Rozemieke | zondag 11 januari 2004 @ 18:03 |
Feestdagen al een tijdje achter de rug. De gevolgen zijn echter nog altijd te merken. Een paar kilootjes extra bijgekomen. Woeps, dat wordt dus diëten. En daarom mijn vraag: is er een verschil in calorieën tussen een boterham met kaas en diezelfde boterham met kaas warmgemaakt in een pan zonder boter? En als er een verschil is, dit is voor de specialisten ![]() | |
Erwin1e | zondag 11 januari 2004 @ 18:06 |
Lijkt me wel als je boter in de pan doet zul je ook extra calorien binnekrijgen Erwin heefdt iets tegen dieeten en doet dus ook niet aan die onzin vooral niet als het maar om een paar kilos gaat | |
BlaatschaaP | zondag 11 januari 2004 @ 18:07 |
quote:Er staat zonder boter. | |
Skinkie | zondag 11 januari 2004 @ 18:08 |
dit onderwerp is al een keer eerder langsgeweest... en het heeft te maken met verzadigde en onverzadigde vetzuren na het bakken ervan | |
Erwin1e | zondag 11 januari 2004 @ 18:08 |
quote:Detais detais ![]() | |
capibar | zondag 11 januari 2004 @ 18:16 |
quote: ![]() | |
Pappie_Culo | zondag 11 januari 2004 @ 18:16 |
Ik geloof dat de totale hoeveelheid calorieen niet toe kan nemen tijdens het bakken. Maar het is best mogelijk dat de samenstelling er van verandert, en dat zou eventueel wel kunnen zorgen voor iets meer dikmakende stoffen. De ene calorie is de andere niet. | |
Rozemieke | zondag 11 januari 2004 @ 18:47 |
Hem... de search over het hoofd gezien. idd er zijn al een paar topics over. conclusie: Boterham met gesmolten kaas=ongezonder maar niet calorierijker Ik ga dan maar voor ongezond ![]() | |
Refragmental | woensdag 14 januari 2004 @ 17:15 |
Er komt ook nog eens bij dat koud eten opgewarmd moet worden door het lichaam, en dat opwarmen kost energie. Ik zou dus gaan voor het koude broodje kaas, wat al lekker genoeg is |