abonnement Unibet Coolblue
pi_18272727
Dan zie ik maar van supplementen af. Mijn eetstijl is verder best gezond en voldoende.
Life sucks
  donderdag 8 april 2004 @ 13:19:38 #302
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_18272852
quote:
Op donderdag 8 april 2004 10:33 schreef Xanadu2k het volgende:
IEDERE dag 2 eiwitshakes??? Dat is lekker voor je nieren. In de normale voeding zit al genoeg eiwit, een shake na de training a la, een enkele keer een shake 's ochtends wanneer je echt spierpijn hebt ok.....maar met standaard 2 per dag hebben je nieren het erg zwaar. Bovendien is snel eiwit na de training wel nuttig maar de volgende ochtend maakt het natuurlijk weinig.

Voor mij werkt het prima om juist borst+triceps en rug+biceps te pakken. Het hangt natuurlijk een beetje af van hoe vaak je traint, maar wanneer je bijvoorbeeld borst+biceps doet zal je dat de komende 2 dagen nog wel merken wanneer je rug wil trainen. Je moet dan je training netjes over de week verdelen.

voor je naar supplementen gaat kijken kun je beter zorgen dat je goed eet. Zorgen voor voldoende koolhydraten wanneer je spiermassa wil opbouwen scheelt meer dan een theelepel creatine.
Bullshit.

er is NOOIT aangetoont dat hoeveelheden eiwit tot 5gr per kg lichaamsgewicht per dag slecht is voor je nieren. Ik zit op 3gr per kg /d en mijn nierwaardes zijn perfect in orde.

Over de supp discussie ben ik van mening dat supps wel degelijk toegevoegde waarde hebben voor een bb'er. Denk alleen al aan je post workout shake (whey/casseine/dextrose) en crea na je trainen.
Godfather Bodybuilding topic reeks
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')