwe maatje in het centrum van de aanval. Het leverde uiteindelijk een boeiende strijd op in Gelredome. Omdat Rink ook in zijn vierde wedstrijd voor Vitesse niet scoorde, was hij gistermiddag toch niet gelukkig met de 0-0. "Het is een goed resultaat tegen Feyenoord, maar ik heb weer geen goal gemaakt", aldus Rink.

Feyenoord begon beter, daarna waren wij beter. Tot lang in de tweede helft, toen kwam Feyenoord weer. Er waren momenten voor ons dat er meer in zat. Twee kleine kansjes heb ik gekregen. Ik weet dat ik doelpunten ga maken en ik kan assists geven aan andere spelers." Voor het eerst toonde Rink zich gistermiddag een leider van Vitesse. Een rol waar de Duitser zonder twijfel nog verder in zal groeien Hij wil er zelf nog niet aan. Ik ben geen leider, ik probeer gewoon te doen wat van mij wordt verwacht. Ik wil de mensen plezier geven en ik wil scoren. Daar doe ik alles voor. Ik ben hier niet om vakantie te vieren."

Bron: De Gelderlander 09-02-2004


Eilandenmaandag 9 februari 2004 @ 16:44
Echte Duitser

Past wel bij Vitesse

xJapsermaandag 9 februari 2004 @ 17:34
Ook leuk dat ie vind dat ie voor een vol stadion speelt, volgens mij zit het daar al jaren niet vol meer...stelletje gare successupporeters zijn het daaro. en ook nog zo dom om zich te laten arresteren omdat ze wapens hebben en hiermee vol trots gaan staan juichen voor een beveiligingscamera ...


Achterlijk volk.... maarja

brightonmaandag 9 februari 2004 @ 17:41
quote:
Op maandag 9 februari 2004 17:34 schreef xJapser het volgende:
Ook leuk dat ie vind dat ie voor een vol stadion speelt, volgens mij zit het daar al jaren niet vol meer...stelletje gare successupporeters zijn het daaro. en ook nog zo dom om zich te laten arresteren omdat ze wapens hebben en hiermee vol trots gaan staan juichen voor een beveiligingscamera ...


Achterlijk volk.... maarja


Ach ja
Scheer ze maar allemaal over één kam he
BOTmaandag 9 februari 2004 @ 18:23
quote:
Op maandag 9 februari 2004 17:34 schreef xJapser het volgende:
Ook leuk dat ie vind dat ie voor een vol stadion speelt, volgens mij zit het daar al jaren niet vol meer...stelletje gare successupporeters zijn het daaro. en ook nog zo dom om zich te laten arresteren omdat ze wapens hebben en hiermee vol trots gaan staan juichen voor een beveiligingscamera ...


Achterlijk volk.... maarja


Als je niet weet waar je het over hebt of het verhaal niet kent hou dan liever je mond

Over de wedstrijd,

Gelijkspel was wel terecht al had Feijenoord de betere kansen.

Wel een beetje irritant gedrag van Rink maar als die voor je club sp-eelt is dat juist wel weer leuk. Kan me oorstellen dat die Feijenoorders erg kwaad werden:)

Rider_on_the_stormmaandag 9 februari 2004 @ 18:27
quote:
Op maandag 9 februari 2004 16:44 schreef Eilanden het volgende:
Echte Duitser

Past wel bij Vitesse


Een topper. Zo'n etterbuil kan elk team wel gebruiken. Want er is altijd wel eentje die zich op laat jutten en over de schreef gaat.

Feyenoord mag jaloers zijn op zo'n spits. Straks met Amoah (die ik érg hoog heb zitten) een topduo in spé.

hellmondunitedmaandag 9 februari 2004 @ 18:29
haha die Rink, vind het wel lache hoe die de tegenstanders dolt
Rider_on_the_stormmaandag 9 februari 2004 @ 18:31
Rink/Amoah is een duo wat voor elke Nederlandse (top)club een toegevoegde waarde betekent. En ik denk voor relatief weinig geld. Rink als voetballende spits, Amoah als no-nonsense targetman.

Gaat Vitesse een hoop lol van hebben.

methodmichmaandag 9 februari 2004 @ 19:23
Rink 5 jaar jonger was een goeie aankoop geweest. Vitesse mag blij zijn als ie nog 3 doelpunten gaat maken....

Amoah is wel een goeie, die moeten ze koppelen aan van Beukering.

mittmaandag 9 februari 2004 @ 19:24
quote:
Op maandag 9 februari 2004 19:23 schreef methodmich het volgende:
Rink 5 jaar jonger was een goeie aankoop geweest. Vitesse mag blij zijn als ie nog 3 doelpunten gaat maken....

Amoah is wel een goeie, die moeten ze koppelen aan van Beukering.


Amoah was toch weer fit?

waar blijft ie.

Ajax had hem moeten halen namelijk

Rider_on_the_stormmaandag 9 februari 2004 @ 19:25
quote:
Op maandag 9 februari 2004 19:23 schreef methodmich het volgende:
Rink 5 jaar jonger was een goeie aankoop geweest. Vitesse mag blij zijn als ie nog 3 doelpunten gaat maken....

Amoah is wel een goeie, die moeten ze koppelen aan van Beukering.


Rink is 30 jaar oud. Dat lijkt me geen probleem voor een spits.

Van Beukering komt tekort vrees ik.

methodmichmaandag 9 februari 2004 @ 19:38
quote:
Op maandag 9 februari 2004 19:25 schreef Rider_on_the_storm het volgende:

[..]

Rink is 30 jaar oud. Dat lijkt me geen probleem voor een spits.

Van Beukering komt tekort vrees ik.


Ik bedoel meer dat Rink 5 jaar geleden nog wel goed was, maar via Nürnberg, Cottbus en Nicosia is afgezakt tot Bob Peeters-niveau.
Eilandenmaandag 9 februari 2004 @ 19:53
quote:
Op maandag 9 februari 2004 19:38 schreef methodmich het volgende:

[..]

Ik bedoel meer dat Rink 5 jaar geleden nog wel goed was, maar via Nürnberg, Cottbus en Nicosia is afgezakt tot Bob Peeters-niveau.


* Eilanden agrees

5 jaar geleden was Rink een topper, nu mag Vitesse inderdaad blij zijn als 'ie er nog een paar inschiet ... is vooralsnog niet erg succesvol...

methodmichmaandag 9 februari 2004 @ 19:58
quote:
Op maandag 9 februari 2004 19:53 schreef Eilanden het volgende:

[..]

* Eilanden agrees

5 jaar geleden was Rink een topper, nu mag Vitesse inderdaad blij zijn als 'ie er nog een paar inschiet ... is vooralsnog niet erg succesvol...


Om over Ilic maar te zwijgen.
Eilandenmaandag 9 februari 2004 @ 20:00
quote:
Op maandag 9 februari 2004 19:58 schreef methodmich het volgende:

[..]

Om over Ilic maar te zwijgen.


Inderdaad ... Vitesse heeft een hoog net-niet gehalte. Maar teveel kwaliteit om te degraderen, denk ik
methodmichmaandag 9 februari 2004 @ 20:02
quote:
Op maandag 9 februari 2004 20:00 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Inderdaad ... Vitesse heeft een hoog net-niet gehalte. Maar teveel kwaliteit om te degraderen, denk ik


Dikke Theo houdt ze op de rails. Prachtig, vorige week in Studio Sport een shot van die tattoos op zijn onderarmen. Ieder van ons is een beetje Theo.
sqlsmurftmaandag 9 februari 2004 @ 20:04
quote:
Op maandag 9 februari 2004 20:02 schreef methodmich het volgende:

[..]

Dikke Theo houdt ze op de rails. Prachtig, vorige week in Studio Sport een shot van die tattoos op zijn onderarmen. Ieder van ons is een beetje Theo.


wens niet met die lamzak vergeleken te worden
methodmichmaandag 9 februari 2004 @ 20:08
quote:
Op maandag 9 februari 2004 20:04 schreef sqlsmurft het volgende:

[..]

wens niet met die lamzak vergeleken te worden


Dus:

- jij hebt geen tattoos
- jij hebt geen last van overgewicht
- jij drinkt nooit bier
- jij rookt niet
- jij draagt niet het liefst trainingspakken
- jij hebt nooit met de politie te maken gehad
- jij hebt geen fantastisch linkerbeen
- jij bent niet te langzaam
- jij bent nooit bij opstootjes op het veld betrokken
- jij toetert niet naar mooie vrouwen
- jij komt nooit te laat
- jij laat nooit vrienden voor in het verkeer

Dan heb je niets van Theo.

sqlsmurftmaandag 9 februari 2004 @ 20:15
quote:
Op maandag 9 februari 2004 20:08 schreef methodmich het volgende:

[..]

Dus:

- jij hebt geen tattoos
- jij hebt geen last van overgewicht
- jij drinkt nooit bier
- jij rookt niet
- jij draagt niet het liefst trainingspakken
- jij hebt nooit met de politie te maken gehad
- jij hebt geen fantastisch linkerbeen
- jij bent niet te langzaam
- jij bent nooit bij opstootjes op het veld betrokken
- jij toetert niet naar mooie vrouwen
- jij komt nooit te laat
- jij laat nooit vrienden voor in het verkeer

Dan heb je niets van Theo.


7 uit 12 lijkt me een acceptabele geen theo wannebee score, toch.....
methodmichmaandag 9 februari 2004 @ 20:16
quote:
Op maandag 9 februari 2004 20:15 schreef sqlsmurft het volgende:

[..]

7 uit 12 lijkt me een acceptabele geen theo wannebee score, toch.....


Nee, jij bent duidelijk meer Michael Dingsdag dan Theo.
sqlsmurftmaandag 9 februari 2004 @ 20:27
quote:
Op maandag 9 februari 2004 20:16 schreef methodmich het volgende:

[..]

Nee, jij bent duidelijk meer Michael Dingsdag dan Theo.


kweenie of ik dat een compliment vind maar alles beter dan een Theo....
CAZZOmaandag 9 februari 2004 @ 22:02
scoor ik me daar ff 9 uit 12 in de theo test
gelukkig is theo oke ole ole
sqlsmurftmaandag 9 februari 2004 @ 22:48
quote:
Op maandag 9 februari 2004 22:02 schreef CAZZO het volgende:
scoor ik me daar ff 9 uit 12 in de theo test
gelukkig is theo oke ole ole
Nou wil ik wel weten welke onderdelen je positief en welke je negatief getestjetikeld bent
RedGuymaandag 9 februari 2004 @ 23:44
quote:
Op maandag 9 februari 2004 22:48 schreef sqlsmurft het volgende:

[..]

Nou wil ik wel weten welke onderdelen je positief en welke je negatief getestjetikeld bent


CAZZO heeft vast net zo'n geweldig linkerbeen als Theo. .
methodmichdinsdag 10 februari 2004 @ 19:15
quote:
Op maandag 9 februari 2004 22:02 schreef CAZZO het volgende:
scoor ik me daar ff 9 uit 12 in de theo test
gelukkig is theo oke ole ole
CAZZO Janssen klinkt ook best aardig. Ze zoeken nog een middenvelder daar.
CAZZOdinsdag 10 februari 2004 @ 22:46
quote:
Op maandag 9 februari 2004 22:48 schreef sqlsmurft het volgende:


Nou wil ik wel weten welke onderdelen je positief en welke je negatief getestjetikeld bent


trainingspakken en roken daar doen we niet aan en ik beschik zeker over een fantastisch linkerbeen maar een plek op het middenveld ivm een chronisch gebrek aan conditie

toch wel respect voor theo dat hij het met zo'n levenstijl 90 minuten weet vol te houden op het middenveld

vitesse al 647 minuten doelpuntloos in de hce

Eilandendinsdag 10 februari 2004 @ 23:11
quote:
Op dinsdag 10 februari 2004 22:46 schreef CAZZO het volgende:

[..]

trainingspakken en roken daar doen we niet aan en ik beschik zeker over een fantastisch linkerbeen maar een plek op het middenveld ivm een chronisch gebrek aan conditie

toch wel respect voor theo dat hij het met zo'n levenstijl 90 minuten weet vol te houden op het middenveld

vitesse al 647 minuten doelpuntloos in de hce


Wat is eigenlijk het record?
methodmichwoensdag 11 februari 2004 @ 13:53
quote:
Op dinsdag 10 februari 2004 22:46 schreef CAZZO het volgende:

[..]

trainingspakken en roken daar doen we niet aan en ik beschik zeker over een fantastisch linkerbeen maar een plek op het middenveld ivm een chronisch gebrek aan conditie

toch wel respect voor theo dat hij het met zo'n levenstijl 90 minuten weet vol te houden op het middenveld


Vraag niet hoe, maar hij haalt wel dikwijls het einde, mits hij geen rood krijgt.
Quasar_de_Duifzondag 29 februari 2004 @ 00:33
Volgens Omroep Gelderland kunnen we Peter van Vossen maandag op de training verwachten om vervolgens voor de rest van het seizoen mee te strijden om lijfsbehoud.
Eilandenzondag 29 februari 2004 @ 00:42
quote:
Op zondag 29 februari 2004 00:33 schreef Quasar_de_Duif het volgende:
Volgens Omroep Gelderland kunnen we Peter van Vossen maandag op de training verwachten om vervolgens voor de rest van het seizoen mee te strijden om lijfsbehoud.
Als 'ie z'n contract in de tussentijd niet inlevert.....
popolonzondag 29 februari 2004 @ 00:43
ik hoorde het ook . Van Vossen verlaat z'n stal.

Nou, succes.

[ Bericht 1% gewijzigd door popolon op 29-02-2004 12:33:49 ]
Tha_Marszondag 29 februari 2004 @ 19:52
ik hoop niet dat het net zo gaat als met de graafschap :")

het is al erg zat dat met de in de winterstop gekomen versterkingen het nog niet wil lukken
bergkampfzondag 29 februari 2004 @ 20:17
Ik denk dat Vitesse daar weinig aan gaat hebben eerlijk gezegt
Quasar_de_Duifzondag 29 februari 2004 @ 23:55
quote:
Op zondag 29 februari 2004 20:17 schreef bergkampf het volgende:
Ik denk dat Vitesse daar weinig aan gaat hebben eerlijk gezegt
De jonkies laten het afweten dus als Vitesse goedkoop een ervaren kracht erbij kan halen die anderen weet te inspireren dan vind ik dat een goede stap.
Karrel_Laaglawaaimaandag 1 maart 2004 @ 10:35
Inspireren of kapot maken ? Neem van mij aan dat van Vossen niet de inspirator is waar iedereen hem voor houdt. Hij heeft bij de graafschap Schulp ook kapot gemaakt, een trainer ontslagen, samen met holmaat vd brom contract onderhandelingen gevoerd en zo bereikt dat de graafschap nog een jaar vast zat aan vd brom terwijl hij het jaar ervoor al was afgeschreven. Bovendien heeft hij de club min de steek gelaten op het moment dat hij toch niet meer zijn zin kreeg... Ik hoop van ganse harte dat deze 'man' afgaat.
Tha_Marsmaandag 1 maart 2004 @ 22:31
pff ik weet niet wat ik er van denken moet, hiervoor is een externe financier gevonden? had je daarvoor dan niet beter " bombarda" kunnen huren??? (maar die bleek niet binnen het sportieve plaatje te passen :S)
En nu zijn er ook geruchten dat Yakabu gehuurd gaat worden...
Tha_Marsmaandag 1 maart 2004 @ 22:44
Vitesse per direct aan banden gelegd
Arnhemse club mag niet meer spelers halen dit seizoen

Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal Internationaal, vertelde vanavond in het tv-programma Voetbalinsite op RTL5 dat de KNVB per direct een saneringsplan heeft voorgelegd bij Vitesse waaraan de club zich streng moet gaan houden. Dit bekent o.a. dat Vitesse geen speler meer mag halen. Deze maatregel is onderdeel van het nieuwe licentieplan van de KNVB wat vandaag is ingegaan.
Bron: Voetbalinsite RTL5 01-03-2004

Dit zou dus mijn eerdere post tegen spreken

[ Bericht 2% gewijzigd door Tha_Mars op 01-03-2004 22:46:47 (reactie) ]
De_Hypothekermaandag 1 maart 2004 @ 22:49
quote:
Op maandag 1 maart 2004 22:44 schreef Tha_Mars het volgende:
Vitesse per direct aan banden gelegd
Arnhemse club mag niet meer spelers halen dit seizoen

Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal Internationaal, vertelde vanavond in het tv-programma Voetbalinsite op RTL5 dat de KNVB per direct een saneringsplan heeft voorgelegd bij Vitesse waaraan de club zich streng moet gaan houden. Dit bekent o.a. dat Vitesse geen speler meer mag halen. Deze maatregel is onderdeel van het nieuwe licentieplan van de KNVB wat vandaag is ingegaan.
Bron: Voetbalinsite RTL5 01-03-2004

Dit zou dus mijn eerdere post tegen spreken


Vitesse Eindelijk krijgen ze daar voor hun kiezen wat ze verdienen. Rink zou ook woest opgestapt zijn
Tha_Marsdinsdag 2 maart 2004 @ 09:54
ah dank je

iig, Rink was idd met de taxi naar Arnhem gekomen
Gister was hij niet op de training vanwege hij nog wat te regelen had in Cyprus, daar had hij ook toestemming voor, hij moet vandaag wel zijn excuses aanbieden voor zijn gedrag van vrijdag!
Cart_mandinsdag 2 maart 2004 @ 09:58
Ik hoop dat ze degraderen.

Net goed voor al die Karel Aalbers aanhangers, de man die de club net zo hard kapot heeft gemaakt als dat hij hem uit de grond heeft gestampt. Lekker in de eerste divisie spelen in een stadion waar dan geen hond meer zal zitten.

[ Bericht 1% gewijzigd door Cart_man op 02-03-2004 10:12:12 ]
mittdinsdag 2 maart 2004 @ 12:03
wheheh van Vossen, Vitesse moet wel heel wanhopig zijn.
Da_Sandmandinsdag 2 maart 2004 @ 12:03
Van Vossen
Stpandinsdag 2 maart 2004 @ 12:14
Sparta had in totaal 3,5 miljoen euro aan schulden (opgelopen door wanhoopsacties om degradatie te voorkomen) en wist dit na de degradatie in no-time op te pompen tot 8 miljoen euro.
Nu is Sparta schuldenvrij door wanhoopsacties zoals de verkoop van het stadion en nog een lening bij de gemeente.

Ik ben benieuwd hoe Vitesse (is er nou iemand die weet hoeveel schulden ze hebben?) zal gaan als ze degraderen. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat die club dan nog blijft bestaan.
Vooral omdat Vitesse alle wanhoopsacties al nodig heeft gehad om 'gewoon' te overleven. Kun je nagaan wat degradatie voor een klap zal geven.

[ Bericht 25% gewijzigd door Stpan op 02-03-2004 12:15:39 (wat extra text) ]
MrWizzeldinsdag 2 maart 2004 @ 23:11
Paulo Rink heeft na het degradatieduel bij FC Zwolle (1-1) veel stof doen opwaaien bij Vitesse. De 31-jarige spits was woedend over zijn wissel in de rust van de troosteloze wedstrijd en weigerde na afloop plaats te nemen in de spelerbus.
Rink vertrok met een taxi naar het vliegveld, om in Cyprus een korte vakantie te vieren, die overigens vooraf met de goedkeuring van Vitesse was gepland. Dinsdag wordt Rink weer op de training in Arnhem verwacht om samen met Peter van Vossen in de aanval te strijden tegen degradatie.

Bron: www.vi.nl
DarkShinewoensdag 3 maart 2004 @ 00:13
quote:
Op dinsdag 2 maart 2004 12:14 schreef Stpan het volgende:
Sparta had in totaal 3,5 miljoen euro aan schulden (opgelopen door wanhoopsacties om degradatie te voorkomen) en wist dit na de degradatie in no-time op te pompen tot 8 miljoen euro.
Nu is Sparta schuldenvrij door wanhoopsacties zoals de verkoop van het stadion en nog een lening bij de gemeente.

Ik ben benieuwd hoe Vitesse (is er nou iemand die weet hoeveel schulden ze hebben?) zal gaan als ze degraderen. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat die club dan nog blijft bestaan.
Vooral omdat Vitesse alle wanhoopsacties al nodig heeft gehad om 'gewoon' te overleven. Kun je nagaan wat degradatie voor een klap zal geven.
Een dat ik mijn vlag uithang
Tha_Marswoensdag 3 maart 2004 @ 11:13
quote:
Paulo Rink heeft na het degradatieduel bij FC Zwolle (1-1) veel stof doen opwaaien bij Vitesse. De 31-jarige spits was woedend over zijn wissel in de rust van de troosteloze wedstrijd en weigerde na afloop plaats te nemen in de spelerbus.
Rink vertrok met een taxi naar het vliegveld, om in Cyprus een korte vakantie te vieren, die overigens vooraf met de goedkeuring van Vitesse was gepland. Dinsdag wordt Rink weer op de training in Arnhem verwacht om samen met Peter van Vossen in de aanval te strijden tegen degradatie.

Bron: www.vi.nl
ach ja de VI, zal wel leuk stukje zijn van JD, en iedereen weet waar hij vandaag komt
xJapserwoensdag 3 maart 2004 @ 11:31
Ik mag lijen dat die van Vossen zn beide beentjes breekt. Niet meer dan een rat is het, beetje voor de spinnekop met zn handjes zwaaien en dan denken dat je kan voetballen. En dan dat misselijkmakende samenspel met die v.d. Brom...gadverdamme...

Nee allebei opnkopen aan de hoogste boom...
Tha_Marswoensdag 3 maart 2004 @ 12:47
kijk dat vind ik dan wel weer mooi, iedereen die nu al een hekel heeft aan PVV, net zoals iedereen een hekel heeft aan Vitesse...
Hij past dus mooi bij Vitesse
Stpanwoensdag 3 maart 2004 @ 12:55
Struisvogelpolitiek dat geen enkele Vitesse-supporter op de financien ingaat?
Tha_Marswoensdag 3 maart 2004 @ 13:06
uhm... ik post zelf het bericht dat JD gezegd heeft dat de knvb Vitesse geen spelers meer mag aantrekken (kopen)
DutchGoonerwoensdag 3 maart 2004 @ 13:18
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 12:55 schreef Stpan het volgende:
Struisvogelpolitiek dat geen enkele Vitesse-supporter op de financien ingaat?
Zelfs de meest positief ingestelde Vitesse supporter ziet toch in dat die situatie veruit het meest hopeloos is van alle clubs?
DarkShinewoensdag 3 maart 2004 @ 13:21
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 13:18 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Zelfs de meest positief ingestelde Vitesse supporter ziet toch in dat die situatie veruit het meest hopeloos is van alle clubs?
Bedenk je maar alvast een ludiek spandoek uit voor de nacompetitie, Vitesse Arnep - FCDB
DIGGERwoensdag 3 maart 2004 @ 13:21
quote:
Op dinsdag 2 maart 2004 09:58 schreef Cart_man het volgende:
Ik hoop dat ze degraderen.

Net goed voor al die Karel Aalbers aanhangers, de man die de club net zo hard kapot heeft gemaakt als dat hij hem uit de grond heeft gestampt. Lekker in de eerste divisie spelen in een stadion waar dan geen hond meer zal zitten.
Ik hoop met je mee.

Doe maar Den Bosch en Sparta terug in de Ere en Zwolle en Vitesse eruit.
DarkShinewoensdag 3 maart 2004 @ 13:24
Ik snap nog steeds niet dat een club die dit seizoen pas voor het 15de jaar eredivisie half/eind jaren 90 kan roepen dat ze de 4de club van Nederland zijn. Paar keer Europees pas, niks gewonnen in die tijd...
DutchGoonerwoensdag 3 maart 2004 @ 13:24
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 13:21 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Bedenk je maar alvast een ludiek spandoek uit voor de nacompetitie, Vitesse Arnep - FCDB
we mogen een niet al te grote bek hebbenwat dat betrefd maar ik denk nog niet helemaal aan de NC,er is nog hoop
Stpanwoensdag 3 maart 2004 @ 13:31
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 13:06 schreef Tha_Mars het volgende:
uhm... ik post zelf het bericht dat JD gezegd heeft dat de knvb Vitesse geen spelers meer mag aantrekken (kopen)
Ja ok, dat is 'korte termijn'. Maar ik wil nu wel eens weten van iemand die er verstand van heeft.
Welke leningen en schulden heeft Vitesse nog uitstaan?!
En hoe denkt Vitesse die te kunnen saneren als ze in de eredivisie blijven? Niet door paniekaankopen als Rink bijv.
En hoe denkt Vitesse te kunnen overleven als ze degraderen? Welke oplossingen zijn er nog voor Vitesse?
Eilandenwoensdag 3 maart 2004 @ 13:44
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 13:21 schreef DIGGER het volgende:

[..]

Ik hoop met je mee.

Doe maar Den Bosch en Sparta terug in de Ere en Zwolle en Vitesse eruit.
Yes Plz
Eilandenwoensdag 3 maart 2004 @ 13:46
Sinds 1 maart heeft de KNVB geloof ik ook 3 groepen, waarbij 3=financieel gezond en 1=financieel ongezond, en ik geloof dat Vitesse al heeft toegegeven dat men in 1 zit en verwacht daar niet op hele korte termijn uit te komen...
Tha_Marswoensdag 3 maart 2004 @ 13:50
idd Vitesse zit op dit moment in de financieel ongezonde groep
AFAB (sponser voor komende 3 seizoenen blijft alleen sponser wanneer Vitesse in de eredivisie blijft.[ Bericht 37% gewijzigd door Tha_Mars op 03-03-2004 13:54:44 (typo) ]
Stpanwoensdag 3 maart 2004 @ 13:57
Ik hoop trouwens niet dat Vitesse degradeerd. Ze hebben nog een stapeltje leuke spelers. Bovendien doet ambiance ook iets. En je kunt me veel wijsmaken, de Nederlandse competitie oogt toch een stuk aantrekkelijk als er een modern stadion in beeld komt ipv dat treurige FC Zwolle geval.
Ik weet dat een stadion geen argument is, maar er zijn de laatste jaren wat clubs gepromoveerd die gevalletjes hebben die regelrecht pijn aan m'n ogen doen en een soort "Belgische" uitstraling geven. Kaal, leeg, oud en lelijk. Daarmee zal de aantrekkelijkheid van de HCE niet worden verhoogd.
Tha_Marswoensdag 3 maart 2004 @ 14:21
je bent de eerste niet-vitessenaar die dat vind volgens mij
Eilandenwoensdag 3 maart 2004 @ 14:34
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 13:57 schreef Stpan het volgende:
Ik hoop trouwens niet dat Vitesse degradeerd. Ze hebben nog een stapeltje leuke spelers. Bovendien doet ambiance ook iets. En je kunt me veel wijsmaken, de Nederlandse competitie oogt toch een stuk aantrekkelijk als er een modern stadion in beeld komt ipv dat treurige FC Zwolle geval.
Ik weet dat een stadion geen argument is, maar er zijn de laatste jaren wat clubs gepromoveerd die gevalletjes hebben die regelrecht pijn aan m'n ogen doen en een soort "Belgische" uitstraling geven. Kaal, leeg, oud en lelijk. Daarmee zal de aantrekkelijkheid van de HCE niet worden verhoogd.
Je kan ook andersom redeneren .... als dergelijke clubjes promoveren, boren ze misschien nieuwe geldbronnen aan, krijgen misschien de gemeente mee en kunnen zodoende hun stadion moderniseren? Dus stadion argument is voor mij geen valide argument
Tha_Marswoensdag 3 maart 2004 @ 14:50
een stadion is inderdaad geen argument
Vitesse moet gewoon genoeg punten hebben om erin te blijven
Of eventueel de poule van de nacompetitie winnen dan mag je erin blijven
DarkShinewoensdag 3 maart 2004 @ 15:02
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 13:57 schreef Stpan het volgende:
Ik hoop trouwens niet dat Vitesse degradeerd. Ze hebben nog een stapeltje leuke spelers. Bovendien doet ambiance ook iets. En je kunt me veel wijsmaken, de Nederlandse competitie oogt toch een stuk aantrekkelijk als er een modern stadion in beeld komt ipv dat treurige FC Zwolle geval.
Ik weet dat een stadion geen argument is, maar er zijn de laatste jaren wat clubs gepromoveerd die gevalletjes hebben die regelrecht pijn aan m'n ogen doen en een soort "Belgische" uitstraling geven. Kaal, leeg, oud en lelijk. Daarmee zal de aantrekkelijkheid van de HCE niet worden verhoogd.
In de Belgische stadions hangt meer sfeer dan in het gemiddelde Nederlandse stadion
Tha_Marsdonderdag 4 maart 2004 @ 08:56
begin dan maar over de fantastische sfeer die bij de top 3 hangt
DarkShinedonderdag 4 maart 2004 @ 14:06
quote:
Op donderdag 4 maart 2004 08:56 schreef Tha_Mars het volgende:
begin dan maar over de fantastische sfeer die bij de top 3 hangt
Ik begin bij niemand, ik doel op het algemeen.
BOTdonderdag 4 maart 2004 @ 14:54
Heb mezelf al bij nacompetitie neergelegd, dan maar via die weg erin blijven.

En stiekem hopen al die Nekkers en andere Vitessehaters niet dat we degraderen want dan hebben ze weer minder te k*nkeren op het internet Dus nooit meer Arnep, Renfront, Faillietesse of Fietstassen kunnen typen zal moeilijk worden voor een hoop mensen

Een club met een stadion als Gelredome en 18.000 toeschouwers (ja ook nu het slecht gaat) hoort gewoon in de HCE[ Bericht 5% gewijzigd door BOT op 04-03-2004 14:56:22 (typfouten) ]
Tha_Marsdonderdag 4 maart 2004 @ 15:17
pff neerleggen bij de nacompetitie, dat dus niet he, oke het zit er wel in maar ik heb eigenlijk stiekem nog wel hoop op een goed einde dit jaar.
Eigenlijk waren de wedstrijden hiervoor al van cruciaal belang maar de volgende 2 zijn helemaal superbelangrijk, weet je die te winnen (respec. Volendam uit en Ado thuis) dan kruip je dichter naar boven toe en de wedstrijden die daarna komen kan je dan punten sprokkelen...

Maarja het is sowieso al een verloren seizoen en laten we hem dan ook afsluiten met wat overwinningen (:P)
BOTdonderdag 4 maart 2004 @ 15:56
Tsja ik heb ook liever dat we er "normaal" inblijven. Die mogelijkheid bestaat ook nog wel, alleen ben ik realistisch genoeg om te zeggen dat het heel erg moeilijk wordt. ADO is goed op dreef de laatste tijd dus die wedstrijd winnen we niet zomaar. Helemaal niet als er straks ook nog eens 1000 ADO supporters in het gelredome zullen plaatsnemen, want voor hen is het ook een cruciaal duel.
Quasar_de_Duifdonderdag 4 maart 2004 @ 21:47
quote:
Op maandag 1 maart 2004 22:44 schreef Tha_Mars het volgende:
Vitesse per direct aan banden gelegd
Arnhemse club mag niet meer spelers halen dit seizoen

Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal Internationaal, vertelde vanavond in het tv-programma Voetbalinsite op RTL5 dat de KNVB per direct een saneringsplan heeft voorgelegd bij Vitesse waaraan de club zich streng moet gaan houden. Dit bekent o.a. dat Vitesse geen speler meer mag halen. Deze maatregel is onderdeel van het nieuwe licentieplan van de KNVB wat vandaag is ingegaan.
Bron: Voetbalinsite RTL5 01-03-2004

Dit zou dus mijn eerdere post tegen spreken
Wat een onzin verhaal. De man was boos en kwam dinsdag na een kort praatje met de trainer gewoon weer mee doen met de training.
quote:
Op maandag 1 maart 2004 22:49 schreef De_Hypotheker het volgende:

[..]Vitesse Eindelijk krijgen ze daar voor hun kiezen wat ze verdienen. Rink zou ook woest opgestapt zijn
Kijk eens aan. Nu zou hij zelfs opgestapt zijn...
quote:
Op dinsdag 2 maart 2004 09:58 schreef Cart_man het volgende:
Ik hoop dat ze degraderen.

Net goed voor al die Karel Aalbers aanhangers, de man die de club net zo hard kapot heeft gemaakt als dat hij hem uit de grond heeft gestampt. Lekker in de eerste divisie spelen in een stadion waar dan geen hond meer zal zitten.
Waar baseer je dat op? Zelfs nu we al 2 jaar tegen degradatie vechten komen er nog elke week bijna 2 keer zoveel mensen dan wat er bijvoorbeeld bij Nec komt. Vitesse heeft niet zulke successupporters zoals menigeen dat graag zou willen denken.
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 13:21 schreef DIGGER het volgende:

[..]

Ik hoop met je mee.

Doe maar Den Bosch en Sparta terug in de Ere en Zwolle en Vitesse eruit.
Nou idd. Dat zal niveau en aanzien van de Eredivisie doen toenemen zeg. Een club dat zich jaar in jaar uit heeft bewezen op het hoogste niveau met alle voorzieningen bij de hand of een club dat al jaren niks weet te presteren.
quote:
Op woensdag 3 maart 2004 13:24 schreef DarkShine het volgende:
Ik snap nog steeds niet dat een club die dit seizoen pas voor het 15de jaar eredivisie half/eind jaren 90 kan roepen dat ze de 4de club van Nederland zijn. Paar keer Europees pas, niks gewonnen in die tijd...
Vitesse speelde in de jaren '50 en '70 ook al Eredivisievoetbal. Iets wat jij niet schijnt te begrijpen.
En dan even kijkend naar de criteria waarop je als 4de club mag worden beschouwd destijds:
-13 jaar lang eindigen als nummer 3, 4, 5 of 6.
-Na de top 3 het grootste stadion
-Na de top 3 het grootste budget
-Na de top 3 de meeste uitgaven
-Na de top 3 de meeste seizoenkaarthouders
-Na de top 3 de meeste toeschouwers
-Na de top 3 het beste gepresteerd in Europa
-Na de top 3 de beste spelers
-Pioneer op gebied van nieuwe voetbalontwikkelingen
-etc.
Karrel_Laaglawaaivrijdag 5 maart 2004 @ 10:13
quote:
Op donderdag 4 maart 2004 14:54 schreef BOT het volgende:
Heb mezelf al bij nacompetitie neergelegd, dan maar via die weg erin blijven.

En stiekem hopen al die Nekkers en andere Vitessehaters niet dat we degraderen want dan hebben ze weer minder te k*nkeren op het internet Dus nooit meer Arnep, Renfront, Faillietesse of Fietstassen kunnen typen zal moeilijk worden voor een hoop mensen

Een club met een stadion als Gelredome en 18.000 toeschouwers (ja ook nu het slecht gaat) hoort gewoon in de HCE
En hoeveel van die "supporters" nemen nog een seizoenskaart als er gedrgradeerd wordt? Ik denk, nee ik weet zeker dat er nooit zoveel supporters overblijven als bij De Graafschap..
Het is gewoon een feit dat bij vitesse een hoop mensen zitten die niet eens echt voor vitesse zijn, maar komen voor de topwedstrijden.
DarkShinevrijdag 5 maart 2004 @ 10:55
quote:
Op donderdag 4 maart 2004 21:47 schreef Quasar_de_Duif het volgende:
Nou idd. Dat zal niveau en aanzien van de Eredivisie doen toenemen zeg. Een club dat zich jaar in jaar uit heeft bewezen op het hoogste niveau met alle voorzieningen bij de hand of een club dat al jaren niks weet te presteren.
Sparta hoort gewoon in de eredivisie.
quote:
Vitesse speelde in de jaren '50 en '70 ook al Eredivisievoetbal. Iets wat jij niet schijnt te begrijpen.
En dan even kijkend naar de criteria waarop je als 4de club mag worden beschouwd destijds:
-13 jaar lang eindigen als nummer 3, 4, 5 of 6.
-Na de top 3 het grootste stadion
-Na de top 3 het grootste budget
-Na de top 3 de meeste uitgaven
-Na de top 3 de meeste seizoenkaarthouders
-Na de top 3 de meeste toeschouwers
-Na de top 3 het beste gepresteerd in Europa
-Na de top 3 de beste spelers
-Pioneer op gebied van nieuwe voetbalontwikkelingen
-etc.
-13 jaar lang eindigen als nummer 2, 3, 4, 5
-Na de top 3 het beste gepresteerd in Europa
-Na de top 3 de beste spelers
-2 Amstel-Cup's

Vitesse:
-13 jaar lang eindigen als nummer 3, 4, 5 of 6.
Maar een enkele keer boven ons
-Na de top 3 het grootste stadion
Ik ken alleen een sporthal in Arnhem, bedoel je die?
-Na de top 3 het grootste budget
Als dat budget niet alleen op papier bestond, waren er nu geen problemen
-Na de top 3 de meeste uitgaven
En de grootste schulden!
-Na de top 3 de meeste seizoenkaarthouders
Kan best hou me niet met aantallen van andere club bezig
-Na de top 3 de meeste toeschouwers
Kan best hou me niet met aantallen van andere club bezig
-Na de top 3 het beste gepresteerd in Europa
Laat me niet lachen, Roda heeft vaker Europees gespeeld en is verder gekomen!
-Na de top 3 de beste spelers
Noem eens wat spelers op dan
-Pioneer op gebied van nieuwe voetbalontwikkelingen
Een schuifbaar grasmatje?
TheGHuntervrijdag 5 maart 2004 @ 11:07
-Na de top 3 het grootste stadion
Sure, opgebouwd uit geld wat er niet was
-Na de top 3 het grootste budget
Grootste papieren budget wat niet volgehouden kon worden. Tegenwoordig de club met de grootste schulden uit de Eredivisie, is dat ook al een prestatie tegenwoordig?
-Na de top 3 de meeste uitgaven
En kijk waar jullie staan met jullie uitgaven. Blijkt dus gewoon wanbeleid, spelers halen die hun geld niet waard bleken te zijn
-Na de top 3 de meeste seizoenkaarthouders
Kan zo zijn, heeft ook te maken met gloryhuntergedrag denk ik. Karel Aalbers beloofde gouden bergen, en mensen geloven dat graag
-Na de top 3 de meeste toeschouwers
Ook weer datzeflde gloryhuntergedrag, daar komt bij dat Arnhem gewoon een groot achterland heeft en relatief weinig concurrentie van andere clubs.
-Na de top 3 het beste gepresteerd in Europa
Sure, als jij dat denk noem eens de clubs op waar Vitesse de laatste 10 jaar tegen gespeeld heeft, en van gewonnen heeft, europees gezien.
-Na de top 3 de beste spelers
Noem er eens een aantal dan?
-Pioneer op gebied van nieuwe voetbalontwikkelingen
Bla bla, toevallig omdat Ome Karel een stadionnetje bouwde met een dakje en een schuifbaar veldje. Qua jeugdopleiding stellen jullie ook geen ene ruk voor (zie die nieuwelingen in jullie team die dus duidelijk het eredivisie niveau niet aankunnen)
-etc.
Wat nog meer dan?

BOTvrijdag 5 maart 2004 @ 12:42
Tsja ik ben inderdaad benieuwd hoeveel seizoenkaarthouders er volgend jaar zullen zijn. Feit is wel dat er tegen clubs die niet uit de top drie komen ook nu nog 18.000 toeschouwers zitten. Terwijl ze alle reden hebben om niet te komen met dit belabberde spel.

Vitesse hoort gewoon in de eredivisie thuis sinds ze in 1989 gepromoveerd zijn.

En waarom loopt iedereen steeds over het Gelredome te zeiken, is toch echt wel een mooi stadion. Misschien niet van de buitenkant maar van binnen wel. Veel voorzieningen aanwezig op het gebied van catering en toiletten.Overal goed zicht in het stadion, betaalbare seizoenkaarten.

Maar ja het is gewoon mode om tegen vitesse te zijn he
DarkShinevrijdag 5 maart 2004 @ 12:46
quote:
Op vrijdag 5 maart 2004 12:42 schreef BOT het volgende:
Tsja ik ben inderdaad benieuwd hoeveel seizoenkaarthouders er volgend jaar zullen zijn. Feit is wel dat er tegen clubs die niet uit de top drie komen ook nu nog 18.000 toeschouwers zitten. Terwijl ze alle reden hebben om niet te komen met dit belabberde spel.

Vitesse hoort gewoon in de eredivisie thuis sinds ze in 1989 gepromoveerd zijn.

En waarom loopt iedereen steeds over het Gelredome te zeiken, is toch echt wel een mooi stadion. Misschien niet van de buitenkant maar van binnen wel. Veel voorzieningen aanwezig op het gebied van catering en toiletten.Overal goed zicht in het stadion, betaalbare seizoenkaarten.

Maar ja het is gewoon mode om tegen vitesse te zijn he
Goed overzicht heb je een vrijwel alle nieuwe stadions. Betaalbare seizoenskaarten hebben wij ook (west = 110 euro). Voorzieningen zijn er ook genoeg bij vrijwel iedere clubs. Dus dat zijn geen redenen om dat 'stadion' mooi te vinden. Het is altijd fucking hot in die sporthal! En oerlelijk.

Ik ken nog een club die in allerijl noodaankopen deed, we weten allemaal hoe het Fortuna nu vergaat
BOTvrijdag 5 maart 2004 @ 12:47
quote:
Ook weer datzeflde gloryhuntergedrag, daar komt bij dat Arnhem gewoon een groot achterland heeft en relatief weinig concurrentie van andere clubs.
Weinig concurrentie van andere clubs?? Er zijn toch best veel clubs in de buurt van Arnhem: NEC, de Graafschap, FC Utrecht, en in mindere mate Go Ahead Eagles. (laat AGOVV even buiten beschouwing:) )
quote:
Qua jeugdopleiding stellen jullie ook geen ene ruk voor (zie die nieuwelingen in jullie team die dus duidelijk het eredivisie niveau niet aankunnen.
die komen natuurlijk niet in een draaiend elftal zoals bij ajax en moeten nu al de kar trekken terwijl ze nog weinig eredivisie ervaring hebben. Is te vroeg om te zeggen dat ze het niveau niet aankunnen. Velen komen(of kwamen) uit voor Jong Oranje dus ze horen wel bij de beteren van hun lichting

WebForcevrijdag 5 maart 2004 @ 12:57
Zo, ik kan helaas zondag niet mee, omdat ik moet spelen, maar ik hoop dat ze nu wel eens een keer geluk hebben, dat ze er wél ingaan. Geen gelul over financieen, punten halen. De enige manier om in de HCE te blijven, wat ook zal gebeuren.
DutchGoonervrijdag 5 maart 2004 @ 16:22
quote:
Op vrijdag 5 maart 2004 11:07 schreef TheGHunter het volgende:
- Sure, als jij dat denk noem eens de clubs op waar Vitesse de laatste 10 jaar tegen gespeeld heeft, en van gewonnen heeft, europees gezien.
-

90-1 Derry City,,Dundee Utd,Sporting Portugal
92-3 Derry City,KV Mecheleb,Real Madrid
93-4 Norwich
94-5 Parma
97-8 Braga
98-9 AEK,Bordeaux
99-0 Beira Mar,,Lens
00-1 Haifa,Inter Milan 2e ronde
02-3 Rapid Bucharest,Bremen,Liverpool

TheGHuntervrijdag 5 maart 2004 @ 19:29
quote:
Op vrijdag 5 maart 2004 16:22 schreef DutchGooner het volgende:

[..]


90-1 Derry City,,Dundee Utd,Sporting Portugal
92-3 Derry City,KV Mecheleb,Real Madrid
93-4 Norwich
94-5 Parma
97-8 Braga
98-9 AEK,Bordeaux
99-0 Beira Mar,,Lens
00-1 Haifa,Inter Milan 2e ronde
02-3 Rapid Bucharest,Bremen,Liverpool

de laatste 14 jaar hebben ze dus 3x de 1e ronde niet overleefd, zaten ze 3x in de 2e ronde en 3x in de 3e ronde. Nou gefeliciteerd Vitesse, echt goeie resultaten
marconmgnvrijdag 5 maart 2004 @ 19:33
het grote vitesse gedeelte?
zo groot kan dat gedeelte nooit worden
methodmichvrijdag 5 maart 2004 @ 19:55
quote:
Op vrijdag 5 maart 2004 19:33 schreef marconmgn het volgende:
het grote vitesse gedeelte?
zo groot kan dat gedeelte nooit worden
Toch al 350 posts.
CAZZOvrijdag 5 maart 2004 @ 23:44
speelt vanvossen nu met of zonder looprek?
Tha_Marszaterdag 6 maart 2004 @ 00:52
quote:
het grote vitesse gedeelte?
zo groot kan dat gedeelte nooit worden
jah er is ook een Vitessetopic lekker puh, probeer je je posts uit te breiden ofzow (welkom op fok )
Quasar_de_Duifzaterdag 6 maart 2004 @ 04:44
Wel aardig om te zien hoe twee Roda fans (waarvan één een Belg ofzo) de algemene tendens en opvattingen in de voetbalwereld proberen te ontkennnen. Namelijk het feit dat Vitesse jarenlang de 4de club van Nederland en als enige een mogenlijke aanval op de top 3 kon doen.
Quasar_de_Duifzaterdag 6 maart 2004 @ 04:48
quote:
Op vrijdag 5 maart 2004 23:44 schreef CAZZO het volgende:
speelt vanvossen nu met of zonder looprek?
Hij is gekocht vanwege zijn goede kaartenspel bij de bejaardensoos.
black_devil1zaterdag 6 maart 2004 @ 11:26
van vossen gaat het helemaal maken
Eilandenzaterdag 6 maart 2004 @ 11:32
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 04:44 schreef Quasar_de_Duif het volgende:
Wel aardig om te zien hoe twee Roda fans (waarvan één een Belg ofzo) de algemene tendens en opvattingen in de voetbalwereld proberen te ontkennnen. Namelijk het feit dat Vitesse jarenlang de 4de club van Nederland en als enige een mogenlijke aanval op de top 3 kon doen.
Wel aardig om te zien dat Vitesse fans teren op het verleden en niet echt bezig zijn met de huidige ontwikkelingen...
marconmgnzaterdag 6 maart 2004 @ 11:32
Met of zonder vitesse degraderen doen jullie toch wel
Tiemiezaterdag 6 maart 2004 @ 11:34
is van vossen gekocht tijdens een bingo-avond ofzo vitesse kan dat geld veel beter besteden joh.
Eilandenzaterdag 6 maart 2004 @ 11:35
Nee ... als ze een nieuwe bingo kaart willen kopen moeten ze dat eerst aan de KNVB vragen
DarkShinezaterdag 6 maart 2004 @ 12:53
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 04:44 schreef Quasar_de_Duif het volgende:
Wel aardig om te zien hoe twee Roda fans (waarvan één een Belg ofzo) de algemene tendens en opvattingen in de voetbalwereld proberen te ontkennnen. Namelijk het feit dat Vitesse jarenlang de 4de club van Nederland en als enige een mogenlijke aanval op de top 3 kon doen.
Met een kunstmatig budget. Nog steeds aardig om te zien hoe jullie daar trots op konden zijn. Trouwens aanval op top3, jullie wel eens vice-kampioen geweest? Wel eens bekers gewonnen de laatste jaren...
Klysmakabouterzaterdag 6 maart 2004 @ 13:23
Nou DarkShine. Ik ben nou ook niet echt een vitesse-fan... Maar ik weet toevallig wel dat ze heel vaak een paar rondjes verder kwamen in de uefa cup. En dat als enige Nederlandse sub-topper. Fc Utrecht verliest van een Auxerre terwijl Vitesse gelijkspeelde tegen Real Madrid.

En dat kunstmatig budget is pure bullshit. Dat toont meer aan dat je niet weet waar je over praat.
Thetallguyzaterdag 6 maart 2004 @ 13:32
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 13:23 schreef Klysmakabouter het volgende:
Nou DarkShine. Ik ben nou ook niet echt een vitesse-fan... Maar ik weet toevallig wel dat ze heel vaak een paar rondjes verder kwamen in de uefa cup. En dat als enige Nederlandse sub-topper. Fc Utrecht verliest van een Auxerre terwijl Vitesse gelijkspeelde tegen Real Madrid.

En dat kunstmatig budget is pure bullshit. Dat toont meer aan dat je niet weet waar je over praat.
Wanneer was dat tegen Real? 100 jaar terug?

AZ en Twente hebben ook een Europacup finale gehaald, FC Den Haag Kwartfinale ECII, AZ als enige buiten de top3 landskampioen de afgelopen 30 jaar.

Prestaties behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst
Stpanzaterdag 6 maart 2004 @ 14:15
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 13:23 schreef Klysmakabouter het volgende:
En dat kunstmatig budget is pure bullshit. Dat toont meer aan dat je niet weet waar je over praat.
Soms denk ik wel eens dat Karel Aalbers de meest machtige sekteleider van Nederland is.
Tha_Marszaterdag 6 maart 2004 @ 14:31
pfff... dat gezeik over Karel Aalbers

op dit moment is er maar een ding belangrijk en dat is om in de HCE te blijven al dat gezeik over dat geld is nu dus absoluut niet meer van toepassing aangezien er VELEN verkopen zijn geweest van topspelers op dat moment die het team dragende hield. Vorig jaar heeft Vitesse zich op de laatste speeldag zich staande gehouden en nu moet dat veel eerder gebeuren, al lijkt dat niet te lukken.

En ook al was Vitesse niet de nummer 4 ofzo dat boeit ook geen ene moer meer. Vitesse was iig de afgelopen 10 een van de beste van de subtop, maar nu allang niet meer!!!
Quasar_de_Duifzaterdag 6 maart 2004 @ 20:45
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 11:32 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Wel aardig om te zien dat Vitesse fans teren op het verleden en niet echt bezig zijn met de huidige ontwikkelingen...
Daar ben ik ook wel mee bezig hoor, alleen ging het nu even over het verleden.
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 12:53 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Met een kunstmatig budget. Nog steeds aardig om te zien hoe jullie daar trots op konden zijn. Trouwens aanval op top3, jullie wel eens vice-kampioen geweest? Wel eens bekers gewonnen de laatste jaren...
Ik ben niet degene die zoiets verzint. Als je de afgelopen jaren de voetbalwereld heb gevolgd dan weet je dat ze spraken over een aanval op de top 3. Vreemd dat je dat probeert te ontkennen.
En hoeveel clubs hadden ook alweer een "kunstmatig budget"? Juist.
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 13:32 schreef Thetallguy het volgende:

[..]

Wanneer was dat tegen Real? 100 jaar terug?

AZ en Twente hebben ook een Europacup finale gehaald, FC Den Haag Kwartfinale ECII, AZ als enige buiten de top3 landskampioen de afgelopen 30 jaar.

Prestaties behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst
Recenter dan jouw voorbeelden iig, en dat jaar in jaar op constant niveau.
Eilandenzaterdag 6 maart 2004 @ 21:02
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 13:23 schreef Klysmakabouter het volgende:
Nou DarkShine. Ik ben nou ook niet echt een vitesse-fan... Maar ik weet toevallig wel dat ze heel vaak een paar rondjes verder kwamen in de uefa cup. En dat als enige Nederlandse sub-topper. Fc Utrecht verliest van een Auxerre terwijl Vitesse gelijkspeelde tegen Real Madrid.

En dat kunstmatig budget is pure bullshit. Dat toont meer aan dat je niet weet waar je over praat.


Als je zo redeneert, kan ik de winst van Utreg op Dinamo Kiev en een gelijkspel tegen Parma nog wel naar voren halen...

En alsof dit Vitesse tegen Auxerre wel was verder gekomen..
DutchGoonerzaterdag 6 maart 2004 @ 21:06
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 21:02 schreef Eilanden het volgende:

[..]Als je zo redeneert, kan ik de winst van Utreg op Dinamo Kiev en een gelijkspel tegen Parma nog wel naar voren halen...

En alsof dit Vitesse tegen Auxerre wel was verder gekomen..
Zeg dan wel dat Kiev dat jaar de beker won,komt iets sterker over

Maar goed,aaval op de top 3 of niet,mochten ze degraderen is dat het enigste waar ze nog aan kunnen terugdenken waar supporters van "mindere" *kuch* clubs nog wekelijks naar het stadion kunnen gaan zal dat voor de Vitesse supporters in het beroerste geval niet meer kunnen
tukkeronlinezaterdag 6 maart 2004 @ 21:17
is de Gouden Gids al besteld in Arnhem??
Eilandenzaterdag 6 maart 2004 @ 21:24
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 21:06 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Zeg dan wel dat Kiev dat jaar de beker won,komt iets sterker over

Maar goed,aaval op de top 3 of niet,mochten ze degraderen is dat het enigste waar ze nog aan kunnen terugdenken waar supporters van "mindere" *kuch* clubs nog wekelijks naar het stadion kunnen gaan zal dat voor de Vitesse supporters in het beroerste geval niet meer kunnen
En de enige club die Kiev wist te verslaan dat seizoen in de EC II ... voor de rest wonnen ze alles of speelden ze gelijk ... was een goed team dat Dinamo Kiev!
brightonzaterdag 6 maart 2004 @ 21:31
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 11:34 schreef Tiemie het volgende:
is van vossen gekocht tijdens een bingo-avond ofzo vitesse kan dat geld veel beter besteden joh.
Van Vossen wordt betaald door een Arnhemse fruithandelaar
Quasar_de_Duifzaterdag 6 maart 2004 @ 21:32
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 21:17 schreef tukkeronline het volgende:
is de Gouden Gids al besteld in Arnhem??
Is dat gebruikelijk dan? Zo ja, dan neem ik aan dat jullie ook er een aantal edities van hebben.
Quasar_de_Duifzaterdag 6 maart 2004 @ 21:32
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 21:31 schreef brighton het volgende:

[..]

Van Vossen wordt betaald door een Arnhemse fruithandelaar
En nog een handjevol andere ondernemers.
tukkeronlinezaterdag 6 maart 2004 @ 21:35
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 21:32 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

Is dat gebruikelijk dan? Zo ja, dan neem ik aan dat jullie ook er een aantal edities van hebben.
hmmz, weet ik eigenlijk niet eens. Al zo lang geleden dat Twente in de onderste regionen van het betaald voetbal verbleef, en dat was slechts één jaar.
Tha_Marszaterdag 6 maart 2004 @ 23:32
NEC verloren, Zwolle gelijk, en ADO verloren

Het wordt nog spannend en al helemaal als Vitesse weet te winnen morgen
En ik lach al helemaal als ene Peter een paar leuke acties weet te maken
marconmgnzondag 7 maart 2004 @ 14:32
het word zeker spannend. Best kansloos dat wij nu opeens bij de degradatiekandidaten horen terwijl we de beste selectie hebben die we ooit gehad hebben
Stpanzondag 7 maart 2004 @ 14:39
Ik vond de selectie met Reuser en Machlas toch velen malen sterker......
marconmgnzondag 7 maart 2004 @ 14:47
Ik kom uit nijmegen dus ben voor nec haha
BillyBeflapzondag 7 maart 2004 @ 21:47
ik ben niet voor vitesse, maar ik hoop ECHT dat ze erin blijven. Ze verdienen t niet om te degraderen. Tis ook een club die de HCE aantrekkelijker maakt met hun stadion en supporters. Veel beter dan pak m beet zwolle en volendam
Eilandenzondag 7 maart 2004 @ 21:53
quote:
Op zondag 7 maart 2004 21:47 schreef BillyBeflap het volgende:
Ze verdienen t niet om te degraderen.
Op basis van wat?
bergkampfzondag 7 maart 2004 @ 21:55
Ja idd Vites gaat naar sbs punt uit
CAZZOzondag 7 maart 2004 @ 22:29
quote:
Op zondag 7 maart 2004 21:47 schreef BillyBeflap het volgende:
. Tis ook een club die de HCE aantrekkelijker maakt met hun stadion en supporters. Veel beter dan pak m beet zwolle en volendam
ze mogen van mij alle drie degraderen
zijn ze in arnheim ook de eerste ggd club met een overdekt stadion,weer een primeur
Quasar_de_Duifmaandag 8 maart 2004 @ 00:11
quote:
Op zondag 7 maart 2004 22:29 schreef CAZZO het volgende:

[..]

ze mogen van mij alle drie degraderen
zijn ze in arnheim ook de eerste ggd club met een overdekt stadion,weer een primeur
Dat zeg je wel, maar dat meen je niet.
DutchGoonermaandag 8 maart 2004 @ 00:12
quote:
Op maandag 8 maart 2004 00:11 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

Dat zeg je wel, maar dat meen je niet.
Ik denk dat heel veel mensen dat hopen EN menen
Dutch_Couragemaandag 8 maart 2004 @ 00:24
quote:
Op zondag 7 maart 2004 14:47 schreef marconmgn het volgende:
Ik kom uit nijmegen dus ben voor nec haha
BOTmaandag 8 maart 2004 @ 10:19
quote:
Op maandag 8 maart 2004 00:12 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Ik denk dat heel veel mensen dat hopen EN menen
Ik denk van niet, zoals eerder al gezegd dan heeft half Nederland niets meer te zeiken. En supporters van NEC willen al helemaal niet dat we degraderen. Die zien de Derby ook liever niet verdwijnen, ook al hebben ze nog zo'n hekel aan Vitesse
Puurmaandag 8 maart 2004 @ 10:28
Ik hoop het wel. Ik meen het ook.

De club wordt gered door de gemeente, krijgt eenmalig extra geld voor de exploitatie van dit jaar, maar weet geen sluitende begroting te presenteren. Uiteindelijk moeten er nog mensen borg staan om een licentie te krijgen. Ondanks dat Vitesse weet dat het eenmalig is en dat de begroting nu niet sluit en komend jaar al helemaal niet halen ze Konterman, Ilic, Rink, Van Vossen (gerucht: ¤ 22.000 per wedstrijd!) en Janssen terwijl ze lastenverlichting nodig hadden. Dan kun je Claessen en Martel wel kwijt zijn. Rink, Ilic, Konterman en Van Vossen doen het niet voor minder! Vitesse voert dus nog steeds op alle fronten wanbeleid. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe er voor volgend jaar een licentie moet komen.
Dutch_Couragemaandag 8 maart 2004 @ 13:51
quote:
Op maandag 8 maart 2004 10:19 schreef BOT het volgende:

[..]

Ik denk van niet, zoals eerder al gezegd dan heeft half Nederland niets meer te zeiken. En supporters van NEC willen al helemaal niet dat we degraderen. Die zien de Derby ook liever niet verdwijnen, ook al hebben ze nog zo'n hekel aan Vitesse
Wat mij betreft is het over en sluiten daar in Arnhem, het liefst zo snel mogelijk. Ik ben een NEC supporter.
Da_Sandmanmaandag 8 maart 2004 @ 13:59
Laat Vites maar lekker verdwijnen. Eigen schuld, hele dikke bult...
BOTmaandag 8 maart 2004 @ 14:04
quote:
Op maandag 8 maart 2004 13:51 schreef Dutch_Courage het volgende:

[..]

Wat mij betreft is het over en sluiten daar in Arnhem, het liefst zo snel mogelijk. Ik ben een NEC supporter.
Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen

Als we dan toch failliet gaan mogen ze in Gelredome wel vaker feesten gaan geven
DarkShinemaandag 8 maart 2004 @ 14:53
quote:
Op maandag 8 maart 2004 14:04 schreef BOT het volgende:

[..]

Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen

Als we dan toch failliet gaan mogen ze in Gelredome wel vaker feesten gaan geven
Dan kan AGOVV daar wel spelen, dat krot waar ze nu in spelen

En ja ik ga liever naar Volendam uit dan naar Vitesse. In Volendam kun je lekker in dagje in de kroeg hangen gezellig zuipen en door naar het stadion.
Stpanmaandag 8 maart 2004 @ 15:02
Ik ben 1x bij Vitesse-Sparta geweest, in '00 ofzo. Toen kon ik ook op eigen vervoer, centrum-Arnhem ook niets mis mee en op eigen gelegenheid naar het stadion. Waar ik in de rij (met die *%&@-Ohra's) stond tussen de Vitesse-supporters. Maar dat is geloof niet meer....
methodmichmaandag 8 maart 2004 @ 18:55
Paulo Rink in het AD:

"Ja, ik speel ook voor mezelf natuurlijk"

Lekker, zo'n egoïst in je team.
keepermaandag 8 maart 2004 @ 18:59
quote:
Op zondag 7 maart 2004 21:47 schreef BillyBeflap het volgende:
Ze verdienen t niet om te degraderen.
Ze hebben slechts 2 wedstrijden gewonnen!
quote:
Tis ook een club die de HCE aantrekkelijker maakt met hun stadion en supporters.
Die sporthal met het "Rijnfront" die nog steeds Karel Aalbers vereren als ware hij de Messias zelf? .
quote:
Veel beter dan pak m beet zwolle en volendam
Doe mij anders maar Volendam hoor. Lekker in de buurt (kan ik volgend seizoen hopelijk wel de uitwedstrijd meepikken) en ze hebben tenminste al 4x gewonnen in de HCE .
Tha_Marsmaandag 8 maart 2004 @ 21:28
het gaat om het aantal punten die je op het eind hebt niet over het aantal keer dat je wint (al heeft dat wel een grote invloed :>)
Klysmakaboutermaandag 8 maart 2004 @ 21:50
Niemand in de eredivisie heeft dit jaar makkelijk gewonnen van Vitesse. Ze hebben niet voor niets de meeste gelijke spelen.

Ze zijn kwalitatief veel beter dan degradatievoetbal. En ze hebben gewoon de 4e echte stadion in Nederland. Ik heb ze zien spelen en ze spelen toch leuk voetbal hoor(niet zo irritant als ado, dát is een ploeg dat moet degraderen. wat een kuttrappers zeg) alleen is daar écht wat mis met de instelling. Of het is iets mentaal.
Vitesse heeft voor zover ik ken altijd al schulden gehad, ik vind het alleen zo vreemd dat er bij Vitesse zo naar over gedaan wordt. Elke topclub die ik ken zitten wel in de rode cijfers.

Ik denk dat het gewoon jaloezie is.
Stpanmaandag 8 maart 2004 @ 22:04
quote:
Op maandag 8 maart 2004 21:50 schreef Klysmakabouter het volgende:
Vitesse heeft voor zover ik ken altijd al schulden gehad, ik vind het alleen zo vreemd dat er bij Vitesse zo naar over gedaan wordt. Elke topclub die ik ken zitten wel in de rode cijfers.

Ik denk dat het gewoon jaloezie is.
Jaloezie? Als Sparta net zo gematst was geweest door gemeente, provincie en hoofdsponsor, hadden wij met dat kunstmatige budget ook 10x Europees gespeeld tussen '92 en '02. Niets jaloezie, maar competitievervalsing dat de laatste jaren eindelijk streng wordt aangepakt door de KNVB.

Oehoe, wij zijn zo goed, en dat elke club die 60miljoen euro schuld maakt (en daarna nog een paar keer voor vele miljoenen moet worden gered) dat zou kunnen presteren vergeten we voor het gemak maar even als zijnde leden van de Karel Aalbers sekte.
Stpanmaandag 8 maart 2004 @ 22:06
Overigens wil ik niet pretenderen dat Sparta schuldenvrij uit de laatste jaren van degradatiestrijd is gekomen. Maar goed, degradatie is nu eenmaal fataal, zelfs als je in vergelijking met Vitesse amper schulden hebt.
Tha_Marsmaandag 8 maart 2004 @ 22:07
stpan, waar komt die aandacht voor KA vandaan zeg,

Ja idd er zijn nog een paar die willen dat hij terugkomt

Maar het overgrote deel zit nu helemaal niet daarover te blaten, en ja we zijn door de gemeente gered (op dat moment) maar het bestuur heeft tot nu toe nog steeds geen structurele problemen opgelost en daarom grijpen ze KA maar aan uit wanhoop (mag ik hopen)
Stpanmaandag 8 maart 2004 @ 22:59
Ok, ik overdrijf over KA en geloof heilig in jouw analyse over de situatie.

Maar ik reageerde meer op die Klysmakabouter omdat hij het schijnbaar normaal vindt dat er altijd schulden waren en de blijkbaar de link niet zit tussen die schulden en wat hij noemt 'jaloezie'. Allemaal omdat zonder door KA gecreeerd kunstmatig hoog budget Vitesse ietwat minder succes was geweest de afgelopen 10 jaar.

Stel je voor dat je buurman 10 jaar lang de bink van de wijk is omdat hij een mooie Porsche-cabrio heeft, daardoor ieder jaar een nieuwe geile vriendin oppikt die normaal gesproken way-out-of-his-league is, halverwege mede dankzij een vriendje in de gemeenteraad een nieuw (met schuifdak overdekt haha) zwembad aanlegt en af en toe vanuit zijn raam roept dat hij eigen naar die ene villa-wijk wil verhuizen. En dat dan blijkt dat hij alles in de uiverkoop moet gooien om al zijn schuldeisers te kunnen betalen. Dan denkt de hele wijk (en vooral de mensen die hun baan kwijt raakten en naar een mindere wijk zijn verhuist) ook denken van: jaaa pffffffffffff zo kunnen wij het ook!

Een metafoor die de zogenaamde 'jaloezie' wel duidelijk maat lijkt me.

[ Bericht 0% gewijzigd door Stpan op 08-03-2004 23:00:36 (typo) ]
CherrymoonTraxxmaandag 8 maart 2004 @ 23:04
quote:
Op zaterdag 6 maart 2004 13:23 schreef Klysmakabouter het volgende:
Nou DarkShine. Ik ben nou ook niet echt een vitesse-fan... Maar ik weet toevallig wel dat ze heel vaak een paar rondjes verder kwamen in de uefa cup. En dat als enige Nederlandse sub-topper. Fc Utrecht verliest van een Auxerre terwijl Vitesse gelijkspeelde tegen Real Madrid.

