Pietverdriet | dinsdag 20 januari 2004 @ 17:56 |
Lekker, je koopt een paar verse makrelen en een rook oventje, 10 minuutjes roken, smullen maar. Iemand anders ervaring met het roken van Vis? | |
Robert_Jensen | dinsdag 20 januari 2004 @ 17:58 |
quote: | |
Posdnous | dinsdag 20 januari 2004 @ 18:00 |
Nee, maar het is wel erg lekker. Stokvis is toch ook gerookte makreel (of kabeljauw? ![]() ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 20 januari 2004 @ 18:02 |
quote:Stokvis is gedroogde kabeljauw, ook bekent als Labberdaan, klipvis of Bakkeljauw. | |
Ouwesok | dinsdag 20 januari 2004 @ 22:01 |
quote:Een keer een paling geprobeerd.... Kreng brandde voor geen meter, toen maar gauw weer aan de shag ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 20 januari 2004 @ 22:03 |
quote:Wedden dat ik een paling aan het branden krijg? En dan zonder benzine ofzo.. | |
Ouwesok | dinsdag 20 januari 2004 @ 22:05 |
quote:Als jij het zegt geloof ik het zonder meer ![]() Maar nou een bijpassend vloeitje | |
Stranger | dinsdag 20 januari 2004 @ 23:33 |
Volgens mij hebben we dat hier wel, moet gewoon op het fornuis toch? Nou ja, ik vreet tenminste geen vlees of vis dus ik zou niet weten hoe het lukt. | |
Pietverdriet | dinsdag 20 januari 2004 @ 23:38 |
quote:Je kan ook Tofu roken, of amandelen, of aardappelen, uien, knoflook Ja je kan hem op het gasfornuis zetten, maar ik zet hem altijd buiten neer, heb een open keuken |