* RuiDaSilva heeft 6 jaar als afbakker op de broodafdeling in de AH gewerkt
quote:Ja doei, het is echt niet de gedachte die je mist hoor. Er is een wezenlijk verschil in smaak. Niet afgebakken broodjes zijn heel droog en taai.
Op zaterdag 6 december 2003 22:19 schreef RuiDaSilva het volgende:
alleen zijn ze iets minder lekker omdat ze die net vers gedachte missen.
quote:Dat klopt een afbak pistoletje is net een spons, maar je wordt er niet ziek van, hij is eigenlijk net een paar minuten te vroeg uit de oven gehaald. Het afbakken maakt hem lekker krokant
Op zaterdag 6 december 2003 22:22 schreef Qarinx het volgende:[..]
Ja doei, het is echt niet de gedachte die je mist hoor. Er is een wezenlijk verschil in smaak. Niet afgebakken broodjes zijn heel droog en taai.
quote:Volgens mij is een afbakbroodje "rauw" nog niet gaar en kan het dus wel maagpijn opleveren.
Op zaterdag 6 december 2003 22:43 schreef RuiDaSilva het volgende:
Dat klopt een afbak pistoletje is net een spons, maar je wordt er niet ziek van, hij is eigenlijk net een paar minuten te vroeg uit de oven gehaald. Het afbakken maakt hem lekker krokant
quote:Alleen vd eieren die erin verwerkt zijn die dan niet verhit zijn.
Op zaterdag 6 december 2003 19:40 schreef ook_gek het volgende:[..]
Volgens mij kan je er best last van krijgen
quote:Giftig is het niet, maar eet maar eens een stuk rauw deeg (dat dus net gemaakt is), gegarandeerd dat je dan vreselijke buikpijn krijgt.
Op zaterdag 6 december 2003 19:33 schreef Anjadepanja het volgende:
Is deeg giftig? -> NeeZijn onafgebakken-afbakbroodjes ongezond -> Nee
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |