thaWarhead | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:55 |
quote:Quiz opgave van iets waaraan mn moeder mee doet, iemand enig idee? | |
shmoopy | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:56 |
Amandelspijs? | |
cyberbull | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:56 |
klinkt als amandelspijs....voor een amandelstaaf oid | |
_Marcel_ | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:56 |
Suikerpinda's!!! | |
Fronsertje | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:56 |
van die lekker kletskopjes ofzo? | |
vosss | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:57 |
quote:Voedsel ![]() | |
Gappie | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:58 |
kan amandelspijs zijn maar dan moet je et wel heel fijn hakken.. ![]() | |
thaWarhead | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:58 |
quote:Zitten daar pinda's in? | |
Conflict | zaterdag 3 januari 2004 @ 13:59 |
Moet er een mens uitkomen? | |
m-ruiter | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:02 |
quote:Ik blijf bij amandelspijs. Handig om te weten. Vindt ik namelijk het lekkerst van de hele krans. | |
SMOOGY | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:03 |
chocomel | |
Pearly | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:03 |
quote: | |
SMOOGY | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:05 |
quote:met amandelspijs | |
David Letterman | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:06 |
gokje: kreeftsalade met een whiskeysaus | |
shmoopy | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:07 |
Zoek even op Google op amandelspijs. ![]() | |
Spindizzy | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:08 |
In amandelspijs horen toch geen hazelnoten en pinda's? | |
Jan-jaap | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:09 |
iets wat heel zoet is met al dat suiker,maar ik denk ook amandelspijs | |
Fronsertje | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:10 |
Met 200g suiker al roerend, langzaam verwarmen in een pan ... daar krijg je toch caramel van ...lijkt me niet in spijs zitten | |
Isabeau | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:11 |
quote:Nee, dat dacht ik dus ook.... Het is in ieder geval dan toch geen amandelspijs in haar "simpelste vorm". | |
Toadette | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:12 |
quote:ik pulk dat er juist uit. | |
mantamanta | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:14 |
eem soort nougat achtig iets? Voor koekjes mis ik bloem, amandelspijs moet je niet verhitten. maar voor nougat is weer room nodig... het lijkt mij een soort caramel noten koek. Gaat het nog de oven in? of laat je het uitharden? Caramel met nootjes dus. | |
Mirjam | zaterdag 3 januari 2004 @ 14:38 |
klinkt meer als caramel of iets amandelspijs giet je niet uit. | |
glueman | zaterdag 3 januari 2004 @ 15:14 |
Noga | |
Gappie | zaterdag 3 januari 2004 @ 17:17 |
en waar blijft et grote antwoordt nou??? | |
OldJeller | zaterdag 3 januari 2004 @ 17:18 |
quote:Oma's spacecake.. | |
glueman | zaterdag 3 januari 2004 @ 17:38 |
quote:Heb ik toch al gegeven. Noga. Hier een noga recept. Dat lijkt er toch enorm op? | |
Martijn_77 | zaterdag 3 januari 2004 @ 18:24 |
Klinkt als noga daar zit suiker en pinda's in | |
cohen | zaterdag 3 januari 2004 @ 18:27 |
CARAMEL | |
Repelsteeltjuh | zaterdag 3 januari 2004 @ 18:56 |
quote:dat is um! | |
static | zaterdag 3 januari 2004 @ 20:15 |
GC > LIF |