R2cksson | vrijdag 12 september 2003 @ 09:46 |
Hoelang moeten ze in de oven/magnetron/bbq/frituur? Op de doos staat dat allemaal niet | |
Ilsjuhh | vrijdag 12 september 2003 @ 09:47 |
tot ze warm en gaar zijn? | |
R2cksson | vrijdag 12 september 2003 @ 09:50 |
quote:Dat kan ik ook aan de buitenkant zien he... ![]() | |
Ilsjuhh | vrijdag 12 september 2003 @ 09:51 |
quote:nee tuurlijk niet, maar dan kun je het toch iets insnijden? | |
Gijsje | vrijdag 12 september 2003 @ 09:52 |
Wel eerst gaatjes prikke trouwens maare staat het er echtniet op ?? anders gooi je ze in de pan dan kan je het goed zien | |
dax | vrijdag 12 september 2003 @ 09:52 |
Je gaat toch niet nu spare ribs eten? | |
Cici | vrijdag 12 september 2003 @ 09:56 |
quote:Waarom niet. Lekker toch? | |
R2cksson | vrijdag 12 september 2003 @ 09:56 |
quote:Wie ben jij? Mijn moeder? | |
Anjadepanja | vrijdag 12 september 2003 @ 09:57 |
Stond op die van de C1000 ook niet, gewoon onder de grill leggen (200C) en dan af en toe even kijken en ze omdraaien. Ik schat tussen de 15 en 20 minuten, als ze voorgegaard zijn tenminste, anders weet ik het ook niet. | |
hyperfuzz | vrijdag 12 september 2003 @ 09:57 |
quote:Het is *altijd* een goed moment voor een bord spaghetti. | |
Koen0s | vrijdag 12 september 2003 @ 09:57 |
quote: ![]() je moet ff kijken of ze al voorgebakken zijn? Dan is het een kwestie van warm maken.. anders tsja dan moeten ze wel een tijdje | |
R2cksson | vrijdag 12 september 2003 @ 09:59 |
quote:Waarin moeten die gaatjes dan? Het staat er niet op en in de pan gaat niet echt lukken met die dingen. Anders flikker ik ze gewoon in de oven ofzo... 200? voor 30 minuten? | |
R2cksson | vrijdag 12 september 2003 @ 10:02 |
quote:Dat dan maar eens proberen. | |
I.R.Baboon | vrijdag 12 september 2003 @ 10:04 |
De AH-magnetronspareribs moeten 5 minuten, dacht ik. | |
Pharkus | vrijdag 12 september 2003 @ 10:08 |
quote:Als ze al gaar zijn 5-10 minuutjes op de bbq, ligt eraan hoe zwart je ze wil hebben. | |
R2cksson | vrijdag 12 september 2003 @ 10:09 |
quote:Gisteren ook gedaan, maar ze konden wat warmer als het aan mij lag en ik had ze al zeker 6 minuten op 800W erin liggen. Ze kwamen dan wel uit de diepvries. Maar goed, ik denk dat ik toch ga voor de oven, dat is weer eens wat anders... (en ja, je moet toch gevarieerd eten he.) | |
El_Diablo | vrijdag 12 september 2003 @ 10:10 |
Spare ribs van de Aldi roeleren!!! ![]() ![]() Ze zijn namelijk al voorgegaard. Eigenlijk hoeven ze alleen maar opgewarmd te worden. Op de bbq is dat ong 5 tot 10 minuten. In de tron denk ik dat dat 3 à 4 minuten zal zijn. [edit] Mits en indien ze ontdooid zijn [/edit] [Dit bericht is gewijzigd door El_Diablo op 12-09-2003 10:12] | |
ToMm | vrijdag 12 september 2003 @ 10:11 |
quote:Ik denk niet dat de TS nu gaat bbq-en... ![]() Maar ik zou ze gewoon in een pan flikkeren en af en toe ff stukje erin snijden om te kijken of ze goed zijn. | |
mvt | vrijdag 12 september 2003 @ 10:13 |
is dat eigenlijk nog wel een beetje te vreten?? heb meestal een aversie van magnetronvlees. | |
stukovich | vrijdag 12 september 2003 @ 10:13 |
Spare-ribs ![]() ![]() ![]() | |
Pharkus | vrijdag 12 september 2003 @ 10:13 |
quote:ts gaat nu ook spare ribs eten, dus waarom zou ie niet mogen bbq-en, tis droog hier iig dus waarom niet | |
belikewater | vrijdag 12 september 2003 @ 10:14 |
hoeveel weeg jij nog es? | |
El_Diablo | vrijdag 12 september 2003 @ 10:14 |
Ik wil wel mee gaan bbq-en met TS!! ![]() Lekker spare ribs van de Aldi kanen! | |
dax | vrijdag 12 september 2003 @ 10:15 |
quote:Ja, haast je nu naar school!, zoon | |
DeZzL | vrijdag 12 september 2003 @ 10:15 |
magnetron tot ze sissen | |
R2cksson | vrijdag 12 september 2003 @ 10:18 |
quote:Het is dat ik het plat dak hier nog niet in orde heb gemaakt om op te zitten, maar anders zat ik nu echt wel aan de bbq ![]() ![]() quote:Ik weeg zo ongeveer... 70 kilo en ben dan 1,75 lang ![]() quote:Nee, ik moet hier verbouwen. | |
Pharkus | vrijdag 12 september 2003 @ 10:44 |
quote: ![]() |