Laatst had ik bij een vriend van me Creme de Catalan, en echt dat was ook zeer
Iemand nog meer gek van likeurtjes En dan bedoel ik meer de iets "apartere", dus niet Safari, of Pisang ofzo...
quote:Jah Sheridans (ofzo) zon fles met een dubbele tuut, uit de een komt zwarte en uit de andere witte likeur!.
Op maandag 15 september 2003 17:18 schreef dawg het volgende:
Ik ben helemaal gek van Tia Maria
Veel ijs erin, het liefst ook nog koud buiten, en dan geniet ik echt.Laatst had ik bij een vriend van me Creme de Catalan, en echt dat was ook zeer
Iemand nog meer gek van likeurtjes
En dan bedoel ik meer de iets "apartere", dus niet Safari, of Pisang ofzo...
Is super lekker!
quote:Idd, da's een soort koffielikeur, erg lekker.
Op maandag 15 september 2003 17:20 schreef Rolex het volgende:[..]
Jah Sheridans (ofzo) zon fles met een dubbele tuut, uit de een komt zwarte en uit de andere witte likeur!.
Is super lekker!
quote:ja sambuca heb ik altijd in huis staan (meestal isolabella),
Op maandag 15 september 2003 17:18 schreef dawg het volgende:
Iemand nog meer gek van likeurtjesEn dan bedoel ik meer de iets "apartere", dus niet Safari, of Pisang ofzo...
quote:JA!
Op maandag 15 september 2003 17:18 schreef dawg het volgende:
Ik ben helemaal gek van Tia Maria
Veel ijs erin, het liefst ook nog koud buiten, en dan geniet ik echt.Laatst had ik bij een vriend van me Creme de Catalan, en echt dat was ook zeer
Iemand nog meer gek van likeurtjes
En dan bedoel ik meer de iets "apartere", dus niet Safari, of Pisang ofzo...
quote:Das wel de bekendste geloof ik.
Op maandag 15 september 2003 17:22 schreef DuchessX het volgende:
Baileys
Wat ook geweldig is: een geflambeerde pannekoek met suiker en Grand Marnier.
Pannekoek -> suiker erop -> Grand Marnier erover -> vlammetje erbij...en smullen maar, gecarameliseerde suiker en een pittig sinaasappelsmaakje.
quote:
Op maandag 15 september 2003 17:26 schreef MaartenGrendel het volgende:[..]
Wat ook geweldig is: een geflambeerde pannekoek met suiker en Grand Marnier.
Pannekoek -> suiker erop -> Grand Marnier erover -> vlammetje erbij...en smullen maar, gecarameliseerde suiker en een pittig sinaasappelsmaakje.
quote:klinkt goed
Op maandag 15 september 2003 17:26 schreef MaartenGrendel het volgende:[..]
Das wel de bekendste geloof ik.
Maar daarom niet minder lekker.Wat ook geweldig is: een geflambeerde pannekoek met suiker en Grand Marnier.
Pannekoek -> suiker erop -> Grand Marnier erover -> vlammetje erbij...en smullen maar, gecarameliseerde suiker en een pittig sinaasappelsmaakje.
quote:Cafe Marakesh is idd
Op maandag 15 september 2003 17:24 schreef dawg het volgende:
hmm, moet ik zeker eens proberen, koffielikeur is
Nog een paar die ik graag door mijn keel voel glijden:
Cafe Marakesh (ook koffielikeur) en Calvados (heel sterk goedje, ik stond iig na 3 borreltjes echt niet recht meer)
quote:volgens mij haal jij dingen door elkaar ...
Op maandag 15 september 2003 17:22 schreef honesty het volgende:
Tia Maria lust ik niet, veel te bitter(oid te weeig) maar Southern Comfort had ik nooit problemen mee.
Irish coffee met tia kan ook wel lekker zijn op zich.
maar verder zijn al die bailey's rotzooi en die lusso (ook een auto van Ferrari btw) niet te zuipen.
Drink je dat een avondje kan je de ochtend daarna het suiker van je tanden afkrabben
quote:Hmm, da's ook lekker
Op maandag 15 september 2003 17:22 schreef DuchessX het volgende:
Baileys
Sambuca is ook zeker lekker , maar dat heb ik ter bescherming van mijn lijn maar niet in huis
quote:Maar nog even over die Sambuca.
Op maandag 15 september 2003 21:20 schreef Pandorah het volgende:[..]
Hmm, da's ook lekker
Maar in Schotland ben ik iets veel lekkerders tegengekomen!
Edradour Liquor
soort baileys maar dan met een whiskeysmaak (likeur is gemaakt door Edradour whiskey distillary).
Ik ben bang dat we het in Schotland moeten halenmaar wie weet is het in NL ook te vinden...
Sambuca is ook zeker lekker
, maar dat heb ik ter bescherming van mijn lijn maar niet in huis
quote:Een mixje? Welnee, we hebben het toch over likeur?
Op maandag 15 september 2003 21:27 schreef yodocus2001 het volgende:
Maar nog even over die Sambuca.
Drink het meestal gewoon puur, kamertemperatuur, zoet, dik, stroperig, heet, heerlijk!
Maar een mixje...waarmee eigenlijk?
Nou ja, als je een sterk mixje prefereert (langzaam drinken, ik waarschuw maar alvast), dan is het volgende wel wat: 1 shot glas wodka + 1 shot glas kalua + restant cola/coli (een zgn black russian, volgens mij moet het met guinness ipv met cola). Lekker hoor maar zeg niet dat ik je gewaarschuwd heb als de kamer aant draaien is
bijv.
tia maria
baileys
cointreau
melk
drinkt weg als een soort milk-shake, maar na 2 stuks voel je m toch echt hangen!
quote:Dat drinkt m'n vriend en eigenlijk veel collega's op het werk nu ook..
Op maandag 15 september 2003 17:22 schreef honesty het volgende:
Southern Comfort
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |