abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 21 juni 2001 @ 19:52:56 #26
12754 Neolith
Praise your Fears...
pi_1063107
* Vanachter de horizon vandaan komt Neolith aangemarcheerd met een leger Ordebewakers, de zogenaamde N-mity Troopers.

Neolith groet Indigo, en het leger verdwijnt in het ondergrondse.

  donderdag 21 juni 2001 @ 20:06:14 #27
12783 N-mity
Praise your Fears
pi_1063191
Vanuit het ondergrondse komen twee N-mity guards tevoorschijn.

Samen bewaken ze de tunnel...

"You are under Arrest"
  donderdag 21 juni 2001 @ 20:18:36 #28
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_1063245
F'lar schrijft een briefje waarom de volgende zinnen in de taal van het eiland staan, in beeldschrift en in de universele taal.

"Geachte bewoners van dit ondergronds complex"

gaarne zouden wij onze vuurhagedis heel en zonder
verdere onderzoeken terug hebben, dit diertje is
een inteligente levensvorm, en behoord zodanig met respect behandeld te worden, i.p.v als ongedierte

als jullie een vuurhagedis willen , dan kan het geregeld worden dat jullie eieren krijgen die als ze uitkomen ingeprent kunnen worden.

Dit dier is een bewoner van Het Kasteel van Lord Dreamer, en zodanig vrij te gaan en staan op het eiland
waar het maar wilt, aangezien jullie niet hebben aangeven dat jullie geen bezoekers willen
is het een misdaad dat jullie de vuurhagedis gevangen
houden voor nader onderzoek.

Er zijn pogingen gedaan om in contact te treden met
jullie, zonder een enkel resultaat. Wat jullie plannen
ook zijn, bij schade aan de vuurhagedis zowel lichamelijk
als mentaal volgen er maatregelen.

met vriendelijke groet
F'lar berijder van Mnementh
Vleugelleider van Lord Dreamer.

Na overleg met L.D is het briefje goedgekeurd en
wordt met een beetje magie afgeleverd pal naast de vuurhagedis.

F'lar is van mening dat het niets uithelpt en wil harde
acties om z'n vuurhagedis terug te krijgen, maar L.D wil
eerst de diplomatieke weg bewandelen ..

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  vrijdag 22 juni 2001 @ 10:38:38 #29
11795 Indigo-II
 I don't... know
pi_1065627
Dit onnozele bericht verandert de situatie. Voorheen dacht ik dat dit dier slechts een onderdeel was van de lokale flora en fauna, maar nu wordt er openlijk toegegeven dat het wezen met opzet hier naar binnen kroop. Ik twijfel er niet aan dat de bedoelingen minder dan nobel en eervol zijn geweest toen dat beest hier zich in alle vrijheid kon bewegen. * Weet Kalmek te vertellen na het vinden van het bericht. Het antwoord is een simpele instemmende beweging van het hoofd van Indigo-II.

Zal ik de aard van de tests veranderen, of zullen we toegeven aan hun eisen en het stuk ongedierte vrijlaten? * vraagt Kalmek, in zijn stem klinkt slechts een greintje afkeuring. Zijn persoonlijke visie op deze situatie is er, door deze toon, aan af te lezen.

Nee. We geven niet toe. Zij hebben, bij deze, toegegeven dat ze een spion hebben geplaatst, misschien zelfs erger. Ik spreek er schande van dat ze naast het bekennen van spionage ook nog eens eisen stellen, of moeten dat bedreigingen zijn? Nee Kalmek, wij geven niet toe aan deze vorm van chantage. Verander de aard van de tests.

* Kalmek knikt en met een zwakke glimlach stemt hij toe. Indigo glimlacht en meld met een zekere trots in zijn stem dat Neolith en zijn N-Mity zijn geariveerd.


.

So bored right now right here
  vrijdag 22 juni 2001 @ 23:39:30 #30
11795 Indigo-II
 I don't... know
pi_1070873
* Verscholen tussen het vele apparatuur in zijn kamer, dansen de twee eenzame ogen van Indigo-II over de eerste resultaten van de vernieuwde tests. Zijn vermoedens zijn deels juist geweest, het dier had de intentie om datgene dat het hier vond door te sluizen naar de buitenwereld. Het was in een bepaald opzicht niets meer dan een spion. De motivatie van deze kleine indringer wierp een aantal vragen op. Natuurlijke nieuwsgierigheid kon het niet zijn geweest anders zouden er meer van zijn soortgenoten zijn gesignaleerd en zou het beest zich anders hebben gedragen.
Dit was een aanval op de veiligheid van zijn eigen thuis, en het in gevang nemen van een figuur dat die veiligheid in gevaar bracht was, is en zal voor altijd zijn, een noodzakelijke maatregel.

