abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_16665945

Hmmmmm dat vind ik toch wel de allerlekkerste snack die er is

Hoe eten jullie 'm 't liefst? Ik met sla en knoflooksaus, maar zónder hete saus.

Weet iemand trouwens hoeveel calorieën een Turkse pizza bevat? Ik kan er niks over vinden.

BEAR... FORCE... ONE! HOO HA!
  woensdag 28 januari 2004 @ 19:50:46 #2
44359 Zw0rld
F0k!F00d Master
pi_16665979
Juist met een lading sambal and garlic.
Dikke en Zw0rld zijn de F0k!F00dMasters
© 1982 Sinclair Research Ltd
  woensdag 28 januari 2004 @ 19:53:02 #3
73006 PaRaR
Geboren en getogen
pi_16666040
Lamacun
  woensdag 28 januari 2004 @ 19:53:03 #4
56701 PECR
Man bijt Hond
pi_16666043
... nu krijg ik honger....
Op bovenstaande reacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunnen wij op aanvraag per post verstrekken..
  woensdag 28 januari 2004 @ 19:54:00 #5
29170 aakab
Karanliktan Aydinliga
pi_16666069
Turkse pizza met shoarma AAAAAA
pff heb der trek in...

aantal calorieen dont know.

pi_16666074
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:53 schreef PECR het volgende:
... nu krijg ik honger....
Ja ik kreeg er ook honger van toen ik dat plaatje opduikelde
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:53 schreef PaRaR het volgende:
Lamacun
Wat is dat?
BEAR... FORCE... ONE! HOO HA!
  woensdag 28 januari 2004 @ 19:54:49 #7
29170 aakab
Karanliktan Aydinliga
pi_16666091
O ja met heeeeeeeeeeeeeeeeell veel sambal en sla erop oo jezus en knoflook saus als er shoarma opzit
pi_16666095
mjam Op de hoek van straat kan je ze hier halen Mjam
[url=http://www.nachtbar.nl]NACHTBAR.NL[/url] | My milkshake brings all boys to the yard
  woensdag 28 januari 2004 @ 19:55:19 #9
51929 MrAbagnale
never stop trying
pi_16666103
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:54 schreef Kaensterle het volgende:
Wat is dat?
turkse woord voor turkse pizza
errug lekker.
hoeveel moeten jullie ervoor betalen?
ik 1.50
I'm running out of time
  woensdag 28 januari 2004 @ 19:55:22 #10
29170 aakab
Karanliktan Aydinliga
pi_16666104
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:54 schreef Kaensterle het volgende:

[..]

Ja ik kreeg er ook honger van toen ik dat plaatje opduikelde
[..]

Wat is dat?


Lahmacun ==>> Turkse pizza
pi_16666130
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:55 schreef MrAbagnale het volgende:

[..]

turkse woord voor turkse pizza
errug lekker.
hoeveel moeten jullie ervoor betalen?
ik 1.50


2 euri
[url=http://www.nachtbar.nl]NACHTBAR.NL[/url] | My milkshake brings all boys to the yard
  woensdag 28 januari 2004 @ 19:56:06 #12
51929 MrAbagnale
never stop trying
pi_16666139
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:55 schreef aakab het volgende:

[..]

Lahmacun ==>> Turkse pizza


en je spreekt het zo uit;
lagmadzjung
I'm running out of time
pi_16666183
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:55 schreef MrAbagnale het volgende:

[..]

turkse woord voor turkse pizza
errug lekker.
hoeveel moeten jullie ervoor betalen?
ik 1.50


In het centrum meestal een euro of 2 à 2,50, daarbuiten vaak goedkoper.
BEAR... FORCE... ONE! HOO HA!
pi_16666268
Turkse pizza met doner én sambal/knoflooksaus

Daarna héél wat peppermints en maar weer aan het werk

  woensdag 28 januari 2004 @ 20:00:55 #15
46383 Tiemie
sowieso wel!
pi_16666294
Absoluut . Shoarma
  woensdag 28 januari 2004 @ 20:04:03 #16
51849 nXn
Fueled By Bawls
pi_16666394
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:55 schreef MrAbagnale het volgende:

[..]

turkse woord voor turkse pizza
errug lekker.
hoeveel moeten jullie ervoor betalen?
ik 1.50


