| DigiJasper | zaterdag 6 december 2003 @ 18:57 |
| Kan dat zomaar? Ik bedoel, word je dan ziek ofzo of gebeurt dr niks maar is het niet heel slim? | |
| piertje2 | zaterdag 6 december 2003 @ 18:58 |
| ze heten niet voor niks Afbakbroodjes | |
| Wrinex | zaterdag 6 december 2003 @ 18:58 |
| dat vroeg ik mij ook al af | |
| ill_Bill | zaterdag 6 december 2003 @ 18:58 |
| tuurlijk kan je die rauw eten! Doe ik zo vaak, alleen ze zijn iets minder lekker...voor de rest wel te beren! | |
| Raissa | zaterdag 6 december 2003 @ 18:58 |
| das toch niet lekker?!?! | |
| QOnline | zaterdag 6 december 2003 @ 18:58 |
| Ik heb het wel es gegeten, zijn nog niet eens zo heel erg vies. M'n oven was kapot. Kheb er niets meer van gemerkt overigens. | |
| Wim-Deetman | zaterdag 6 december 2003 @ 18:59 |
| het is vies en als je een mietje bent zul je ook maagpijn krijgen | |
| DigiJasper | zaterdag 6 december 2003 @ 19:00 |
quote:Oww mooizo | |
| Frasier | zaterdag 6 december 2003 @ 19:00 |
quote:Wat zal jij een buikpijn hebben. | |
| miss_dynastie | zaterdag 6 december 2003 @ 19:02 |
| Volgens mij kan het gewoon zonder ziek te worden. Maar lekker is in mijn ogen anders | |
| Wim-Deetman | zaterdag 6 december 2003 @ 19:03 |
quote:altijd | |
| AciD_Nightmare | zaterdag 6 december 2003 @ 19:04 |
| Hmm is wel lekker hoor... Ik leg ze altijd eerst ff in de vriezer En dan eet ik het brood om de saucijs heen weg en lik ik de saucijs zelf op als een ijscream | |
| ill_Bill | zaterdag 6 december 2003 @ 19:10 |
quote:Hmm! Weet je wat ook lekker is? Gehaktballen op een stokje doen, in de yoghurt dopen, en dan in de vriezer voor een paar uur! Lekker likken! | |
| MissX | zaterdag 6 december 2003 @ 19:10 |
| lijkt me echt smerig | |
| Qarinx | zaterdag 6 december 2003 @ 19:11 |
| Lijkt me smerig en erg slecht voor je maag. | |
| _Denker | zaterdag 6 december 2003 @ 19:12 |
| Is goed te doen. Heb laatst ook van die rauwe afbakbroodjes gegeten. Een laag chocoladepasta erover en je merkt er niks van. En ik ben er niet ziek van geworden. | |
| DigiJasper | zaterdag 6 december 2003 @ 19:15 |
quote:Mietje | |
| ook_gek | zaterdag 6 december 2003 @ 19:15 |
| jo in de oorlog hebben ze bloembollen gegeten. Dus gewoon lekker door eten. Zie je van zelf wel wat er gebeurd. Maar goed kan het nooit zijn naar mijn mening. | |
| Qarinx | zaterdag 6 december 2003 @ 19:18 |
quote:Mwjah, als jij zin hebt in maagpijn, dan moet je het vooral doen. | |
| DigiJasper | zaterdag 6 december 2003 @ 19:26 |
| Afwachten dan maar | |
| sabyne | zaterdag 6 december 2003 @ 19:28 |
| Lijkt me niet goed en daarbij ook smerig | |
| ill_Bill | zaterdag 6 december 2003 @ 19:30 |
quote:Tis heerlijk | |
| giovan | zaterdag 6 december 2003 @ 19:32 |
| als ik ze afbak krijg ik maagpijn, wellicht is niet afgebakken beter. het proces wat er plaats is is als volgt bij afbakken, er vindt een vochtmigratie plaats naar de kruin van het brood. De verharding die plaatsvindt (kortsvorming) is niks anders dan korstvorming, daarvoor was het geen korst. | |
| Anjadepanja | zaterdag 6 december 2003 @ 19:33 |
| Is deeg giftig? -> Nee Zijn onafgebakken-afbakbroodjes ongezond -> Nee | |
| ook_gek | zaterdag 6 december 2003 @ 19:40 |
quote:Volgens mij kan je er best last van krijgen | |
| RuiDaSilva | zaterdag 6 december 2003 @ 22:19 |
| Die 10 min in de oven draagt niets meer bij tot het bak proces van de broodjes, het heet ook niet voor niets afbakken, want ze zijnin weze al klaar. Je kunt ze gewoon zo eten en je krijgt er ook geen last van, alleen zijn ze iets minder lekker omdat ze die net vers gedachte missen. * RuiDaSilva heeft 6 jaar als afbakker op de broodafdeling in de AH gewerkt | |
| Qarinx | zaterdag 6 december 2003 @ 22:22 |
quote:Ja doei, het is echt niet de gedachte die je mist hoor. Er is een wezenlijk verschil in smaak. Niet afgebakken broodjes zijn heel droog en taai. | |
| RuiDaSilva | zaterdag 6 december 2003 @ 22:43 |
quote:Dat klopt een afbak pistoletje is net een spons, maar je wordt er niet ziek van, hij is eigenlijk net een paar minuten te vroeg uit de oven gehaald. Het afbakken maakt hem lekker krokant | |
| Qarinx | zaterdag 6 december 2003 @ 22:46 |
quote:Volgens mij is een afbakbroodje "rauw" nog niet gaar en kan het dus wel maagpijn opleveren. | |
| Robert_Jensen | zaterdag 6 december 2003 @ 22:48 |
quote:Alleen vd eieren die erin verwerkt zijn die dan niet verhit zijn. | |
| _Denker | zondag 7 december 2003 @ 14:58 |
| Nooit last van gehad. En als je haast hebt, ben je niet zo precies op wat je eet. | |
| ForeverEternalFreak | zondag 7 december 2003 @ 18:06 |
quote:Giftig is het niet, maar eet maar eens een stuk rauw deeg (dat dus net gemaakt is), gegarandeerd dat je dan vreselijke buikpijn krijgt. | |
| Unknown_Drunk | zondag 7 december 2003 @ 18:09 |
| Ach als je er niet van doodgaat maakt het je alleen maar sterker | |
| G.deVader | zondag 7 december 2003 @ 18:32 |
| Ach, je krijgt er alleen maar wormen van. | |
| KwebeMark | maandag 8 december 2003 @ 00:36 |
| Ik heb eens 2 afbakbroodjes gewoon opgegeten. Kwam er later achter dat ze nog afgebakken moesten worden. Ik ben er helemaal niet ziek of misselijk van geworden. Ze zijn alleen wat harder. Het is niet zo zacht en ze smaken wel degelijk iets anders. Maar ze zijn wel te eten. | |
| KRT | maandag 8 december 2003 @ 16:31 |
| Bij AH verkopen broodjes die je eigenlijk moet afbakken volgens de verpakking maar ze zijn zo ook prima te eten, en zelfs erg lekker. |