JeOma | maandag 12 januari 2004 @ 20:11 |
Ik heb net voor 't eerst zelf taco's gemaakt. Gewoon kant en klaar setje ( Tex Mex (Santamaria)) gekocht ("taco-schelpen", gehakt, kruidenmix, saus). Op zich staat alles op 't pak en ik heb ook heeeerlijk zitten kanen. Echterrr.... er stond niet dat de saus opgewarmd moest worden. Heb ik ook niet gedaan, maar daardoor was 't geheel niet echt heel warm (wel super"heet"/pittig, maar daar doe je weinig aan). Klopt dat? Of hoor je taco-saus wel warm te maken? | |
Angeles | maandag 12 januari 2004 @ 20:12 |
Volgens mij hoort die saus ook koud. | |
ParanoidEv | maandag 12 januari 2004 @ 20:13 |
quote: | |
sunbloem | maandag 12 januari 2004 @ 20:14 |
lekker koud er overheen ![]() | |
Jordy-B | maandag 12 januari 2004 @ 20:15 |
koud. Maakt een mooie combinatie met de hete gehakt en frisse sla | |
skizmo | maandag 12 januari 2004 @ 20:17 |
probeer het allebei . . en neem zelf een besluit | |
capibar | maandag 12 januari 2004 @ 21:00 |
KOUD KOUD KOUD!!!!!!!!!!!! | |
Brammie1 | maandag 12 januari 2004 @ 21:47 |
koud! | |
mooiegek | maandag 12 januari 2004 @ 23:25 |
Gebruik er eens zoetzure chilisaus bij...super ![]() | |
vosss | maandag 12 januari 2004 @ 23:26 |
dat is het mooie ervan ---> het maakt niet uit! ![]() ![]() |