FOK!forum / Lifestyle / Wat eet jij het liefst op geroosterd brood?
baukelzondag 28 september 2003 @ 15:42
als het brood wat we kopen 3 dagen oud is

rooster ik het meestal

het lekkerst vind ik dan

jam, appelstroop, basterdsuiker of kaas op het geroosterd brood ;-)

wat vind jij het het lekkerst op geroosterd brood? ;-)

_Administr8or_zondag 28 september 2003 @ 15:42
k

a

a

s

!

!

;-)))

Lintiezondag 28 september 2003 @ 15:43
bij ons gaat het brood maar maximaal 2 dagen mee. dan is het op.
UFOtjezondag 28 september 2003 @ 15:43
Kaas...
Jonge kaas..
ASSpirinezondag 28 september 2003 @ 15:43
of paté
KiwiTjuHhzondag 28 september 2003 @ 15:43
Kaas en chocopasta ;-))
vossszondag 28 september 2003 @ 15:44
quote:
Op zondag 28 september 2003 15:43 schreef UFOtje het volgende:
Kaas...
Jonge kaas..

en dan opeten voordat ie gesmolten is, wat dat is vies
mat_herbenzondag 28 september 2003 @ 15:44
suiker

of

kaas

_The_General_zondag 28 september 2003 @ 15:44
waarom zou je oud brood kopen
sweetgirlyzondag 28 september 2003 @ 15:48
Kaas of kruidenboter (Boursin enzo mag ook)..smullie!
Luchtbelzondag 28 september 2003 @ 15:48
Honing!
Lopatzondag 28 september 2003 @ 15:49
Pindakaas...
en kaas..

wat ook lekker is een tosti met kaas en banaan...
(kun je ook in de pan doen)

Virus.NLzondag 28 september 2003 @ 15:50
Ham & Kaas

Ik maak er een tostie van

M_Mzondag 28 september 2003 @ 15:51
Hagelslag
Hanneke1983zondag 28 september 2003 @ 15:51
kaas/ham, suiker
Khadgarzondag 28 september 2003 @ 15:53
Direct boter er op, daarna met een mengsel van kaneel en suiker bestrooien.
baukelzondag 28 september 2003 @ 15:55
quote:
Op zondag 28 september 2003 15:53 schreef Khadgar het volgende:
Direct boter er op, daarna met een mengsel van kaneel en suiker bestrooien.
dat klinkt erg lekker!

gesmolten boter met suiker en kaneel ;-))

lekker hoor! ;-))

Mylenezondag 28 september 2003 @ 15:55
Kaas en daarover een beetje vier vruchten jam .
ForeverEternalFreakzondag 28 september 2003 @ 15:57
Daar gáán we weer .
CobusKuchzondag 28 september 2003 @ 16:02
De boterham dus roosteren en er dan met een teentje knoflook overheen raspen (teentje mag op), er dan olijfolie overheen gieten en daar wat zout overheen!

Klinkt niet echt lekker, maar is het wèl!

Joachimzondag 28 september 2003 @ 16:04
quote:
Op zondag 28 september 2003 15:44 schreef _The_General_ het volgende:
waarom zou je oud brood kopen
is goedkoper

alhoewel 3 dagen misschien wel een beetje heel erg oud is

maar zo'n "brood van gisteren" bak is altijd prima te doen

GoLLeMzondag 28 september 2003 @ 16:04
Kaas
baukelzondag 28 september 2003 @ 16:08
brood wat we vrijdag kochten

is vandaag 3 dagen oud

dat bedoelde ik ;-)))

sweetgirlyzondag 28 september 2003 @ 16:16
quote:
Op zondag 28 september 2003 16:02 schreef CobusKuch het volgende:
De boterham dus roosteren en er dan met een teentje knoflook overheen raspen (teentje mag op), er dan olijfolie overheen gieten en daar wat zout overheen!

Klinkt niet echt lekker, maar is het wèl!


Hm goed id! Klinkt erg grieks..lekker!
Darkinforcerzondag 28 september 2003 @ 16:18
kaas + jam

Of ehm ja gesmolten kaas, of paté of em kruidenboter

moniekzondag 28 september 2003 @ 16:21
klein beetje kruidenboter
amarantazondag 28 september 2003 @ 16:22
boter of jam of chocopasta
Yskonijnzondag 28 september 2003 @ 16:23
ik rooster mn brood áltijd!

Misschien ben ik een pietlut, maar ik eet écht geen brood dat drie dagen oud is!Dan is het zo hard!!!!Kan ik er nog net niet iemand's schedel mee inslaan!Ik zeg bah!

[Dit bericht is gewijzigd door Yskonijn op 28-09-2003 16:46]

Just.a.girlzondag 28 september 2003 @ 17:11
Hagelslag!
sweekzondag 28 september 2003 @ 17:12
Boter, of boter en kaas. .
Emphemeriszondag 28 september 2003 @ 17:13
boter... en anders maak ik er een tosti van... tosti's rulen
pea4funzondag 28 september 2003 @ 17:18
Haring...lekker met een beetje uitjes
hp22zondag 28 september 2003 @ 17:25
Kaas of worst
du_kezondag 28 september 2003 @ 17:26
Kaas (brie!)

Hagelslag .

Roelliozondag 28 september 2003 @ 17:27
broodje poep!!!

Nkjezzondag 28 september 2003 @ 17:29
quote:
Op zondag 28 september 2003 15:43 schreef UFOtje het volgende:
Kaas...
Jonge kaas..

Bioslockzondag 28 september 2003 @ 17:29
Lucht.
onetouchzondag 28 september 2003 @ 17:29
kaas, nog als het warm uit de toaster komt meteen beleggen
Nkjezzondag 28 september 2003 @ 17:30
quote:
Op zondag 28 september 2003 17:18 schreef pea4fun het volgende:
Haring...lekker met een beetje uitjes
is dat lekker op geroosterd brood
hp22zondag 28 september 2003 @ 17:32
quote:
Op zondag 28 september 2003 17:29 schreef onetouch het volgende:
kaas, nog als het warm uit de toaster komt meteen beleggen
En dan smelt t een beetje
Ou-Tannuzondag 28 september 2003 @ 17:34
maak er een kaastostie van
Jassiezondag 28 september 2003 @ 17:37
Jam of kip-saté salade.
bloempjuhzondag 28 september 2003 @ 17:39
Pindakaas! Het ziet er ontzettend goor uit, maar is lekker!
Zpottrzondag 28 september 2003 @ 17:46
Mozarella, tomaatje, basilicum, olijfolie.
Gelleenezondag 28 september 2003 @ 17:55
kaas of hagelslag!!! want dat smelt zo lekker
2Minizondag 28 september 2003 @ 18:00
als het nog warm is: Boter
Nicole22zondag 28 september 2003 @ 18:11
Boter en dan honing er op.
En als ik dat niet in huis heb, aardbeienjam.
Dukhlovizondag 28 september 2003 @ 18:16
kaas en een lik grove mosterd (doesburgse ofzo )
Citroentjezondag 28 september 2003 @ 18:21
gerookte zalm
SadKingBillyzondag 28 september 2003 @ 19:41
Tonijnsalade

- blikje tonijn in water
- tomaatje
- mais uit blik
- ananas fijngesneden
- peterselie
- flinke lik mayo om het "smeerbaar" te maken


Twee boterhammen roosteren tegen elkaar aan (als bij een tostie, maar dan droog), de buitenkant lekker knapperig. dan nog héél even andersom, zodat de binnenkant heel iets knapperig word.


Lekker véél tonijnsalade ertussen, geweldig. om meer te maken doe er een kwart krop ijsbergsla doorheen en iets meer mayo

lekker..

boppzondag 28 september 2003 @ 20:24
Zoals voorganger:
Tonijn Salade
anders
Zalm met peterselie op kruidenboter
en natuurlijk nog:
De TOSTI
Together-Alonezondag 28 september 2003 @ 21:22
Als je het hebt over normale geroosterde boterhammen: Aardbeien jam!! Of jonge kaas, als het brood nog warm is dan smelt de kaas lekker nog een beetje
vliegtuigjezondag 28 september 2003 @ 21:40
Kaas en jam
Of boter en suiker
MissHobjezondag 28 september 2003 @ 21:41
Pure hagelsag .. of beetje jonge kaas ook erg
Bij gebrek aan deze 2 dan jam
nexhilmaandag 29 september 2003 @ 14:47
gewone kaas
Cola_Lightmaandag 29 september 2003 @ 15:44
quote:
Op zondag 28 september 2003 15:55 schreef schatje het volgende:
Kaas en daarover een beetje vier vruchten jam .
Mee eens
Brenniemaandag 29 september 2003 @ 15:45
Kaas of suiker
BTMmaandag 29 september 2003 @ 15:56
Een dikke laag boter en daarop heerlijke koudgeslingerde biologische acacia-honing (De Traay). SUPER!
styl.lissim0maandag 29 september 2003 @ 15:58
Zalm met spinazie blaadjes . Of gewoon allen boter jummm .
BerthaVIImaandag 29 september 2003 @ 16:28
(Gesmolten) kaas ertussen of jam erop

Vlokken kan btw ook prima

[Dit bericht is gewijzigd door BerthaVII op 29-09-2003 16:31]

DuchessXmaandag 29 september 2003 @ 16:31
Kaas

Of

Kaas met ham

4]-[ Highlandermaandag 29 september 2003 @ 16:32
Jonge Kaasj en anders een hardgekookt eitje
Mukiemaandag 29 september 2003 @ 16:38
Gesmolten kaas...
Een zacht gekookt eitje
Nijnamaandag 29 september 2003 @ 16:51
Zoute roomboter
Of een plakkie kaas of honing, ook lekker.
liefkleinmeisjuhmaandag 29 september 2003 @ 17:21
vlokken
poebeertjuhmaandag 29 september 2003 @ 17:30
Zalm Of jonge kaas.
nicenicknamemaandag 29 september 2003 @ 17:35
Witte bonen in tomatensaus en daar overheen een kaasomelet.
jazzamaandag 29 september 2003 @ 17:37
filet americain met halfzachtgekookt eitje
LordLynxmaandag 29 september 2003 @ 18:47
Zalmfilet of hollandse garnalen, met een beetje roomboter en whiskey-cocktailsaus, verder eet ik nooit geroosterd brood.
Mylenemaandag 29 september 2003 @ 18:49
quote:
Op zondag 28 september 2003 18:00 schreef 2Mini het volgende:
als het nog warm is: Boter
Ik haat boter.

Komt daar mijn moeder, die smeerde vroeger altijd een dikke laag op de boterhammen.

Yamyammaandag 29 september 2003 @ 19:05
combi van mozzarella, avocado, tomaat, en basilicum en olijfolie, hmmm daar krijg je me helemaal gek mee.
Fulcrum_Xwoensdag 1 oktober 2003 @ 00:36
bruine suiker..

en tosti's dus met kaas... en ketchup

Visvlinderwoensdag 1 oktober 2003 @ 17:26
zalmsalade....bruine suiker.....rijpe camenbert.....oude kaas....lever

Wel een bruine boterham!

Faithywoensdag 1 oktober 2003 @ 20:58
zondags bij het Engels ontbijt altijd toast met Grasboter en/of een gebakken eitje
Faithywoensdag 1 oktober 2003 @ 20:59
quote:
Op maandag 29 september 2003 17:37 schreef jazza het volgende:
filet americain met halfzachtgekookt eitje
]
ook jummie
MaKK0zondag 5 oktober 2003 @ 23:02
oeeh oeh oeh... broodje roosteren > roomkaas (LIDL of ALDI) erop > daarop weer sellerie salade (ook ALDI of LIDL) > daarop weer wat kruidenzout (demeter of vogels herbamare).

Smullen, je wilt er geheid nog een

(ennuh... ALDI of LIDL vanwege de prijs, kan je er lekkerveel op pleuren )

sabynezondag 5 oktober 2003 @ 23:53
kaas of basterdsuiker maar da's wel slecht voor het gebit natuurlijk!
Nkjezmaandag 6 oktober 2003 @ 22:20
een tip:

- 1 ciabitti (hoe dan ook schrijft)
- 1 krop sla
- brie
- 1 tomaat

doet de ciabitti in de oven a 6-8 min haalt hem dan eruit.
snij door midden en beleg het met 2/3 blaadjes sla en legt twee schijfjes tomaat op.
legt er paar stukjes brie op.

e Voila --> Smullen

Qarinxmaandag 6 oktober 2003 @ 22:26
kaas of smeerworst
Slaapmeisjemaandag 6 oktober 2003 @ 22:28
Ik gooi er zo snel mogelijk pindakaas over, dan smelt het zo lekker in het brood. Hmmmm, even broodje roosteren ik begin trek te krijgen...
Bebopmaandag 6 oktober 2003 @ 22:29
pindakaas... héérlijk... dat 't zo smelt enzo
Bebopmaandag 6 oktober 2003 @ 22:30
quote:
Op maandag 6 oktober 2003 22:28 schreef Slaapmeisje het volgende:
Ik gooi er zo snel mogelijk pindakaas over, dan smelt het zo lekker in het brood. Hmmmm, even broodje roosteren ik begin trek te krijgen...
GMTA, ofzo...
Slaapmeisjemaandag 6 oktober 2003 @ 22:32
quote:
Op maandag 6 oktober 2003 22:30 schreef Bebop het volgende:

[..]

GMTA, ofzo...


Het kan ook niet missen omdat pindakaas nu eenmaal het allerallerallerlekkerste is op geroosterd brood
Bomenverzamelingmaandag 6 oktober 2003 @ 22:32
Smeerkaas
Rewimomaandag 6 oktober 2003 @ 22:35
Roomboter en verder niks
Tristessamaandag 6 oktober 2003 @ 23:21
* Kaas + tomaat + peper + aromat. .
* Boter.
* Pindakaas.
* Kruidenboter/paturain etc.
* Brie.
* Eiersalade.
Etc. .
C0C0maandag 6 oktober 2003 @ 23:28
Beetje roomboter en marmite !
mel723dinsdag 7 oktober 2003 @ 07:24

Whatdinsdag 7 oktober 2003 @ 07:39
quote:
Op zondag 28 september 2003 17:18 schreef pea4fun het volgende:
Haring...lekker met een beetje uitjes
Zeg! Schaam jij je niet?!

Uitjes op je haring...

(ligt aan je dealer)

Qarinxdinsdag 7 oktober 2003 @ 09:30
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2003 07:39 schreef What het volgende:

[..]

Zeg! Schaam jij je niet?!

Uitjes op je haring...

(ligt aan je dealer)


Is dat vreemd ofzo?
Goodfellowdinsdag 7 oktober 2003 @ 09:32
ik smeer er alleen roomboter op
Doezelhaardinsdag 7 oktober 2003 @ 11:00
Jong belegen kaas!
En dan lekker veel!!

Nkjezdinsdag 7 oktober 2003 @ 19:04
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2003 11:00 schreef Doezelhaar het volgende:
Jong belegen kaas!
En dan lekker veel!!