En dat kunstmatig budget is pure bullshit. Dat toont meer aan dat je niet weet waar je over praat.
Real neemt een potje tegen Vitesse Arnhem ook echt serieus natuurlijk.
Quasar_de_Duifmaandag 8 maart 2004 @ 23:32
quote:
Op maandag 8 maart 2004 23:04 schreef CherrymoonTraxx het volgende:

[..]

Real neemt een potje tegen Vitesse Arnhem ook echt serieus natuurlijk.
Zo kun je alles wel benaderen. Dan zou het ook niet knap zijn dat Roda JC bijna AC Milan uit het UEFA cup toernooi had gekegeld. En ook niet knap dat Vitesse Werder Bremer en bijna Liverpool heeft uitgeschakeld.
CherrymoonTraxxdinsdag 9 maart 2004 @ 00:07
quote:
Op maandag 8 maart 2004 23:32 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

Zo kun je alles wel benaderen. Dan zou het ook niet knap zijn dat Roda JC bijna AC Milan uit het UEFA cup toernooi had gekegeld. En ook niet knap dat Vitesse Werder Bremer en bijna Liverpool heeft uitgeschakeld.
Het is allemaal wel knap, maar het moet niet overdreven worden vind ik. Bijna is niet helemaal en het gaat toch om het resultaat.

En ja Karel Aalbers... hij haalde geld binnen, dat kan van het huidige bestuur niet gezegd worden volgens mij.
marconmgndinsdag 9 maart 2004 @ 00:57
quote:
Op maandag 8 maart 2004 10:19 schreef BOT het volgende:

[..]

Ik denk van niet, zoals eerder al gezegd dan heeft half Nederland niets meer te zeiken. En supporters van NEC willen al helemaal niet dat we degraderen. Die zien de Derby ook liever niet verdwijnen, ook al hebben ze nog zo'n hekel aan Vitesse
Haha. Daar vergis je je mooi in jongen. We zijn al aan het kijken of we kaarten kunnen krijgen voor het uitvak als vitesse in de nacompetitie speelt. We hopen met zijn alle dat vitesse kei hard naar beneden keldert. Dan maar geen derby meer!

Vites op sbs
Da_Sandmandinsdag 9 maart 2004 @ 01:03
quote:
Op maandag 8 maart 2004 21:50 schreef Klysmakabouter het volgende:
Niemand in de eredivisie heeft dit jaar makkelijk gewonnen van Vitesse. Ze hebben niet voor niets de meeste gelijke spelen.

Ze zijn kwalitatief veel beter dan degradatievoetbal. En ze hebben gewoon de 4e echte stadion in Nederland. Ik heb ze zien spelen en ze spelen toch leuk voetbal hoor(niet zo irritant als ado, dát is een ploeg dat moet degraderen. wat een kuttrappers zeg) alleen is daar écht wat mis met de instelling. Of het is iets mentaal.
Vitesse heeft voor zover ik ken altijd al schulden gehad, ik vind het alleen zo vreemd dat er bij Vitesse zo naar over gedaan wordt. Elke topclub die ik ken zitten wel in de rode cijfers.

Ik denk dat het gewoon jaloezie is.
Geweldig relaas van een blinde clubliefhebber. Wat interesseert mij het of Vitesse het 4e stadion heeft van Nederland? Straks hebben ze het mooiste van de eerste divisie. Wat interesseert mij het dat ADO een kutploeg is, ze behalen straks genoeg punten om in de eredivisie te blijven, hoezeer ik dat ook betreur. Er wordt bij elke club "naar" gedaan over de schulden. Allen heeft Vitesse het wel erg bont gemaakt. Waarom zou iemand nu nog jaloers op Vitesse moeten zijn.
CherrymoonTraxxdinsdag 9 maart 2004 @ 10:36
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 00:57 schreef marconmgn het volgende:

[..]


Vites op sbs
Dat hoopt volgens mij echt heel Nederland. Ik hoop dat ADO erin blijft, maar Vitesse moet er echt uit! Vitesse - Eindhoven in het 4e stadion van Nederland. Schitterend.
DarkShinedinsdag 9 maart 2004 @ 12:35
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 00:07 schreef CherrymoonTraxx het volgende:

[..]

Het is allemaal wel knap, maar het moet niet overdreven worden vind ik. Bijna is niet helemaal en het gaat toch om het resultaat.

En ja Karel Aalbers... hij haalde geld binnen, dat kan van het huidige bestuur niet gezegd worden volgens mij.
En wat die binnen haalde gaf die ook 10x uit, hebben jullie het nog niet in de gaten?
BOTdinsdag 9 maart 2004 @ 13:22
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 00:57 schreef marconmgn het volgende:

[..]

Haha. Daar vergis je je mooi in jongen. We zijn al aan het kijken of we kaarten kunnen krijgen voor het uitvak als vitesse in de nacompetitie speelt. We hopen met zijn alle dat vitesse kei hard naar beneden keldert. Dan maar geen derby meer!

Vites op sbs
Hee "jongen" je bent nu al aan het kijken voor uitvakkaarten, weet je al wie de tegenstanders zijn
dan?
DarkShinedinsdag 9 maart 2004 @ 14:42
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 13:22 schreef BOT het volgende:

[..]

Hee "jongen" je bent nu al aan het kijken voor uitvakkaarten, weet je al wie de tegenstanders zijn
dan?
Je kunt kijken wat er te regelen is met de huidige periodekampioenen...
marconmgndinsdag 9 maart 2004 @ 14:57
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 13:22 schreef BOT het volgende:

[..]

Hee "jongen" je bent nu al aan het kijken voor uitvakkaarten, weet je al wie de tegenstanders zijn
dan?
Met lui kontact opnemen of ze kaarten kunnen regelen mochten ze tegen vites spelen kan geen kwaad

vites op sbs

N.E.C trots van gelderland
Thetallguydinsdag 9 maart 2004 @ 15:07
Voor NECers is het toch een van de leukste wedstrijden van het jaar

Tuurlijk is het leuk om je rivaal te zien degraderen maar dan de mooiste wedstrijd van het jaar niet kunnen spelen is ook niet alles
marconmgndinsdag 9 maart 2004 @ 15:30
Dan hebben we die wedstrijd maar niet!

vites op sbs!
BOTdinsdag 9 maart 2004 @ 15:39
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 15:07 schreef Thetallguy het volgende:
Voor NECers is het toch een van de leukste wedstrijden van het jaar

Tuurlijk is het leuk om je rivaal te zien degraderen maar dan de mooiste wedstrijd van het jaar niet kunnen spelen is ook niet alles
Tsja dat dacht ik dus ook. Ik zie NEC liever niet degraderen maar ja smaken verschillen.

En waarom gaan de NEC'ers in het uitvak zitten als er misschien toch losse verkoop komt??
CherrymoonTraxxdinsdag 9 maart 2004 @ 15:48
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 13:22 schreef BOT het volgende:

[..]

Hee "jongen" je bent nu al aan het kijken voor uitvakkaarten, weet je al wie de tegenstanders zijn
dan?
Hopelijk zijn wij er eentje van!
DutchGoonerdinsdag 9 maart 2004 @ 15:57
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 15:48 schreef CherrymoonTraxx het volgende:

[..]

Hopelijk zijn wij er eentje van!
Als we dan toch NC moeten spelen dan het liefste (op eigen vervoer,er staat volgens mij nog een rekeningetje open) tegen Vitesse
CherrymoonTraxxdinsdag 9 maart 2004 @ 16:00
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 15:57 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Als we dan toch NC moeten spelen dan het liefste (op eigen vervoer,er staat volgens mij nog een rekeningetje open) tegen Vitesse
¨

Pcies! Ze moeten het op het einde van de competitie maar zo manipuleren dat we tegen Vitesse mogen!
BOTdinsdag 9 maart 2004 @ 16:02
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 15:57 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Als we dan toch NC moeten spelen dan het liefste (op eigen vervoer,er staat volgens mij nog een rekeningetje open) tegen Vitesse
Zolang je mijn auto heel laat mag je van mij op ev komen
DutchGoonerdinsdag 9 maart 2004 @ 16:03
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:00 schreef CherrymoonTraxx het volgende:

[..]

¨

Pcies! Ze moeten het op het einde van de competitie maar zo manipuleren dat we tegen Vitesse mogen!


Alleen weet ik wel als we op EV mogen,wat ongetwijfeld niet het geval zal zijn,ik toch zeker niet met mijn auto daar naar toe ga,laat ze anders maar op EV naar ons komen
marconmgndinsdag 9 maart 2004 @ 16:10
haha alsof vitesse hoolies heeft. Daar kan je rustig op eigen vervoer heen gaan hoor en ook nog een fc den bosch shirt aan doen.
Vriend van mij had laatst zijn auto in arnhem staan die echt helemaal vol met nec spullen ligt. Echt helemaal niks aan de hand ook niet toen hij zelf weer in de auto zat
CherrymoonTraxxdinsdag 9 maart 2004 @ 16:11
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:10 schreef marconmgn het volgende:
haha alsof vitesse hoolies heeft. Daar kan je rustig op eigen vervoer heen gaan hoor en ook nog een fc den bosch shirt aan doen.
Vriend van mij had laatst zijn auto in arnhem staan die echt helemaal vol met nec spullen ligt. Echt helemaal niks aan de hand ook niet toen hij zelf weer in de auto zat
Als je er zelf bij bent doen ze niks, maar ze willen nog weleens tijdens de wedstrijd auto´s gaan slopen die boefjes.
DutchGoonerdinsdag 9 maart 2004 @ 16:12
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:10 schreef marconmgn het volgende:
haha alsof vitesse hoolies heeft. Daar kan je rustig op eigen vervoer heen gaan hoor en ook nog een fc den bosch shirt aan doen.
Vriend van mij had laatst zijn auto in arnhem staan die echt helemaal vol met nec spullen ligt. Echt helemaal niks aan de hand ook niet toen hij zelf weer in de auto zat
Pardon!?

De laatste keer dat wij daar geweest zijn zijn een stuk of 10 auto's nog net niet totall-loss geslagen tijdens de wedstrijd en na de wedstrijd zag je ze niet....
BOTdinsdag 9 maart 2004 @ 16:14
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:10 schreef marconmgn het volgende:
haha alsof vitesse hoolies heeft. Daar kan je rustig op eigen vervoer heen gaan hoor en ook nog een fc den bosch shirt aan doen.
Vriend van mij had laatst zijn auto in arnhem staan die echt helemaal vol met nec spullen ligt. Echt helemaal niks aan de hand ook niet toen hij zelf weer in de auto zat
Jij mag nog niet eens autorijden

Ga ff lekker met de duplo spelen joh
DutchGoonerdinsdag 9 maart 2004 @ 16:15
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:14 schreef BOT het volgende:

[..]

Jij mag nog niet eens autorijden

Ga ff lekker met de duplo spelen joh
Haal dat knipoogje maar weg want je zou weleens gelijk kunnen hebben...
CherrymoonTraxxdinsdag 9 maart 2004 @ 16:17
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:14 schreef BOT het volgende:

[..]

Jij mag nog niet eens autorijden

Ga ff lekker met de duplo spelen joh
Hij zegt dan ook dat een vriend van hem daar was met z´n auto...
marconmgndinsdag 9 maart 2004 @ 16:20
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:17 schreef CherrymoonTraxx het volgende:

[..]

Hij zegt dan ook dat een vriend van hem daar was met z´n auto...
Er zijn toch nog mensen die hier wel kunnen lezen
Ik heb overigens inderdaad mijn rijbewijs nog niet heb nu 10 lessen gehad
DutchGoonerdinsdag 9 maart 2004 @ 16:21
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:17 schreef CherrymoonTraxx het volgende:

[..]

Hij zegt dan ook dat een vriend van hem daar was met z´n auto...
omdat ie waarschijnlijk zelf zijn rijbewijs nog niet heeft...
DutchGoonerdinsdag 9 maart 2004 @ 16:22
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:20 schreef marconmgn het volgende:

[..]


Ik heb overigens inderdaad mijn rijbewijs nog niet heb nu 10 lessen gehad
Nog plusminus 20 lessen en je kan zelf met de auto naar Arnhem?
marconmgndinsdag 9 maart 2004 @ 16:23
Ik zeg toch ook nergens dat het slecht is dat vites geen hoolies heeft.
Mij zul je nooit een steen zien gooien... Kon het maar zoals in engeland dat je zelfs naar je rivaal kan op vrij vervoer
DutchGoonerdinsdag 9 maart 2004 @ 16:26
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:23 schreef marconmgn het volgende:
Ik zeg toch ook nergens dat het slecht is dat vites geen hoolies heeft.
Mij zul je nooit een steen zien gooien... Kon het maar zoals in engeland dat je zelfs naar je rivaal kan op vrij vervoer
En jij denkt dat er in Engeland niets gebeurd?
BOTdinsdag 9 maart 2004 @ 16:26
Ik kan heus wel lezen hoor, had het gewoon meer over zijn leeftijd

Stoere praat over lekker in het uitvak zitten en al beginnen over hooligans enzo

Dacht dat dit een voetbaltopic was

Weer ontopic: Laat Den Bosch maar in plaats van Volendam komen. Gun het Den Bosch wel om te promoveren
BOTdinsdag 9 maart 2004 @ 16:28
OK ik was te langzaam met reageren.

We zijn het gelukkig eens denk ik dat je gewoon naar een wedstrijd moet kunnen

In Duitsland kan dat over het algemeen toch ook
Cart_mandinsdag 9 maart 2004 @ 16:32
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:26 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

En jij denkt dat er in Engeland niets gebeurd?
West Ham - Cardiff, zwaar hakken na de wedstrijd...

Bij Highbury werden we ook niet echt vriendelijk aangekeken door wat gasten, haha.
DutchGoonerdinsdag 9 maart 2004 @ 16:36
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:32 schreef Cart_man het volgende:

[..]

West Ham - Cardiff, zwaar hakken na de wedstrijd...

Bij Highbury werden we ook niet echt vriendelijk aangekeken door wat gasten, haha.
Lach me altijd kapot om die naievelingen die denken dat Engeland relvrij is
marconmgndinsdag 9 maart 2004 @ 22:04
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:26 schreef BOT het volgende:
Ik kan heus wel lezen hoor, had het gewoon meer over zijn leeftijd

Stoere praat over lekker in het uitvak zitten en al beginnen over hooligans enzo

Dacht dat dit een voetbaltopic was

Weer ontopic: Laat Den Bosch maar in plaats van Volendam komen. Gun het Den Bosch wel om te promoveren
wat is er stoer aan om in het uitvak te zitten. Het is gewoon verschikkelijk mooi om vites te zien degraderen
Quasar_de_Duifwoensdag 10 maart 2004 @ 02:10
quote:
Op dinsdag 9 maart 2004 16:10 schreef marconmgn het volgende:
haha alsof vitesse hoolies heeft. Daar kan je rustig op eigen vervoer heen gaan hoor en ook nog een fc den bosch shirt aan doen.
Vriend van mij had laatst zijn auto in arnhem staan die echt helemaal vol met nec spullen ligt. Echt helemaal niks aan de hand ook niet toen hij zelf weer in de auto zat
Vriend van een vriend van mij reed met allemaal Vitesse-spullen in Nijmegen tijdens de Nijmeegse vierdaagse door een menigte van mensen heen. Alleen een beetje gebonk op de auto en opmerkingen verder niks.

Mag ik nu ook concluderen dat Nec geen hooligans heeft?
Moodydonderdag 11 maart 2004 @ 10:48
Sinds wanneer is een club geweldig als het hooligans heeft?
Niet echt een maatstaaf dacht ik zo...
Eilandendonderdag 11 maart 2004 @ 12:15
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 10:48 schreef Moody het volgende:
Sinds wanneer is een club geweldig als het hooligans heeft?
Niet echt een maatstaaf dacht ik zo...
Zelfs niet een maatstaf
Moodydonderdag 11 maart 2004 @ 12:36
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 12:15 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Zelfs niet een maatstaf
ja whatever
DarkShinedonderdag 11 maart 2004 @ 14:14
quote:
Op woensdag 10 maart 2004 02:10 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

Vriend van een vriend van mij reed met allemaal Vitesse-spullen in Nijmegen tijdens de Nijmeegse vierdaagse door een menigte van mensen heen. Alleen een beetje gebonk op de auto en opmerkingen verder niks.

Mag ik nu ook concluderen dat Nec geen hooligans heeft?
Ik neem aan dat jij er zo een bent die een auto verbouwd dan? Heb een hekel aan zulke zielige figuurtjes

Hopelijk word ooit jou auto 's flink verbouwd
DutchGoonerdonderdag 11 maart 2004 @ 14:25
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 14:14 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Ik neem aan dat jij er zo een bent die een auto verbouwd dan? Heb een hekel aan zulke zielige figuurtjes

Hopelijk word ooit jou auto 's flink verbouwd
Daar zijn ze in Arnhem zeer goed in

Auto's slaan niet terug...
DarkShinedonderdag 11 maart 2004 @ 14:32
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 14:25 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Daar zijn ze in Arnhem zeer goed in

Auto's slaan niet terug...
En in Kerkrade een klein kind omver gereden (1ste seizoen in PLS), kind was zo'n 5/6 jaar en gewoon doorrijden

Voor de oprit van de autobaan was men echter al aan de kant gezet door de politie, geen voorrang verlenen op zebra & doorrijden na ongeluk
DutchGoonerdonderdag 11 maart 2004 @ 14:35
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 14:32 schreef DarkShine het volgende:

[..]

En in Kerkrade een klein kind omver gereden (1ste seizoen in PLS), kind was zo'n 5/6 jaar en gewoon doorrijden

Voor de oprit van de autobaan was men echter al aan de kant gezet door de politie, geen voorrang verlenen op zebra & doorrijden na ongeluk
Die oprit,die kennen we wel,hebben wij ook al een keer gestaan dacht ik
DarkShinedonderdag 11 maart 2004 @ 14:42
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 14:35 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Die oprit,die kennen we wel,hebben wij ook al een keer gestaan dacht ik
Dat is inderdaad die oprit waar de FCDB autocombi stopte.
DutchGoonerdonderdag 11 maart 2004 @ 14:49
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 14:42 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Dat is inderdaad die oprit waar de FCDB autocombi stopte.
en een paard zich de ziektewet in rende
DutchGoonerdonderdag 11 maart 2004 @ 14:52
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 14:42 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Dat is inderdaad die oprit waar de FCDB autocombi stopte.
foto's

http://www.fcdb.nl/Wedstrijden/0102/0102-rodajc-fcdenbosch.htm
DarkShinedonderdag 11 maart 2004 @ 14:57
Hoe is 't trouwens afgelopen met de schade dankzij de me?
DutchGoonerdonderdag 11 maart 2004 @ 15:00
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 14:57 schreef DarkShine het volgende:
Hoe is 't trouwens afgelopen met de schade dankzij de me?
Niet vergoed gekregen en er was toen zelfs sprake van dat de supporters moesten gaan opdraaien voor de kosten die ze hadden moeten maken vanwege het manke paard

dit zijn de foto's van die Vitesse wedstrijd

http://www.fcdb.nl/Wedstrijden/0102/0102vitesse-fcdenbosch.htm
DarkShinedonderdag 11 maart 2004 @ 15:08
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 15:00 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Niet vergoed gekregen en er was toen zelfs sprake van dat de supporters moesten gaan opdraaien voor de kosten die ze hadden moeten maken vanwege het manke paard

dit zijn de foto's van die Vitesse wedstrijd

http://www.fcdb.nl/Wedstrijden/0102/0102vitesse-fcdenbosch.htm
D'r staat een foto van Lawal in Roda shirt tussen
xJapservrijdag 12 maart 2004 @ 13:17
van Beukering naar de Graafschap tot eind van het seizoen...
CherrymoonTraxxvrijdag 12 maart 2004 @ 13:20
Toen schopte er toch iemand tegen een auto aan?
Thetallguyvrijdag 12 maart 2004 @ 13:20
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 13:17 schreef xJapser het volgende:
van Beukering naar de Graafschap tot eind van het seizoen...
Wauw nu kan de Graafschap het dodelijke spitsenkoppel Houwing - van Beukering opstellen
Tha_Marsvrijdag 12 maart 2004 @ 15:21
ach hij bracht veel te weining bij Vitesse, gewogen en te zwak bevonden
methodmichvrijdag 12 maart 2004 @ 15:21
Einde bij Vitesse voor Johnny lijkt me.
Moodyvrijdag 12 maart 2004 @ 17:11
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 15:21 schreef Tha_Mars het volgende:
ach hij bracht veel te weining bij Vitesse, gewogen en te zwak bevonden
Vitesse kan elke speler gebruiken in de Gouden Gids Divisie lijkt me...
en zo slecht was die van Beukering nou ook weer niet toch?
Tha_Marsvrijdag 12 maart 2004 @ 19:39
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 17:11 schreef Moody het volgende:

[..]

Vitesse kan elke speler gebruiken in de Gouden Gids Divisie lijkt me...
en zo slecht was die van Beukering nou ook weer niet toch?
Dat we spelers altijd kunnen gebruiken is waar, maar waarom zijn Rink en v. Vossen gehaald dan, vast niet omdat van Beukering zo goed is. k hoop trouwens wel dat ie het een beetje leuk gaat doen in de Achterhoek
rubbereendvrijdag 12 maart 2004 @ 19:41
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 17:11 schreef Moody het volgende:

[..]

Vitesse kan elke speler gebruiken in de Gouden Gids Divisie lijkt me...
en zo slecht was die van Beukering nou ook weer niet toch?
k denk niet dat vitesse echt veel zal voetballen in de GGD............. als ze al degradeen zal t wel einde verhaal worden
Inquistor87vrijdag 12 maart 2004 @ 19:44
Zo'n groot stadion en dan in de GGD .
Ik denk alleen dat Vitesse gewoon zo slecht doorgaat in de GGD, net zoals alle andere ex-HCE ers .
rubbereendvrijdag 12 maart 2004 @ 19:47
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 19:44 schreef Inquistor87 het volgende:
Zo'n groot stadion en dan in de GGD .
Ik denk alleen dat Vitesse gewoon zo slecht doorgaat in de GGD, net zoals alle andere ex-HCE ers .
ik denk dat het geld gewoon definief op is als ze degraderen. dus definitef einde oefening
Moodyvrijdag 12 maart 2004 @ 20:43
Sponsoren zullen in ieder geval massaal afhaken, zodat er minder geld is, waardoor ze het huidige team zeker niet kunnen houden. Failliet hoeft niet persé, zo ver zal het niet komen. Maar als ze degraderen, zal het zeker een aantal jaar duren voordat ze zich weer in de middenmoot van de eredivisie kunnen mengen....

Kijk naar NAC, was altijd een goede subtopper, maar na de degradatie zijn ze middenmoter. Maar toch knap dat ze zo snel weer op dit niveau zijn gekomen.... Zal bij Vitesse lastiger worden denk ik, door de financiele situatie...
DarkShinevrijdag 12 maart 2004 @ 21:01
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 13:20 schreef CherrymoonTraxx het volgende:
Toen schopte er toch iemand tegen een auto aan?
Die auto heeft inderdaad de nodige deuken gekregen nadat die doorreed.
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 20:43 schreef Moody het volgende:
Sponsoren zullen in ieder geval massaal afhaken, zodat er minder geld is, waardoor ze het huidige team zeker niet kunnen houden. Failliet hoeft niet persé, zo ver zal het niet komen. Maar als ze degraderen, zal het zeker een aantal jaar duren voordat ze zich weer in de middenmoot van de eredivisie kunnen mengen....

Kijk naar NAC, was altijd een goede subtopper, maar na de degradatie zijn ze middenmoter. Maar toch knap dat ze zo snel weer op dit niveau zijn gekomen.... Zal bij Vitesse lastiger worden denk ik, door de financiele situatie...
Alle plannen zijn al verbruikt daar, das het grote verschil met NAC.
CherrymoonTraxxzaterdag 13 maart 2004 @ 00:40
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 19:47 schreef rubbereend het volgende:

[..]

ik denk dat het geld gewoon definief op is als ze degraderen. dus definitef einde oefening
Quasar_de_Duifzaterdag 13 maart 2004 @ 18:32
quote:
Op donderdag 11 maart 2004 14:14 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Ik neem aan dat jij er zo een bent die een auto verbouwd dan? Heb een hekel aan zulke zielige figuurtjes

Hopelijk word ooit jou auto 's flink verbouwd
Nee ik ben niet zo'n figuur. Integendeel zelfs. Ik gaf alleen aan dat jouw beredenering niet opging.
Tiemiezaterdag 13 maart 2004 @ 18:33
van Beukering is oke
Quasar_de_Duifzaterdag 13 maart 2004 @ 18:34
quote:
Op zaterdag 13 maart 2004 18:33 schreef Tiemie het volgende:
van Beukering is oke
En van Vossen is stom nu of niet?
Tiemiezaterdag 13 maart 2004 @ 18:42
quote:
Op zaterdag 13 maart 2004 18:34 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

En van Vossen is stom nu of niet?
Nee, dat was ie al . die lul kan z'n contract niet eens uitzitten en je wil toch niet zeggen dat je dat echt als aanwinst ziet hé
Tony_Montana67zaterdag 13 maart 2004 @ 18:46
quote:
Op zaterdag 13 maart 2004 18:33 schreef Tiemie het volgende:
van Beukering is oke
Tja, als je superspitsen als Mbamba, Rojer en Rink hebt ben je al snel overbodig
methodmichzaterdag 13 maart 2004 @ 19:05
Ik heb bij Mbamba altijd het idee dat we zijn naam verkeerd uitspreken. Al die verslaggevers zeggen Embamba. Volgens mij zou het best eens Emba Emba kunnen zijn.
DarkShinezaterdag 13 maart 2004 @ 19:10
quote:
Op zaterdag 13 maart 2004 18:32 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

Nee ik ben niet zo'n figuur. Integendeel zelfs. Ik gaf alleen aan dat jouw beredenering niet opging.
Zou je niet bepaald zeggen als je je eigen quote weer ziet!
quote:
Op woensdag 10 maart 2004 02:10 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

Vriend van een vriend van mij reed met allemaal Vitesse-spullen in Nijmegen tijdens de Nijmeegse vierdaagse door een menigte van mensen heen. Alleen een beetje gebonk op de auto en opmerkingen verder niks.

Mag ik nu ook concluderen dat Nec geen hooligans heeft?
Quasar_de_Duifzaterdag 13 maart 2004 @ 19:52
quote:
Op zaterdag 13 maart 2004 19:10 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Zou je niet bepaald zeggen als je je eigen quote weer ziet!
[..]

Ik schrijf toch niet over mijzelf? Of omdat een vriend van mij iemand kent die zoiets heeft gedaan ben ik de vuile hond?
DarkShinezaterdag 13 maart 2004 @ 23:53
quote:
Op zaterdag 13 maart 2004 19:52 schreef Quasar_de_Duif het volgende:

[..]

Ik schrijf toch niet over mijzelf? Of omdat een vriend van mij iemand kent die zoiets heeft gedaan ben ik de vuile hond?
Maar lees je quote zelf nou eens.

Uit je reactie nu blijkt wel dat je geen hool bent (lees, autosloper ). Maar zou je niet zeggen met je eerste reactie.
hoM3rzondag 14 maart 2004 @ 00:01
Hoeveelste staat vitesse eigenlijk?
DutchGoonerzondag 14 maart 2004 @ 00:02
nog net niet laatste
sjunzondag 14 maart 2004 @ 00:08
quote:
Op vrijdag 12 maart 2004 21:01 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Die auto heeft inderdaad de nodige deuken gekregen nadat die doorreed.
[..]

Alle plannen zijn al verbruikt daar, das het grote verschil met NAC.
tegen die tijd komt Keizer Karel (Aalbers) terug met een schip met geld en een visie om van Arnhem weer een voetbalstad te maken met een club waarop het trots kan zijn. Soms moet je enkele stappen achteruit om weer vooruit te kunnen.
hoM3rzondag 14 maart 2004 @ 00:13
quote:
Op zondag 14 maart 2004 00:08 schreef sjun het volgende:

[..]

tegen die tijd komt Keizer Karel (Aalbers) terug met een schip met geld en een visie om van Arnhem weer een voetbalstad te maken met een club waarop het trots kan zijn. Soms moet je enkele stappen achteruit om weer vooruit te kunnen.
Hou dat vertrouwen vast, het blijft de stad van Emile Ratelband
DarkShinezondag 14 maart 2004 @ 00:15
quote:
Op zondag 14 maart 2004 00:02 schreef DutchGooner het volgende:
nog net niet laatste
Prachtige reactie!

Het is een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag, dat Vitesse degradeert....
quote:
Op zondag 14 maart 2004 00:08 schreef sjun het volgende:

[..]

tegen die tijd komt Keizer Karel (Aalbers) terug met een schip met geld en een visie om van Arnhem weer een voetbalstad te maken met een club waarop het trots kan zijn. Soms moet je enkele stappen achteruit om weer vooruit te kunnen.
Ok!

*spoelt tape terug*

Karel komt terug, Vitesse geeft weer meer geld uit dan het werkelijk heet. Vitesse komt weer in de shit, niemand wilt deze keer bijlappen.

Klinkt mij inderdaad goed in de oren!
Tha_Marszondag 14 maart 2004 @ 03:54
tis toch jammer dat ik een van de enige ben die vitesse steunt maarja, dat hou je toch als vitessesupporter
Tha_Marszondag 14 maart 2004 @ 03:55
morgen iig weer lekker naar de dome, dak schijnt open te zijn, dus de zon komt weer naar Vitesse toe, ahum

Wordt iig wel een spannende wedstrijd
Moodyzondag 14 maart 2004 @ 15:03
hup fietstas!

ik gok op een nipte overwinning van ADO...
Eilandenzondag 14 maart 2004 @ 22:14
Lekkere professionele reactie van Ruud Knol na dat doelpunt
zjroentjezondag 14 maart 2004 @ 22:15
quote:
Op zondag 14 maart 2004 22:14 schreef Eilanden het volgende:
Lekkere professionele reactie van Ruud Knol na dat doelpunt
Idd.

Nu hoop ik nog meer dat ze degraderen.
Eilandenzondag 14 maart 2004 @ 22:26
quote:
Op zondag 14 maart 2004 22:15 schreef zjroentje het volgende:

[..]

Idd.

Nu hoop ik nog meer dat ze degraderen.
En dan vertelt 'ie deze week nog in VI dat 'ie naar een topclub wil .... .... Nou die zullen onder de indruk zijn....
DarkShinezondag 14 maart 2004 @ 22:32
Wat was zijn actie? Ik heb niks gezien
DutchGoonerzondag 14 maart 2004 @ 22:33
quote:
Op zondag 14 maart 2004 22:32 schreef DarkShine het volgende:
Wat was zijn actie? Ik heb niks gezien
middelvingertje richting Den Haag spelers na zijn doelpunt
DarkShinezondag 14 maart 2004 @ 22:53
quote:
Op zondag 14 maart 2004 22:33 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

middelvingertje richting Den Haag spelers na zijn doelpunt
Voorbeeld van een speler die je makkelijk uit de tent kunt lokken, Roda-Vitesse is ook nog
Eilandenmaandag 15 maart 2004 @ 09:31
quote:
Op zondag 14 maart 2004 22:53 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Voorbeeld van een speler die je makkelijk uit de tent kunt lokken, Roda-Vitesse is ook nog
Laatste wedstrijd van het seizoen is Vitesse - Utreg ... zou het heerlijk vinden als Utreg Vitesse de nacompetitie inschiet
Tha_Marsmaandag 15 maart 2004 @ 09:41
Vitesse terecht gewonnen gewoon,

En tjah, Knol was misschien wat onprofessioneel, maar hij bewaarde wel de rust in de ploeg tijdens de penal en erna. Hij wordt iig wel een hele grote denk ik zo

Vitesse moet inderdaad ook nog 9 wedstrijden net als de rest
Volgende week naar a.dam. Hopelijk dat we daar een puntje kunnen wegsnoepen maar dat zal wel moeilijk worden.

Hopelijk kan Vitesse dan nog voor een verrassing zorgen want ajax mag wel weer is gaan verliezen
SPIROmaandag 15 maart 2004 @ 09:43
Wat zullen ze kijken in de 1e devisie, als ze het stadion binnen wandelen
DutchGoonermaandag 15 maart 2004 @ 09:47
quote:
Op maandag 15 maart 2004 09:31 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Laatste wedstrijd van het seizoen is Vitesse - Utreg ... zou het heerlijk vinden als Utreg Vitesse de nacompetitie inschiet
BOTmaandag 15 maart 2004 @ 09:52
quote:
Op zondag 14 maart 2004 22:33 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

middelvingertje richting Den Haag spelers na zijn doelpunt
Ach die rechtsback van Den Haag stak zijn middelvinger naar het publiek op na zijn gele kaart, dat is natuurlijk wel erg professioneel.

Verder maakte de ADO aanhang maar weer eens duidelijk waarom ze nergens geliefd zijn

Al met al een verdiende overwinning voor Vitesse
Eilandenmaandag 15 maart 2004 @ 10:06
quote:
Op maandag 15 maart 2004 09:52 schreef BOT het volgende:

[..]

Ach die rechtsback van Den Haag stak zijn middelvinger naar het publiek op na zijn gele kaart, dat is natuurlijk wel erg professioneel.
Is niet op TV geweest, dan kan ik niet over oordelen. Als jij zegt dat 'ie dat gedaan heeft, dan geloof ik dat. Knol was WEL op TV en daar kan ik dus over oordelen en ik vond het gewoon onprofessioneel. In Engeland worden spelers soms gestraft als ze een middelvinger naar publiek of spelers opsteken.
quote:
Verder maakte de ADO aanhang maar weer eens duidelijk waarom ze nergens geliefd zijn
Wat is er dan gebeurd?
WebForcemaandag 15 maart 2004 @ 10:10
quote:
Op maandag 15 maart 2004 10:06 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Is niet op TV geweest, dan kan ik niet over oordelen. Als jij zegt dat 'ie dat gedaan heeft, dan geloof ik dat. Knol was WEL op TV en daar kan ik dus over oordelen en ik vond het gewoon onprofessioneel. In Engeland worden spelers soms gestraft als ze een middelvinger naar publiek of spelers opsteken.
[..]

Wat is er dan gebeurd?
Nog voor de wedstrijd begon vlogen er stoeltjes ovver het 'hek' heen en moest de ME het stadion binnenkomen. Ook werden er bommetjes gegooid...

En die leuke spreekkoren: 'Viva Espagna' (hoe je het ook schrijven mag). Vind ik een beetje té als je ook nogges voor de wedstrijd een minuut stilte houd, maarja....
RedGuymaandag 15 maart 2004 @ 10:17
quote:
Op maandag 15 maart 2004 10:10 schreef WebForce het volgende:

[..]

Nog voor de wedstrijd begon vlogen er stoeltjes ovver het 'hek' heen en moest de ME het stadion binnenkomen. Ook werden er bommetjes gegooid...

En die leuke spreekkoren: 'Viva Espagna' (hoe je het ook schrijven mag). Vind ik een beetje té als je ook nogges voor de wedstrijd een minuut stilte houd, maarja....
Was dat niet omdat ze een Spaanse verdediger hebben?
Quasar_de_Duifmaandag 15 maart 2004 @ 11:19
quote:
Op maandag 15 maart 2004 10:06 schreef Eilanden het volgende:
Wat is er dan gebeurd?
Als reactie op het Haags kwartiertje van de 1300 meegereisde DH supporters scandeerde de Vitesse aanhang over het Arnhemse Spijkerkwartiertje.

Voorafgaand aan de wedstrijd zochten de ADO supporters de confrontatie met de Vitesse aanhang. Er werden stoeltjes en vuurwerk naar elkaar gegooid. nadat de ME de supporters uit elkaar dreef bleef het gedurende de wedstrijd vrij rustig. In het laatste kwartiertje van de wedstrijd werd het spel aggressiever en de ADO aanhang begon weer met stoeltjes te gooien gevolgd door vuurwerk vanuit het Vitessevak.

Na de wedstrijd stonden een duizendtal Vitesse supporters de 1300 ADO supporters te provoceren en met succes. ADO probeerde door de hekken te komen en Vitesse supporter probeerde langs de voltallige ME richtig de 26 Haagse bussen te komen. Enkele Vitesse-supporters werden opgepakt. De ME had honden nodig om de ADO supporters in hun busvak te houden terwijl hekken rondvlogen. Toen de ADO supporters vertrokken gin g het pas echt los. De oprukkende Vitessesupporters probeerde zo dicht mogelijk bij de ADO supporters te komen. Wederom werden er Vitesse-supporters opgepakt. Enkele Bussen met ADO supporters werden tot stilstand gebracht en ADO supporters stroomde naar buiten. Enkele honderde Vitessesupporters rennen richting de bussen maar de ME te paard voorkomt een confrontatie op straat. Op de Nijmeegse weg worden door de ADO supporters alle 26 bussen tot stilstand gebracht. Kleine groepjes Rijnfront ontsnappen aan de ME en weten hun weg naar de 1300 ADO fans te vinden. De overige Vitessefans moeten rennen voor honden, paarden en GBO knokploegen met knuppels. Enkele arrestaties en vechtpartijen met de ME zijn het gevolg hiervan. De Vitessesupporters die wel bij de bussen aankomen die inmiddels 1 km de snelweg op warenstilgezet worden op het laatste moment hun pas afgesneden door een kolonie van ME bussen. Het oude ARNHEM HOOLIGANS is het enige wat de supporters van Vitesse nog kunnen roepen.

Bron: vitesse.org
marconmgnmaandag 15 maart 2004 @ 11:28
wat een geluk zeg die penalty! walgelijk weer de knvb wilt gewoon niet dat zo'n grote club als vitesse degradeert kotsmisselijk word ik daar van
BOTmaandag 15 maart 2004 @ 11:35
quote:
Op maandag 15 maart 2004 11:28 schreef marconmgn het volgende:
wat een geluk zeg die penalty! walgelijk weer de knvb wilt gewoon niet dat zo'n grote club als vitesse degradeert kotsmisselijk word ik daar van
Mogen we ook een keer geluk hebben

Maar fijn dat jij als Nijmegenaar ons nog steeds een GROTE club vindt
WebForcemaandag 15 maart 2004 @ 11:36
quote:
Op maandag 15 maart 2004 11:28 schreef marconmgn het volgende:
wat een geluk zeg die penalty! walgelijk weer de knvb wilt gewoon niet dat zo'n grote club als vitesse degradeert kotsmisselijk word ik daar van
!!!
DarkShinemaandag 15 maart 2004 @ 11:36
quote:
Op maandag 15 maart 2004 11:28 schreef marconmgn het volgende:
wat een geluk zeg die penalty! walgelijk weer de knvb wilt gewoon niet dat zo'n grote club als vitesse degradeert kotsmisselijk word ik daar van
Dat was er gewoon een, de bal is weg en er word nagetrapt...
brightonmaandag 15 maart 2004 @ 11:52
Knol
Ben benieuwd wanneer die vertrekt
BOTmaandag 15 maart 2004 @ 11:56
quote:
Op maandag 15 maart 2004 11:52 schreef brighton het volgende:
Knol
Ben benieuwd wanneer die vertrekt
Goede verdediger inderdaad, ben bang dat hij niet lang meer in het Gelredome te bewonderen is
bergkampfmaandag 15 maart 2004 @ 13:03
quote:
Op maandag 15 maart 2004 09:31 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Laatste wedstrijd van het seizoen is Vitesse - Utreg ... zou het heerlijk vinden als Utreg Vitesse de nacompetitie inschiet
anders ik wel
bergkampfmaandag 15 maart 2004 @ 13:06
quote:
Op maandag 15 maart 2004 10:10 schreef WebForce het volgende:

[..]

Nog voor de wedstrijd begon vlogen er stoeltjes ovver het 'hek' heen en moest de ME het stadion binnenkomen. Ook werden er bommetjes gegooid...

En die leuke spreekkoren: 'Viva Espagna' (hoe je het ook schrijven mag). Vind ik een beetje té als je ook nogges voor de wedstrijd een minuut stilte houd, maarja....
Ja ben je helemaal gek ofzo, dat zingen ze sinds de komst van Alberto Saavedra.

Het is trouwens "el viva Saavedra"
Quasar_de_Duifmaandag 15 maart 2004 @ 16:47
quote:
Op maandag 15 maart 2004 11:28 schreef marconmgn het volgende:
wat een geluk zeg die penalty! walgelijk weer de knvb wilt gewoon niet dat zo'n grote club als vitesse degradeert kotsmisselijk word ik daar van
Opvallend hoe jij er meteen bij bent als het Vitesse even mee zit terwijl je met geen woord rept over al die wedstrijden die Vitesse ongelukkig en onterecht heeft verloren.
CherrymoonTraxxmaandag 15 maart 2004 @ 17:17
quote:
Op maandag 15 maart 2004 11:36 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Dat was er gewoon een, de bal is weg en er word nagetrapt...
Een beetje scheidsrechter had ze allebei een kaart gegeven en verder niets.
DarkShinemaandag 15 maart 2004 @ 17:28
quote:
Op maandag 15 maart 2004 17:17 schreef CherrymoonTraxx het volgende:

[..]

Een beetje scheidsrechter had ze allebei een kaart gegeven en verder niets.
Natrappen is rood, die gast loopt eerst naar die speler toe ervoor, dit is gewoon een 100% pingel, hoe graag ik vitesse ook zie degraderen.
DutchGoonermaandag 15 maart 2004 @ 18:24
quote:
Op maandag 15 maart 2004 17:28 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Natrappen is rood, die gast loopt eerst naar die speler toe ervoor, dit is gewoon een 100% pingel, hoe graag ik vitesse ook zie degraderen.
Nadat Rink eerst de trappende beweging maakte,dus beide rood
CherrymoonTraxxmaandag 15 maart 2004 @ 18:26
quote:
Op maandag 15 maart 2004 17:28 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Natrappen is rood, die gast loopt eerst naar die speler toe ervoor, dit is gewoon een 100% pingel, hoe graag ik vitesse ook zie degraderen.
Rink had dan ook minimaal een rode kaart moeten krijgen. Rink trapte, Saavedra trapte terug. Beiden rood en gewoon geen pingel. Zo had ik het opgelost.
WebForcemaandag 15 maart 2004 @ 18:34
quote:
Op maandag 15 maart 2004 13:06 schreef bergkampf het volgende:

[..]

Ja ben je helemaal gek ofzo, dat zingen ze sinds de komst van Alberto Saavedra.

Het is trouwens "el viva Saavedra"
Dát wist ik niet :p Maar het was zeker Viva Espagna! Echt!
Thetallguymaandag 15 maart 2004 @ 19:51
quote:
Op maandag 15 maart 2004 18:34 schreef WebForce het volgende:

[..]

Dát wist ik niet :p Maar het was zeker Viva Espagna! Echt!
Doe wat aan je oren
DarkShinedinsdag 16 maart 2004 @ 01:30
quote:
Op maandag 15 maart 2004 18:24 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Nadat Rink eerst de trappende beweging maakte,dus beide rood
Kunnen we Rink niet aankaarten bij de tuchtcommisie, onder de naam 'Commité Vaarwel Vitesse'?
quote:
Op maandag 15 maart 2004 18:26 schreef CherrymoonTraxx het volgende:

[..]

Rink had dan ook minimaal een rode kaart moeten krijgen. Rink trapte, Saavedra trapte terug. Beiden rood en gewoon geen pingel. Zo had ik het opgelost.
Het is inderdaad beide rood, of het dan wel of geen pingel is kun je uren over doorzeuren
Dutch_Couragedinsdag 16 maart 2004 @ 01:56
quote:
Op maandag 15 maart 2004 13:06 schreef bergkampf het volgende:
Het is trouwens "el viva Saavedra"
Zal die Saavedra leuk vinden, toegezongen worden in de vrouwelijke vorm...
BOTdinsdag 16 maart 2004 @ 09:10
quote:
Op dinsdag 16 maart 2004 01:30 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Kunnen we Rink niet aankaarten bij de tuchtcommisie, onder de naam 'Commité Vaarwel Vitesse'?
Ja dat is nog eens een toffe actie

Ben het met je eens dat het geen penalty was, maar om er nu zolang over door te drammen

Doe je dat bij alle onterechte beslissingen??

[ Bericht 1% gewijzigd door BOT op 16-03-2004 09:23:02 ]
DarkShinedinsdag 16 maart 2004 @ 10:33
quote:
Op dinsdag 16 maart 2004 09:10 schreef BOT het volgende:

[..]

Ja dat is nog eens een toffe actie

Ben het met je eens dat het geen penalty was, maar om er nu zolang over door te drammen

Doe je dat bij alle onterechte beslissingen??
Ik zeg toch al. daar kun je uren over doorzeuren

Heb de beelden nu gezien (eurogoals), scheidsrechtersbal leek me meer op zijn plaats!
BOTdinsdag 16 maart 2004 @ 10:49
quote:
Op dinsdag 16 maart 2004 10:33 schreef DarkShine het volgende:

[..]


Heb de beelden nu gezien (eurogoals), scheidsrechtersbal leek me meer op zijn plaats!
Dat leek mij ook Kon het ook absoluut niet geloven zondag dat hij de bal op de stip legde.
Toen nog in spanning voordat de penalty werd genomen. Bij Vitesse worden ze nogal eens gemist, maar het liep gelukkig goed af!
Tha_Marsdinsdag 16 maart 2004 @ 15:03
quote:
Nieuwe leegloop dreigt bij Vitesse

Vitesse dreigt opnieuw getroffen te worden door een leegloop, ook indien de club zich dit seizoen handhaaft in de eredivisie. Acht spelers hebben een aflopend contract en veel geld voor nieuwe verbintenissen is er niet. Jimmy van Fessem verklaarde gisteren in deze krant dat hij zijn vizier niet louter richt op Vitesse. De 28-jarige doelman is een van de acht spelers die aan hun laatste contractjaar bezig zijn in Arnhem. Van Fessem weet dat er in de eredivisie een keeperscarrousel op komst is. Ronald Waterreus heeft aangegeven dat hij vertrekt bij PSV en Gabor Babos gaat van NAC naar Feyenoord. De lege plekken moeten worden ingevuld, met veel transfers tot logisch gevolg.
Reden voor Van Fessem goed om zich heen te kijken, zeker nu hij met Vitesse (nog) geen akkoord heeft over een nieuwe verbintenis. Het verhaal van Van Fessem kan wel eens gaan gelden voor veel van zijn ploeggenoten, met onrust en onduidelijkheid als gevolg.

Op 30 juni lopen bij Vitesse ook de contracten af van Jhon van Beukering en Peter van Vossen. De aan De Graafschap verhuurde Van Beukering kan wel bijtekenen, maar tegen een flink verlaagd salaris. Net als nagenoeg alle andere clubs in Nederland moet Vitesse flink bezuinigen op de salariskosten.

De jongelingen Michael Jansen, Ricky Bochem, Raymond Fafiani, Nicky Hofs en Kalle Sone bezitten eveneens een aflopend contract. In alle gevallen heeft Vitesse een eenzijdige optie. De club kan de verbintenissen verlengen, maar moet dat dan wel doen tegen de in de optie vastliggende salarissen. En die zijn weer hoger dan de salarissen die de armlastige club vanaf nu kan, wil en moet gaan betalen.

Vitesse moet deze spelers voor 1 april laten weten of de optie wordt gelicht. De club wil in de meeste gevallen het liefst onderhandelen over een nieuwe verbintenis tegen een lager honorarium dan in de optie is opgenomen. Daar zullen de voetballers op voorhand niet blij mee zijn.

Het voordeel voor de Arnhemse club is wel dat de situatie bij andere clubs nagenoeg hetzelfde is. De tijd van waanzinnige topcontracten is voorbij. Bovendien raken steeds meer spelers zonder club. Om hun sportieve loopbaan te redden, zijn ze wellicht gedwongen een lagere aanbieding te signeren.

Zoals gebruikelijk moet Vitesse deze zomer weer transfergelden genereren om de begroting alsnog sluitend te krijgen. In deze jaargang bedraagt het gat naar schatting twee miljoen euro. In 2005 lopen de contracten af van Dragoslav Jevric, Tim Cornelisse, Purrel Fränkel, Bert Konterman, Aleksandar Rankovic, Stijn Schaars en Mamadou Zongo. Deze groep is spelers is het meest interessant voor Vitesse om te verkopen. Immers, na het volgende seizoen kunnen ze transfervrij Gelredome verlaten.

De grootste knallers in de selectie van Vitesse zijn Ruud Knol en Matthew Amoah. Beide spelers hebben langdurige contracten. Zij zijn in potentie de beste voetballers van Vitesse en dus hebben ze ook de hoogste marktwaarde.

Gestimuleerd door de financiële nood heeft Vitesse de voorbije jaren al de nodige leeglopen meegemaakt. Deze zomer dreigt dus opnieuw een exodus.

Dat Vitesse momenteel in een zware strijd om klassebehoud is verwikkeld, maakt de zaak nog complexer. Het zal nog minstens enkele weken onduidelijk blijven in welke divisie de Arnhemse club volgend seizoen speelt. Deze onduidelijkheid bemoeilijkt niet alleen de contractbesprekingen, maar ook de gehele samenstelling van de selectie van Vitesse voor het komende seizoen.

Bron: De Gelderlander 16-03-2004
Klysmakabouterdinsdag 16 maart 2004 @ 15:15
quote:
Op zondag 14 maart 2004 22:26 schreef Eilanden het volgende:

[..]

En dan vertelt 'ie deze week nog in VI dat 'ie naar een topclub wil .... .... Nou die zullen onder de indruk zijn....
Haha, dat waren ze al. Psv was serieus in Knol geïntresseerd voor zijn blessure.
Het gerucht ging ook dat Feyenoord in hem geïntresseerd was.

Het is wel ff wennen voor het bestuur lijkt me. Eerst als trouwe Nederlandse sub-top spelers naar andere sup of andere top zien gaan en nu zijn de spelers in het elftal niets meer waard. Psv is denk ik ook alleen maar geïntresseerd in Knol omdat je een goeie voor zo goed als niks krijgt.

[ Bericht 22% gewijzigd door Klysmakabouter op 16-03-2004 15:22:18 ]
CherrymoonTraxxdinsdag 16 maart 2004 @ 16:10
quote:
Op dinsdag 16 maart 2004 01:30 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Kunnen we Rink niet aankaarten bij de tuchtcommisie, onder de naam 'Commité Vaarwel Vitesse'?
[..]

Het is inderdaad beide rood, of het dan wel of geen pingel is kun je uren over doorzeuren
Count me in voor dat comité
deepthroatdinsdag 16 maart 2004 @ 16:56
quote:
Op dinsdag 16 maart 2004 10:33 schreef DarkShine het volgende:

[..]

Ik zeg toch al. daar kun je uren over doorzeuren

Heb de beelden nu gezien (eurogoals), scheidsrechtersbal leek me meer op zijn plaats!
och, gun die gasten ook eens wat punten. hoe vaak zijn zulk soort beslissingen niet in het nadeel van vites beslist!? of het nu wel of geen strafschop was, foute beslissingen horen nu eenmaal bij voetbal.
methodmichdinsdag 16 maart 2004 @ 19:21
Overigens ben ik blij voor het Nederlandse voetbal dat Ruud Knol weer fit is. Als hij heel blijft, staat die over 2 tot 3 jaar in Oranje.
brightonzondag 21 maart 2004 @ 16:41
Vandaag 5-0 verloren van Ajax, terwijl ADO netjes gelijk speelt in Roosendaal. Dat wordt dus nacompetitie. Ook het redelijke doelsaldo is weg nu
DarkShinezondag 21 maart 2004 @ 16:56
Always look on the bright side of the life
CherrymoonTraxxzondag 21 maart 2004 @ 17:22
Tha_Marszondag 21 maart 2004 @ 20:30
jezus wat een stelletje #@%%$#%#%#

van ajax verliezen oke, maar op wat voor manier
Stpanmaandag 22 maart 2004 @ 10:05
Sparta verloor vlak voor de laatste succesvolle nacompetitie nog met 9-0 van Ajax (na 2 overwinningen, dat wel) onder leiding van Willem van Hanegem.

Ik hoop alleen voor Vitesse dat ze niet tegen Sparta loten in de nacompetitie. Die weten wel raad met 'voetballende' eredivisieploegen.
BOTmaandag 22 maart 2004 @ 10:42
quote:
Op maandag 22 maart 2004 10:05 schreef Stpan het volgende:


Ik hoop alleen voor Vitesse dat ze niet tegen Sparta loten in de nacompetitie. Die weten wel raad met 'voetballende' eredivisieploegen.
Vitesse voetbalt dit seizoen niet dus we hebben een kans

Het enige probleem is dat ze ook niet knokken--> weg kans
DarkShinemaandag 22 maart 2004 @ 11:28
Gezellig door de Ajax fans mogen wandelen? Hoorde dat het bij jullie ook was mis gegaan, bij ons vorige week ook.
ChAoZmaandag 22 maart 2004 @ 11:31
Vitesse stelde echt heel erg teleur zeg. Zonder enige twijfel de slechtste tegenstander die we de afgelopen paar jaar hebben gehad, en dat vind ik wel treurig. Ajax hoefde zich helemaal niet in te spannen om naar de 5-0 uit te lopen.
Tiemiemaandag 22 maart 2004 @ 11:34
We zien jullie wel in de nacompetitie
brightonmaandag 22 maart 2004 @ 15:51
quote:
Op maandag 22 maart 2004 11:34 schreef Tiemie het volgende:
We zien jullie wel in de nacompetitie
Als het dan nacompetitie wordt, lijkt dat me dan wel weer leuk
Worden jullie wel 2e natuurlijk he
Maarre, eerst maar is plaatsen dan superboeren. Gelukkig hebben jullie Van Beukering
Dutch_Couragewoensdag 24 maart 2004 @ 12:28
En weer een gat van 2 miljoen euro...
brightonmaandag 29 maart 2004 @ 22:33
quote:
Geslaagde rentree Amoah

Matthew Amoah heeft maandagavond zestig minuten gespeeld in het 4-0 gewonnen oefenduel tegen Bennekom. De aanvaller was na afloop voorzichtig in zijn bewoordingen, maar het 'gevoel was goed'.

De aanvaller speelde maandagavond een uur mee in het vriendschappelijke duel en werd vervangen door Anduelle Pryor. Eén grote kans kreeg hij, maar de bal verdween via een verdediger over het doel. De gretige Amoah was na afloop zichtbaar opgelucht: "Heerlijk om na al die maanden weer eens een wedstrijd te spelen. Ik ben nog voorzichtig en wil de reactie nog even afwachten morgen, maar ik ben zeker niet ontevreden. Het gevoel is in iedere geval goed, nu eerst lekker douchen."

Jong Vitesse won de wedstrijd tegen de ploeg van John van den Brom met 4-0. Eldridge Rojer nam twee van de vier doelpunten voor zijn rekening.

Jong Vitesse - Bennekom 4-0 (2-0)
1-0 Rojer '23
2-0 Ahahaoui (Rojer) '29
3-0 Dors (Rojer) '80
4-0 Rojer (Azoum) '88

Jong Vitesse
Van Driel, Nesselaar, Dingsdag, Davids ('46 Groeneveld), Komol, Lansana, Schaars, Amoah ('60 Pryor), Azoum, Ahahaoui ('46 Pastoors) en Rojer.

Bron: Vitesse.nl
Da's iig weer eens iets positiefs
Tha_Marsvrijdag 2 april 2004 @ 16:21
hij zit dus tegen az ook al op de bank
Eilandenzaterdag 3 april 2004 @ 10:40
Vitesse-trainer Edward Sturing had onlangs bekent gemaakt dat hij Paolo Rink buiten de selectie hield voor het uitduel tegen AZ. De Braziliaanse Duitser zou tijdens de training niet voldoende arbeid leveren, iets waar zijn trainer niet tegen kan. Volgens Sturing hoeft deze verbanning geen verder consequenties te hebben voor de voetballer Rink.

Echter Rink's zaakwaarnemer Gordon Stipic gooit nu nog eens wat extra olie op het vuur. "Sturing heeft iets tegen de persoon Rink en dat is een kwalijke zaak. Hoewel Paulo niet altijd goed gespeeld heeft, is hij na de winterstop wel de topscorer van Vitesse", aldus Stipic. Om hier aan toe te voegen "Sturing is een amateurtrainer, die van Vitesse een speeltuin heeft gemaakt. Volgens Sturing is de teloorgang van Vitesse vooral de schuld van Paulo, maar hij zou eens in de spiegel moeten kijken. Waarom staat de club zo laag? Omdat ze een onprofessionele trainer hebben", aldus de zaakwaarnemer van Rink.

Bron: AD
Eilandenzaterdag 3 april 2004 @ 10:41
Ik denk trouwens dat Sturing bekend heeft gemaakt
methodmichzaterdag 3 april 2004 @ 10:49
Ik had het al gezegd, dat Rink niets zou worden.

Zonde, hadden ze beter iets anders kunnen zoeken.
Eilandenzaterdag 3 april 2004 @ 11:23
Waarom zonde? Vitesse leert nu ook eens dat het niet verstandig is om paniekvoetbal te spelen. Je kan toch niet jaar in, jaar uit een wanbeleid voeren zonder daarvoor gestrafd te worden?
CherrymoonTraxxzaterdag 3 april 2004 @ 12:15
Je weet vantevoren dat Rink niet de makkelijkste is. Daar kies je voor. Al is het sowieso belachelijk dat Vitesse nog spelers mag halen.
methodmichzaterdag 3 april 2004 @ 13:44
Niet alleen dat hij niet makkelijk is, meer dat hij over the hill is.

Ilic word je ook niet blijer van.

Vitesse mag degraderen, wat mij betreft.
Ouwiemaandag 19 april 2004 @ 18:10
niet meer zo active dit forum, vitesse geeft op?
CherrymoonTraxxmaandag 19 april 2004 @ 18:12
Ik hoop maar dat ze eruitvliegen!

Op naar de 18e plek met Vitesse!
mittmaandag 19 april 2004 @ 18:16
nouja Frankel is volgende wedstrijd geschorst, dus wie weet
brightonmaandag 19 april 2004 @ 18:18
quote:
Degradatie van Vitesse ramp voor Arnhem

De mogelijke degradatie van voetbalclub Vitesse brengt 50 miljoen euro publiek geld in gevaar. Vanavond spreekt de gemeenteraad andermaal over stadion Gelredome. Het gelijkspel van de Arnhemse voetbalclub Vitesse afgelopen weekeinde - weer twee verliespunten - veroorzaakt niet alleen in de kleedkamer zure gezichten. Ook in het gemeentehuis begint men zich zorgen te maken. En dat niet uit louter clubliefde. Bij degradatie van Vitesse dreigt een miljoenenstrop voor de gemeente Arnhem. De stad is sinds kort eigenaar van het stadion Gelredome. Als eredivisieclub kan Vitesse de huur voor het dure Gelredome al niet opbrengen. Laat staan als de club eerste divisie speelt.
De gemeente stak vorig jaar 29,3 miljoen euro in een reddingsplan voor Vitesse en het Gelredome. In ruil mocht de stad zich eigenaar noemen van het stadion. Dat leek een koopje voor eensuperdeluxe stadion dat in 1998 voor 75 miljoen werd opgeleverd. Maar zelfs voor minder dan de helft van de prijs is het Gelredome misschien nog te duur betaald.

Er lijkt geen eind te komen aan het getouwtrek rond Vitesse en het Gelredome. De inzet is hoog. Er zit al zo’n vijftig miljoen euro publiek geld in het Gelderse prestige-object.

Het begon allemaal met de droom van ex-Vitesse-voorzitter Karel Aalbers die zes jaar geleden Arnhem verblijdde met het eerste stadion in Nederland met een uitschuifbaar dak én veld. Drie jaar later viel het doek. In februari 2001 werd Aalbers gearresteerd op verdenking van fraude en moest hij aftreden als voorzitter. Toen de kruitdampen waren opgetrokken, werden de puinhopen zichtbaar. Aalbers liet Arnhem achter met een kwakkelend Gelredome en een voetbalclub die dertig miljoen euro schuld had.

Daarna buitelden reddingsplannen over elkaar heen. Daarin waren hoofdrollen weggelegd voor de provincie Gelderland, financier van het eerste uur, projectontwikkelaar TCN en de ‘Vrienden van Vitesse’, een clubje Gelderse zakenlui. Tot ieders verrassing schoof de gemeente Arnhem vorig jaar iedereen aan de kant. De stad ging het helemaal zelf doen. Arnhem legde 29,3 miljoen euro op tafel. Tien miljoen ging naar Vitesse. Met de rest werden de banken die geld leenden aan het Gelredome uitgekocht. Ze moesten een verlies van 20 procent slikken. De provincie, die nog altijd 11,3 miljoen in het stadion heeft zitten, ging akkoord op voorwaarde dat het stadion multifunctioneel zou blijven en Gelredome bleef heten. Bovendien hield de provincie zeggenschap in het bestuur.

Met de koop kreeg Arnhem niet alleen de lusten, maar ook de lasten. Bij de verdediging van het reddingsplan zei wethouder Gast dat het niet ‘degradatie-proof’ was. Toen hield niemand er serieus rekening mee dat de club zou degraderen. Inmiddels is dat anders. Vitesse lijkt veroordeeld tot het spelen van nacompetitie, als het al directe degradatie kan ontlopen.

De gemeente werkt aan degradatiescenario’s. Details worden niet gegeven, maar de gevolgen voor de club, het stadion en de gemeente zullen ‘aanzienlijk’ zijn, schreef burgemeester Krikke vorige week in antwoord op vragen van SP-raadslid Elfrink. Dat kan volgens Elfrink maar één ding betekenen, namelijk dat de stad nog meer geld in Vitesse en Gelredome pompt. Vitesse betaalt een huur die in drie jaar tijd oploopt van 700 duizend naar 1,5 miljoen euro. Dat is veel minder dan de 2,2 miljoen rente en aflossing die de gemeente moet betalen. Dat gat wordt alleen maar groter als Vitesse degradeert.

Dat kan politieke gevolgen hebben. De gemeenteraad besloot vorig jaar tot de oprichting van een commissie die de totstandkoming van het reddingsplan moest onderzoeken. Maar die commissie is in opspraak gekomen toen onlangs uitlekte dat de fractievoorzitter van Leefbaar Arnhem geld heeft aangenomen van een ex-bestuurslid van Vitesse. Leefbaar Arnhem heeft een lid in de commissie. De raad beslist vanavond of het onderzoek kan doorgaan.

Elfrink wil dat er een onafhankelijk onderzoek komt door deskundigen van buitenaf. Het SP-raadslid heeft vorige week inzage gekregen in de vertrouwelijke stukken van de gemeente. Hij moest daarvoor wel een geheimhoudingsverklaring tekenen.

Belachelijk, vindt Elfrink, omdat hij zo geen openbare verantwoording kan afleggen aan de kiezers. Grote malversaties is hij nog niet tegengekomen. ‘Wel dingetjes waarvan ik zeg: dat klopt niet.’

Bron: De Volkskrant 19-04-2004
Ouwiemaandag 19 april 2004 @ 18:34
toch jammer van Vitesse, had ik ook met Sparta... zijn wel clubs die in de eredivisie horen.
Als Zwolle en Volendam eruit vliegen zal ik daar niet wakker van liggen
methodmichmaandag 19 april 2004 @ 18:54
Ach, Vitesse heeft ook nog niet zo'n heel lange eredivisiehistorie op zich.
PLAE@maandag 19 april 2004 @ 18:55
Zit men nu eigenlijk nog steeds op Aalbers te wachten in Arnhem?
methodmichmaandag 19 april 2004 @ 19:00
Men wacht al jaren op Karel daar.
brightonmaandag 19 april 2004 @ 19:32
quote:
Op maandag 19 april 2004 18:54 schreef methodmich het volgende:
Ach, Vitesse heeft ook nog niet zo'n heel lange eredivisiehistorie op zich.
Maar wel zes keer meegedaan in de strijd om het landskampioenschap.
Maar dat was zeker voor jouw tijd
methodmichmaandag 19 april 2004 @ 19:37
Nou, écht meegedaan hebben ze niet echt hoor... Wel knap hoog geëindigd, maar niet zoals een Roda echt meegedaan.
methodmichmaandag 19 april 2004 @ 19:38
Vitesse stond voor dit seizoen overigens 15e in de eredivisie aller tijden, net onder NEC en net boven Volendam.
CAZZOmaandag 19 april 2004 @ 20:27
quote:
Op maandag 19 april 2004 18:16 schreef mitt het volgende:
nouja Frankel is volgende wedstrijd geschorst, dus wie weet
dat kan alleen maar in het voordeel van vitesse uitpakken
BOTmaandag 19 april 2004 @ 22:37
quote:
Op maandag 19 april 2004 20:27 schreef CAZZO het volgende:

[..]

dat kan alleen maar in het voordeel van vitesse uitpakken
In verdedigend opzicht zeker ja
Quasar_de_Duifmaandag 19 april 2004 @ 22:56
quote:
Op maandag 19 april 2004 19:38 schreef methodmich het volgende:
Vitesse stond voor dit seizoen overigens 15e in de eredivisie aller tijden, net onder NEC en net boven Volendam.
Ja omdat Vitesse veel minder wedstrijden heeft gespeeld in de Eredivisie. Procentueel gezien kunnen ze zich meten met de subtop.
PBateman1978maandag 19 april 2004 @ 23:05
Het mooiste zou zijn als FC Utrecht ervoor zorgt dat in de laatste wedstrijd 20.000 Arnhemmers huilend om degradatie naar huis gaan om 16:15...