peperbus | vrijdag 23 januari 2004 @ 23:28 |
ikzelf hou heel erg van lekker eten, maar ik hou niet van ingewikkeld koken, ik ben dus altijd opzoek naar recepten waar je zo min mogelijk zelf hoeft te doen ![]() een van mijn kunstjes: nodig: gooi de pasta in de ene pan en de voorgesneden groente in een andere (wok) , groentes omroeren tot ze net zo gaar zijn als je lekker vind. boursin erbij, wachten tot het gesmolten is, creme frais erbij, even roeren, perzikschijfjes erbij, even roeren, cashewnootjes erbij, even roeren, eventueel kun je peper en/of zout toevoegen... pasta erbij, klaar en eet smakelijk! ik doe zelf alles altijd op gevoel, dus precieze hoeveelheden en tijden kan ik niet geven. | |
dalet | vrijdag 23 januari 2004 @ 23:30 |
[flauwmodus] Mag je ook de hele (jouw username) erin flikkeren?? ![]() [/flauwmodus] | |
peperbus | vrijdag 23 januari 2004 @ 23:31 |
hahahahahahaha lol! | |
benxx | vrijdag 23 januari 2004 @ 23:32 |
pasta eerst koken neem ik aan | |
Pearly | vrijdag 23 januari 2004 @ 23:32 |
dat ziet er wel lekker uit .... voornamelijk omdat ik dol ben op brocolli en créme fresh en die kaash.. mmmmmmmmmmm | |
assepoes | zaterdag 24 januari 2004 @ 12:49 |
Wat dacht je van Iglo viscuisine opwarmen in de magnetron/oven, gare pasta erbij, kant en klare salade en je hebt een lekkere verantwoorde maaltijd. | |
peperbus | zaterdag 24 januari 2004 @ 23:16 |
mmmm dat is geen slecht idee. heb in het verleden al wel eens viscuisine uitgeprobeerd. was inderdaad best lekker. zijn er al nieuwe smaken bijgekomen. welke is het lekkerst? morgen ga ik trouwens een recept uitproberen, dat ik in een van de andere culinaire topics zag staan: pasta met spekreepjes en creme fresh | |
shmoopy | zaterdag 24 januari 2004 @ 23:20 |
quote:Die van mij? ![]() Dies zo lekker, eet ik morgen weer, en het snelste gerecht dat ik heb. Ow, en vergeet de peper niet | |
iemoe | zaterdag 24 januari 2004 @ 23:26 |
men neme: - macaroni snij tomaat in stukjes (grootte naar eigen wens) mik tomaat + augurk + Boursin + hamblokjes in de pan. zorg met andere pan voor de macaroni. als macaroni klaar is en de tomaat/augurk/Boursin/hamblokjes-combinatie ook (Boursin is gesmolten), mik je een leuke combinatie op je bord et voila: eet smakelijk! of, voor de hele luie mensen onder ons... men neme een zak voorgesneden roerbakgroentemix (Italiaanse roerbakgroente heeft mijn voorkeur), een pak rijst en ketjap mani. regel eerst dat het rijstgebeuren fijn klaar staat te stomen, gooi de roerbakgroente in een andere pan. naar smaak mik je er ketjap bij en als alles lekker warm etc. is: op je bord en eten! |