Een heldere stem verbrak het monotone gezoem van de machines. Een simpel verzoek om zich bij de rest van de groep te voegen.
De vraag rees op, waarvoor is deze kleine bijeenkomst? Is het om de afgelopen periode te evalueren? Ik vraag me af wat ze dit keer van me verlangen. Telkens weer moet ik mezelf kunnen verantwoorden. Vrijwel meteen staat het antwoord klaar en beseft hij dat het antwoord juist is. Een daad zonder vaste grond kan zoveel meer schade aanrichten.

Zonder te treuzelen begeeft hij zich naar de ontmoetingsplaats. Het gevoel van veiligheid is terug gekeerd, dankzij Neolith en zijn N-mity. In stilte bedank Indigo-II zijn bondgenoten.

So bored right now right here
  zaterdag 23 juni 2001 @ 20:12:45 #31
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_1075110
* F'lar bevalt het niet en vraagt L.D waarom we niets doen.. het antwoord is vreemd. en raadselachtig ..

kijk maar naar boven, ze komen er aan

F'lar kijkt naar boven en slikt.....

[Dit bericht is gewijzigd door Lord Dreamer op 23-06-2001 22:03]

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  zaterdag 23 juni 2001 @ 22:04:09 #32
12855 RoboTech
Simon Carnagy R.I.P
pi_1075732
De lucht lijkt samen te trekken .. donkere wolken verzamelen zich boven de vlakte .. dan donderslagen ..
Het lijkt wel of de lucht in vuur en vlam staat.. angsaanjagend is het ..dan breekt een donkere massieve vorm zich door het wolken dek heen..

Ze zijn gekomen ... De lang verwachte steun voor L.D.
Magie tegen Technologie .. het kan maar is zwaar .. daarom zijn zij er ..
Techno versus Techno .. De Robotech Forces

Langzaam zakt het gigantische schip naar de aarde en blijft boven de vlakte hangen .. de hele vlakte in de schaduw van de SDF 1 (Super Dimension Fortress One) zo heet het gigantische transformeerbare schip.


Diverse soorten Fighters cirkelen rond de SDF 1 ..
De omgeving wordt veilig gesteld .. de wachters van Indigo kompleet genegeerd, als of het niets meer dan insecten zijn

Dan landen er groepen Valkyrie VF-1 Veritech fighters op de vlakte rond de ingang van de ondergrondse basis en stellen zich op in een afwachtende verdedigende houding.

en dan komen er een paar Alpha SF3 Veritech Fighters uit de SDF 1 zetten , en vliegen naar de vlakte .. een enkele Alpha SF3 Veritech Fighter land bij de ingang van de ondergrondse basis .. en zend het intergalactisch signaal voor onderhandelingen uit naar de basis

een andere vliegt naar F'lar en de vlieger spreekt met hem..
* De vlieger zegt: F'lar doe de groeten aan Lord Dreamer van ons .. we zijn zo snel als het maar kon gekomen .. met een klein gedeelte van de intergalactische vloot .. de SDF 2 is onder weg, maar moet eerst langs onze basis op Alpha Centauri 9 aangezien er daar rellen zijn uitgebroken en er een militair geschil is tussen de volkeren daar onderling

Ondertussen voeren groepen QF-3000E Ghost drone fighters verkennings tochten uit over de vlakte en maken zich op om zich in te graven als het nodig mocht zijn.

R.I.P
  zaterdag 23 juni 2001 @ 22:05:31 #33
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_1075740
F'lar knikt .. en geeft de boodschap door aan Lord Dreamer.

* Lord Dreamer .. zucht zacht als hij de berichten hoort, was dit nu allemaal nodig geweest? waarom zijn die nieuwe bewoners zo hard en koud, met een klein beetje meer begrip voor de situatie was dit niet nodig geweest. z'n gezicht is in een frons ..
in iedergeval, de nieuwe bewoner is niet de enige met hoogwaardige technologie want De Robotech Forces zijn gekomen.

It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  zaterdag 23 juni 2001 @ 22:29:53 #34
11795 Indigo-II
 I don't... know
pi_1075845
De droge lucht die als een deken in het vertrek hing, deed het nerveuze geluid van zijn voeten goed uitkomen. In de ogen van zijn mede-slachtoffers waren een zekere angst en onzekerheid af te lezen. Ze voelden zich aangevallen en beledigd. Indigo-II wachtte geduldig af, ditmaal was het de beurt aan zijn lotgenoten om te reagern op de zojuist ontstane situatie.

"Hoe durven ze! Al onze vermoedens zijn bevestigd, en we zijn zelfs meer te weten te komen over deze achterlijke barbaren! Wie denken ze wel niet dat ze zijn?" jammerde Kalmek aan zijn linkerzijde.

"Het zijn net kleine kinderen die, als ze hun zin niet krijgen, gaan dreigen en gaan treiteren!" galmde een lage stem die zo verdraaid klonk, dat het bijna onmogelijk leek dat dit geluid zich uit de keel van de kleine man voortplantte.

"Ik weiger te te geven aan deze vorm van chantage! Denken ze werkelijk dat wanneer ze met hun wapens zwaaien, ze hun zin krijgen!? Als we dit keer toegeven dan verloochenen we onze voorouders, dan verloochenen we onze toekomst. Ik kan dit niet toestaan."

"Wij verkiezen de dood boven het verlies van eer! Zeg hen dat maar!" brulde de man rechts van hem, met zijn lage, bijna onnatuurlijke, stem.

"Mijne heren, ik zie nog steeds geen reden om ons met deze barbaren in te laten. De daden van deze wezens laten ons zien op welke schaal hun beschaving staat, ze tonen het politieke inzicht en de competentie aan van hun leiders." klonk de heldere stem van Indigo-II. Iedere vorm van angst, onzekerheid en woede was verborgen. Perfecte kalmte straalde hij uit. Hij vervolgde zijn toespraak, "We blijven dezelfde politiek voeren die we vanaf het begin hebben gevoerd. We geven niet toe aan dit gedrag, wij staan boven hen en alle communicatie blijft uit. Ze zullen niets van ons horen. Al branden onze lichamen door hun toedoen, ze zullen nog geen schreeuw horen! Wij zijn wie we zijn en wij geven nooit op!"

Het was een steelse blik richting Neolith, een ongesproken afspraak. Een tactische zet buiten zijn metgezellen om. Mocht deze situatie uit de hand lopen dan waren er altijd nog de N- Mity. Mocht het nodig zijn.

"Hier is het hen om te doen, deze kleine spion!" sprak Indigo de kleine groep toe, terwijl hij wees naar een grote vierkante kist gemaakt van een gladde zwarte stof.
"Mijne heren, wat doen we hier mee?"

"Dood het!" schreeuwde Kalmek. Zijn uitbarsting vertelde meer over de persoon en zijn gedrag in een geladen situatie dan over de uiteindelijk beslissing die moest worden genomen. De anderen van de groep lieten merken dat ze het hiermee eens waren. Vreemd, het doden van dit stuk vuil zou hetzelfde zijn als de oorlog verklaren. Alsof deze groep, de dood bewust op zich afriepen. Impulsief, het verkiezen van de dood boven eerverlies, betekent niet dat de dood niet word vermeden.

"Zo zal het gebeuren," zuchtte Indigo, "en moge God ons genadig zijn." De groep knikte instemmend en ze verdwenen richting hun vertrekken. Indigo bleef achter om het vuilste werk op te kanppen. Zonder te aarzelen bracht hij de kist naar zijn vertrek waar het ongeroerd bleef. Indigo was niet van plan om zijn eigen doodvonnis te tekenen en dit beest zou meer waard zijn levend dan dood.
Die verloekte Shi'Ah hadden hem liever dood gezien. Het viel hem op dat deze drie zo snel vervielen. Shi'Ah hadden een langere levensduur, misschien lag het aan de atmosfeer?
Drie Shi'Ah die op hetzelfde ogenblik vervielen? Dat kon geen toeval zijn geweest. Was hier een derde partij bij betrokken? Waren de Shi'Ah zo geprogrameerd dat bij de eerste tekenen van een vijandige situatie zij richting de ondergang stuurden?

Dat zou betekenen dat Indigo-II was verraden door zijn eigen volk, naar deze plaats gestuurd om hoe dan ook te falen. Kalmek was de eerste Shi'Ah die stierf, hij was duidelijk de leider van de drie Shi'Ah's, in stilte ondervonden de andere twee magere mannen hetzelfde lot als Kalmek, een snelle dood.

Shi'Ah genetsch gemanipuleerde adviseurs, gecreerd en geprogrameerd om te adviseren. Deze wezens zijn gekweekt om te dienen, normale levensduur 9 a 12 jaar.

So bored right now right here
  zondag 24 juni 2001 @ 11:33:02 #35
12754 Neolith
Praise your Fears...
pi_1077485
In het ondergrondse, vele meters onder het oppervlak van de aarde staat de silo. De silo waar de Eva's staan. De gigantische gevechtsrobots torenen meters hoog boven eenieder uit. Hun strakke vormen verraden een atletisch vermogen.

* Neolith kijkt toe hoe zijn uitermate goed getrainde N-mity de Eva's gereed maken voor een eventuele slag.
Plots voelt hij een hand op zijn schouder. Het is Indigo. De ongesproken boodschap hangt in de lucht.
* Neolith knikt ter bevestiging."Uiteraard, mijn heer. Enkel als het niet anders kan..."

[Dit bericht is gewijzigd door Neolith op 24-06-2001 11:41]

  zondag 24 juni 2001 @ 21:33:26 #36
12855 RoboTech
Simon Carnagy R.I.P
pi_1079708
De groepen QF-3000E Ghost drone fighters komen terug van hun verkennigs tochten en voeren hun informatie in de centrale database computer in, daarna volgt er de debriefing van de verkenningsopdrachten. De commander van de SDF 1 knikt goedkeurend en laat de verkenners naar hun kwartieren gaan om uit te rusten.

* Na kort overleg met L.D besluit de Commander van de SDF 1 om de meeste troepen weg te halen er dreigt geen onmiddelijk gevaar voor de troepen en voor de SDF 1.
De Valkyrie VF-1 Veritech fighters worden terug geroepen en ook de Alpha SF3 Veritech Fighters komen terug naar de SDF 1.
De piloten van de toestellen genieten van hun rust en de toestellen worden grondig nagekeken en hervult voor komende missies.

Een enkele Alpha SF3 Veritech Fighter blijft achter bij de ingang van het ondergrondse complex om de wacht te houden, om de zoveel tijd het intergalactisch signaal voor onderhandelingen te sturen en om een eventuele boodschap in ontvangst te nemen.


* Er komt een bericht binnen van de SDF 2, het is onwaarschijnlijk dat het zich kan vervoegen met de SDF 1, de rellen op de planeet Alpha Centauri 9 zijn gigantisch uit de hand gelopen en men verwacht er een global nuclear war. Dus de SDF 2 gaat daar proberen de situatie te redden voor het helemaal uit de hand loopt. Sorrie voor dit bericht mar de SDF 1 moet het aleen klaren.

Enkele comando's van het Southern Cross Tactical Strike Team, maken hun kamp op vlak bij de Alpha SF3 Veritech Fighter en houden de ingang van het complex in de gaten. Dit zijn gewone comando's, geen bionische(bioroid's).

Ze vragen zich af wat er eigenlijk in het ondergrondse complex afspeeld en over welke technologische kennis hun theoretische tegenstander beschikt.
Maar ja hopelijk komt er snel een einde aan deze patstelling.

R.I.P
  maandag 25 juni 2001 @ 16:47:08 #37
5108 equilan
DE elfengodin
pi_1084774
* Een prachtige enorme draak komt aangevlogen en landt vlakbij de ingang van de tunnel. Een gedaante laat zich van rug van de draak afglijden en loopt met kordate passen richting de ingang.

Ze blijft even staan en kijkt om zich heen.

Lord_Dreamer?? Waar zit je??

Elfensex is superspannend...
  maandag 25 juni 2001 @ 17:01:52 #38
12855 RoboTech
Simon Carnagy R.I.P
pi_1084879
* een comando van het Southern Cross Tactical Strike Team spring uit de bosjes
te voorschijn, en roept streng !!

