Fred_Kroket | donderdag 6 november 2003 @ 23:33 |
Wat heb je liever, bruine of witte? Ik bruine | |
Junglist4Real | donderdag 6 november 2003 @ 23:36 |
Zelfgemaakte bruine borstplaat ![]() | |
dr.dunno | donderdag 6 november 2003 @ 23:37 |
met twee ongeveer even grote maar even lekkere tieten erop. ![]() | |
dr.dunno | donderdag 6 november 2003 @ 23:38 |
o wacht dit gaat over snoepgoed en niet menselijke torso's. ![]() | |
Offy | donderdag 6 november 2003 @ 23:38 |
Wit ! ![]() ![]() | |
N1nj4 | donderdag 6 november 2003 @ 23:39 |
Je hebt er ook nog een tussen: een licht-bruine met caramel smaak ![]() | |
UrbanMike | donderdag 6 november 2003 @ 23:39 |
het is vast een domme vraag als ik zou vragen wat borstplaat is? | |
MSXUser | donderdag 6 november 2003 @ 23:40 |
Liefst helemaal niet. Als ik ergens snel beroerd van word is het wel borstplaat. Is me allemaal te zoet. | |
Fred_Kroket | donderdag 6 november 2003 @ 23:41 |
quote:Ja verdomd ast niet waar is! Was ik vergeten.
| |
Bebop | donderdag 6 november 2003 @ 23:42 |
quote:suikergoed. Bijna puur suiker met 'n kleurtje. In brokken | |
Fred_Kroket | donderdag 6 november 2003 @ 23:42 |
quote: ![]() | |
UrbanMike | donderdag 6 november 2003 @ 23:42 |
zet google aan... Borstplaat 12 lepels suiker Suiker met het water, de melk of de room heel langzaam aan de kook brengen. Zo'n 5 minuten laten koken. Als een druppel van het mengsel hard wordt in koud water is het goed. Wie cacao of oploskoffie wil gebruiken kan die gelijk met de suiker te koken zetten. Andere smaakstoffen pas toevoegen als de pan van het vuur af is. Figuren voor suikerbeesten van tevoren invetten. Wie geen figuren heeft kan een ingevette bakplaat gebruiken. Giet daar het suikermengsel op en laat het hard worden. Snijd kleine borstplaatjes uit het bijna uitgeharde mengsel. Neem de borstplaat met een schuivende beweging van de bakplaat af aha! [Dit bericht is gewijzigd door UrbanMike op 06-11-2003 23:42] | |
N1nj4 | donderdag 6 november 2003 @ 23:43 |
Caramel ![]() ![]() ![]() | |
Fred_Kroket | donderdag 6 november 2003 @ 23:43 |
quote:Of platte schijven (liefst sjoelformaat) ![]() | |
Fred_Kroket | donderdag 6 november 2003 @ 23:45 |
quote: ![]() ![]() ![]() | |
Scrutinizer | donderdag 6 november 2003 @ 23:52 |
quote:Zo zien ze er uit Lekkerrr | |
Escape2Dawn | donderdag 6 november 2003 @ 23:53 |
Idd lekker totdat je er 5 op hebt ![]() | |
kiw | donderdag 6 november 2003 @ 23:54 |
sweet ![]() ![]() de bruine dus ook, vooral als ze mokka smaak hebben ![]() | |
sweetgirly | donderdag 6 november 2003 @ 23:55 |
Laatst bij de Dekamarkt gekocht (marsepein + borstplaat in de aanbieding ![]() ..die Marsepein was lekker, alleen die borstplaat smaakte echt niet zoals je hem zelf maakt ![]() oh en bruin [Dit bericht is gewijzigd door sweetgirly op 06-11-2003 23:56] | |
Fred_Kroket | donderdag 6 november 2003 @ 23:55 |
quote:Scrutinizer ![]() ![]() Vooral die vette kringen op die bovenste plaat! | |
Offy | donderdag 6 november 2003 @ 23:56 |
quote:Dit zijn die 'gladde' nepperds ![]() ![]() | |
Scrutinizer | donderdag 6 november 2003 @ 23:58 |
quote:Met dank aan bakkerij Feenstra | |
sweetgirly | vrijdag 7 november 2003 @ 00:00 |
quote:of ipv smaakmaker veeeeel bruine bastardsuiker ![]() ..je krijgt er bijna suikerziekte van zo ![]() | |
Fred_Kroket | vrijdag 7 november 2003 @ 00:03 |
quote:Ja zeg, maar we gaan toch al naar de Ratsmodee met die feestdagen voor de deur! ![]() | |
Leila | vrijdag 7 november 2003 @ 10:36 |
Ik moest vroeger toen ik klein was altijd lachen bij het woord borstplaat, vooral als je de r overdreven uitspreekt haha. Waarom heet het borstplaat eigenlijk? | |
Lucyfurr | vrijdag 7 november 2003 @ 10:38 |
Caramel of wit ![]() | |
dutchie | vrijdag 7 november 2003 @ 12:04 |
quote:Als je het niet kent en je ziet deze foto's dan zou je niet meer hoeven. Het is net bloedworst zo! Maar gelukkig weet ik dat dat het absoluut niet is en dat het gewoon erg jammie is ![]() | |
Fred_Kroket | vrijdag 7 november 2003 @ 15:21 |
quote:Bloedworst ![]() Maar je hebt gelijk, het zou van alles kunnen zijn. Marsepein bijvoorbeeld. Dat is trouwens best een idee: met marsepein borstplaat namaken ![]() Maakt namelijk toch niet uit wat je eet, als het maar suiker is, en vet en veel. ![]() | |
ilona-scuderia | donderdag 25 november 2004 @ 01:48 |
![]() ![]() Maar welke supermarkten verkopen eigenlijk nog borstplaat? Bij de Hema en Jamin is het net iets te duur ![]() ![]() | |
Marjomuts | donderdag 25 november 2004 @ 14:14 |
mmm, borstplaat... de kleur maakt me niet uit, ik vind het allemaal lekker! ik heb het ook ooit zelf gemaakt, maar toen was er och echt iets grondig mis gegaan... het wilde namelijk maar niet hard worden ![]() | |
dutchie | donderdag 25 november 2004 @ 15:04 |
Omhoog kicken van oud topic = slotje |