Wordt je daar niet ziek van.....
jpzegthallodinsdag 7 oktober 2003 @ 19:50
witte bonen in tomatensaus
Nikita-xx-dinsdag 7 oktober 2003 @ 19:52
suiker of gerookte zalm of kaas of pate
Lurckerdinsdag 7 oktober 2003 @ 19:52
Fluff
EvilFaithdinsdag 7 oktober 2003 @ 21:31
kaas + tomaat, liefst beetje pesto erbij nog!
Leiladinsdag 7 oktober 2003 @ 21:40
Witte basterdsuiker!
EdSchoutendinsdag 7 oktober 2003 @ 21:41
quote:
Op zondag 28 september 2003 16:22 schreef amaranta het volgende:
boter of jam of chocopasta
Same here
miss_dynastiedinsdag 7 oktober 2003 @ 21:41
Kaas, kipfilet, ham en grillworst
Ierepierdinsdag 7 oktober 2003 @ 21:45
Suiker
wasdadinsdag 7 oktober 2003 @ 22:40
boter + jam, brie, of knoflookboter
ParanoidEvdinsdag 7 oktober 2003 @ 22:41
boter en suiker
dutchiewoensdag 8 oktober 2003 @ 07:12
Pindakaas!!!!
Met nootjes natuurlijk.
Of witte toast met honing.
Eik alles wat kan smelten is lekker.
MaKK0donderdag 9 oktober 2003 @ 23:56
quote:
Op zondag 5 oktober 2003 23:02 schreef MaKK0 het volgende:
oeeh oeh oeh... broodje roosteren > roomkaas (LIDL of ALDI) erop > daarop weer sellerie salade (ook ALDI of LIDL) > daarop weer wat kruidenzout (demeter of vogels herbamare).

Smullen, je wilt er geheid nog een

(ennuh... ALDI of LIDL vanwege de prijs, kan je er lekkerveel op pleuren )


Jajaja, ik eet deze mix nu... GOD-LIKE!
Laura 2000woensdag 15 oktober 2003 @ 13:26
Honing! Wel oppassen want het wordt een kliederboel
baukelzaterdag 13 december 2003 @ 13:33
ik heb nu

aardbeienjam

op mijn geroosterd brood ;-)

Nkjezzaterdag 13 december 2003 @ 22:42
lol baukel kick het topic ff

van oktober naar december

liefmeissiezaterdag 13 december 2003 @ 23:23
chocoladepasta!!!!!

Lekker broodje roosteren, smeren met chocopasta. Pasta warm laten worden en beetje smelten en je kunt er weer een hele tijd tegenaan!!!!

Yukizaterdag 13 december 2003 @ 23:39
boter (halvarine) of paturain (linesse)
Romekzondag 14 december 2003 @ 09:28
Plakske kaas
KiwiTjuHhzondag 14 december 2003 @ 09:45
Kaas of suiker
Romekzondag 14 december 2003 @ 09:46
quote:
Op zondag 14 december 2003 09:28 schreef Romek het volgende:
Plakske kaas
Oja, met een beetje jam erop
Blackravenzondag 14 december 2003 @ 12:16
kaas of pindakaas of chocoladehagelslag
Foo_nikszondag 14 december 2003 @ 12:24
bloedbeul o fkatespek
Nkjezzondag 14 december 2003 @ 12:38
boter met kaas
happyme28donderdag 18 december 2003 @ 11:43
Jong belegen kaas of gekookt eitje en dan wel een wit geroosterde boterham .. jummie :p
Faithydonderdag 18 december 2003 @ 12:15
als het nog warm is een beetje grasboter
Mylenedonderdag 18 december 2003 @ 12:19
Vier vruchten jam .
GMdonderdag 18 december 2003 @ 12:58
Zalm of salami, maar dan moet ie wel in de koekenpan geroosterd zijn met een beetje olijfolie erover.
Nkjezdonderdag 18 december 2003 @ 12:59
quote:
Op donderdag 18 december 2003 12:58 schreef GM het volgende:
Zalm of salami, maar dan moet ie wel in de koekenpan geroosterd zijn met een beetje olijfolie erover.
krij meteen honger
GMdonderdag 18 december 2003 @ 13:00
quote:
Op donderdag 18 december 2003 12:59 schreef Nkjez het volgende:

[..]

krij meteen honger


Ik bracht zowaar mezelf op een idee
Nkjezdonderdag 18 december 2003 @ 13:01