FOK!forum / De Rokershoek / Rook je eigen vis
Pietverdrietdinsdag 20 januari 2004 @ 17:56
Lekker, je koopt een paar verse makrelen en een rook oventje,
10 minuutjes roken, smullen maar.
Iemand anders ervaring met het roken van Vis?
Robert_Jensendinsdag 20 januari 2004 @ 17:58
quote:
Op dinsdag 20 januari 2004 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
rook oventje,
Posdnousdinsdag 20 januari 2004 @ 18:00
Nee, maar het is wel erg lekker. Stokvis is toch ook gerookte makreel (of kabeljauw? ) Anyway, dat is ook erg lekker
Pietverdrietdinsdag 20 januari 2004 @ 18:02
quote:
Op dinsdag 20 januari 2004 18:00 schreef Posdnous het volgende:
Nee, maar het is wel erg lekker. Stokvis is toch ook gerookte makreel (of kabeljauw? ) Anyway, dat is ook erg lekker
Stokvis is gedroogde kabeljauw, ook bekent als Labberdaan, klipvis of Bakkeljauw.
Ouwesokdinsdag 20 januari 2004 @ 22:01
quote:
Op dinsdag 20 januari 2004 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Iemand anders ervaring met het roken van Vis?
Een keer een paling geprobeerd.... Kreng brandde voor geen meter, toen maar gauw weer aan de shag
Pietverdrietdinsdag 20 januari 2004 @ 22:03
quote:
Op dinsdag 20 januari 2004 22:01 schreef Ouwesok het volgende:

[..]

Een keer een paling geprobeerd.... Kreng brandde voor geen meter, toen maar gauw weer aan de shag


Wedden dat ik een paling aan het branden krijg? En dan zonder benzine ofzo..
Ouwesokdinsdag 20 januari 2004 @ 22:05
quote:
Op dinsdag 20 januari 2004 22:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wedden dat ik een paling aan het branden krijg? En dan zonder benzine ofzo..


Als jij het zegt geloof ik het zonder meer .

Maar nou een bijpassend vloeitje

Strangerdinsdag 20 januari 2004 @ 23:33
Volgens mij hebben we dat hier wel, moet gewoon op het fornuis toch? Nou ja, ik vreet tenminste geen vlees of vis dus ik zou niet weten hoe het lukt.
Pietverdrietdinsdag 20 januari 2004 @ 23:38
quote:
Op dinsdag 20 januari 2004 23:33 schreef Stranger het volgende:
Volgens mij hebben we dat hier wel, moet gewoon op het fornuis toch? Nou ja, ik vreet tenminste geen vlees of vis dus ik zou niet weten hoe het lukt.
Je kan ook Tofu roken, of amandelen, of aardappelen, uien, knoflook

Ja je kan hem op het gasfornuis zetten, maar ik zet hem altijd buiten neer, heb een open keuken