heksehiel | dinsdag 30 september 2003 @ 16:14 |
iemand idee wahoe je honing-tijmsaus/jus maakt en bij welk vlees je dat eet? Alvast bedankt!!! Oh ja en kun je tijm in de supermarkt kopen?? | |
Byte_Me | dinsdag 30 september 2003 @ 16:17 |
http://www.tastyweb.nl/default.asp?pagina=http://www.tastyweb.nl/TastyWeb/recept.asp?intReceptID=131!intSoortID=8 bij lam is het erg lekker. | |
Frost | dinsdag 30 september 2003 @ 16:17 |
euh , ik neem aan met honing en thijm ![]() | |
Vaakje | dinsdag 30 september 2003 @ 16:21 |
Ja je kunt thijm gewoon kopen in de supermarkt, maar dan zit het in een potje. Kweet niet of je die saus daar ook in n zakje kan kopen (je weet wel...poeder waar je water moet bijvoegen). Maar waarom google je niet? Ik vind de lekkerste gerechten via google... | |
beelz | dinsdag 30 september 2003 @ 16:23 |
honing tijmsaus: eenbeetje van jezelf en een beetje van maggi | |
Lucille | dinsdag 30 september 2003 @ 16:24 |
Bij stevig vlees. (Lams)koteletje bijvoorbeeld. | |
_asterix_ | dinsdag 30 september 2003 @ 16:25 |
Tja....klontje boter ....beetje bloem......beetje rode of witte wijn na, verse tijm peper zout en honing. zo maak ik hem ![]() | |
EvilFaith | dinsdag 30 september 2003 @ 17:15 |
zeker bij Lam eten!! Ik heb het afgelopen weekend nog gegeten, heerlijk! | |
Againzender | dinsdag 30 september 2003 @ 17:54 |
quote:Volgens mij verkoopt AH ook verse tijm, dat is toch wat smaakvoller dan gedroogde tijm uit een potje. Let ook een beetje op de honing die je neemt, ik heb hier honing van kastanjebloesem en dat wordt erg lekker! | |
dethoom | dinsdag 30 september 2003 @ 20:23 |
bij beenham ![]() je koopt een flesje/potje vloeibare honing en je verwarmd dat in een pannetej, al roerend doe je er de tijm bij en je hebt honing thijmsaus! ook lekker zijn stukjes voorgebakken stokbrood met daarop brie, daarop een druppie honing en daarop een paar korreltjes thijm, zet dit vervolgens in de oven | |
dethoom | dinsdag 30 september 2003 @ 20:24 |
zo'n knijpflesje honging van de AH is trouwens erg handig! ![]() |