quote:*diepe zucht slaak*
Op maandag 19 januari 2004 12:50 schreef shmoopy het volgende:[..]
Mwaoh, doe eens een zoektochtje op Leffe.
quote:Ik drink bier ja
Op maandag 19 januari 2004 12:49 schreef Pietverdriet het volgende:[..]
*zucht*
tis dat ik homo ben, anders zou ik je spontaan ten huwelijk vragen. Drink je ook bier?
Kun je trouwens ook goed gebruiken voor diverse heerlijke vleesgerechten.
quote:Yup, en hij is niet bang om gekke combinaties te verzinnen die heel bijzonder uitpakken.
Op maandag 19 januari 2004 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:Ik vind trouwens dat de man van de eetfabriek (Pierre Wind) heel goed werk doet met zijn Lobby voor smaaklessen.
Ik ben gek op biefstuk maar ondanks dat ik best goed kan koken 'bakte' ik er niks van.
In de keukens waar ik werkte heel goed opgelet, en nu ook de goed rauwe leren waarderen.
quote:Pierre Wind, geweldige man!!!!
Op maandag 19 januari 2004 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:[..]
Niet bij het soort mens dat het onderwijs in gaat, dat is volgens mij meestal vegetarier
*vooroordeel spui*Ik vind trouwens dat de man van de eetfabriek (Pierre Wind) heel goed werk doet met zijn Lobby voor smaaklessen.
Ik zou die man graag eens mee willen maken, de liefde die die man voor z'n vak uitstraalt, geweldig!!!
Veel beter dan al die mode kokjes die er lekker uitzien en het daardoor goed doen bij de mager mager maffia dames.
Pierre Wind
quote:Alee
Op maandag 19 januari 2004 12:52 schreef yvonne het volgende:[..]
Ik drink bier ja
Kun je trouwens ook goed gebruiken voor diverse heerlijke vleesgerechten.
quote:En DAT kan ik ook koken
Op maandag 19 januari 2004 12:56 schreef Pietverdriet het volgende:[..]
Alee
Konijn in Kriekebier mej Ajuin, look, Peen, en Moasterd hey, Das vloanders grutz.
Flanders olé
quote:Wanneer gaan jullie meeten? Dan kom ik om te proeven
Op maandag 19 januari 2004 12:59 schreef yvonne het volgende:[..]
En DAT kan ik ook koken
Flanders olé
quote:Op de eerste Culiforum meeting
Op maandag 19 januari 2004 13:01 schreef Adagio het volgende:[..]
Wanneer gaan jullie meeten? Dan kom ik om te proeven
quote:deal
Op maandag 19 januari 2004 13:03 schreef Pietverdriet het volgende:[..]
Op de eerste Culiforum meeting
:-)
shmoopy beeb, jij komt ook he?
Al is het maar om onze boerenkoolstamp te vergelijken.
Want vergis je niet mijne heren, een goede stamp is culinair tot en met
quote:oh ja hoor, met spekkies en een goeie worst, lekkere aardappels (eigenheimers, Irenes) en goeie boerekool Jummie,
Op maandag 19 januari 2004 13:20 schreef yvonne het volgende:[..]
deal
shmoopy beeb, jij komt ook he?
Al is het maar om onze boerenkoolstamp te vergelijken.Want vergis je niet mijne heren, een goede stamp is culinair tot en met
quote:Juist, GOEDE aardappels
Op maandag 19 januari 2004 13:22 schreef Pietverdriet het volgende:[..]
oh ja hoor, met spekkies en een goeie worst, lekkere aardappels (eigenheimers, Irenes) en goeie boerekool Jummie,
Pudding na (griesmeel, bessensap)
En zelfgemaakte griesmeel uiteraard
quote:Uiteraard,
Op maandag 19 januari 2004 13:34 schreef yvonne het volgende:[..]
Juist, GOEDE aardappels
En zelfgemaakte griesmeel uiteraard
quote:*present met boerenkool*
Op maandag 19 januari 2004 13:20 schreef yvonne het volgende:[..]
deal
shmoopy beeb, jij komt ook he?
Al is het maar om onze boerenkoolstamp te vergelijken.Want vergis je niet mijne heren, een goede stamp is culinair tot en met
En niet te vergeten mijn beroemde gehaktballen.
quote:Niets mis met een lekkere bal gehakt.
Op dinsdag 20 januari 2004 14:14 schreef shmoopy het volgende:[..]
*present met boerenkool*
En niet te vergeten mijn beroemde gehaktballen.
Wanneer? Ik bedoel, het moet natuurlijk ook allemaal op en ik bevind me graag aan het ontvangende einde van de culinaire beleving.quote:Op maandag 19 januari 2004 13:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Op de eerste Culiforum meeting
:-)
Wat denk je dat Biefstuk van de haas is?quote:Op zaterdag 12 juni 2004 10:30 schreef rashudo het volgende:
Biefstuk? Doe mij maar een Ossehaas.. oei oei oei oeiiiiiiiii........
Vergeleken met een ossehaas is een biefstuk in de meeste restaurants een stuk karton..
Biefstuk van de haas, of haasbiefstuk, dat zijn stukken uit de haas gesneden.quote:Op zaterdag 12 juni 2004 18:43 schreef rashudo het volgende:
Pietverdriet aan je toon denk ik dat dat ook ossehaas is? Hehe..
Ik ben al een tijdje op zoek naar een overzicht van een koe en waar alle vleessoorten vandaan komen op/in een rund want ik wil dit soort dingen dus wel weten! Maar heb het niet kunnen vinden op internetIemand advies/links/tips?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |