abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 24 januari 2004 @ 01:04:42 #1
26417 Dovenwereld
Ingenieur Informatica
pi_16535773
Dovenwereld's Hamburger met kruid


1 .halve prei
1 halve ui
250 gram halfomhalf gehakt.
1 ei
1 meel (bloem)
1 eetlepel tijm
1 eetlepel knoflookkruid
peper en zout.
olijfolie


Snij halve prei in stukken, ui in stukken. Voeg deze groenten in gehakt in maalmolen. Voeg beetje tijm, knoflookkruid en peper en zout naar eigen smaak en ei in de gehakt toe. gehakt met groenten worden vermaald tot een gekuird gehakt. Dan strooi meel op de mesbord .. maak een vorm van ronde hamburger.

Maak een pan met olijfolie klaar voor bakken. Bak hamburgers tot bruin.

dan eet smakelijk.


Tip lekker:

Voeg tabasaco in hamburger...

[Dit bericht is gewijzigd door Dovenwereld op 24-01-2004 01:16]

pi_16536177
het klinkt goed ... maar...


1 meel?

1 wat?

Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.
pi_16536198
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 01:32 schreef Vai het volgende:
het klinkt goed ... maar...


1 meel?

1 wat?


ton
pi_16536216
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 01:33 schreef Conflict het volgende:

[..]

ton


lama.... * Vai is af en toe bar slecht in lezen
Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings.
pi_16541805
Check de naam van de TS anders eens man

Leuk recept btw

  zondag 25 januari 2004 @ 02:35:41 #6
26417 Dovenwereld
Ingenieur Informatica
pi_16560695
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 01:33 schreef Conflict het volgende:

[..]

ton


Om tegen plakken te houden.
pi_25427016
Hmmm, dit had ik voor het avondeten in gedachte....
Iemand nog briljante ideeen?
Ik heb geen half om half gehakt, maar rundergehakt.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25427553
500 gr rundergehakt
klein gesnipperd (rood) uitje
1 theelepel korianderzaad, geplet
1 theelepel komijnenzaad, geplet
1 ei
Dijon mosterd
1 hand verse broodkruimels
Zout en peper uit de molen

I.d.d. van Jamie, maar wel lekker hoor
  dinsdag 8 maart 2005 @ 20:22:03 #9
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25429863
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 15:03 schreef Oblivion het volgende:
Ik heb geen half om half gehakt, maar rundergehakt.
Hoe voorkom je dat het droog wordt?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25429914
Het eitje.
Ik heb het gemaakt zoals funkyskunky had neergezet, was echt heerlijk.
Complimenten van de baas hier..
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  dinsdag 8 maart 2005 @ 20:43:40 #11
44494 Rio
Republikeinen; tsss...
pi_25430172
1 meel. Uitstekend hoor!
Ik heb al een boek.
pi_25430256
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 20:43 schreef Rio het volgende:
1 meel. Uitstekend hoor!
Rio, als je nu even leest wat voor een naam de TS hebt, kan je misschien raden dat deze meneer doof is. En dus "anders" schrijft. Niks mis mee dus. Alleen even wat zelf verder denken.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25430337
Wat is knoflookkruid?
pi_25430363
Knoflook poeder? Wat gaat er anders op een eetlepel?
En anders doe je verse knoflook?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  dinsdag 8 maart 2005 @ 21:59:20 #15
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25431230
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 20:25 schreef Oblivion het volgende:
Het eitje.
Ik heb het gemaakt zoals funkyskunky had neergezet, was echt heerlijk.
Complimenten van de baas hier..
Een uitje er door heen? Is dat het geheim.

Mmm goed om te weten
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25431236
Ik zal het recept een keer uitproberen, maar wel met verse knoflook
pi_25431266
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 20:55 schreef Oblivion het volgende:
Knoflook poeder? Wat gaat er anders op een eetlepel?
En anders doe je verse knoflook?
verse knoflook is altijd het lekkerst
Zet `s nachts je prostaat op tenminste 16 graden, dan bevriezen je leidingen niet.
  woensdag 9 maart 2005 @ 12:58:53 #18
44494 Rio
Republikeinen; tsss...
pi_25440871
quote:
Op dinsdag 8 maart 2005 20:48 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Rio, als je nu even leest wat voor een naam de TS hebt, kan je misschien raden dat deze meneer doof is. En dus "anders" schrijft. Niks mis mee dus. Alleen even wat zelf verder denken.
Ik wist niet dat doof ook dyslectisch was, sorry.
Ik heb al een boek.
pi_25441050
quote:
Op woensdag 9 maart 2005 12:58 schreef Rio het volgende:

[..]

Ik wist niet dat doof ook dyslectisch was, sorry.
Hoe denk je dat jij zou schrijven als je het Nederlands nooit spreekt of hoort? Voor jouw info, gebarentaal heeft een heel andere structuur dan bijv. Nederlands en spelling is natuurlijk helemaal maar gokken als je je niet kunt voorstellen hoe het klinkt.

Maar goed, we gaan een beetje offtopic... Het is dat ik de afgelopen dagen toch al niet gezond heb gegeten, anders ging ik dit recept zeker eens uitproberen. Ziet er lekker uit.
Are you pondering what I'm pondering?
  woensdag 9 maart 2005 @ 14:48:42 #20
44494 Rio
Republikeinen; tsss...
pi_25442140
Ik spreek toevallig een aardig woordje gebarentaal, dus uitleg daarover heb ik niet echt nodig, dank je.

Hamburgers; het gaat er niet om hoe je ze maakt, maar wat je erop doet.
Ik heb al een boek.
pi_25443584
Ik vraag me toch nog steeds af wat een "mesbord" is.
pi_25443853
quote:
Op woensdag 9 maart 2005 18:13 schreef kissa het volgende:
Ik vraag me toch nog steeds af wat een "mesbord" is.
Waarschijnlijk gewoon een bord of glazen plank waar je het vlees op legt om er een hamburger van te maken.
Are you pondering what I'm pondering?
pi_25443872
ok...
  Moderator / Miss SHO woensdag 9 maart 2005 @ 18:39:04 #24
22592 crew  Ole
pi_25443960
quote:
Op woensdag 9 maart 2005 18:13 schreef kissa het volgende:
Ik vraag me toch nog steeds af wat een "mesbord" is.
snijplank?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_25446740
Een snijplank ja, zoiets in ieder geval
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')