1.20 en heeeeeel errug lekker lekker met verse sla en knoflooksaus
Zeg Maar Niets, Dan Klink Je Wel Zo Intelligent....
pi_16666420
Hier nog wat om de eetlust aan te wakkeren

En een recept (niet zelf uitgeprobeerd):

Lahmacun (Turkse pizza)

Voor 4 personen:
500 g bloem - 1 theelepel gedroogde gist - 4-6 eetlepels melk - 2 eieren - zout - 2 theelepels suiker - 4 eetlepels boter - 2 uien - 1 kleine tomaat - 2 eetlepels fijngehakte peterselie of fijngesneden dille - 2 eetlepels boter - 1 kg lams- of rundergehakt - versgemalen zwarte peper, zout - milde paprikapoeder

Strooi de bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje. Doe de gist met de handwarme melk, de eieren, wat zout, de suiker en de gesmolten en afgekoelde boter in het kuiltje en kneed van de ingrediënten een samenhangend en soepel deeg. Verdeel het deeg in stukken ter grootte van eieren en laat het onder een vochtige theedoek 10 minuten rijzen.
Pel voor de vulling de uien en snipper ze fijn. Dompel de tomaat even in kokend water, spoel ze onder koud stromend water en trek er het velletje af. Snijd de tomaat klein en schep de tomaat, de peterselie of dille, de boter en het gehakt door elkaar. Breng het mengsel op smaak met peper, paprikapoeder en zout.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol elke portie deeg uit tot een dikte van 1/2 cm en verdeel ze over 2 beboterde bakplaten. Strijk het vleesmengsel met een lepel op het deeg en laat het deeg nog 5-10 minuten rijzen. Bak de pizza's midden in de warme oven in 20-25 minuten gaar.

(bron)

BEAR... FORCE... ONE! HOO HA!
pi_16666458
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 20:04 schreef Kaensterle het volgende:
Hier nog wat om de eetlust aan te wakkeren

[afbeelding]

[afbeelding]

En een recept (niet zelf uitgeprobeerd):

Lahmacun (Turkse pizza)

Voor 4 personen:
500 g bloem - 1 theelepel gedroogde gist - 4-6 eetlepels melk - 2 eieren - zout - 2 theelepels suiker - 4 eetlepels boter - 2 uien - 1 kleine tomaat - 2 eetlepels fijngehakte peterselie of fijngesneden dille - 2 eetlepels boter - 1 kg lams- of rundergehakt - versgemalen zwarte peper, zout - milde paprikapoeder

Strooi de bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje. Doe de gist met de handwarme melk, de eieren, wat zout, de suiker en de gesmolten en afgekoelde boter in het kuiltje en kneed van de ingrediënten een samenhangend en soepel deeg. Verdeel het deeg in stukken ter grootte van eieren en laat het onder een vochtige theedoek 10 minuten rijzen.
Pel voor de vulling de uien en snipper ze fijn. Dompel de tomaat even in kokend water, spoel ze onder koud stromend water en trek er het velletje af. Snijd de tomaat klein en schep de tomaat, de peterselie of dille, de boter en het gehakt door elkaar. Breng het mengsel op smaak met peper, paprikapoeder en zout.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol elke portie deeg uit tot een dikte van 1/2 cm en verdeel ze over 2 beboterde bakplaten. Strijk het vleesmengsel met een lepel op het deeg en laat het deeg nog 5-10 minuten rijzen. Bak de pizza's midden in de warme oven in 20-25 minuten gaar.

(bron)


Hmm lekker....
Nooit gehad alleen en nu heb ik ook honger
Ga eens naar www.thehungersite.com en klik elke dag een keer.
  woensdag 28 januari 2004 @ 20:06:45 #19
68656 DrekOor
Schoon achter de oren...
pi_16666483
met sla, tomaat, wortel, witte kool en uien... Oprollen en dan maar smullen!!!
Naamgrappen [b]zijn[/b] flauwer dan flauwe grappen!
  woensdag 28 januari 2004 @ 20:09:54 #20
29170 aakab
Karanliktan Aydinliga
pi_16666578
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 20:04 schreef Kaensterle het volgende:
Hier nog wat om de eetlust aan te wakkeren

[afbeelding]

[afbeelding]

En een recept (niet zelf uitgeprobeerd):

Lahmacun (Turkse pizza)

Voor 4 personen:
500 g bloem - 1 theelepel gedroogde gist - 4-6 eetlepels melk - 2 eieren - zout - 2 theelepels suiker - 4 eetlepels boter - 2 uien - 1 kleine tomaat - 2 eetlepels fijngehakte peterselie of fijngesneden dille - 2 eetlepels boter - 1 kg lams- of rundergehakt - versgemalen zwarte peper, zout - milde paprikapoeder

Strooi de bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje. Doe de gist met de handwarme melk, de eieren, wat zout, de suiker en de gesmolten en afgekoelde boter in het kuiltje en kneed van de ingrediënten een samenhangend en soepel deeg. Verdeel het deeg in stukken ter grootte van eieren en laat het onder een vochtige theedoek 10 minuten rijzen.
Pel voor de vulling de uien en snipper ze fijn. Dompel de tomaat even in kokend water, spoel ze onder koud stromend water en trek er het velletje af. Snijd de tomaat klein en schep de tomaat, de peterselie of dille, de boter en het gehakt door elkaar. Breng het mengsel op smaak met peper, paprikapoeder en zout.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol elke portie deeg uit tot een dikte van 1/2 cm en verdeel ze over 2 beboterde bakplaten. Strijk het vleesmengsel met een lepel op het deeg en laat het deeg nog 5-10 minuten rijzen. Bak de pizza's midden in de warme oven in 20-25 minuten gaar.

(bron)


De verhouding van 1kg gehakt <> 1 kleine tomaat is vaagjes
Wij doen meestal hmm 0,5 kg gehakt, en 4-6 tomaten..en inplaats van paprika poeder 2-4 paprika's...
  woensdag 28 januari 2004 @ 20:11:12 #21
43820 JuppieP
Volle bak ambiance!
pi_16666632
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 19:55 schreef MrAbagnale het volgende:

[..]

turkse woord voor turkse pizza
errug lekker.
hoeveel moeten jullie ervoor betalen?
ik 1.50


Hier in Breda 1.60.

Lekker dubbele knoflook en enkele sambal erop en lekker verder meuren op school..Het mooiste wat er is..

DakgootIdioot
pi_16666677
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 20:09 schreef aakab het volgende:

[..]

De verhouding van 1kg gehakt <> 1 kleine tomaat is vaagjes
Wij doen meestal hmm 0,5 kg gehakt, en 4-6 tomaten..en inplaats van paprika poeder 2-4 paprika's...


Tsja... op deze Hausfrauenseite doen ze de verhoudingen weer anders... toch krijg ik de indruk dat Turkse pizza's bij de meeste verkopers hetzelfde zijn. Welke verhoudingen zouden dan enigszins "standaard" zijn?
BEAR... FORCE... ONE! HOO HA!
  woensdag 28 januari 2004 @ 20:26:17 #23
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_16667091
Is dat met of zonder sperma door de saus heen? Kan dat nml. niet terugvindenm in de geplaatste recepten, ben er toch vrijwel zeker van dat het bij de meeste pizzaboeren er doorheen gedaan wordt, net als door de saus over de shoarma!

Net een beetje dat extra flavour!

Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
  woensdag 28 januari 2004 @ 20:58:33 #24
521 ruby
Hell yeah!
pi_16668219
Hmmm, Turkse pizza...

Het liefst eet ik 'm met salade en knoflooksaus.

Ik heb het zelf nooit gemaakt, maar ik wil het toch eens proberen.

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  woensdag 28 januari 2004 @ 20:59:47 #25
521 ruby
Hell yeah!
pi_16668266
quote:
Op woensdag 28 januari 2004 20:26 schreef neo2000 het volgende:
Is dat met of zonder sperma door de saus heen? Kan dat nml. niet terugvindenm in de geplaatste recepten, ben er toch vrijwel zeker van dat het bij de meeste pizzaboeren er doorheen gedaan wordt, net als door de saus over de shoarma!

Net een beetje dat extra flavour!


Het zal wel eens keer of misschien wel een paar keer gebeurd zijn, maar het lijkt me stug dat ze continu zitten te sjorren boven de emmer.. Ik ga er maar niet van uit in ieder geval.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')