abonnement Unibet Coolblue
  zondag 7 september 2003 @ 16:46:33 #1
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_13003520
quote:
Strenge Moeder melkzuur

Nou, we zijn er uit hoor, met de Connie-ruzie. Het ligt namelijk allemaal aan Connie. Die heeft met haar strenge regeltjes het hele gezin ontwricht. 'Iedereen precies om half acht 's morgens aan de ontbijttafel' is Connie's ijzeren regel. Maar haar kids hadden helemaal geen zin in dat betuttel, wilden niet uit hun nest komen en nu is er een gigantische familieruzie ontstaan. In Story lezen we dat Connie al eens eerder een stiefdochter is kwijtgeraakt vanwege haar strikte regeltjes. De dochter van haar zus kwam bij Connie en haar ex-man inwonen. Na een paar jaar ging Connie scheiden en wat gebeurt er? De stiefdochter gaat er vandoor met de ex-man! Er is nooit meer contact geweest en Connie zei toen: 'Misschien betuttelde ik haar te veel. Ik vond dat ze zich aan de regels van het huis moest houden." Ahaa, dat verduidelijkt een hoop. Connie's wil blijkt wet tot elke prijs en Miss Melkzuur is helemaal niet de leuke moeder die ze altijd zegt te zijn.

Femmie haalt uit

Politica Femke Halsema is altijd scherp van de tongriem gesneden en kan fel uithalen. In menig debat trekt ze flink van leer. Vinnig weert ze op dit moment de pers, als die haar zwangere buik wil fotograferen. Want dat is privé, heeft ze te kennen gegeven. Wel wilde ze reageren op de 'bekentenis' van Prins Friso's verloofde Mabel Wisse Smit dat die met topcrimineel Klaas Bruinsma bevriend was geweest. Oei oei, zul je denken, nou krijgen die Oranjes er van langs. Femmie laat geen spaan heel van de koninklijke verloofde. Maar vreemd genoeg is haar antwoord in Privé heel humoristisch. Want over deze foute maffiavriend van Mabel zegt ze: 'Het enige dat je daarover kunt zeggen, is dat haar smaak aangaande mannen te wensen overlaat'. En daarbij plaatst Privé natuurlijk net een paar foto's waar prins Friso niet zo aantrekkelijk op staat. Grappig, wat zwangerschapshormonen met een vrouw kunnen doen.

Beau's dievenboekje

Beau van Erven Dorens is weer eens in ene relletje verzeild geraakt. De presentator schreef een grappig boekje voor studenten. In 'Beau's handboek voor studenten' geeft hij arme studenten tips hoe ze etenswaren moeten pikken uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: steel geen chips, die kraken te hard en dan word je ontdekt. Of: Verzamel bij Hema een heleboel lekkers, reken één artikel af, houd het stickertje 'betaald' goed in zicht en loop dan de winkel uit. Ook: een krat bier onder op je winkelwagentje komt makkelijk voorbij de kassa.

En zo gaan de tips maar door. In totaal moet Beau zo voor 18.000 Euro boodschappen gestolen hebben! Privé spreekt er schande van: 'Het zou Beau, die nu 500.000 Euro per jaar verdient, sieren als hij dat bedrag zou overmaken aan Albert Heijn.' Wat een moraalridders zeg, daar bij dat blad. Ze hebben ook meneer Albert Heijn zelf gebeld. En zijn commentaar vinden we -hoewel dat niet zo bedoeld is - erg grappig:''Het is jammer dat Beau niet in het filiaal kwam, waar die twee medewerkers winkeldieven op hun eigen manier in de kraag vatten.'(Prins Bernhard betaalde destijds de boete van de twee, die eigenhandig een winkeldief aftuigden) meldt de oude grootgrutter desgevraagd.

Blaaskaakje Brard

Naast mamma Patty, heeft nu ook dochter Priscilla arrogante praatjes. In Party lezen we hoe Priscilla Katja Schuurman meent af te moeten kammen.'Katja probeert hip, cool en stoer te zijn, maar dat is ze gewoon niet. Nee, ik snap niet waarom ze zoveel succes heeft,' durft de Brard-tiener te zeggen. Katja's commentaar is lekker droog:'Ik heb dat meisje nog nooit gezien, begrijp ook niet zo goed wat ze nou precies wil. Maar ja, als ze niks anders te doen heeft, vind ik het prima." Mooi gezegd Katja, tegen die verwende snotaap, die denkt dat ze ineens heel wat is nu ze in haar moeders serie mocht figureren. Nu zijn we niet per se Katja-fan, maar Katja heeft haar sporen tenminste al ruimschoots zèlf verdiend.

Geen glimmers

Er is ingebroken bij de Gullitjes, lezen we in Story. En: 'beroving is werk van bekenden'. Hee, dat klinkt spannend. Het blijkt dat de dieven slechts 1,5 minuut binnen waren, maar wel onmiddellijk de kluis met Estelle's sieraden hebben gevonden. Dat moet doorgestoken kaart zijn. De politie vermoedt dan ook dat 'vrienden' van de Gullits bij de inbraak betrokken zijn geweest. Estelle is natuurlijk diep geschokt en niet bang, maar wel gefustreerd en woedend. 'Ik kan niet wachten tot de politie de rotzakken te pakken heeft,' meldt ze. De dieven zijn niet zo slim geweest, want volgens Estelle staan ze heel herkenbaar op de videoband. Hopelijk voor Estelle vindt de politie nog wat van haar spullen terug, maar anders heeft ze in elk geval weer een reden om lekker een paar nieuwe glimmers te shoppen op de P.C. Hooft.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  † In Memoriam † zondag 7 september 2003 @ 16:47:53 #2
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_13003543
Het eerste centrale topic.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zondag 7 september 2003 @ 16:49:01 #3
62021 Muizig
Kijkt verbaasd..
pi_13003565
Eentje om te koesteren
De hele grote gemene wereld in!
  zondag 7 september 2003 @ 16:51:13 #4
65477 Bill.Lumbergh
Thanks a bunch...
pi_13003611
Bill Was Here
Whaaaaat's happening?
pi_13004313
Laat maar .

[Dit bericht is gewijzigd door schatje op 07-09-2003 17:40]

  vrijdag 3 oktober 2003 @ 22:56:24 #6
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_13635474
quote:
Connie's karikatuur en Maximamma's weeën.

Connie's karikatuur

Is dit Vanessa op een jaren '80 foto? vragen we ons af in de Story. We zien Connie in een roze mantelpak waarvan alles 'te' is. Te strak, te kort, te bloot, te ordinaire roze laarsjes, te grote oorbellen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar het is Connie anno Nu. Ze is gekiekt op shopping-expeditie in Amsterdam. "Heerlijk" kirt ze "Ik logeer twee dagen in het appartement van Leco dat ik tijdelijk huur". Ze is lekker therapeutisch aan het P.C.Hooften om haar familiesores te vergeten. De eerste keer wordt ze vergezeld van haar Personal Assistant Edwin, de andere keer vergezellen man Hans en zoon Marvin haar (waarmee ze geen ruzie heeft). Het echtpaar Breukhoven ziet er werkelijk niet uit: Hans zijn lippen zijn zó erg ingespoten dat hij een soort vooruitstaande eendensnavel heeft gekregen en Connie is een karikatuur van zichzelf geworden. Haar lippen zijn zo dik, dat ze 'en profil' voor Tina Turner kan doorgaan, zeker met haar nieuwe wilde haardracht. Connie moet nog wel even kwijt dat haar familieproblemen nog onverminderd voortduren:"Iedereen die deze foto's ziet denkt natuurlijk meteen dat ik de hele dag aan het winkelen ben en dat ik nergens last meer van heb, maar dat is echt niet zo."

De Krabbeetjes

Ach guttegut, het is gebeurd hoor. Martijn Krabbé is terug bij zijn ex-vrouw Amanda. Nou worden er wel vaker relaties bijgelegd, maar in dit geval is dat tamelijk bijzonder. Er is namelijk zó veel gebeurd. Toen Amanda net een paar maanden zwanger was, verkondigde ze doodleuk te willen scheiden. 'En o, ja, ik weet ook niet of het kind van jou is.' voegde ze er nog even aan toe. Amanda had namelijk een relatie met een andere vent. Martijn helemaal over de rooie natuurlijk, zeker toen Amanda haar zoontje de vreselijke naam 'Bickel' meegaf. Een DNA-test moest uitwijzen dat Martijn tóch de vader was en toen dat zo was, accepteerde hij het kind. Zeer heftig allemaal, maar toch is het paar er in geslaagd in harmonie hun zoontje op te voeden. Zó veel harmonie zelfs, dat ze nu weer een relatie hebben. Ze wonen nog niet samen, maar volgens de Story zien de twee elkaar heel vaak. Nou zijn we persoonlijk geen fan van de beetje brave en weeïge Martijn, maar een sprookje met happy end is altijd leuk, ongeacht de hoofdrolspelers.

Ongewoon duo

Zoals u wellicht had gemerkt waren we een paar weken op vakantie. Het nieuws van vorige week dat soapie Georgina Verbaan een relatie blijkt te hebben met Quote-hoofdredacteur Jort Kelder, viel ons dan bij thuiskomst ook rauw op ons dak. 'Wat, die twee? Wat is dat nou voor combi? Dat kan toch niet waar zijn!' was onze eerste reactie. Maar na het zien van alle foto's in Story kunnen we niet anders dan het gerucht geloven. Want Georgina en Jort lebberen elkaar daar letterlijk op straat af. In het nummer van vorige week werd het paar al vozend aangetroffen in een eetgelegenheid en ook daar droop de verliefdheid er vanaf. Zou het dan toch waar zijn?? Of is het een publiciteitsstunt van de twee en willen ze gewoon effe gek doen? We houden het voor jullie in de gaten!

Maximamma

Het gaat niet zo goed met Maxima. Volgens Privé is de prinses in het ziekenhuis opgenomen. Ze zou weeën hebben en dat is echt véél te vroeg. Ze moet nog minstens 14 weken tot de bevalling. Als het kind nu geboren wordt, is het pas 26 weken en dan is er weliswaar een overlevingskans, maar ook een enorm risico op complicaties. Paniek dus op het paleis en Maxima is in allerijl opgenomen in het ziekenhuis. Ze moet minstens zes weken bedrust houden en heeft weeënremmers gekregen. De prinses mag zelfs niet opstaan om naar de wc te gaan en dat zes weken lang. De baby zou dan uiteindelijk met 32 weken (in plaats van 40) geboren kunnen worden, en dan is de kans op complicaties een stuk kleiner. De Oranje-spruit moet dan wel in de couveuse, maar het grootste gevaar is dan geweken. Dat er echt iets aan de hand is, blijkt uit het feit dat Willem-Alexander een geplande reis heeft afgezegd en waarschijnlijk dag en nacht aan het bed van zijn Maxi zit. We vragen ons af of het echtpaar inmiddels weet of er een klein prinsje of prinsesje komt. Want waarschijnlijk zijn er de afgelopen tijd heel veel echo's gemaakt van de baby en dan is de verleiding natuurlijk heel groot om naar het geslacht van het kind te vragen. Nou ja, laten we niet op de zaken vooruitlopen. Eerst maar een gezonde baby baren.

Mabels woelige liefdesleven

Het is hèt gesprek van de dag: heeft Mabel een liefdesrelatie gehad met top-crimineel Klaas Bruinsma of niet? De verloofde van prins Friso ontkent dit gerucht, maar dat ze een voorliefde heeft voor mannen met macht, lijdt geen twijfel. Ze had ze een affaire met een 'foute' Minister van Buitenlandse zaken van Bosnië (hij ontvreemdde miljoenen dollars uit de staatskas, wordt gezegd) en was zelfs met hem verloofd. En dan de crimineel Bruinsma. 'Ik ken hem wel maar had geen liefdesverhouding met hem' liet ze direct na de aantijgingen weten. Nu komt Weekend weer met het nieuwtje dat ze ooit een relatie had met de huidige staatssecretaris van Sociale Zaken, Mark Rutte. Natuurlijk wordt deze roddel ontkend door de staatssecretaris, maar het is toch weer een smetje op het blazoen van Mabel. 'Wat nu' stelt Weekend zich de vraag. 'Heeft Friso de verkeerde vrouw gekozen, of is er vandaag de dag geen vrouw (van die leeftijd) te vinden zonder een verleden?'. Heel diplomatiek opgelost van het roddelblad, en laten wij het daar ook maar op houden.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator / Miss SHO zondag 5 oktober 2003 @ 15:05:47 #7
22592 crew  Ole
pi_13664706
gelukkig is de [betreffende journalist] weer terug van vakantie...
Wat een heerlijke rubriek is dat toch!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 5 oktober 2003 @ 15:08:04 #8
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_13664764
quote:
Op zondag 5 oktober 2003 15:05 schreef Ole het volgende:

Wat een heerlijke rubriek is dat toch!


Ik heb er nog eentje gevonden.

Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  zondag 5 oktober 2003 @ 15:08:51 #9
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_13664775
quote:
Voorlopig mag de zwangere prinses niet werken en moet van de artsen strikte rust houden. Hoewel de Rijksvoorlichtingsdienst zegt dat er niets aan de hand is, gaan er geruchten dat er wel degelijk iets mis is. Als de zwangerschap immers goed zou verlopen, dan maken moeder en kind het goed en hoeft de prinses haar werkzaamheden pas vier tot zes weken voor de bevalling neer te leggen, concludeert Weekend.

Hoewel in de kranten werd gesuggereerd dat er sprake zou kunnen zijn van bekkeninstabiliteit of hoge bloeddruk, gaan er in de omgeving van het prinselijk paar geruchten dat er sprake is van een zwangerschapsvergiftiging. Ook een arts die Weekend raadpleegde, zegt dat er aanwijzingen zijn dat de prinses zwangerschapsvergiftiging heeft. "Ik heb de prinses op tv gezien en haar gezicht is erg opgezwollen. Dat is een van de symptomen van een zwangerschapsvergiftiging", aldus de arts.

Vakantie
Party rekent uit dat prinses Máxima dit jaar honderd uur en vijftien minuten heeft gewerkt. Daar tegenover staan 25 vakanties in negen maanden. Waarvan is de prinses nu zo uitgeput? Volgens Party valt het Máxima nog steeds zwaar om in het koninklijk keurslijf te passen. Vooral nu zij zwanger is hunkert zij naar de vrijheid die zij niet meer heeft.
En heimwee speelt ook een rol. De prinses hangt dagelijks uren aan de telefoon en de gesprekken gaan voornamelijk in het Spaans. Daar heeft Willem-Alexander meer dan genoeg van. Hij wil weten waar zijn vrouw met haar familie en vrienden over praat. Daarom gaat hij binnenkort een spoedcursus Spaans volgen. Zo heeft hij er ook geen problemen mee als hun baby meertalig wordt opgevoed, denkt Privé.

Sterrenbeurs
Hij mag dan wel de presentator van 'Sterrenbeurs' zijn, toch weet Robert ten Brink nauwelijks wie de honderdvijftig bekende Nederlanders zijn die op de beruchte lijst staan. "Ik ben bang dat ik driekwart van de mensen niet ken", bekent Robert aan Story. "Omdat ik toch een beetje beslagen ten ijs moet komen, heb ik mijn dochters nu gevraagd wie nu eigenlijk wie is. De meiden houden me nu wekelijks op de hoogte, zodat ik toch een beetje voorbereid ben op de uitzending van 'Sterrenbeurs'."
Het laatste nieuws over het nieuwe interactieve televisieprogramma is overigens dat vanwege de belabberde kijkcijfers voor Sterrenbeurs', Robert ten Brink van de presentatie is afgehaald. Adam Curry doet het nu solo.

SUV
Het Gooi siddert van angst, schrijft Party. Onze Nederlandse sterren beveiligen hun 'paleizen' nóg beter, uit angst om slachtoffer te worden van inbraak en diefstal. Met name BN'ers die in het bezit zijn van een luxe terreinwagen, houden hun hart vast. Ook zij hebben de krantenartikelen gelezen over het dievengilde dat tuk is op deze peperdure auto's. Katja Schuurman rijdt in een zo'n Sport Utility Vehicle (SUV) rond, maar ook Caroline Tensen, Linda de Mol en Ruud Gullit. Party raadt de sterren aan een Oost-Europese auto of een doorsnee Japanner te kopen, waar geen haan naar kraait.

Vliegangst
Story kan het zich maar moeilijk voorstellen, maar tv-journalist en interviewer Paul Witteman doet het in zijn broek bij het idee dat hij in een vliegtuig moet stappen. Omdat hij niet langer wil ontsnappen aan luchtreisjes, heeft de presentator de hulp van een psycholoog ingeroepen om van zijn vliegangst af te komen. Zijn laatste tochtje was er eentje om niet snel te vergeten. De vlucht was bedoeld om Paul te laten wennen aan het begrip turbulentie. Op elke beweging van het sportvliegtuig reageerde Pauls lichaam volgens eigen zeggen met angst. Toch heeft het tochtje geholpen, want Paul is nu toe aan het grote werk: een vlucht in een passagierstoel naar Sicilië.

Huisvrouwen in opstand
Het is alweer een tijdje geleden dat Monique van de Ven te zien was in de Nederlandse bioscopen. Maar daar gaat verandering in komen. "Esmé Lammers, die in 1995 ook de film 'Lang leve de koningin' maakte, heeft me gevraagd om in haar nieuwe film 'De Amazones' de hoofdrol te spelen", aldus een blije Monique in Story. Het verhaal draait om vijf huisvrouwen die in opstand komen. Wie de andere hoofdrollen gaan vertolken, is nog niet bekend. Binnen twee weken moet dat echter rond zijn, want vanaf november beginnen de opnames van de film.

Bittere teleurstelling
Het had het hoogtepunt van zijn tachtigste verjaardag moeten worden. De volledige cast van de gelijknamige televisieserie zou hun geestelijk vader Appie Baantjer verrassen met een bezoek. Maar dat ging tot bittere teleurstelling van de hoogbejaarde schrijver onverwacht niet door, meldt Weekend. Onnadenkend bleek een opnamedag van de honderdste aflevering van de populaire tv-serie te zijn ingepland, waardoor Appie Baantjer het moest doen met een gesproken woord van 'zijn helden' op video. Zijn 'alter-ego' De Cock feliciteerde de jarige schrijver vanaf de locatie waar hij samen met zijn collega's druk was met de opnamen. "Appie, van harte jongen. Maar, grapte acteur Piet Römer, "zoals je ziet hebben wij - om maar even in jouw jargon te spreken - hier weer 'een lijk liggen' en dat moeten we eerst even oplossen."


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_13664793
quote:
"Tijana uit haar kleren!"
  Moderator / Miss SHO zondag 5 oktober 2003 @ 15:14:36 #11
22592 crew  Ole
pi_13664940
quote:
Party rekent uit dat prinses Máxima dit jaar honderd uur en vijftien minuten heeft gewerkt. Daar tegenover staan 25 vakanties in negen maanden. Waarvan is de prinses nu zo uitgeput?
Hoe krijgen ze het voor elkaar om zo precies te zijn
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 9 oktober 2003 @ 15:23:21 #12
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_13765910
quote:
Voor Máxima geen ingewikkelde reisschema's meer, maar rust. De bladen speculeren volop over deze ontwikkeling in de koninklijke zwangerschap en sommige zijn ervan overtuigd dat de baby met een keizersnede ter wereld zal komen.
Maar er is meer gespreksstof. De scheiding van Marianne Timmer, een mobieltje met diamanten voor Estelle Gullit en een bad hairday voor Conny Breukhoven.

Rust, rust, rust. Dát is wat Máxima nodig heeft om de zwangerschap te kunnen uitdragen, zelf gezond te blijven en op de juiste manier voor haar ongeboren baby te kunnen zorgen. Dus géén ingewikkelde reisschema's meer en zo min mogelijk stress. Volgens Story is het bijna zeker dat de baby rond de jaarwisseling met een keizersnede ter wereld zal komen. Aanwijzing hiervoor is dat koningin Beatrix rond 15 januari op staatsbezoek gaat naar Thailand. Welke liefhebbende oma plant er nu een reis rond de uitgerekende' datum van haar kleinkind, vraagt het blad zich af.

Volgens Privé zijn Máxima's weeën al begonnen! Met grote spoed is de prinses naar het Bronovo-ziekenhuis gebracht, toen zij plotseling weeën kreeg. Daar heeft zij twee dagen aan het infuus met weeënremmers gelegen. Thuis moet zij voorlopig rust houden. Het is geen goed teken dat er nu al weeën zijn, terwijl de baby nog zeker 14 weken in baarmoeder moet groeien. Maar Máxima schikt zich in haar lot. Ze brengt haar dagen door op bed en mag daar zelfs niet voor een douche- of toiletbezoek vanaf komen.

Contact met ouders
Voor het eerst sinds lange tijd heeft schaatsster Marianne Timmer weer contact met haar ouders. Na het Las Vegas-huwelijk met schaatstrainer Peter Mueller werd het contact verbroken, omdat pa en ma Timmer de keuze van hun dochter niet begrepen. Nu Marianne van Peter is gescheiden, staan zij te popelen hun dochter weer in de armen te sluiten. Om haar zinnen te verzetten bond Marianne vorig weekend de schaatsen weer onder en haar trouwste fan, vader Lucas, was voor het eerst sinds lange tijd weer toeschouwer.

Spraakmakende scheiding
Het was één van de meest spraakmakende scheidingen binnen de showbizz en ook de jaren erna bleven de liefdesperikelen van Martijn Krabbé de gemoederen bezighouden. Het leek er volgens Weekend op dat Martijn het falen van zijn huwelijk niet kon verkroppen. Nieuwe liefdes bleken geen blijvertjes en velen begonnen te vrezen dat Martijn nooit de ware' zou vinden. Daar lijkt een verandering in te komen nu hij en zijn ex Amanda de liefde een herkansing geven.
"Amanda en ik lopen niet te hard van stapel. We willen onze relatie gewoon stapje voor stapje opbouwen en niets forceren", vertelt een stralende Martijn aan Weekend.

Briljant bellen
"Deze pakken ze niet van me af", jubelt Estelle Gullit wanneer ze net haar gewonnen peperdure mobieltje in ontvangst neemt. Estelle is de gelukkige winnares van de exclusieve Samsung Lady Phone. Slechts één mobieltje met échte diamantjes werd verloot onder de dames, en Estelle was de geluksvogel die het telefoontje mee naar huis mocht nemen.
Sommige aanwezigen verzuchtten teleurgesteld dat het niet eerlijk was dat juist Estelle het kleinood won. Zij wordt gezien als de miljonairsvrouw die eigenlijk alles al bezit en als ze het niet heeft, het zo kan kopen. Dat mag misschien zo zijn, maar Estelle is volgens Party de enige aanwezige die het mobieltje met passende flair zal gebruiken!

Waanzinnig winkelen
Conny Breukhoven winkelt weer als een waanzinnige. Twee dagen werd zij door Story achtereenvolgens gesignaleerd in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat waar ze de meest chique zaken weer eigenhandig trachtte leeg te kopen. Het lijkt erop dat ze alle gezinsproblemen van de afgelopen tijd met haar twee oudste kinderen achter zich heeft gelaten en weer volop van het leven geniet.
Maar niets is minder waar. Voorlopig richt Conny zich, naast het winkelen, op haar beautyparadijs en de kinderen die nog wél met hun moeder dwepen. Eén ding staat vast: vergeleken bij de familiezorgen die haar nog te wachten staan, is Conny's bad hairday slechts een kleinigheidje.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 10 oktober 2003 @ 17:53:54 #13
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_13794409
quote:
De zaak Mabel

Weekend laat over 'belangrijke' zaken graag bekende Nederlanders aan het woord. Regelmatig verschijnt er een forumpje met daarin steevast Patty Brard en Vanessa. Die zijn altijd goed voor een paar rake opmerkingen. Meestal trekt Connie fel van leer tegen maatschappelijk onrecht. Maar deze keer is ze over 'de zaak Mabel' bijzonder mild gestemd. 'Ik vind het erg overdreven allemaal. Iedereen mag toch wel een foutje maken?' zegt ze. Zou het komen doordat haar eigen gezinsleven aan diggelen is en ze zich realiseert dat kinderen hun eigen gang gaan? Patty Brard is ongenuanceerd als altijd. 'Mabel liegt. Ik ken die types door en door: ze zijn machtsgeil! Ze laten mensen gewoon vallen als ze je niet meer nodig hebben.' Hoezo kent Patty dat soort types? Behoren 'dat soort foute types' soms tot haar eigen kennissenkring? En de ex-diva probeert nog een grapje te maken ook, hoewel dat niet helemaal overkomt. 'Mabel is gewoon niet eerlijk geweest. Mabel? Ma Baker!'. Waaruit wederom weer blijkt dat Patty's kennissen waarschijnlijk een hoog penose-gehalte hebben.

Emile loves Linda

Oh nee hè, daar is Emile 'Tsjakkaa' Ratelband weer. Waar komt die nou opeens vandaan? In elk geval probeert hij hard mee te liften op het succes van Linda de Mol. Die staat door haar nieuwe tijdschrift enorm in de belangstelling en Emile pikt daar graag een graantje van mee. 'Linda is mijn droomvrouw' roept hij in Weekend. Hij doelt daarmee op de uitspraak van Linda dat een vrouw zin moet maken als haar partner sex met haar wil bedrijven. 'Eindelijk een vrouw als Linda die mijn gelijk erkent, na jaren vol hoon en geschreeuw van lelijke feministes,' vindt die ouwe gek. Maar hij maakt het weer veel te bont door haar woorden te verdraaien: 'Linda leert nu als een verstandige juffrouw haar plaats kennen, namelijk ondergeschikt zijn aan haar vent.' Emile loves Linda dus, maar omgekeerd zal dat zeker niet het geval zijn.

Wendy en Chris: stelletje?

Wendy van Dijk doet het met Chris Zegers. Zo, dat is er uit. Zowel Party, Privé als Story hebben het 'nieuwe paartje' op de cover. Is het echt zo? Wat Wendy betreft: die is al tijden vrijgezel en kan zich dus op elke vent storten waar ze maar zin in heeft. Maar met Chris Zegers is het een ander verhaal. Want kort geleden vertelde hij nog in actrice Alwien Turner zijn droomvrouw gevonden te hebben. Stralend poseerde het paartje toen voor de camera. Is deze romance alweer ten einde? De roddelbladen beweren stellig dat Wendy en Chris voor elkaar zijn gevallen tijdens de opnames van het (van de buis gehaalde) programma Casino Kings. 'Die twee zijn echt onafscheidelijk' meldt een anonieme bron in Story. 'Wat ze ook delen, het gaat veel verder dan vriendschap'. Nog maar even afwachten wat de bladen volgende week voor nieuws over dit 'nieuwe droompaar' te melden hebben.

Hansie is terug!

Even een korte mededeling voor ex-Rad van Fortuin fans: Hans van der Togt is weer terug op de buis. Hij vervangt tijdelijk een presentatrice en mag op SBS6 het bijzonder diepgaande programma 'V&D TV' presenteren. Juist ja, van de warenhuisketen. Maar goed, onze Hans is niet beter gewend dan gezellig babbelen en wat mooie prijsjes weggeven in zijn programma's. Het kost hem maar een half dagje per week en levert aardig wat op volgens Story. Zo'n mooi schnabbeltje kon Hans natuurlijk niet laten lopen, want zijn geliefde hondjes moeten ook elke dag brood op de plank. Welkom terrrruggggHáááns!

Het vakantieleed van de Heinsbroekjes

Deze maand mocht Judith Heinsbroek in Beau Monde vertellen over haar rijke leventje als vrouw van ex-minister en platenbaas Herman Heinsbroek. Ze gaf volmondig toe er goed van te leven met Gucci-jurken en dure auto's, maar verder héél normaal te zijn gebleven. 'Dweilen en stofzuigen doe ik elke dag zelf. Al die werksters over de vloer verstoren mijn gezinsleven.' meldde ze. Dat lijkt gewoontjes, maar een paar regels verder lazen we iets van 'We houden niet zo van publiciteit. Wij vliegen liever in het geheim per helicopter naar ons huis in Saint Tropez.'Ja hoor, héél gewoon. Maar aan die tripjes komt binnenkort een einde. Privé weet namelijk te melden dat het nederige stulpje van de platenbaas in de verkoop gaat. Nee, niet uit geldnood, maar het is er niet veilig. De huizen aan de Côte d'Azur worden geteisterd door criminelen en inbraken en overvallen zijn aan de orde van de dag. En Herman heeft geen zin in een legertje beveiligingsmannen om zich heen tijdens zijn vakanties, net zo min als Judith werksters thuis wil. Heel gewoon dus, die twee. Ware het niet dat het 'vakantiehuisje' zo'n drie miljoen Euro moet opbrengen en er al meteen wordt gekeken naar iets nieuws in Italië.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  maandag 13 oktober 2003 @ 19:21:14 #14
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_13857217
quote:
Voor de tweede keer in een half jaar trilt het huis van Oranje op zijn grondvesten, meldt Weekend. Na de Margarita-affaire is er nu een 'Mabelgate' ontstaan. Mabels contacten met topcrimineel Klaas Bruinsma (in 1991 vermoord) en alle getuigen van de vriendschap, hebben heel Nederland beziggehouden. Volgens Weekend zou de koningin dreigen met aftreden, Party voorzag juist een breuk binnen de koninklijke familie.

Alleen Story zat op het goede spoor, bleek vrijdag. Het blad voorspelde dat het stel de eer aan zichzelf zou houden. Dat gebeurde ook, al had premier Balkenende inmiddels besloten dat er geen toestemmingswet zou komen.

Huizenjacht
Ondanks alle narigheid rond het stel, kan Story ook melden dat Mabel en Friso op huizenjacht zijn. Er zijn al twee kasteeltjes bekeken, één in Diepenheim en één in Voorschoten. Beatrix heeft haar zoon laten weten dat haar voorkeur ligt bij Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Het paleis kent namelijk één groot voordeel: het heeft een open verbinding met landgoed De Horsten; het onderkomen van Willem-Alexander en Máxima.

Ingestort
Mabel en Friso zijn niet de enige die op huizenjacht zijn. Ook Rachel, de ex van André Hazes is naarstig op zoek naar een huisje voor haar en de kinderen. Een paar weken na de verzoening, is het opnieuw misgegaan. "André stort in", meldt Story.
Het moet Rachel zijn geweest die de knoop nu heeft doorgehakt", denkt het blad. "Ongetwijfeld hebben ze er alles aan gedaan om het nog te proberen. Maar na vele lange gesprekken en beloftes van manlief om zijn levensstijl te verbeteren, heeft Rachel waarschijnlijk besloten het op te geven. En dat terwijl ze slechts enkele weken geleden aan Story heeft verteld dat ze wel honderd wil worden met Dré."
"Kan de zanger deze klap wel verwerken?", vraagt Privé zich dan ook af. Hoe open Rachel eerst ook was over haar relatie met André, zo gesloten is zij nu. "Het is afgelopen, verder heb ik besloten geen uitspraken te doen over mijn scheiding", aldus Rachel tegen Privé.

Noodkreet uit Los Angeles
Is het Daniel of is het Jort? De mannen weten het zelf niet meer, denkt Story. Actrice Georgina Verbaan zegt zelf haar Amerikaanse verloofde Daniel Rivas te hebben laten schieten voor de hoofdredacteur van Quote, Jort Kelder. Maar vanuit Los Angeles komt een noodkreet van Daniel.
"Ik weet niet meer wat ik moet denken, voor mijn gevoel zijn Georgina en ik nog steeds een stel", vertelt een verbouwereerde Daniel Rivas in een interview met Story. "Ik word door allemaal mensen vanuit Nederland gebeld dat ze een andere man heeft, maar ik weet van niets."

Wildemansrit
Party weet wel wat er is gebeurd. Een grote foto van een uitbundige Georgina en Jort Kelder op een feestje, maakt veel duidelijk. De vonk sloeg over toen de hoofdredacteur haar uitnodigde voor een drie dagen durend ritje in zijn snelle wagen door verschillende landen, de zogenaamde wildemansrit. Georgina maakt aan Party duidelijk dat haar verloving met Daniel over is. "De afstand Nederland - Los Angeles vond ik toch te ver en het is nu leuk met Jort, laten we het daar op houden", aldus de reactie van de actrice.

Babyhuidje voor Viola
Viola Holt heeft het huidje van een baby, vertelt Story. La Holt is voorgoed terug in Nederland. En hoewel zij niet meer op televisie te zien is, zorgt de ex-presentatrice van de vijf-uurshow er wel voor dat er voldoende over haar gesproken wordt. Zij viel niet alleen 12 kilo af, maar kreeg ook haar tweede facelift.
Aan Story vertelt Viola hoe zij haar nieuwe huid heeft gekregen: "Het bovenste laagje van mijn gezichtshuid is eraf gehaald. Dit gebeurt met een soort vloeistof. Daarna een zinkmasker dat twee dagen moet blijven zitten. In de kliniek brengen ze dan een poeder aan, dat ervoor dat er een korstje op mijn gezicht komt. Als het korstje eraf is, heb ik een hele nieuwe gave huid. Alle rimpels weg zonder dat er een mes aan te pas is gekomen", aldus een vernieuwde, jongere Viola Holt.

Sterk als een beer
Jazzdiva Pia Beck dacht dat ze de ziekte van Alzheimer had, kopt Privé. Een maand geleden kondigde Pia aan dat ze stopt met de grote theateroptredens. De vitale Dutchess of Jazz gaat wel door met haar jamsessies, die ze voor geen goud zou willen missen. Maar zo vitaal als ze doet voorkomen, is ze niet meer. Pia lijdt aan apneu. Een ziekte waarbij de patiënt tijdens de slaap af en toe stopt met ademhalen. Door een tijdelijk uitschakeling van de hersenen lijkt het gedrag dan op Alzheimer. Maar door een zuurstofmasker, is Pia Beck weer de oude.
"Alles is weer perfect. Ik ben zo sterk als een beer. Hart, longen en lever zijn als van een jonge blom. En dat terwijl ik vroeger een pakje sigaretten per dag rookte en ik dronk verschrikkelijk veel whisky, zeg maar een fles per dag."


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 17:42:53 #15
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_13949417
quote:
Laurentien's rol in Mabelgate

Vanaf het moment dat Prinses Laurentien van Constantijn haar intrede deed in het Koningshuis, was het duidelijk dat ze haar status heerlijk vond. Ze wilde dan ook niets liever dan 'reserve-koningin' worden straks naast Willem-Alexander en Maxima. Dat leek allemaal in kannen en kruiken, want prins Friso, de broer na Alexander, ambieerde geen publieke rol. Totdat hij verkering kreeg met machtsbeluste Mabel. Iedereen suggereert dat het Mabel om de macht van haar verloofde te doen is en dat zij maar wát graag een belangrijk plekje aan de adellijke top in wil nemen. Voor de roddelbladen is het dan ook klip en klaar: er woedt hierdoor een machtsstrijd tussen Laurentien en Mabel. Laurentien 'koppelde' Mabel en Friso weliswaar aan elkaar, maar nu Mabel haar plekje dreigt af te pakken, is de vriendschap ineens over. En dus, menen Party, Weekend en Story, heeft Laurentien op slinkse wijze belastende informatie over haar 'schoonzus' Mabel naar buiten gebracht. Want heeft Laurentien niet immers veel ervaring met PR en adviseerde zij Mabel om tegen de pers te zwijgen over haar foute verleden? Party plaatst bij het artikel een mooie foto van een innig tevreden kijkende, handenwrijvende Laurentien. Goed gevonden in het archief.

Slordig foutje over Ruud

Een paar maanden geleden stond opeens het bericht in de bladen dat Tatum Dagelet en Ruud de Wild zouden gaan scheiden. Dat ze het niet makkelijk hadden nadat Ruud getuige was bij de moord op Pim Fortuyn, kon iedereen begrijpen. Maar iedereen dacht juist dat ze zich er samen doorheen hadden geslagen. En dan hebben ze samen nog een jong kindje ook, dat maakte het bericht des te verbazingwekkender. Positief is dan ook het nieuwtje in Story dat het paar weer bij elkaar is. De verslaggever sprak Ruud, en meldt in bijna elke zin 'vertelt Ruud aan Story' en 'Story sprak met Ruud'. Boven het stuk staat ook nog een 'Exclusief in Story', dus dan moet het nieuwtje wel waar zijn, denk je als argeloze lezer. Maar dat de verslaggever het gerucht waarschijnlijk gewoon heeft verzonnen, blijkt als we al snel lezen dat het paar een zóón heeft. Terwijl iedereen die een beetje thuis is in de showbizz, weet dat ze een dóchtertje hebben, met de naam Toy Travis. Maar we lezen dat Ruud zegt 'Ook wat dat betreft ben ik inderdaad erg blij dat het weer goed gaat tussen mij en Tatum, want het is natuurlijk wel erg leuk om met z'n tweetjes je zoon te zien opgroeien'. Nou moe. Dus: of het stuk is van A tot Z gelogen en verzonnen, of de verslaggever èn de eindredacteur hadden een borreltje te veel op.

Estelle in de ondermode

Ook in het stukje over Estelle Gullit draait Story de zaken om. Iedereen weet dat Estelle al tijden lonkt naar een baantje op tv. Maar alles ging aan haar neus voorbij, zelfs als presentatrice is ze niet gevraagd. Gelukkig is haar eindeloze gelobby bij de omroepen nu wèl gelukt: Estelle mag een programma over lingerie gaan presenteren dat Onderwereld zal gaan heten. Wat zál ze blij zijn met haar nieuwe baantje, want niet voor niks loopt ze elke show, premiere en opening af om maar te netwerken bij de omroep-bazen. Maar volgens Story is het andersom. Niet Estelle, maar de omroepen zouden háár gevraagd hebben. Estelle zei echter alles af vanwege haar gezin en drukbezette man. Wat wèl een grappig nieuwtje is in Story, is dat Estelle misschien een eigen lingerielijn gaat lanceren (ook al wil ze dat nog niet bevestigen). Leuk: de Estelle string. Hoe zou die er uit zien, bezet met diamantjes? Of bedrukt met een 'I love de P.C.Hooftstraat-logo'?

Emile kort op alimentatie

'Wat moet je met die vent?'heeft waarschijnlijk iedereen haar gevraagd. Maar blonde Sylvie was verliefd op haar Emile Ratelband en kreeg zelfs samen met hem een kind. 'TjakkaLotte' noemde hij zijn spruit liefkozend. Voor moeder Sylvie, inmiddels ex-vriendin, heeft hij inmiddels een stuk minder lovende bewoordingen klaar. Mams wil carriere maken en heeft een au pair in dienst genomen, zodat zij kan gaan werken. En dat vindt Emile maar niks. In Story vertelt de 'positiviteitsgoeroe' dat hij zijn dochtertje niet meer mag zien. 'Wat voor moeder ben je als je niet naar je dochter omkijkt?'. Hij schreef Sylvie een brief waarin hij zich over de au pair beklaagde en liet en passant weten de alimentatie van 1000 naar 200 Euro per maand te verlagen. Ja, dat was natuurlijk tegen het zere been en hij kreeg een SMS'je terug waarin stond dat hij dan ook zijn dochtertje niet meer mocht zien. Emile overweegt een rechtszaak, maar staat niet sterk omdat de rechter in de meeste gevallen de dochter aan de moeder zal toewijzen. Jammer maar helaas, de eigenwijze Emile zal toch moeten toegeven en zijn portemonnee op tafel moeten leggen.

P&P in boekenoorlog

'Patty Brard en Patricia Paay: gevecht in de boekwinkel' kopt Privé. Heuh? Wat doen die twee daar, lezen die wel eens een boek dan? vragen wij ons af. Maar nee, ze zijn helemaal niet echt in een boekhandel geweest. Beide dames hebben besloten hun memoires te schrijven en wat wil het toeval: de boeken komen ongeveer tegelijkertijd uit. Dat wordt dus een leuke strijd om wie het eerst het boek 'vol onthullingen' klaar heeft. En natuurlijk -in navolging van hun reality-soaps- wie van de twee de meeste lezers krijgt! Helaas weet Privé niet te vertellen wanneer de memoires uitkomen, dus dit jaar met Sinterklaas of Kerst zal het wel niet meer gebeuren.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 17 oktober 2003 @ 19:40:01 #16
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_13951934
Geweldige roddels weer!
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 24 oktober 2003 @ 14:25:42 #17
22592 crew  Ole
pi_14105998
Hij is weer leuk deze week!!

Viola wil make-overs

Sinds Viola Holt is weg-gebonjourd van tv, werkt ze voor een schoonheidsinstituut. Ze is gevraagd om daar PR-werk te doen. Hoe kom je erbij om daar Viola voor te vragen, vroegen wij ons af toen we dat hoorden. Als je nou Leontine Borsato had gevraagd of een ander fris tiepje. Toen we vernamen dat het instituut voor cosmetische operaties werd gerund door -what's in a name- Hannie Hakze, moesten we helemaal lachen. Maar Viola stortte zich op haar nieuwe job en in Story neemt ze wat collega's onder de loep. De 45+ dames komen er niet best vanaf. Willeke Alberti moet wittere tanden en kan ook een ooglidcorrectie gebruiken. Ook Catherine Keyl moet haar ogen laten ophijsen. Sandra Reemer moet aan de haar-extensies voor een voller bosje haar en haar hals kan ook wel een oppeppertje gebruiken. Op Patricia Paay is niets aan te merken, behalve een kleinigheid als een 'mond-massage' voor een betere doorbloeding. Grappig bedacht allemaal en we kunnen ons er iets bij voorstellen. Maar elke geloofwaardigheid doet Viola teniet door Connie 'Vanessa' Breukhoven uit te roepen tot een prachtige stijlvolle vrouw met een mooie huid. Met die gezwollen siliconenlippen en schuin opgehesen ogen vinden wij Vanessa bepaald geen schoonheid meer, maar een karikatuur.

Ouwe viezeriken

'Neuken doe je zo' is de spraakmakende titel van het programma over seks dat Bridget Maasland presenteert. We hebben het nog nooit gezien, maar het schijnt een jongerenprogramma te zijn waarin alle aspecten van seks zonder enige schroom en in onbedekte termen worden behandeld en uitgelegd. Leuk voor tieners om er iets van te leren, zou je denken. Maar in Story lezen we dat het programma voornamelijk wordt bekeken door mannen tussen de 50 en 64 jaar. Volgens Story 'mannen die eigenlijk alles al horen te weten'. Brrr, dat maakt het extra ranzig om te bedenken dat juist die kerels op wulpse Bridget afstemmen.

Lucky Luc

'Hij heet Luc en ik ben heel blij als hij bij me is' vertelt Patricia Paay in Story. Maar helaas, het gaat niet om roddeltje over een nieuwe jonge toy-boy van de diva. De Adams Familie voelde zich genoodzaakt een bodyguard in dienst te nemen na hun tv-programma. 'Elke dag staan er weer vreemde auto's voor de deur. Daar zitten mensen in die naar je kijken,' aldus Patries, die doodsbang is voor ontvoeringen of schietpartijen. 'Ik ga zelfs niet meer in mijn eentje winkelen'. Nou, da's wel ernstig, want hoe moet Patries nou aan haar sexy corsetjes komen die ze steevast op party's draagt. Om haar en haar dochter te begeleiden is bodyguard Luc aangenomen. Lucky Luc, als hij met Patries mee mag op lingerie-jacht.

Tuur schopt herrie

Bokser Regilio Tuur is nog niet uit de bak, of hij maakt al weer problemen. De bokser werd veroordeeld wegens mishandelen van twee ex-vrouwen en verdween een tijd achter de tralies. Met ex-vriendin Pieternel heeft hij een dochtertje en daarover gaat de hele rel. Hij mag het meisje niet of heel weinig zien. In Party hangt Regilio uit boosheid de ergste vuile familiewas buiten die hij maar kon bedenken. Zijn vriendin zou een hele, hele slechte moeder zijn. Ze liep tijdens haar zwangerschap op hoge hakken (schandalig!), las geen boeken over het moederschap (schandalig!), liet het kind een keer van de commode vallen (schandalig!), liet het kind een keer kopje onder gaan in bad (schandalig!) en liet het luier-uitslag krijgen (schandalig!). Oh ja: ze laat het kind ook wel eens achter bij een oppas, ook al zo slecht van haar. We zijn niet erg onder de indruk van de opsomming van Regilio die duidelijk veel haatgevoelens tegen zijn ex koestert en begrijpen dan ook ten volle dat (volgens Privé) Pieternel gaat proberen een straat- en contactverbod voor Regilio te eisen. Zo'n boze bokser heb je liever niet te dicht in je buurt.

Deel II: Wendy en Chris

Vorige week al maakten de bladen melding van een ontluikende romance tussen soapie Chris Zegers en presentatrice Wendy van Dijk. Klein probleempje was dat Chris nog een vriendin had, actrice Alwien Tulner. Maar daar heeft hij inmiddels mee afgerekend, want die relatie is nu uit. Volgens Privé is het nieuwe stelletje druk bezig 'gezinnetje' te spelen. Chris en Wendy gingen uit eten en Wendy's zoontje Sem mocht mee. (Die laat haar kind tenminste niet bij een oppas achter, zou Regilio Tuur zeggen). Al om 17.00 uur ontmoette het stel elkaar in een restaurant, lekker vroeg zodat de kleine ook nog gezellig zou zijn en niet uit vermoeidheid zou gaan krijsen. Toch liet Sem -zoontje van Xander de Buisonjé- zich even horen en Privé is vertederd over het handelen van Chris. 'Sem mocht op zijn schoot zitten en vanaf dat moment schaterde de kleine het uit.' Ach gut, wat lief van de soap-hunk. En ook slim gedacht: als ik het kind voor me win, heb ik de moeder ook in the pocket. Weekend citeert een eerder interview waarin Chris toegeeft 'gulzig te zijn en alle facetten van het leven te willen proeven'. Probeert hij op dit moment uit hoe het vaderschap smaakt of is hij echt verliefd?

Reacties op dit bericht? Mail de redactie.
Bezoek ook het achterklap katern: NU.nl/achterklap
NU.nl homepage
(c) NU.nl/CE

Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 24 oktober 2003 @ 20:29:54 #18
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14114387
quote:
De bladen konden pas afgelopen week berichten over het uitblijven van de toestemmingswet voor het huwelijk van prins Friso en Mabel Wisse Smit. Des te uitgebreider is de aandacht die ze deze week schenken aan het paar, dat bij een huwelijk zonder parlementaire toestemming niet meer in aanmerking komt voor eventuele troonopvolging. Daarbij hebben de bladen het vooral over hoe koningin Beatrix.



Volgens de meeste bladen gaat het niet goed met de relatie van het stel. Zo meldt Weekend dat vrienden uit hun omgeving de toekomst van het paar somber inzien.
"Zij denken dat, als er al een huwelijk komt, dit hele drama zo'n zware belasting vormt dat er van echt geluk nooit meer sprake kan zijn. Friso moet naast het opgeven van zijn rechten op de troon ook leven met de publieke vernedering die hij heeft ondergaan en dat alles is, hoe men het ook bekijkt, toch door Mabel veroorzaakt. Vrienden, maar ook relatiedeskundigen, zeggen dat er een soort van tijdbom onder de relatie van de prins en zijn verloofde ligt."

Paleisgeheimen
Ook Privé beroept zich op vrienden van het stel, maar ook op andere hofinsiders. Hun conclusie? Voor de kerst al een breuk tussen Mabel en Friso. Iets waar koningin Beatrix niet blij mee zou zijn.
"Koningin Beatrix moet daar niet aan denken. Want op het moment dat Mabel met de koninklijke familie afdaalde in de grafkelder van de Nieuwe Kerk in Delft, was zij ook één met de Oranjes. Zij kent ook alle paleisgeheimen. Mocht de relatie tussen Friso en zijn verloofde stranden, dan zou Mabel weleens alle geheimen kunnen prijsgeven. Stof genoeg voor een spannende bestseller..."

Story meldt dat de koningin gekwetst naar Italië zou zijn afgereisd. Ze zou zich daar beraden op een eventueel aftreden! Het blad schrijft: "Voor de vorstin is dit de laatste druppel. Na een tijd waarin de drama's binnen de koninklijke familie zich opstapelden, zou Beatrix zich nu bezinnen op haar aftreden. Volgens hofkringen heeft de vorstin al met haar oudste zoon Wilem-Alexander gesproken over een troonsoverdracht. Binnen twee jaar zou Beatrix haar taken willen overdragen aan Alexander en diens Máxima."

Rol van Laurentien?
Zowel Party als Story vragen zich af welke rol prinses Laurentien heeft gespeeld. Zij is al jaren een goede vriendin van Mabel. Zo was het Laurentien die Mabel voorstelde aan Friso. Als intieme vriendin moest ze haast wel geweten hebben van het contact tussen Wisse Smit en crimineel Klaas Bruinsma. Maar Laurentien weet uit eigen ervaring dat je, als met een lid van het Koninklijk Huis trouwt, wordt doorgelicht. Heeft ze soms het advies gegeven om alles stil te houden om op die manier zelf aanspraak te kunnen maken op de troon?

Volgens Story heeft de dochter van oud-minister Brinkhorst er nooit een geheim van gemaakt dat zij de rol van reserve-prinses ambieerde. Maar ze besefte ook dat de toekomstige echtgenote van Friso deze taak zou krijgen. Alleen wanneer Friso geen toestemming zou vragen om te trouwen, zou zij reservekoningin worden. En nu de prins en zijn Mabel inderdaad zonder fiat van de regering in het huwelijk treden, komt volgens het blad Laurentiens wens uit.

Bonnie sprakeloos
Een zangdrama voor Bonnie St. Claire, zo meldt Party. Een optreden van haar liep volledig in het honderd. Bonnie was namelijk haar tekst vergeten. "Toen Bonnie aan haar laatste nummer 'Dokter Bernard' begon, hield zij plotseling de lippen stijf op elkaar. Ze begon een beetje te giechelen, maar er kwam geen noot meer uit! De zangeres, die dit liedje toch al zo'n twintig jaar zingt, was gewoon de tekst kwijt. Zanger Erwin Fillet, die de rol van Dokter Bernard op professionele wijze vertolkte en wel zijn tekst had onthouden, moest zich haast opgelaten hebben gevoeld. Helaas was er geen echte dokter in de zaal, die de zangeres te hulp kon schieten. Na enkele minuten kwam er een eind aan dit drama en holde Bonnie bijna van het prodium af."

Wouter moet kiezen
Dwingt de echtgenote van Wouter Bos haar man de politiek te verlaten? Die vraagt stelt Weekend zich. Barbara Bos zou er genoeg van hebben dat haar man zo hard werkt in Den Haag. Nu ze zwanger is, zou ze de PvdA-lijsttrekker voor een keuze hebben gesteld.
"Verleden week werd bekend dat hij op dit moment niet zeker weet of hij bij de volgende verkiezingen nog als lijsttrekker en dus als het gezicht van de PvdA wil functioneren. De reden van deze twijfel? Wouter vertelde dat zijn partijleden hem maar duidelijk moeten maken of ze hem dan nog wel als lijsttrekker willen, maar hij zei er ook bij dat zijn privé-leven uiteindelijk een rol zal spelen bij zijn definitieve beslissing al dan niet op dezelfde voet door te gaan.

Verkiezingscampagne
Het blad schrijft dat Barbara steeds hoopte dat de drukte op een gegeven moment wel voorbij zou zijn. Eerst was er de verkiezingscampagne, daarna probeerde de partij zo'n drie maanden om met het CDA tot een kabinet te komen. Daarna werd het eindelijk wat rustiger voor Wouter. Maar juist toen staken de geruchten de kop op dat er spanningen zouden zijn in zijn huwelijk.
"In kringen van zijn partij wordt gezegd dat de politicus het al een tijdje niet zo gemakkelijk heeft. Sinds Barbara in verwachting is eist ze veel tijd en aandacht van haar man. Verleden week liet Wouter zich ontvallen dat hij al na vier maanden zwangerschap dacht: laat de baby nu maar komen!"


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 31 oktober 2003 @ 21:32:28 #19
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14287244
quote:
Baby in blokkendoos

In tien minuten was ze klaar. 'Die wordt het' wees prinses Maxima en de babykamer van baby-superstore Duimeland verruilde van eigenaar. Story weet te vertellen dat de prinses heel gewoontjes de winkel binnenliep en binnen een paar minuten haar keus had gemaakt. Ze is gevallen voor babykamer 'Matrix', een soort onelegante blokkendozen van blank kersenhout op vierkante pootjes. Kraak noch smaak, vinden we persoonlijk, en zelfs een beetje armoedig. Alsof prins Alexander zelf in de schuur met triplex en grenen heeft staan zagen en timmeren en dit het beste was wat hij ervan kon maken. Story juicht natuurlijk dat zij de babykamer in hun blad aan het Nederlandse volk kunnen tonen en baby-gigant Duimeland uit Leiderdorp is dolgelukkig met de koninklijke reclame. Wel heeft nog iemand aan de prinses gevraagd waarom zij -of all places- in Leiderdorp aan het shoppen was. 'Op dit moment heb ik er geen behoefte aan me in een grote stad te vertonen. Ik wil dit even in alle rust doen.' En oh ja: Maxima deelde nog mede dat haar man ook nog even naar de kamer zou komen kijken. Hopelijk heeft de prins meer smaak en ligt de koninklijke spruit straks in een iets smaakvoller bedje.

Patty's Klaas

Haaa, moet Patty Brard gedacht hebben, weer een manier om aandacht te krijgen. En dus roept ze tegen Story dat zij óók een relatie had met crimineel Klaas Bruinsma. 'Mabels Klaas' maakt Story er zelfs van op de cover. Getsie, denken we, heeft ook zij met die maffiabaas in bed gelegen? Aan de andere kant verbaast het ons niets, Patty is nu eenmaal een 'wilde meid' die heeft genoten van het leven. Maar als we het artikel lezen, is het enige dat Patty over Bruinsma te zeggen heeft: 'Ik kende hem uit het uitgaansleven, kwam hem tegen als ik met vrienden aan het stappen was.' Nou, we zijn er weer ingetuind. De covertekst op Story belooft héél wat meer dan er werkelijk aan de hand is!

Connie en Gretta: leugens

Gretta Duisenberg, de excentrieke vrouw van bank-topman Wim, komt regelmatig in de media door haar strijd vòòr de Palestijnen en tégen de Israëliërs. Dat is Connie 'Vanessa' Breukhoven helemaal in het verkeerde keelgat geschoten. Want ergens, ver weg in de familie van Connie, stroomt Joods bloed door de aderen. En of ze nou precies begrijpt waar de strijd in Israël om gaat, Con is in elk geval vóór de Joden. En dus tegen Gretta Duisenberg. Daarom moest ze natuurlijk naar buiten brengen dat ze Gretta uit haar kliniek had weggestuurd. Die was komen informeren of ze -zonder publiciteit- een schoonheidsbehandeling kon krijgen. 'Jouw soort mensen behandel ik niet' was de strekking en Connie mocht die heldhaftige daad van zichzelf graag breed uitmeten. In Story staat een lang interview met Gretta en die ontkent in alle toonaarden dat ze bij Vanessa's kliniek is geweest. 'Een aperte leugen, ik heb mevrouw Breukhoven nooit benaderd, zelfs niet via de achterdeur. Ik was daar destijds zeer verdrietig over, maar gunde haar het plezier niet te reageren.' Op de één of andere onverklaarbare manier geloven we Gretta wel en Vanessa niet.!

Spanningen bij Pa en Ma

'Spanningen tussen Sylvie Meis en Rafael's ouders?' vraagt Weekend zich af. Het stuk gaat over de ouders van voetballer Rafael van der Vaart. Die zijn het niet eens met de vriendin van hun zoon. Verleidelijke soapie Sylvie Meis zou haar voetballer van zijn prestaties afhouden en hem meeslepen naar showbizzfeestjes. En dat terwijl hij vroeger het liefst liggend op de bank voor de buis de avond doorbracht. De jongen woont nog thuis en daardoor zijn zijn ouders natuurlijk precies op de hoogte van zijn doen en laten met Sylvie. Wat moet het vreselijk zijn voor de soapie om niet met haar 'hunk' ongestoord bij hem thuis te kunnen zijn. En logisch dat ze snel willen gaan samenwonen. Wie de foto van de Beverwijkse (schoon) ouders bekijkt, begrijpt meteen dat ze haar Rafael wil losweken van zijn kleinburgerlijk milieu en hem wil introduceren in háár glamoureuze leventje. Daar kun je geen schoonmoeder met thuispermanent en bloemetjesjapon bij gebruiken natuurlijk.

Uit

Volgens Party is het over en uit tussen prins Friso en zijn Mabel. Het paar zou niet bestand zijn tegen alle commoties rondom 'Mabel-gate'. Friso zou Mabel hebben gedumpt, lezen we in het blad. 'Volgens bronnen zou hij Mabel tijdens een keihard gesprek hebben laten weten dat hij geen toekomst meer ziet in hun relatie'. Ja, het zat er aan te komen natuurlijk, deze berichtgeving. Stiekem hopen alle bladen op een verbreking van de verloving. In Privé lezen we zelfs dat er wordt gewerkt aan een regeling die er in voorziet dat het huwelijk wordt afgeblazen en Mabel een soort 'alimentatie' zou krijgen. Terwijl ze dan niet getrouwd is of is geweest met Friso. Moeten we aan een soort afkoopsom denken? Zodat Mabel haar mond houdt over wat er achter de koninklijke schermen allemaal is gebeurd en niet à la nicht Margarita pijnlijke geheimpjes onthult? In elk geval is volgens Privé Beatrix nog altijd voorstander van een huwelijk en zijn Friso en Mabel zelfs ingetrokken op Huis ten Bosch.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  maandag 3 november 2003 @ 16:37:26 #20
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14349726
quote:
In de roddelbladen van deze week is nog geen letter te vinden over het nieuws dat Maxima waarschijnlijk al voor de jaarwisseling gaat bevallen, en niet in januari. Blijkbaar kwam deze mededeling van de Rijksvoorlichtingsdienst na de deadlines. Maar dat betekent niet dat de bladen de zwangerschap van de prinses deze week links laten liggen.



Weekend weet in ieder geval te melden dat het stukken beter gaat met moeder en kind, sinds Maxima absolute rust houdt. Vooral de angst voor zwangerschapsvergiftiging is flink afgenomen. Maar de prinses houdt zich nog steeds erg rustig: haar leven beperkt zich op dit moment tot Villa Eikenhorst en de grote tuin eromheen. En dat is volgens Weekend best moeilijk voor Maxima. De hele dag telefoneren, televisie kijken en lezen in een villa in Wassenaar is toch een stuk minder leuk dan een bezoek aan familie in Argentinië, waar het nu lente is.

Babyspullen
Maar Maxima blijkt Villa Eikenhorst toch nog wel eens te verlaten, bijvoorbeeld voor het uitzoeken van babymeubilair. In Story een grote foto van de babykamer die Willem Alexanders' echtgenote uitzocht in een babyzaak in Leiderdorp: model "Matrix", uitgevoerd in blank kersenhout en met een lampje in de vorm van een kroontje. Dat alles werd in tien minuten uitgekozen. Story trekt dan ook de conclusie dat het kroonprinselijk paar erg makkelijk is in de aanschaf van babyspullen: snel, doeltreffend en heel gewoon.

Mabelgate
Ook veel aandacht in de bladen voor de affaire rond Prins Johan Friso en zijn inmiddels veelbesproken verloofde Mabel Wisse Smit. Zo denkt Party dat de verloving al verbroken is, nu er zoveel naar boven is gekomen over Mabels discutabele contacten in het verleden.
Intieme bronnen melden Party dat Friso haar gedumpt heeft, hoewel officieel het huwelijk gewoon doorgaat. De sfeer binnen het Koninklijk Huis is in ieder geval tot ver beneden het vriespunt gedaald. Zelfs Beatrix en Friso zouden ruzie hebben, omdat de Koningin haar zoon verwijt dat de hele familie in een lastig parket is gebracht door Mabelgate.

Gegokt & verloren
Privé denkt dat de positie van Prins Johan Friso binnen de Oranjes al langer op scherp staat. Toen Friso nog voor een bank in Londen werkte, zou hij grote delen van het familiekapitaal hebben vergokt op de beurs. Een financiële aderlating voor de Oranjes, met acht nullen voor de komma. Vooral Willem Alexander en Constantijn zouden zo boos op Friso zijn, dat ze zich van hun broer hebben afgekeerd.

Patty, Mabel & Klaas
Ondertussen lukt het Patty Brard om ook nog een rol te spelen in de Mabelaffaire. Want zij bevestigt tegenover Story dat ze net als Mabel omging met de inmiddels overleden topcrimineel Klaas Bruinsma. De zangeres en presentatrice kan zich goed voorstellen dat Mabel voor de charmes van Bruinsma is gevallen. Maar ze vindt het onbegrijpelijk dat de verloofde van Prins Friso hierover heeft gelogen. Leugens worden altijd achterhaald door de waarheid, weet Brard uit eigen ervaring.

Meer verlovingsnieuws
Terwijl iedereen zich druk maakt over de verloofde van Prins Friso, lijkt zich bij een van de kinderen van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven ook een verloofde aan te dienen. Privé schrijft dat Prins Floris zich wil verloven met zijn vriendin Aimee. Voorlopig ervaart de familie dat alleen maar als goed nieuws, dat vooral de zieke Pieter een beetje oppept. Hij vecht tegen de gevolgen van terugkerende huidkanker.

In de prijzen
Van de koninklijke nieuwtjes nu naar de nieuwtjes uit de wereld van de Nederlandse showbizz-sterren, van wie een groot aantal aanwezig was op het jaarlijkse Televizierringgala, waar prestigieuze televisieprijzen worden uitgereikt. En zoals gebruikelijk houden de roddelbladen zich meer bezig met de onderlinge relaties tussen de sterren dan met de uitgereikte prijzen.

Het nieuwe geluk van presentatrice Wendy van Dijk is wel het meest besproken in de bladen. Niet alleen het geluk dat ze de televizierring dit jaar heeft gewonnen met haar programma "Hart in actie", maar vooral het geluk dat ze gevonden lijkt te hebben bij soapster Chris Zegers. Na Wendies verbroken relatie met zanger Xander is het nu eindelijk weer raak in de liefde

Hoewel Wendy en Chris zelf een relatie nog in alle toonaarden ontkennen, heeft vooral Story toch wel hard bewijs: Wendies moeder bevestigt de nieuwe liefde. Ze hebben er alleen nog veel moeite mee om hun gevoelens aan de buitenwereld te tonen, omdat het allemaal heel pril is. De twee tortelduifjes hebben elkaar trouwens leren kennen bij opnames van een RTL 4-programma.

KnuffelFrans
Ook Frans Bauer is deze week veelbesproken in de roddelbladen. De zanger van het Nederlandse lied is op dit moment razend succesvol. Hij geeft uitverkochte concerten in Ahoy en ook het reality-tv-programma over zijn leven scoort goed. Weekend vraagt aan Frans' vrouw Mariska of haar man echt zo'n lieve knuffelbeer is, zoals hij op iedereen overkomt. En dat kan zij alleen maar bevestigen. Maar 't is niet altijd rozengeur en maneschijn bij de Bauers thuis: het verongelukken van Mariska's broertje zes jaar geleden heeft ook Frans flink geraakt. Daardoor is hij wel serieuzer geworden en dieper over de dingen gaan nadenken.

Doodsdreiging
Slecht nieuws in Weekend over Toni Boltini: zijn vrouw Pammy zegt in Weekend dat de 83-jarige voormalig circusdirecteur de Kerst niet gaat halen. Na een herseninfarct vier jaar geleden herstelde Boltini wonderbaarlijk goed, maar de laatste tijd is het toch weer achteruit gegaan. Ook een emotionele confrontatie met zijn dochter in de rechtszaal, omdat ze haar vader met de dood had bedreigd, is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Zo af en toe fluistert Boltini tegen zijn vrouw dat het wat hem betreft allemaal niet meer hoeft, en dat hij het liefste zou inslapen.

Dreigende dood
Eenzelfde dreigende naderende dood geldt voor de man van Anneke Grönloh. Aan Privé vertelt de zangeres hoe haar echtgenoot en maatje Wim Jaap vecht tegen kanker. Een koninklijke onderscheiding, een vermelding in het Guinness Book of Records, mega cd-verkopen of een huisje in Frankrijk: het kan de 61-jarige Grönloh allemaal gestolen worden. Ze is alleen nog maar bezig met het steunen van haar Wim Jaap, hoe machteloos en onzeker ze ook is over de toekomst.

Diepte-interview
Gretta Duisenberg vraag zich in een diepte-interview van drie pagina's met Story af, of ze misschien moet gaan borduren. Nu is de vrouw van de President van de Europese Centrale Bank nog verschrikkelijk druk bezig met het bestrijden van onrechtvaardigheid. Vooral de Palestijnse zaak gaat haar aan het hart.
Daarbij gaat Gretta risico's niet uit de weg. Zo wil ze als menselijk schild dienen rond de door Israël aangevallen Palestijnse leider Arafat. En dat vinden haar man en kinderen geen leuke gedachte. Mochten ze er echt heel verdrietig en ontzettend onrustig van worden, dan zal Gretta haar menselijk schild-voornemen afblazen. Want primair houdt ze toch van haar kinderen en haar man, Palestijnse zaak of niet.

Revival
In Party beklaagt de schlagerzanger Christiaan zich over de afgelopen jaren, waarin hij geen hit meer heeft gehad. En dat terwijl de jaren zeventig en tachtig zo succesvol waren. Het veroorzaakte allemaal enorme twijfel en onzekerheid bij Dennie. Maar nu is hij helemaal terug: met een nieuwe cd en een muziekprogramma op televisie. De afgelopen zwarte periode heeft volgens de zanger ook een voordeel: hij weet succes nu veel meer te waarderen.

Haaruitval
Een soortgelijk "uit het dal gekropen"-verhaal brengt Privé over cabaretier Seth Gaaikema. Een hartaanval, haaruitval, haperende stembanden en tanend succes bij het publiek teisterden Gaaikema. Daarbij verloor de cabaretier en musicalschrijver ook nog zijn vader. Maar met de hulp van God en zijn vriend Peter wist hij er weer bovenop te komen. Zijn stem en krullen zijn terug en er komt een nieuw theaterprogramma aan: "De Orkaan doorstaan". Met een kritische kijk op de gebeurtenissen in de wereld, maar ook met positieve, autobiografische, teksten:
`Ik heb mijn stem weer terug. Ik kan weer lullen. Ik heb m'n hart terug en ook m'n krullen. Ik heb als nooit tevoren in 't leven zin. Ik ben vandaag geboren en begin!´


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 7 november 2003 @ 14:12:33 #21
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14459005
quote:
Prins of prinses? Privé weet of Maxima en Alexander een prinsje of een prinsesje krijgen. Bij een verfhandel zijn namelijk naast een heleboel emmers crèmewitte verf ook potten verf in de kleur blauw besteld voor het paleis. En dus wordt het kind een jongetje. De rest van het huis is in rood- en bruintinten geschilderd, dus als het een meisje was geweest, had het paar zeker voor roze verf gekozen. 'Dat had beter bij de andere kleuren van het huis gepast'. Helaas meldt het blad niet hoe ze achter de geheime informatie van de blauwe verf zijn gekomen. Zeker weer die geheime paleisbronnen, waar zij zich zo graag van bedienen. In Argentinië laten veel ouders in de vijfde maand van de zwangerschap een echo maken om het geslacht van het kind te bepalen. De baby krijgt dan meteen een naam en het ouderpaar vertelt die naam aan iedereen die het maar horen wil. In Nederland is dat niet gebruikelijk en doen de aanstaande ouders heel geheimzinnig. Zo ook de prins en prinses. Maar gelukkig hebben wij Privé voor dit soort geheime informatie.

Shoppen met schoonmamma

Nee hoor, Sylvie Meis heeft helemaal geen slechte relatie met haar schoonouders, meldt Privé. Ze kiekten de soapie, gezellig samen op de tribune met de moeder van haar liefje voetballer Rafael van der Vaart. Vorige week lazen we nog het tegenovergestelde, maar op deze foto zitten de twee dames gezellig te lachen. Wat vooral opvalt is dat Ma Van der Vaart zo is veranderd. Vorige week zagen we een foto van een Hollandse moeke in bloemetjesjapon met een thuispermanentje. Nu is Ma getransformeerd tot voetbalmoeder. Grote zilveren oorbellen, haar vers van de kapper, lekker zonnebankbruin en een jas met een bontkraagje. Hoe frivool in vergelijking met de soepjurk van de vorige foto. Heeft Sylvie haar schoonmoeder mee uit shoppen genomen? Heeft ma zich op advies van Sylvie door Connie en Leco onderhanden laten nemen? Is Ma behandeld door het team van Make me Beautiful? We denken eigenlijk dat Weekend vorige week per ongeluk een foto heeft geplaatst van de ouders van circusclown Bassie of Adriaan, want daar lijkt het oude echtpaar nog het meeste op.

To naakt or not to naakt

Ooit poseerde ex-fotomodel Daphne Deckers in Evakostuum voor de Playboy. Inmiddels moet ze daar niet meer aan dénken. Na twee zwangerschappen en twee keer borstvoeding ziet het er niet meer zo puik uit daar bij Daph, geeft ze zelf toe. Voor het geld hoeft Daphne het ook niet te doen, haar 'gepensioneerde' tennisser Richard heeft genoeg centjes bij elkaar geslagen voor een lang, onbezorgd leven. Wie ook niet (geheel) uit de kleren gaat, is soapie Fajah Lourens. De GTST-ster met de mega-boezem heeft weliswaar heel wat te tonen, toch gaat ze niet bloot. Ze heeft een kleuterdochtertje (gekregen toen ze 19 was), en vindt het voor het kind niet verantwoord om nakend te verschijnen. 'Stel je voor dat Irem op het schoolplein wordt uitgejouwd omdat haar moeder in d'r blote kont op de foto staat. Vreselijk toch?' zegt ze in Privé. Toch denken we dat een hoop vaders en oudere broers van diezelfde schoolkinderen hier anders over denken Wel naakt verschijnt binnenkort ex-GTST soapie Aukje van Ginniken. Zij poseerde voor Playboy en koos als locatie ergens iets in de vrije natuur. 'Ik ga niet ingeolied op een bed liggen met een vinger in mijn mond' zegt ze in Party over het poseren. En wederom denken we dat niet alle mannen haar mening zijn toegedaan.

Au, Henny

Ha, fijn, er is weer een relletje in showbizzland. Henny Huisman, ouwe rot in het tv-vak, kan het maar slecht verkroppen dat jonkie Wendy van Dijk er met de felbegeerde Televizier-ring vandoor is gegaan. In Life and Cooking meende hij dat Wendy de trofee had gewonnen omdat mensen medelijden met haar hadden. Het arme kind: in één jaar haar trouwerij afgeblazen, zwanger, kind alleen opvoedenIn Privé haalt Wendy fel uit naar Henny, ook al is de boodschap zoetsappig verpakt en omfloerst. 'Een beetje vreemd van Henny. Het zegt misschien meer over hemzelf of over de situatie waarin hij zelf zit.' Ai, dat moet Henny pijn doen. Want het voormalig kijkcijferkanon zit al tijden op de reservebank en schnabbelt tegenwoordig bij voor de EO.

Afgedankt Het arme mens. Zo stond actrice Alwien Tulner nog een tijd geleden stralend en verliefd naast haar soaphunk Chris Zegers, zo is ze voor het oog van heel Nederland afgedankt. Chris Zegers dacht dat hij met Wendy van Dijk beter kon krijgen en stortte zich op zijn nieuwe meisje. Even vergat hij het met Alwien uit te maken, maar toen hij de roddelbladen in de kiosk zag liggen, werd hij weer aan haar herinnerd. Alwien was op dat moment op vakantie en wist van niks, terwijl 'haar' Chris al op alle roddelbladen samen met Wendy stond. Het moet een behoorlijk vervelend gesprek zijn geweest dat de twee toen met elkaar gehad hebben, maar ja, als er één het uitmaakt, kan de ander daar niet veel tegen doen. Nog wat extra zout wordt in de pijnlijke wond gewreven door de nieuwste rol die Alwien op het toneel gaat spelen. Maandenlang zal ze op de bühne te zien zijn als het personage dat uitgerekend Wendy heet!

Curry in de Here

Adam Curry wordt tv-dominee. Tenminste, dat zegt Patricia Paay in Weekend. Is de presentator zo erg 'in de Here' dan? Volgens Patries kijkt het echtpaar elke zondagochtend naar de Amerikaanse tv-dominee dr. Schuler van de Christel Church en zijn ze daar beiden erg van onder de indruk. Maar de Currietjes kennende, zal het wel een Hollands aftreksel worden van het Amerikaanse programma met het glamour-echtpaar zelf in de hoofdrol. Hmmm, kan leuk worden. We wachten met spanning af.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 7 november 2003 @ 14:18:07 #22
36304 Christine
Da's toch ideaal?!
pi_14459230
Leuk topic

Hoeven we niet meer naar de kapper

  dinsdag 11 november 2003 @ 18:24:48 #23
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14559836
quote:
Heeft de babykamer in Villa Eikenhorst het grote oranjegeheim verklapt? De basiskleur was crème en volgens Privé zijn kortgeleden de kleuraccenten aangebracht. En deze zijn blauw. Het lijkt er dus op dat Máxima haar grootste geheim heeft verklapt. Het paar weet immers al maanden of het een prinsje of een prinsesje wordt.

In Máxima's vaderland Argentinië is het standaard dat de ouders in de vijfde maand een echo laten maken waaruit het geslacht van de baby duidelijk wordt, weet Privé. Het ongeboren kindje krijgt dan direct een naam en die wordt ook gewoon aan iedereen verteld. Populaire namen in Argentinië zijn op dit moment Lucas, Augustin en Felipe. Maar het prinselijk paar zal toch voor een meer traditionele Oranjenaam kiezen, denkt Privé.

Boekje open over Mabel?
Het interview dat de ex van Mabel, Mohammed Sacirby, vorige week vanuit de gevangenis gaf, werd ten paleize met verbijstering gevolgd. Naast de top-diplomatie hield hij ook van de spannende kanten van het leven: super-de-luxe hotels, casino-bezoek, veel drank en mooie vrouwen. Juist in de periode dat geen deur voor hem gesloten bleef, maakte Mabel Wisse Smit deel uit van zijn leven. En zij genoot daar met volle teugen van. Mohammed bewaart al die details voor zichzelf. Maar hoelang nog, vraagt Weekend zich af. Als Mabel zich niet blijft inzetten voor zijn vrijlating, wie zegt dan dat hij niet een boekje zal opendoen over haar?

Koningin Beatrix is zich een hoedje geschrokken toen ze een voorzichtige schatting kreeg van de kosten van het huwelijk van Friso en Mabel, schrijft Weekend. En in deze economisch wat mindere tijden zou het een verkeerde indruk kunnen geven als de belastingebetaler opdraait voor een huwelijk waar hij feitelijk niets mee te maken heeft. De totale kosten van de bruiloft van Maxima en Willem Alexander bedroegen meer dan een miljoen euro. En dat waren alleen nog maar de kosten van het feest voor de genodigden, inclusief hun verblijfkosten.

Volgens Story is de kans dat het huwelijk van Friso en Mabel doorgaat nul-komma-nul. Steeds meer goed ingelichte bronnen van Story melden dat Mabel onder druk van de omstandigheden eieren voor haar geld kiest.

Chemokuur Monique aangeslagen
Voor binnenhuisarchitect Jan des Bouvrie en zijn Monique is eindelijk de zon weer gaan schijnen. Twee weken geleden kreeg Monique, die aan non-Hodgkin lijdt, in het ziekenhuis te horen dat de chemokuur is aangeslagen en dat ze haar ziekte zo goed als zeker heeft overwonnen. "Terwijl iedereen in haar omgeving het ergste vreesde, bleef zij positief in het leven staan. Ze wist gewoon zeker dat ze beter zou worden. En die houding, daar ben ik nu ook van overtuigd, heeft er mede voor gezorgd dat ik weer mijn oude, gezonde Monique terug heb", vertelt Jan aan Story.

Doorbraak voor Dries?
Zanger Dries Roelvink zit twinitg jaar in het vak en als het aan hem ligt komt de grote doorbraak er nu aan. Zeker nu hij ineens steun krijgt van niemand minder dan Adam Curry, de man die destijds René Froger lanceerde. "Dries heeft het in zich om een hele grote te worden. Hij kan op mijn onvoorwaardelijke steun rekenen", aldus Adam. Dries hoopt nu dat hem hetzelfde zal overkomen als Froger. "Ik durf het bijna met zekerheid te zeggen: Ik word de nieuwe René Froger", vertelt Dries stralend aan Weekend.

Humor bewaren
Een week voordat Adriaan van Toor zo'n dertig bestralingen tegen speekselklierkanker moet ondergaan, geniet hij samen met vrouw Ina in Berlijn. "Nog één keer lekkere etentjes en samen een beetje feesten. Ik wil nog even genieten, want door de bestralingen gaat een groot deel van mijn speekselklieren eraan. Mijn tong wordt stijver en ik ga praten als een gehandicapte", vertelt Adriaan aan Party. Maar hij laat zich niet kisten, blijkt in Weekend. "Na de operatie waarbij ze het gezwel in mijn mond niet helemaal hebben kunnen wegnemen, dacht ik: 'