GeFrenzy2 | maandag 26 januari 2004 @ 14:31 |
Wat doet de fokker bij de naturel-chips om deze wat minder monotoon te maken? Ik probeerde een paar weken geleden voor de grap eens curry als dipsaus...was meteen een succes | |
Rolex | maandag 26 januari 2004 @ 14:33 |
Ik maak deze altijd zelf. Tip: 2.5 eetlepel mayonaise beetje mosterd beetje ketchup wat peper en als neusje van de zalm een eetlepel gembersaus. (vervolgens roeren en je krijgt echt een super dipsaus) | |
twiFight | maandag 26 januari 2004 @ 14:33 |
2/3 mayo 1/3 curry beetje water om het wat dunner te maken goed mixen met een vork evt ook wat mosterd als ik er zin in heb [edit] hamburgersaus van calve is ook ideaal als je lui bent [Dit bericht is gewijzigd door twiFight op 26-01-2004 14:34] | |
Mondo_Generator | maandag 26 januari 2004 @ 14:33 |
Mayo. Knoflooksaus. Mayo + ketchup. Zoiets ![]() Fritesaus, ook wel. | |
RCHY | maandag 26 januari 2004 @ 14:33 |
mayonaise + ketchup + uitjes... en dan roeren ![]() | |
Kiezel | maandag 26 januari 2004 @ 14:34 |
Ik maak deze altijd zelf: wat mayo, beetje yoghurt erdoor, zout, peper, beetje bieslook en uitgeperst teentje knoflook. Yum! | |
Peyote | maandag 26 januari 2004 @ 14:34 |
Mayo mengen met ketchup, beetje tobasco, beetje peper... ![]() | |
qltel | maandag 26 januari 2004 @ 14:36 |
Knoflooksaus.. ![]() [Dit bericht is gewijzigd door qltel op 26-01-2004 14:38] | |
Enchanter | maandag 26 januari 2004 @ 14:37 |
Duyvis dip- en of fondue sausen ![]() ![]() ![]() | |
star_gazer | maandag 26 januari 2004 @ 14:39 |
Typisch Hollands, overal moet een sausje bij ![]() Mijn tip: 2/3 mayo | |
Ouwesok | maandag 26 januari 2004 @ 14:40 |
quote:Beperk je niet tot curry alleen, maar open de koelkast en je geest, en maak de meest creatieve mixjes van alles met enig dip-appeal. Vergeet ook vooral niet de poedervormige ingrediënten als paprikapoeier, cayennepeper ![]() ![]() | |
Rasing | maandag 26 januari 2004 @ 14:40 |
Knoflooksaus. Maar curry ga ik ook eens proberen! | |
GeFrenzy2 | maandag 26 januari 2004 @ 14:41 |
quote:Het is ideaal als je lekker lui bent...de volgende dip wordt echter wel wat minder eenzijdig ![]() | |
303 | maandag 26 januari 2004 @ 14:42 |
Beste dip saus die er bestaat: Men neme: 1 bekertje Sour Cream Dit mengen met een vork en smullen maar! Je weet echt niet wat je proeft zo lekker! | |
ABC-tje | maandag 26 januari 2004 @ 14:44 |
De bekende sauzen van calvé/duyvis. Maar ook lekker is mayo met paprikapoeder erdoor. Deze is er in verschillende soorten van mild tot scherp. [Dit bericht is gewijzigd door ABC-tje op 26-01-2004 14:59] | |
nerd4sale | maandag 26 januari 2004 @ 16:06 |
Neem nooit naturel chips. | |
Mylene | maandag 26 januari 2004 @ 16:08 |
Paprika chips met mayo ![]() ![]() | |
LaZZ | maandag 26 januari 2004 @ 16:10 |
Mayonaise, naar eigen gelang wat mosterd toevoegen. Dan ook nog even wat peper. Evt. wat curry. Dan ff mixen met een vork of wat dan ook. En dippen maar.! | |
Tha_Ramsush | maandag 26 januari 2004 @ 16:17 |
hmm... ik pleur altijd allerlei soorten saus in een potje en het smaakt altijd eigenlijk!!! dus gewoon echt van mayo, fritesaus, maggie, slasaus, sambal, bbqsaus, coctailsaus, currie, mosterd en ketchup.. Wel zorgen dat de kleur nog een beetje rood blijft!!! | |
littledrummergirl | maandag 26 januari 2004 @ 16:44 |
-mayo -curry -paprikapoeder - zout -peper - beetje water | |
freud | maandag 26 januari 2004 @ 16:53 |
mayo+ketchup+chilisaus. Spicy! | |
ParanoidEv | maandag 26 januari 2004 @ 16:56 |
2 flinke scheppen may of frietsaus 0,5 tot 1 lepel ketpchup peper erdoor,liefst versgemalen scheutje whiskey roeren maar ![]() | |
littledrummergirl | maandag 26 januari 2004 @ 17:08 |
quote:hmm chilisaus ![]() |