eruitgeflikkerd_18022015_ | zaterdag 31 januari 2004 @ 04:13 |
Zelf gebruik ik graag de versie van Conimex en dan Oelek, maar wat vinden jullie? | |
Mr.Noodle | zaterdag 31 januari 2004 @ 04:14 |
Sambal! ![]() | |
eruitgeflikkerd_18022015_ | zaterdag 31 januari 2004 @ 04:15 |
quote:Ja die zag ik al, maar had nog niet het gehele topic gelezen ![]() ![]() | |
HAL9000S | zaterdag 31 januari 2004 @ 04:15 |
m'n oma's sambal... | |
gekke_sandra | zaterdag 31 januari 2004 @ 05:01 |
Surinaamse toch? | |
Mr.Noodle | zaterdag 31 januari 2004 @ 05:03 |
quote:Gek wijf, zo laat nog wakker ![]() | |
Flamey | zaterdag 31 januari 2004 @ 05:18 |
Sambal is voor mietjes, probeer dit maar eens: Dave's Ultimate Insanity Sauce This is an insanely spicy and delicious cooking ingredient and should be used diluted with oil or in soups, sauces, or dressings.... Enjoy!! Use this product one drop at a time, it is extremely hot!!!! | |
Flamey | dinsdag 3 februari 2004 @ 03:03 |
Niemand deze al eens gehad? Is niet normaal meer, één druppeltje in een hele pan chili con carne en het was fokking heet dat geloof je niet ![]() | |
Gio | dinsdag 3 februari 2004 @ 10:20 |
Die insanity sauce heeft dan ook wel een redelijk hoog Scoville gehalte ![]() | |
Shark.Bait | dinsdag 3 februari 2004 @ 11:05 |
In surinaamse sambal zitten Madam Jeanettes. Volgens mij zijn Habanero's (de heetste peper ter wereld) en madam jaenettes andere namen voor hetzelfde beestje. Pepers die in surinaamse sambal gaan zijn 5 keer zo heet als pepers die in indonesische sambal gaan volgens onderzoek. | |
neo2000 | dinsdag 3 februari 2004 @ 11:07 |
Gewoon sambal badjak scoren bij de lokale toko, van koningsvogel.. Is lekker zoet en ook nog redelijk pittig.. veel pittiger moet ie denk nie worden zegmar.. maagzweren enzo.. | |
L4zY | dinsdag 3 februari 2004 @ 11:09 |
Ik ken zo'n sambal.. die is haast zwart.. bij de surinamer.. damn die is heet. | |
Flamey | dinsdag 3 februari 2004 @ 12:38 |
quote:Achja, wat is hoog hè... ![]() |