wie koopt er wel eens chocoladebroodjes van de Lidl?
ik heb een pakje liggen, wil ze morgenochtend gaan gebruiken
maar, er zit geen sticker op
dus nu weet ik ook niet hoelang en op welke stand ze in de oven moeten.
wie kan mij dit toevallig vertellen?
quote:Weheheh
Op donderdag 11 december 2003 21:43 schreef Conflict het volgende:
Moesten ze in de oven dan?
quote:Behalve die cavia van vorige week. Dat was een flinke misser
Op donderdag 11 december 2003 21:46 schreef flugeltje het volgende:
Ik gooi altijd alles op 200 graden een minuut of 10 in de oven. Komt bijna altijd goed uit...
quote:ah... dáárom zijn die dingen nooit te vreten...
Op donderdag 11 december 2003 21:43 schreef Conflict het volgende:
Moesten ze in de oven dan?
quote:
Op donderdag 11 december 2003 21:46 schreef flugeltje het volgende:
Ik gooi altijd alles op 200 graden een minuut of 10 in de oven. Komt bijna altijd goed uit...
quote:
Op donderdag 11 december 2003 21:47 schreef dagizmo het volgende:[..]
Behalve die cavia van vorige week. Dat was een flinke misser
.
quote:Werkt bij mij ook meestal goed.
Op donderdag 11 december 2003 21:46 schreef flugeltje het volgende:
Ik gooi altijd alles op 200 graden een minuut of 10 in de oven. Komt bijna altijd goed uit...
Mijn standpunt is zoals gewoonlijk "Ik zou het niet weten"...
Wil je service ga je maar naar de AH,..
(pleur ze in de oven en kijk wanneer ze btje goed zijn..pff)
[Dit bericht is gewijzigd door PsychoDude_666 op 11-12-2003 21:58]
quote:Zo, jij kan ook wel bij de KKK
Op donderdag 11 december 2003 21:58 schreef JaWi het volgende:
Gewoon een half uurtje op 250 graden, zwart zijn ze toch al en smaken zullen ze niet
quote:niet korter, maar wel op lagere temperatuur, anders worden de broodjes op professionele wijze gecremeerd.
Op donderdag 11 december 2003 21:58 schreef Ablaze het volgende:
Broodjes bak je vaak wel in zo'n 6 minuten bruin, bij 220 graden.
In een heteluchtoven wat korter.
quote:
Op donderdag 11 december 2003 21:59 schreef dagizmo het volgende:[..]
Zo, jij kan ook wel bij de KKK
.
quote:Tja, daar zit wat in
Op donderdag 11 december 2003 22:00 schreef Jordy-B het volgende:[..]
niet korter, maar wel op lagere temperatuur, anders worden de broodjes op professionele wijze gecremeerd.
quote:
Op donderdag 11 december 2003 21:43 schreef Conflict het volgende:
Moesten ze in de oven dan?
quote:Het bakken duurt ongeveer 10 minuten in een oven van ca, 270 °C. Door het broodje op de juiste manier gaar te laten worden krijgt het onze bijzondere smaak en malsheid.
Op donderdag 11 december 2003 22:00 schreef Jordy-B het volgende:[..]
niet korter, maar wel op lagere temperatuur, anders worden de broodjes op professionele wijze gecremeerd.
quote:Over het algemeen is het zo dat ze er net zo lang in moeten tot ze lekker uit zien. (Dat is echt de beste methode omdat ovens en smaken verschillen.)
Op donderdag 11 december 2003 21:42 schreef MissyMirjaM het volgende:
dus nu weet ik ook niet hoelang en op welke stand ze in de oven moeten.
wie kan mij dit toevallig vertellen?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |