abonnement Unibet Coolblue
pi_15065252
Hallo, waar ben ik in godsnaam terechtgekomen .
Welkom, dit is het tijdelijke forum wat helemaal draait om het 2e seizoen van het TV-programma Idols. Tijdelijk forum, want als Idols voorbij is gaat het al snel dicht. Mocht al eerder blijken dat het niet loopt, sluit het natuurlijk nog eerder.

Dus ik mag het alleen over Idols hebben hier ?
Ja, eigenlijk wel. Maar dan wel Idols in al zijn aspecten. Dus ook buitenlandse series mogen hier besproken worden. Ook het vorige seizoen van Idols mag je hier bespreken, maar het draait natuurlijk voor het grootste gedeelte om Idols 2. De serie die op 6-12-2003 op RTL4 begint.

Je mag hier vast rellen enzo !
Nee, helaas. Idols is een subforum van Fok!, en dat betekent dat hier de gewone policy en algemene FAQ gelden die ook in andere subfora gelden. De FAQ en de policy .
Verder wordt het ook niet op prijs gesteld als je onnodig veel reacties met weinig inhoud post, als je porno plaatst, als je flamet tegen andere users. Spammen (een eigengemaakte website te pas en te onpas promoten) is ook not done. Maar dat kun je dus ook in de FAQ en Policy lezen.

Bleeegh, ik heb een ontzettende hekel aan Idols !
Dat kan, dat is ook helemaal niet erg en geen probleem. Een probleem wordt het pas als je de users die Idols wel leuk vinden ermee gaat lastigvallen. Mocht je je gal willen spugen, dan kan dat in het volgende topic: http://forum.fok.nl/showtopic.php/434501 . Ook kun je het subforum uit je Active Topics halen. Dit doe je door hier te klikken.

Mijn buurvrouw vertelde dat die ene kandidaat van Idols in de workshoprondes is gekomen!
Leuk, zo'n buurvrouw. Maar er zijn altijd mensen die niet in alle topics willen lezen over mensen die al dan niet door zijn gegaan naar een volgende ronde. Daarom gaan willen we dat al dit soort mededelingen (spoilers genaamd) in een topic worden geplaatst. En nu wil je een linkje naar dat topic? Prima! http://forum.fok.nl/showtopic.php/447033

Ik wil potverdorie filmpjes van Idols bekijken! Maar hoe doe ik dat?
Daarvoor is een speciaal topic! http://forum.fok.nl/showtopic.php/470367

Wanneer komt Idols eigenlijk op TV ?
Ah, jij bent te lui om het even op internet of in de TV-gids op te zoeken . Dat maakt niet uit. Iedere zaterdagavond van 21.00 tot 22.00 op RTL4 is de uitzending van Idols. Heb je het gemist en heeft de videorecorder je in de steek gelaten? Geen probleem! Op woensdagavond van 20.30 tot 21.30 op Yorin is de herhaling van Idols.
De showviewcode van Idols is 116934.

schatje en Tom_Tom-! Ik wil jullie mailen! Ik wil jullie bellen! Ik wil jullie stalken! Ik wil jullie bereiken!
Ons mailen en bereiken kan altijd. Bellen en stalken doen we nog maar even niet .

Mail:
en voor al uw klachten en complimenten wat betreft moderatie enzo. Maar daarvoor kun je ook terecht in het feedbacktopic van Idols (*klik*!).
Andere manieren:
Tom:
MSN: tom_goossens_@hotmail.com
IRC: Kanalen #ftr en #Idols.

Was dit het dan?
Ik geloof het wel. Bedankt voor het aandachtig lezen van de FAQ van het leukste subforum van Fok!

[ Bericht 11% gewijzigd door Tom_Tom- op 25-03-2004 20:41:15 ]
pi_17855245
Up .
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')