Kozzmic | woensdag 4 juli 2001 @ 13:12 |
...oftewel wat pleur jij op je geroosterde boterham? * Kozzmic neemt 2 casino-witte sneetjes brood... - smeert ze in met boter, ketchup (of tomatenpuree) en een mespuntje sambal * en doet het geheel in een tosti-apparaat...
| |
liefkleinmeisjuh | woensdag 4 juli 2001 @ 13:13 |
gewoon boter ham en kaas + boter op de buitenkant en huppa... in de tosti-ijzer | |
smartie | woensdag 4 juli 2001 @ 13:14 |
* smartie is verslaafd aan tosti's
| |
smartie | woensdag 4 juli 2001 @ 13:15 |
ohja en als ik ze op eet neem ik altijs nog wat curry bij | |
Vivi | woensdag 4 juli 2001 @ 13:26 |
waarom Boter op de buitenkant????? | |
Kozzmic | woensdag 4 juli 2001 @ 13:27 |
quote:Daar wordt het zo mooi goudgeelbruin van... ![]() | |
thurminator | woensdag 4 juli 2001 @ 13:29 |
Ik doe er gewoon ham en kaas tussen, en ik eet ze met veel ketchup op. | |
speknek | woensdag 4 juli 2001 @ 13:31 |
quote:Je kunt ook een goed broodrooster kopen Ik doe altijd kaas met gekookte gelderse worst. | |
Faat | woensdag 4 juli 2001 @ 13:33 |
Wat ook erg lekker is is een tosti met amandelspijs, appel en kaneel ![]() Voor de chocoladefreaks, reep Verkade (met nootjes) in stukjes breken, En inderdaad altijd boter aan de buitenkant voor een mooie goudgelebuitenkant | |
Kozzmic | woensdag 4 juli 2001 @ 13:35 |
quote: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmmmzz, heb hier nog wel een Kinderei (van die surprises) in huis... | |
Faat | woensdag 4 juli 2001 @ 13:36 |
quote:Onzin, heb een uitstekend tosti-apparaat ![]() Nog ff, bovenstaande tip met verkade reep, niet doen in een broodrooster, | |
hmmja | woensdag 4 juli 2001 @ 13:38 |
hmmmm mijn tosti's worden ook zonder boter aan de buitenkant altijd mooi bruin ... meestal is het de ham-kaas variant ... met erbij de nodige ketchup. (curry is ook in huis maar niet echt mijn favoriet) ![]() en wat voor apparaat of tool gebruikt de fok!'er zoal om z'n tosti's vorm te geven ? | |
speknek | woensdag 4 juli 2001 @ 13:39 |
Tefal Reverso | |
Faat | woensdag 4 juli 2001 @ 13:47 |
quote:Ik had het dan ook over een goudgele buitenkant, vind ik er gewoon lekkerder uitzien, maakt verder voor de smaak niets uit, zonder boter is die idd gewoon bruin quote:Moulinex SandwichMaker met van die verwisselbare platen, kun je ook belgische wafels mee maken, heerlijk met kersen en slagroom ![]() | |
hmmja | woensdag 4 juli 2001 @ 13:48 |
quote:Ik vond de meeste tosti ijzers maar moeilijk schoon te maken .. en dus niet handig voor expirimenten ... en die broodrooster modellen wel het ergste .. daar sijpelt alles uit als je niet oppast ... heb nu een accident-proof tosti ijzer | |
EelCapone | woensdag 4 juli 2001 @ 13:50 |
quote:Gewoon proberen! En vergeet niet de resultaten hier te posten! ![]() | |
hmmja | woensdag 4 juli 2001 @ 13:51 |
quote:hmmm vet mijn tosti ijzer altijd wel wat in met olijfolie .. maar das om te zorgen dat tie netjes anti-aanbak is [qoute] hmmm klinkt ook wel lekker ja .. | |
No Nick | woensdag 4 juli 2001 @ 13:53 |
*appel, kaneel en suiker *ham en kaas *ham, kaas en tomaat *kaas en aardbeienjam En bedankt | |
EelCapone | woensdag 4 juli 2001 @ 13:55 |
En voor de tosti's gebruik ik bijv, gerookte coebergerham en komijnekaas ![]() Of de kaas met mosterd besmeren ![]() Opeten met lekkere mayo+curry, of knoflooksaus | |
ivetje | woensdag 4 juli 2001 @ 14:01 |
Gewone tosti met ham en kaas, en ook boter op de buitenkant want anders is ie zo zwart.Wij hebben geloof ik zo'n tefal omdraai ding.Kun je ook poffertjes en wafels mee maken en is heel makkelijk schoon te maken.Gewoon plaat eruit en hij is schoon. | |
smartie | woensdag 4 juli 2001 @ 14:01 |
quote:* smartie gaat zo ff een paar tosti's maken ![]() | |
RB-tje | woensdag 4 juli 2001 @ 14:02 |
quote: ![]() | |
hmmja | woensdag 4 juli 2001 @ 14:08 |
morgen of overmorgen ook maar weer is wat expirimenteren ... | |
Faat | woensdag 4 juli 2001 @ 14:26 |
En nog wat tosti ideetjes ![]() - Kernhemtosti met boerenham en peer Nou ik stop er maar eens mee, ik kan nog uren doorgaan. | |
Jordy-B | woensdag 4 juli 2001 @ 15:27 |
hmmm... gewoon 2 plakkies ham en 2 plakkies kaas tussen 2 plakjes witbrood... ik stop ze in de grill... gaan d'r 4 tegelijk in... | |
Vivi | woensdag 4 juli 2001 @ 15:35 |
quote: ![]() ![]() | |
Dr_Crouton | woensdag 4 juli 2001 @ 15:42 |
't is dat ik net gegeten heb, maar ![]() | |
Merel | woensdag 4 juli 2001 @ 15:43 |
met boursin en tomaat! ![]() | |
ka | woensdag 4 juli 2001 @ 17:06 |
Lekker kaas met een paar plakjes avocado en even de pepermolen er overheen ![]() | |
Vivi | woensdag 4 juli 2001 @ 17:08 |
quote:Of avocado+verse zwarte peper+zalm/rivierkreeftjes met knoflookmayo!!! ![]() | |
hmmja | woensdag 4 juli 2001 @ 18:35 |
quote:hmmm tis dat ik net moet doen of ik student ben ![]() | |
Kleintje | woensdag 4 juli 2001 @ 18:47 |
quote:Zo doe ik ze ook. Alleen geen boter. In plaats van sambal doe ik vlammetjessaus en i.p.v. cayennepeper doe ik een beetje uienpoeder. En ik eet vanavond alleen, net thuis uit het werk en ik hoef nu niet meer te denken... wat ga ik eten! | |
Dr_Crouton | woensdag 4 juli 2001 @ 18:50 |
Hmm, ik zie het al: heb totaal geen creativiteit of affiniteit met koken ![]() Maar ervan genieten doe ik des te meer | |
cos-micV | woensdag 4 juli 2001 @ 20:07 |
Belegen Kaas en Chorizo... | |
spaceben | woensdag 4 juli 2001 @ 23:31 |
mijn zaterdag ochtend ontbijtje: tosti met kruidenboter, kaas, gesnipperd rood uitje en gesneden zwarte olijven, bakken maar | |
menjo | woensdag 4 juli 2001 @ 23:40 |
* menjo vindt tosti ijzers maar ondingen maar dat zal wel aan de mijne liggen. gewoon bakken in een pannetje, kan je er veel meer in doen. zoals... * gedroogde tomaatjes, olijven, gesnipperde ui, knoflook, kappertjes plus natuurlijk ham en kaas, kaas niet te jong en niet te oud, op wit casinobrood met natuurlijk boter aan de buitenkant voor die goudgeelbruine finish en dan wat van die chili saus uit de toko eroverheen
| |
Joene | donderdag 5 juli 2001 @ 08:03 |
Gewoon SMeren met ketchup binnezijdes, Ham weer ketchup+kaas+ketchup+2 schijfjes tomaat+kaas+andere broodje erop en in het tosti ijzer ![]() | |
Gaoxing | donderdag 5 juli 2001 @ 08:25 |
Tomaat, basilicum en wat blauwe kaas, al dan niet aangevuld met ham of chorizo ![]() Verder zijn al mijn varianten geloof ik wel genoemd, en kun je al dat lekkers natuurlijk ook in kant-en-klaar croissant deeg vouwen (wel de puntjes naar binnen vouwen zodat de kaas er niet uit loopt). Vreselijk mjammie!!! | |
peertje | donderdag 5 juli 2001 @ 11:22 |
Tosti met kaas en pindakaas! Ook erg lekker | |
Faithy | donderdag 5 juli 2001 @ 11:29 |
Gewoon een tosti met Cheddar Cheese.. boter, boterham, plakje Cheddar. boterham, boter.. Af en toe een plakje schouderham er tussen is ook lekker.... Ik denk dat ik binnen nu en half 1 het tostiijzer aan ga zetten.... | |
Qarinx | donderdag 5 juli 2001 @ 12:16 |
oeeeee tosti..dat ga ik dus gewoon eten zo ![]() het lekkerst vind ik een afbakbroodje..opensnijden daar jonge kaas en maaslander kaas in te doen, beetje kruidenboter en in de oven... YUMMMMMIEEEEE | |
Dr_Crouton | donderdag 5 juli 2001 @ 12:21 |
Argh! Ik ga ook maar een tosti nemen... | |
MrWilliams | donderdag 5 juli 2001 @ 13:40 |
Tosti? men pakt 3 (ja, drie) snee brood: boter ...gooi het in de ijzer en walla, een dubbel-lekkere tosti. | |
Citroentje | donderdag 5 juli 2001 @ 15:34 |
mijn favo-tosti: - 1 witte boterham - besmeren met boter - plak ham daarop - kaas daarop - 2e boterham besmeren met PESTO, die gaat vervolgens daarboven op - dan weer besmeren met boter - 2 plakken salami - kaas - 3e boterham besmeren met pesto, die vervolgens op bovenop komt Dit alles in tosti-ijzer...................:9 | |
juss | donderdag 5 juli 2001 @ 15:37 |
*verslaafd* ![]() meestal veeeeeeeeel kaas en dan een plakje ham... heerlijk! | |
NMMV | donderdag 5 juli 2001 @ 16:50 |
casinobrood+kaas+tomaat-doodbeest=lekker | |
Catkin_ | donderdag 5 juli 2001 @ 17:01 |
Meestal alleen ham en kaas. Zo wie zo geen boter (jak) | |
Qarinx | donderdag 5 juli 2001 @ 17:02 |
quote:oe! van boter wordt ie altijd zo mooi goudbruin..en lekker krokant ![]() | |
hmmja | donderdag 5 juli 2001 @ 23:04 |
quote:hmmm goudbruin wordt tie bij mij ook wel .. en lekker krokant zeker .. en dat zonder boter .. ook weer wat minder vet ![]() | |
Dinus | vrijdag 6 juli 2001 @ 14:56 |
Jaaaaa! boter aan de buitekant, dat doet ut um!! ![]() Ook lekker, tosti met restje nasi ertussen met veel pindasaus er doorheen!!! | |
Guus | vrijdag 6 juli 2001 @ 19:44 |
Brood wit of bruin , net wat er is. Wit geeft wel een iets betere smaak vind ik. Kaas (bij voorkeur wat oudere kaas) Soms met ananas maar die doe ik erna koud bijvoegen. * = Soms vervang ik ham door peper cervelaat of salami | |
Yvje | zondag 8 juli 2001 @ 22:43 |
tosti met ham en liefst jonge kaas. Salami ipv ham is ook wel lekker ![]() Saus erbij: curry De tosti moet wel geroosterd zijn, dus met zo'n ouderwets tosti apparaat met van die rekjes die hier bijna niet meer te krijgen waren... maar kheb er een!!! | |
Lovely-Lili | zondag 8 juli 2001 @ 22:51 |
I JUST LOVE TOSTI'S! ![]() | |
Noayla | zondag 8 juli 2001 @ 23:39 |
Lekkerste tosti die er is: witte boterhammen + pindakaas + sambal brandal + plakjes banaan. ![]() | |
Tijn | woensdag 17 oktober 2001 @ 08:44 |
Keroppi maakt hele lekkere tosti's! ![]() | |
Salie | woensdag 27 augustus 2003 @ 17:26 |
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmm TOSTIESSS!!!! JAMMMIIIEEEE wat een goede recepten zeg...nu heb ik honger | |
Blues | woensdag 27 augustus 2003 @ 17:50 |
Niet deze omhoogschoppen svp, als deze weer loopt. Tosti recepten |