Johnnn | dinsdag 16 september 2003 @ 18:51 |
Ken je dat? dat je ma eten op de tafel neerzet en daarna vertrekt? Nu heb ik dat dus, er staat een flinke bak shoarma met wat van die broodjes en saus, maar nu is mn vraag... hoe bak ik dit? In een pan, in een wok? Help me | |
Fuxl | dinsdag 16 september 2003 @ 18:53 |
Wok + Olie | |
Rewimo | dinsdag 16 september 2003 @ 18:53 |
Met een beetje boter of olie (wat je het lekkerst vindt) in de wok gaat het handigst. En de broodjes kun je in het broodrooster doen, wat werkt prima. Eet smakelijk! ![]() | |
calvobbes | dinsdag 16 september 2003 @ 18:53 |
Gewoon in een pan. Zonder olie of boter. Zit al genoeg vet aan het vlees zelf. | |
veldmuis | dinsdag 16 september 2003 @ 18:53 |
Pan. En olie of boter mag je zelf kiezen. Zorg dat het vet goed heet is, zodat als je de swarma in de pan gooit, het netjes dichtschroeit. Een wok kan wel geloof ik, maar dan moet je wel ff een wokbrander hebben. Aldus ik, die nog nooit wat gebakken heeft, maar volgens mij moet het zo | |
IllI | dinsdag 16 september 2003 @ 18:53 |
Pan zonder boter olie | |
JohnDDD | dinsdag 16 september 2003 @ 18:53 |
Níet! | |
teiz | dinsdag 16 september 2003 @ 18:54 |
Kan je al wel een ei bakken? ![]() | |
G-Plek | dinsdag 16 september 2003 @ 18:54 |
quote:Of anders over de schutting van de buurman pleuren, en vragen of hij da ff kan doen..... | |
N1nj4 | dinsdag 16 september 2003 @ 18:55 |
Wel een beetje olie of boter toevoegen anders bakt de boel aan ![]() | |
Johnnn | dinsdag 16 september 2003 @ 18:55 |
quote:Jawel, dat lukt allemaal wel ![]() Hopelijk gaat dit ook lukken, kga het in de wok en beetje olie doen... thnx | |
boyv | dinsdag 16 september 2003 @ 18:56 |
Weet je ook hoe je het broodje klaarmaakt??? | |
octopussy | dinsdag 16 september 2003 @ 18:56 |
quote:yep...shoarmavlees bakt heel goed op eigen vet en vocht. gewoon paar minuten in een pan lekker heet bakken en in een geroosterd pita broodje donderen... ik doe er vaak stukjes champignon doorheen, maar veel mensen doen ook sla in het broodje erbij. | |
Johnnn | dinsdag 16 september 2003 @ 18:56 |
quote:jupz, deze gaan een paar minuutjes de oven in ![]() | |
LSD | dinsdag 16 september 2003 @ 18:56 |
hier om de hoek, E 3,50 ![]() | |
Bigs | dinsdag 16 september 2003 @ 18:57 |
Kijk op de verpakking man ![]() Maar idd in een pan of wok, zonder boter of olie. | |
HetKoningsGambiet | dinsdag 16 september 2003 @ 18:58 |
Zonder olie, zonder boter, zonder wat dan ook in een koekepan (![]()
Eet smakelijk. | |
samawi | dinsdag 16 september 2003 @ 19:00 |
vraag het op maroc.nl | |
BaZEC0Re | dinsdag 16 september 2003 @ 19:00 |
misschien nog wat kruiden erbij voor de smaak. Doe ik altijd beetje pepper en shoarma/gyros kruiden, net dat beetje mee smaak erbij ![]() Eet smakelijk [Dit bericht is gewijzigd door BaZEC0Re op 16-09-2003 19:01] | |
G-Plek | dinsdag 16 september 2003 @ 19:00 |
Kan je uberhaubt wel water koken.......??? | |
Tichelaar | dinsdag 16 september 2003 @ 19:01 |
pan met anti-aanbaklaag, of een oude pan (die hebben geen anti-aanbaklaag nodig) geen boter, en er af en toe met een houten spatel door heen gaan zodat het niet aan de pan blijft plakken ![]() | |
2Mini | dinsdag 16 september 2003 @ 19:01 |
zoals ik doe: Rundvlees in kleine stukjes/ reepjes en dan in een steelpannetje bakken... Eet smakelijk! | |
kisses_of_death | dinsdag 16 september 2003 @ 19:03 |
je kan beter een turks brood halen dan die vieze pita dingen,. en dat vlees zal wel varkenszooi zijn van de appie-heijn,. maar evengoed: eet smakelijk ![]() | |
BlaatschaaP | dinsdag 16 september 2003 @ 19:03 |
Niet? ![]() | |
dutchmilan | dinsdag 16 september 2003 @ 19:05 |
ook al heb ik een pan met anti-aanbaklaag, toch doe ik er altijd wat boter bij. 1x slechte ervaring gehad.. vandaar ![]() | |
nightfall | dinsdag 16 september 2003 @ 19:06 |
is jouw ma niet bang dat strax het huis er niet meer staat als ze jouw alleen laat? ![]() | |
Kazango | dinsdag 16 september 2003 @ 19:06 |
in de microwave, drie uur instellen. intussn pita opensnijden. hoppa klaar is swampie | |
octopussy | dinsdag 16 september 2003 @ 19:08 |
lamsshoarma ![]() | |
Seborik | dinsdag 16 september 2003 @ 19:10 |
Schopje lifestyle. ![]() | |
Tristessa | dinsdag 16 september 2003 @ 19:21 |
quote: | |
Oosthoek | dinsdag 16 september 2003 @ 19:27 |
Ik zou willen dat ik een bak shoarma had. Een of andere mongool heeft 't in zn hoofd gehaald pasta te maken met ![]() ![]() Volgende keer koop ik wel in | |
Johnnn | dinsdag 16 september 2003 @ 19:34 |
Het is gelukt hoor ![]() ![]() | |
static | donderdag 30 oktober 2003 @ 17:43 |
Moet het nou wel of niet met boter/vet? | |
Furby | donderdag 30 oktober 2003 @ 17:56 |
Met een goede anti-aanbaklaag kan het zonder maar het blijft gewoon naar eigen smaak/inzicht natuurlijk | |
miss_dynastie | donderdag 30 oktober 2003 @ 18:47 |
Mijn vriendje is meer een cromaman ![]() ![]() ![]() Aj, zie nu pas dat je topic van ruim een maand geleden is | |
static | donderdag 30 oktober 2003 @ 19:21 |
quote:Heb voor de zekerheid een beetje olijfolie in de wok gemikt; het was ![]() | |
Mylene | donderdag 30 oktober 2003 @ 20:02 |
quote: ![]() ![]() Ik bak het meestal in de olie.Eerst goed heet laten worden en vervolgens op een laag pitje bakken. | |
static | donderdag 30 oktober 2003 @ 20:12 |
quote:Zit je me uit te lachen? ![]() quote:Heb ik gedaan, het was lekker. ![]() | |
xxdeesjuhxx | vrijdag 31 oktober 2003 @ 08:39 |
u neemt een wokpan, giet er wat olie in, smijt het vlees erbij en bakt het gaar. De broodjes gaan een paar minuten in de oven. Eet smakelijk |