Mevrouw !!, Wie bent U ? , Wat doet u hier ??
Het is levensgevaarlijk waar u staat !

Ziet U die 2 wachters daar bij de ingang niet ?
Als u niet oppast wordt u ook gevangen genomen net als de vuur hagedis van Lord Dreamer.

Ohh vergeef m'n manieren ..
Luitenant Simon Carnagy van het 181st commando brigade van het Southern Cross Tactical Strike Team.
tot u orders .

* een kleine glimlach verschijnt om de mond van de commando,
want hij beseft dat de dame in kwestie nog nooit gehoord heeft
van het 181st commando brigade van het Southern Cross Tactical Strike Team

zacht en beleeft vraagt hij verder :

kunnen we u ergens mee helpen ? en hoort die vliegende draak bij u ?

R.I.P
  maandag 25 juni 2001 @ 17:12:53 #39
5108 equilan
DE elfengodin
pi_1084934
* De elfengodin schrikt zich een ongeluk als achter haar een zware stem opeens begint te brullen. Boos draait ze zich om en ziet een soort van robot achtig iets staan. "Ah" denkt ze, "Dat moeten die figuren zijn waar LD het over had, robotech forces".
Onhoorbaar maant ze Gandalf tot rust, die al was opgesprongen en klaar stond een ieder te verscheuren die zijn meesteres zou bedreigen.

Hai ik ben Equilan Ik mag Simon zeggen??
Simon ik ben hier omdat ik zojuist een boodschap kreeg van een van je meesters, Lord_Dreamer??
* Ze ziet dat Simon de naam herkent en weet nu zeker dat ze met het juiste volk te maken heeft.

Hij vertelde me dat jullie hier allemaal waren en dat die figuren in de tunnel de vuurhagedis niet willen terug geven. Eerlijk gezegd bezwaard het me een beetje dat het meteen zo is geescaleerd, wat zullen die nieuwe bewoners wel niet van van ons denken??
Nee nee!! * Equilan steekt haar hand op ik weet wel dat ze die vuurhagedis niet hebben terugegeven, maar weet jij veel op wat voor manier we hen beledigd hebben met die hagedis?? Misschien is het wel het toppunt van obsceniteit in hun cultuur om iemand een hagedis te sturen... ja oke onwaarschijnlijk, maar laten we alles open houden.

Wat is het laatste dat jullie door gekregen hebben van het beestje??

Elfensex is superspannend...
  maandag 25 juni 2001 @ 17:25:16 #40
12855 RoboTech
Simon Carnagy R.I.P
pi_1085017
* Simon hoort de naam Equilan en heeft die ergens gehoord, geruisloos geeft hij de naam door aan de
electronic database supporter (EDS).. Hij wacht even op het antwoord. Equilan - ElvenGodin bewoner van een toren aan de westkant van het eiland, voorzichtigheid geboden, bezitter van magische krachten en Draken
hmmm magie ? dat is minder . die draak geen probleem voor een Vertitech Fighter. Ze lijkt vriendschappelijk maar wel bazig .. nu ja .. laat ik haar maar de informatie geven.

Mevrouw Equilan ? .. de laatste informatie die wij hebben mogen ontvangen is dat er zicht hieronder een grote ruimte bevind met een pilaar in het midden en zeer hoogwaardige electronische apparatuur.
de vuurhagedis is in een van de kamers in de pilaar gebracht en verder weten we niets aangezien het contact toen is verbroken. We weten helemaal niets van de bewoners van het ondergrondse complex.

Behalve dan die 2 wachters, de man die de vuurhagedis gevangen nam en de eerst gearriveerde bewoner is er nog niets gezien van verdere bewoners.
De wachters zien er gevaarlijk genoeg uit om als een ras van strijders te worden gekwalificeert ..

Hopelijk heeft u iets aan deze informatie, wij zouden het zonde vinden als we de vernietigende krachten SDF 1 zouden moeten inzetten tegen deze bewoners. Het liefst zien wij een vreedzame oplossing.

R.I.P
  maandag 25 juni 2001 @ 17:55:47 #41
5108 equilan
DE elfengodin
pi_1085186
Ja ik ook, en ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hier sprake is van een misverstand... * Aan de andere kant, Equilan heeft zich al vaker in de luren laten leggen, juist omdat zij graag wil geloven dat iedereen het goed bedoelt... voorzichtigheid is geboden dus.

Wat we nu moeten doen, is het misverstand uit de wereld helpen. Op de een of andere manier zijn we elkaar zeer vijandig gaan benaderen terwijl daar helemaal geen aanleiding toe was.
Oke de eerst aangekomene reageerde niet op F'lar, maar dat kan aan een taalbarriere te wijten zijn of een cultuurverschil. Vervolgens hebben wij die vuurhagedis de tunnel ingestuurd. Foute zet van ons achteraf, we hebben veel te wantrouwend gereageerd.... zelfs als blijkt dat ze kwade bedoelingen hebben, hadden we die hagedissen beter achter de hand kunnen houden.
Die hagedis van ons was een blijk van (ongepaste)nieuwsgierigheid, die zij helaas hebben opgevat als een teken van spionage... tenminste dat denk ik want anders hadden ze dat dier wel laten gaan.

Het lijkt mij dus dat we een manier moeten verzinnen om een boodschap over te brengen, mee eens??

Elfensex is superspannend...
  maandag 25 juni 2001 @ 18:13:05 #42
12855 RoboTech
Simon Carnagy R.I.P
pi_1085263
* weer is er het geluidloze overleg tussen simon en de SDF-1

ehh Mevrouw Equilan .. * simon kijkt om zich heen naar de wachters

Ik wil niet veel zeggen maar de bewoners van dit ondergronds complex willen niet communiceren, er staat nog altijd een enkele Alpha SF3 Veritech Fighter bij de ingang van het ondergrondse complex die om de zoveel tijd het intergalactisch signaal voor onderhandelingen te sturen en om een eventuele boodschap in ontvangst te nemen.

Dus wat wordt onze volgende stap ? een excuus aandragen voor de hagedis en onze nieuwsgierigheid ??
ik denk niet dat dat zomaar gebeurt. Wij zijn niet zomaar hier gekomen, Deze grasvlakte kunnen we zelf ook wel gebruiken althans een deel er van om een ondergrondse bunker te bouwen waar de SDF-1 inpast.

* weer is er het geluidloze overleg tussen simon en de SDF-1

Maar aan de andere kant, we willen graag wel een vreedzame oplossing. Ik denk niet dat we daarmee hoeven te overleggen met Lord Dreamer, die wil aleen hoe dan ook z'n vuurhagedis terug, en wel levend en ongedeerd. maar voor ons van de SDF-1 wij kunnen niet zomaar terug een groot deel van onze protoculkuur bronnen voor de aandrijving van de SDF-1 is geslonken.
Dus we zitten wel eventjes aan deze planeet vast.

Mevrouw Equilan, U als dame kan mischien wel communiceren met deze bewoners ? , mischien zien ze een dame niet als directe tegengestander aangezien u er vreedzaam en ongewapend uitziet , al lijkt het ons verstandig dat u, mocht u een poging tot communicatie waagt, uw draak achterlaat hier.

mag ik u, in de tussentijd een verfrissing aanbieden in de commando tent ?

R.I.P
  maandag 25 juni 2001 @ 22:25:50 #43
11795 Indigo-II
 I don't... know
pi_1087066
Het is te stil, ze zijn iets aan het voorbereiden, maar ik twijfel of het een militaire stap is. Deze wezens schijnen erg veel waarde te hechten aan praten en aan het uitsloven. Als ze al van plan waren om aan te vallen dan hadden ze dat al lang gedaan. Er is daar buiten iets gaande waar wij ons geen voorstelling van kunnen maken.
Dit is een kinderachtig spel van wie het het langste uithoud, en ik weiger om op te geven. Wij zijn hier de meerdere, wij staan boven hun. Opgeven betekent het bekennen van zwakte en het tonen van inferieuriteit.

* Indigo-II keert zich tot Neolith. Deze figuur bezit meer kennis over het militairistische spelletje dat daarbuiten wordt gespeeld. Zijn ogen zijn naar de grond gericht terwijl er meerdere scenarios door zijn hoofd heen flitsen, geen van allen is voldoende.

Neolith, heb jij nieuws van het front? Ik heb dringend advies nodig van een expert, over deze situatie.


.

