quote:Dat is logisch. Welke wijn kan je er het beste bij serveren?
Op donderdag 4 december 2003 11:22 schreef Master_Berendsen het volgende:
Eerst stekels verwijderen?
Edit: chinees pakt ie niet in knippen en plakken
de link dan maar
http://news.pchome.com.tw/life/chinatimes/20031204/index-20031204153053240300.html
quote:Eh, dat stuk gaat over parfum. Nu even echt eentje die over het bereiden van egels gaat svp.
Op donderdag 4 december 2003 11:26 schreef -Frankie- het volgende:
AlsjeblieftEdit: chinees pakt ie niet in knippen en plakken
de link dan maar
http://news.pchome.com.tw/life/chinatimes/20031204/index-20031204153053240300.html
Kan je ook engels?
Lijkt me best lekker. Ze hebben het niet alleen in China, maar ook in Wales en Schotland. Daar hebben ze zelfs chips met egelsmaak
Manier 1
quote:Manier 2
After the mandatory cleansing out of the testicels (I don't know the right
word for it; but you know, all that stuff in your belly which is involved
in degesting :-) you apply the spices inside, then put a thick layer of clay
around, then roast in the open fire or (even better) directly in the fire.
If you knock up the dry and hard shell afterwards, the skin is also removed
and you can enjoy pure hedgehog meat (and bones)
quote:
One suggestion on hedgehogs must have been the original
of the Monty Python "rat souffle" recipe: the bulk of it is devoted to a
description of how to kill your hedgehog (put it in a heavy iron frying pan
with half an inch of water in the bottom; this will induce the hedgehog to
uncurl, whereupon you smash it on the nose with a hammer, crushing its
brain. Bake it in a ball of clay to dispose of the spikes).
quote:Kan je in dat geval de topic titel aanpassen in "Recept voor klaarmaken Chinese kip wat eigenlijk egel is, maar om duidelijke redenen niet onder die naam op het menu staat."
Op donderdag 4 december 2003 11:46 schreef jogy het volgende:
Bij de Chinees noemen ze het gewoon 'kip'hoor Maud.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |