quote:Boeie, gewoon water in de pan. Koken die shizzle. Afgieten, deksel er ff op, omroeren, klaar. Niet te moeilijk over doen, niet af gaan lopen meten. Duurt 't koken alleen maar langer.
Op vrijdag 23 januari 2004 21:46 schreef Oblivion het volgende:
Het gaat eigenlijk bijna altijd wel als je 1 vingerkootje water boven de rijst hebt.
8 Minuten laten koken, daarna 15 minuten de deksel erop laten!!! Dit is erg belangrijk, vraag me niet waarom, maar tussendoor kijken is not done...![]()
Als je ziet dat 't te droog wordt, gooi je er wat water bij. Is ie te vol, en duurt 't daarom te lang, gooi je wat weg.
Begin met makkelijke gerechten en kijk even bij je ouders over de schouders ofzo...
Zorg dat je ook met passie kookt, meestal krijg je dan wel goede smakelijke gerechten
quote:That's the spirit.
Op dinsdag 27 januari 2004 03:21 schreef Steijn het volgende:
Het hoeft niet lekker te zijn als het maar vult. De vieze smaak spoelen we weg met bier.
Wat betreft hoe je kunt weten welke smaken bij elkaar horen? Gewoon experimenteren. Bij mij is ook vaak genoeg iets fout gegaan. Op een gegeven ogenblik leer je echter wel te herkennen wat waar bij past en welke smaken elkaar versterken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |