Dovenwereld | zaterdag 24 januari 2004 @ 01:04 |
Dovenwereld's Hamburger met kruid
Maak een pan met olijfolie klaar voor bakken. Bak hamburgers tot bruin. dan eet smakelijk.
Voeg tabasaco in hamburger... [Dit bericht is gewijzigd door Dovenwereld op 24-01-2004 01:16] | |
Vai | zaterdag 24 januari 2004 @ 01:32 |
het klinkt goed ![]()
1 wat? | |
Conflict | zaterdag 24 januari 2004 @ 01:33 |
quote:ton | |
Vai | zaterdag 24 januari 2004 @ 01:34 |
quote:lama.... * Vai is af en toe bar slecht in lezen ![]() | |
DigiJasper | zaterdag 24 januari 2004 @ 12:54 |
Check de naam van de TS anders eens man ![]() Leuk recept btw | |
Dovenwereld | zondag 25 januari 2004 @ 02:35 |
quote:Om tegen plakken te houden. | |
Oblivion | dinsdag 8 maart 2005 @ 15:03 |
Hmmm, dit had ik voor het avondeten in gedachte.... ![]() Iemand nog briljante ideeen? Ik heb geen half om half gehakt, maar rundergehakt. | |
funkyskunkie | dinsdag 8 maart 2005 @ 15:43 |
500 gr rundergehakt klein gesnipperd (rood) uitje 1 theelepel korianderzaad, geplet 1 theelepel komijnenzaad, geplet 1 ei Dijon mosterd 1 hand verse broodkruimels Zout en peper uit de molen I.d.d. van Jamie, maar wel lekker hoor ![]() | |
Martijn_77 | dinsdag 8 maart 2005 @ 20:22 |
quote:Hoe voorkom je dat het droog wordt? | |
Oblivion | dinsdag 8 maart 2005 @ 20:25 |
Het eitje. ![]() Ik heb het gemaakt zoals funkyskunky had neergezet, was echt heerlijk. Complimenten van de baas hier.. ![]() | |
Rio | dinsdag 8 maart 2005 @ 20:43 |
1 meel. Uitstekend hoor! | |
Oblivion | dinsdag 8 maart 2005 @ 20:48 |
quote:Rio, als je nu even leest wat voor een naam de TS hebt, kan je misschien raden dat deze meneer doof is. En dus "anders" schrijft. Niks mis mee dus. Alleen even wat zelf verder denken. ![]() | |
kissa | dinsdag 8 maart 2005 @ 20:53 |
Wat is knoflookkruid? | |
Oblivion | dinsdag 8 maart 2005 @ 20:55 |
Knoflook poeder? Wat gaat er anders op een eetlepel? ![]() En anders doe je verse knoflook? | |
Martijn_77 | dinsdag 8 maart 2005 @ 21:59 |
quote:Een uitje er door heen? Is dat het geheim. Mmm goed om te weten | |
kissa | dinsdag 8 maart 2005 @ 21:59 |
Ik zal het recept een keer uitproberen, maar wel met verse knoflook ![]() | |
laffer | dinsdag 8 maart 2005 @ 22:01 |
quote:verse knoflook is altijd het lekkerst ![]() | |
Rio | woensdag 9 maart 2005 @ 12:58 |
quote:Ik wist niet dat doof ook dyslectisch was, sorry. | |
Mini_rulez | woensdag 9 maart 2005 @ 13:12 |
quote:Hoe denk je dat jij zou schrijven als je het Nederlands nooit spreekt of hoort? Voor jouw info, gebarentaal heeft een heel andere structuur dan bijv. Nederlands en spelling is natuurlijk helemaal maar gokken als je je niet kunt voorstellen hoe het klinkt. ![]() Maar goed, we gaan een beetje offtopic... Het is dat ik de afgelopen dagen toch al niet gezond heb gegeten, anders ging ik dit recept zeker eens uitproberen. Ziet er lekker uit. ![]() | |
Rio | woensdag 9 maart 2005 @ 14:48 |
Ik spreek toevallig een aardig woordje gebarentaal, dus uitleg daarover heb ik niet echt nodig, dank je. Hamburgers; het gaat er niet om hoe je ze maakt, maar wat je erop doet. | |
kissa | woensdag 9 maart 2005 @ 18:13 |
Ik vraag me toch nog steeds af wat een "mesbord" is. | |
Mini_rulez | woensdag 9 maart 2005 @ 18:33 |
quote:Waarschijnlijk gewoon een bord of glazen plank waar je het vlees op legt om er een hamburger van te maken. ![]() | |
kissa | woensdag 9 maart 2005 @ 18:34 |
![]() | |
Ole | woensdag 9 maart 2005 @ 18:39 |
quote:snijplank? | |
kissa | woensdag 9 maart 2005 @ 21:56 |
Een snijplank ja, zoiets in ieder geval ![]() |