Ik probeerde een paar weken geleden voor de grap eens curry als dipsaus...was meteen een succes
Tip: 2.5 eetlepel mayonaise beetje mosterd beetje ketchup wat peper en als neusje van de zalm een eetlepel gembersaus.
(vervolgens roeren en je krijgt echt een super dipsaus)
evt ook wat mosterd als ik er zin in heb
[edit] hamburgersaus van calve is ook ideaal als je lui bent
[Dit bericht is gewijzigd door twiFight op 26-01-2004 14:34]
Fritesaus, ook wel.
[Dit bericht is gewijzigd door qltel op 26-01-2004 14:38]
Mijn tip:
2/3 mayo
1/3 curry
Mespuntje sambal
quote:Beperk je niet tot curry alleen, maar open de koelkast en je geest, en maak de meest creatieve mixjes van alles met enig dip-appeal. Vergeet ook vooral niet de poedervormige ingrediënten als paprikapoeier, cayennepeper
Op maandag 26 januari 2004 14:31 schreef GeFrenzy2 het volgende:
Ik probeerde een paar weken geleden voor de grap eens curry als dipsaus...was meteen een succesom deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
quote:Het is ideaal als je lekker lui bent...de volgende dip wordt echter wel wat minder eenzijdig
Op maandag 26 januari 2004 14:40 schreef Ouwesok het volgende:[..]
Beperk je niet tot curry alleen, maar open de koelkast en je geest, en maak de meest creatieve mixjes van alles met enig dip-appeal. Vergeet ook vooral niet de poedervormige ingrediënten als paprikapoeier, cayennepeper
om deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.of neem een duik in je oostersche kookhoek waarin ook het nodige staat om die saaie naturelplakken van een oriëntaals tintje te voorzien. Experimenteer daarbij ook flink met de hoeveelheden van de verschillende ingrediënten en vergeet de belangrijkste spelregel niet: Er zijn geen spelregelsJa toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.om deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies..Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
Men neme:
1 bekertje Sour Cream
2 zakjes uitjes van Duyvis (hangen bij de kruiden, zijn kleine groene zakjes en er zijn wel 20 soorten). Volgens mij zijn ze bedoeld voor een dressing.
Dit mengen met een vork en smullen maar! Je weet echt niet wat je proeft zo lekker!
Maar ook lekker is mayo met paprikapoeder erdoor. Deze is er in verschillende soorten van mild tot scherp.
[Dit bericht is gewijzigd door ABC-tje op 26-01-2004 14:59]
En dippen maar.!
dus gewoon echt van mayo, fritesaus, maggie, slasaus, sambal, bbqsaus, coctailsaus, currie, mosterd en ketchup..
Wel zorgen dat de kleur nog een beetje rood blijft!!!
quote:hmm chilisaus
Op maandag 26 januari 2004 16:53 schreef freud het volgende:
mayo+ketchup+chilisaus. Spicy!
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |
Dat begrijpen we, maar is wel erg jammer. Je kunt FOK! namelijk wel gratis LEZEN, maar we kunnen FOK! niet gratis MAKEN. De inkomsten van de advertenties zorgen ervoor dat we de kosten van de site kunnen dragen zodat je ook morgen FOK! nog kunt bezoeken.
Zou je willen overwegen om voor FOK! een uitzondering te maken in je adblocker (of andere middelen die onze ads blokkeren)? Je krijgt deze melding dan nooit meer te zien.
Ja, ik wil fok.nl whitelisten, laat me zien hoe
Ik neem liever een premium account zodat ik geen advertenties hoef te zien (je moet eerst inloggen)
Ja, breng me naar de shop