quote:In die site die ik opgegeven heb staat niets in van garam masala.
Op zaterdag 24 januari 2004 12:57 schreef yvonne het volgende:[..]
Garam masala
gebruik ik vrij veel
quote:heel herkenbaar!
Op zaterdag 24 januari 2004 07:17 schreef yvonne het volgende:Trouwens, ik heb midden in de Bijlmer gewoond en had met de hele gallerij goed (eet) contact
quote:http://www.malasa.com/cookbook/Powders/Garamasala.htm
Op zaterdag 24 januari 2004 13:01 schreef Bhaarath het volgende:[..]
In die site die ik opgegeven heb staat niets in van garam masala.
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Verder kijken
quote:Lam,
Op zaterdag 24 januari 2004 13:25 schreef Bhaarath het volgende:
Je hebt gelijk. Wij hebben het nooit in huis. Waar gebruik je garam masala voor?
De inhoud er van maken is niet zo moeilijk, hoewel je inderdaad de verhoudingen met de massala goed moet hebben, maar de "pannekoeken" haal ik bij de toko. In zo'n pakketje zitten dan drie stuks en ze smaken prima, niets op aan te merken.
Voor mensen die in Den Haag of omgeving wonen, dan is Abdoel op het Paul Krugerplein een aanrader. Ook hun nasi is erg lekker.
quote:Maar hoe weet je dat dat het juiste mengsel is voor lam of kip?
Op zaterdag 24 januari 2004 13:30 schreef yvonne het volgende:[..]
Lam,
kip (murghi)
beef.
Het staat bekend als een "hot spice"
quote:Wat let je?
Op zaterdag 24 januari 2004 13:50 schreef Oblivion het volgende:
Tijd voor een Indiaas topic?![]()
quote:Geen kennis van zaken..
Op zaterdag 24 januari 2004 14:06 schreef ruby het volgende:
Wat let je?
quote:Je hoeft ook geen kennis van zaken te hebben. Iedereen die gek is op Indiaas eten of er wat over te melden heeft, reageert gewoon. Dan krijg je er van zelf wel verstand van.
Op zaterdag 24 januari 2004 14:10 schreef Oblivion het volgende:[..]
Geen kennis van zaken..
Maar wil wel veel weten!
quote:Kijken welke ingredienten er in de masala zitten
Op zaterdag 24 januari 2004 13:49 schreef Bhaarath het volgende:[..]
Maar hoe weet je dat dat het juiste mengsel is voor lam of kip?
Het laatste zal ik nooooooooit eten.
O, en veel meekijken als je bij bv pakistaanse mensen bent
En waarom eet je geen beef/rundvlees
quote:geloof enzo denk ik
Op zaterdag 24 januari 2004 15:04 schreef yvonne het volgende:[..]
Kijken welke ingredienten er in de masala zitten
Verder logisch nadenken en veeel proberenO, en veel meekijken als je bij bv pakistaanse mensen bent
En waarom eet je geen beef/rundvlees
ontopic: droge roti's met alleen vlees
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 07:17 schreef yvonne het volgende:En Knorr mag zich heel, heel diep gaan scahmen om zijn product roti te noemen, zo leer je nderlanders niets van een andere keuken.
quote:De koe is een heilig dier in India,en heiligen......die eet je niet
Op zaterdag 24 januari 2004 15:04 schreef yvonne het volgende:[..]
Kijken welke ingredienten er in de masala zitten
Verder logisch nadenken en veeel proberenO, en veel meekijken als je bij bv pakistaanse mensen bent
En waarom eet je geen beef/rundvlees
quote:Ahja, hij komt uit India
Op zaterdag 24 januari 2004 15:11 schreef fotoloog het volgende:[..]
De koe is een heilig dier in India,en heiligen......die eet je niet
quote:
Op zaterdag 24 januari 2004 15:12 schreef Oblivion het volgende:Tuurlijk gewoon door blijven lullen over India, terwijl er een topic is geopend...
quote:Kssst jij als eerst!
Op zaterdag 24 januari 2004 15:13 schreef yvonne het volgende:
Ik wil het nl graag een keertje maken.
Bij de toko op de hoek is ie niet te eten en bij die een hoek verder moet je hem 's middags bestellen, en dat vergeet ik altijd.
quote:Laat ik het anders beter formuleren
Op zaterdag 24 januari 2004 15:12 schreef yvonne het volgende:[..]
Ahja, hij komt uit India
quote:Neeeeeeeeeej, de roti zelf maken
Op zaterdag 24 januari 2004 15:15 schreef shmoopy het volgende:
Okee, de pannenkoek haal je met gemak bij de toko idd, want die is gewoon lekker,
en de ingredienten zoals kip ed zag ik verder wel voorbij komen,
maar weet iemand de bereidingswijze, de verhoudingend enz?Ik wil het nl graag een keertje maken.
Bij de toko op de hoek is ie niet te eten en bij die een hoek verder moet je hem 's middags bestellen, en dat vergeet ik altijd.
quote:Ja, daar heb ik ooit een receptje voor gekregen, maar da's zo'n teringjopie veel werk.
Op zaterdag 24 januari 2004 15:21 schreef yvonne het volgende:[..]
Neeeeeeeeeej, de roti zelf maken
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |