beany | woensdag 28 januari 2004 @ 12:34 |
Wat is het verschil tussen flensjes en pannekoeken eigenlijk? Pannekoeken zijn doorgaans groter, maar is dat het enige verschil? En worden flensjes altijd koud gegeten als het als ontbijt word gegeten? | |
FRaGMaN | woensdag 28 januari 2004 @ 12:37 |
flensjes zijn veel dunner. En horen niet bruin te worden als je ze bakt | |
marcel75 | woensdag 28 januari 2004 @ 12:44 |
Flensjesbeslaag maak je met water en pannenkoeken met melk en flensjes zijn veel dunner en worden vaak ipv in een pan op een bakplaat gemaakt en met een spatel dun uitgesmeerd. | |
Fixers | zaterdag 31 januari 2004 @ 16:34 |
Grootste verschil is dat flensjes dunner zijn dan pannekoeken. Een goeie crèpe is zo dun dat je er de krant door kan lezen. Pannekoeken zijn doorgaans ook veel groter en gevuld. | |
Pietverdriet | zaterdag 31 januari 2004 @ 18:08 |
quote:crepe vul je ook, maar pas na het bakken. lekker, crepe suzette, vullen met ijs, sinaasappelfillets erbij en grand marnier erover... Maar een goeie spekpannekoek met stroop is ook niets mis. | |
Pietverdriet | zaterdag 31 januari 2004 @ 18:10 |
En het is Pannekoek, je bakt hem in 1 pan (dus niet panneNkoek.) die idioten die spellingsregels maken zijn van god los | |
Fixers | zaterdag 31 januari 2004 @ 22:56 |
quote:Een beetje vreemd spekpannekoek met appelmoes. Heerlijk. Maar een geflambeerde crepe suzette ![]() |