So bored right now right here
  maandag 25 juni 2001 @ 22:40:54 #44
12754 Neolith
Praise your Fears...
pi_1087179
* Neolith keert zich richting Indigo. "Mijn heer, van mijn trouwe N-mity heb ik vernomen dat er weinig anders dan paradetoeren uit worden gehaald. De inwoners van dit eiland houden blijkbaar van show en tonen hun onzekerheid in de strijd door deze krachtpatserij. Door zo'n openlijk vertoon van macht wordt immers al een hoop strategische kennis verschaft die door mij en mijn mannen op dit moment al uitgebuit worden."

Mijn raad is als volgt:"Bouw door aan onze ondergrondse stad zodat ons volk eindelijk een nieuwe plaats heeft om in te wonen. Laten wij in deze vruchtbare grond op zoek gaan naar kostbaar erts dat wij kunnen gebruiken bij de constructie van in de eerste plaats een fusiereaktor. Misschien als het volk boven ons toch nog goed gezind blijkt te zijn, dat we dan een soort symbiose kunnen vormen tussen onze twee volken. Wij leveren hen stroom en zij ons goederen die wij nodig zouden kunnen hebben."

"Maar vergeet vooral geen ectra onderkomens te bouwen. Ik hou nu nog een afwachtende houding aan, jegens onze buren..."

  maandag 25 juni 2001 @ 22:54:14 #45
11795 Indigo-II
 I don't... know
pi_1087280
* Indigo glimlacht, nog steeds met een blik gericht op de grond, langzaam komt zijn hoofd omhoog en staart hij naar Neolith. Langzaam zakken zijn oogleden en om in een net zo langzaam tempo zijn ogen weer open te laten gaan. Hij knikt bevestigend en draait zich statig om. Met zijn rug naar Neolith gekeerd spreekt hij hem toe, met een trage stem.

Uitstekend. De machines zullen hun werk doen en zij zullen onder mijn toezicht deze plaats voldoende uitbreiden. Ik dank je Neolith voor je raad.

* Indigo-II zwijgt een paar seconden lang. De stilte komt geforceerd en beladen over totdat Indigo-II hem verbreekt met een wederom trage stem. Ditmaal is er een zeker plezier te herkennen in het geluid

Neolith, in mijn vertrekken staat een kist, daarin bevindt zich hun misserabele spion. Ik laat dit wezen aan jou over. Het ongedierte is deels verantoordelijk voor de creatie van deze situatie en ik twijfel er geen moment aan dat, wanneer in jouw handen geplaatst, het een uiterst... beslissende uitwerking heeft op deze situatie.

Ik vertrouw je Neolith, maar maak de kist niet open.

* Indigo-II loopt richting een tweetal van de machines die voor deze ruimte hebben gezorgd en bedenkt zich over het verraad van de drie Shi'Ah en zijn afhankelijkheid van Neolith.

So bored right now right here
  maandag 25 juni 2001 @ 23:25:06 #46
12754 Neolith
Praise your Fears...
pi_1087485
Vertwijfeld staart Neolith naar de doos, terwijl Indigo de kamer verlaat. Dit is weer een dergelijke keus die het lven kan kosten van duizenden. Zoals zijzelf van hun thuisland verdreven zijn, zou dit de uittocht van de originele bewoners van dit land kunnen betekenen. Wroeging knaagt aan Neolith.

Dit kleine beestje, garant voor vrede of oorlog...

Dan komt er een gehaaid plan boven in de gedachten van de krijgsheer. * Neolith drukt op een aantal knoppen op het toetsenpaneel voor hem. Hij loopt richting de doos en plaatst zijn handen op de deksel. De twijfel is te lezen in zijn complete houding. langzaam opent hij de doos...

De vuurhagedis schiet zo snel als kwik de doos uit. De hagedis rent richting de open deur.
Neolith rent naar het knoppenpaneel en drukt razendsnel op een aantal toetsen.
Neolith schreeuwt door de microfoon voor hem:"Grijp die hagedis, schiet hem niet neer, vang hem! Maar waag je niet naar buiten!"
De N-mity in de corridor naast de kamer waar Neolith zich bevind rennen meteen achter de hagedis aan.

* Grijnzend keert Neolith zich naar het scherm.
Op het scherm voor hem is te zien dat alle deuren richting de uitgang geopend zijn. Alle andere deuren in de corridor zijn gesloten. Er is maar een weg uit. Naar buiten...

  dinsdag 26 juni 2001 @ 07:30:05 #47
12783 N-mity
Praise your Fears
pi_1088456
Twee N-mty komen de kamer binnen en brengen rapport uit:
"Mijn heer, het veile creatuur is ontsnapt..."
"You are under Arrest"
  dinsdag 26 juni 2001 @ 07:39:37 #48
12754 Neolith
Praise your Fears...
pi_1088464
Neolith zucht en draait zich om. "Okee, bedankt voor de informatie. Is dat alles?"

De N-mity met de hoogte rang knikt.

"Ga dan..." "Üiteraard, mijn heer"

Zodra de N-mity het1 vertrek verlaten hebben, ploft Neolith in de stoel die bij het bureau staat. Zijn gedachtemn malen door zijn hoofd... "Was dit wel de juiste keuze? Volgens mij was dit nu de enige directe manier om ons te redden van oorlog en ons niet zwak te tonen aan de buitenwereld...maar wel tegen een gruwelijke prijs...Indigo had nog zo gezegd dat ik de doos niet mocht openen. Neolith weet wel dat de vuurhagedis nu denkt dat ie op eigen kracht is ontsnapt en dat er geen kostbare informatie is uitgelekt. Maar spoedig zal blijken of de prijs het waard is...
"Mmm, Indigo doet wel steeds vreemder de laatste tijd. Hij lijkt zo schuchter. Zijn paranoia kan mij mijn kop wel kosten."

Met een grijns die enkel onzekerheid uitstraalt zegt hij tegen zichzelf: "Wat is nou een leven op enkele duizenden?" Maar in zijn achterhoofd:"Het is wel mijn leven..."

[Dit bericht is gewijzigd door Neolith op 26-06-2001 18:31]

  dinsdag 26 juni 2001 @ 08:04:51 #49
11795 Indigo-II
 I don't... know
pi_1088488
* Indigo staart naar het beeldscherm dat hem een waterval aan beelden biedt. Van zijn gezicht is geen enkele emotie af te lezen. Als een beeld van steen staart hij zich blind op het verraad van een man die hij vertrouwde. De situatie ontvouwt zich een tweede maal op het beeldscherm, en al spoedig een derde maal.

Dacht hij dat ik er niet achter zou komen!?

* Traag staat hij op uit zijn stoel en draait zich richting de deur van zijn vertrek. Iets in hem vertelt hem dat dit precies was wat hij had verwacht, verraad. Alsof hij hierop uit was toen hij het stuk vuil aan Neolith overhandigde.

Ik kan dit niet ongestraft laten gebeuren, er wordt iets van mij verwacht, een passende reactie op wat er zich heeft afgespeeld, maar wat is een passende reactie? Straf? Dood?

* Het komt tot hem als een klap bij heldere hemel, een valse grijns verschijnt op zijn gezicht en met snelle passen begeeft hij zich richting de machines die zo hard werken aan de uitbreiding van dit complex. Machines, loyale en perfecte werkers, plegen geen verraad.

Laat hem maar langzaam beginnen te twijfelen over mijn reactie en zijn daad. Hij zal er spoedig achter komen wat ik van plan ben.

So bored right now right here
  dinsdag 26 juni 2001 @ 10:05:37 #50
5108 equilan
DE elfengodin
pi_1088905
Ja prima, ik wil wel wat drinken * Terwijl Equilan met Simon meeloopt naar de tent, praten ze verder.
Ze reageren dus niet op die boodschap, tja dan is inderdaad de vraag of ze op mij zullen reageren. Maar inderdaad, jullie zijn natuurlijk niet zo goed van start gegaan met dat machtsvertoon van beide kanten, misschien dat een "onschuldige eilandbewoner" wel contact kan krijgen.

* Op dat moment vangen de scherpe oren en neus van Gandalf bepaalde signalen op, die hij ogenblikkelijk doorgeeft aan Equilan.

Wacht!! Er gebeurt iets in de tunnel!! * Simon en Equilan draaien zich allebei om en op dat moment komt een vuurhagedis de tunnel uitgerend.
Is dat jullie vuurhagedis niet?? Ze hebben haar vrijgelaten!!

Elfensex is superspannend...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')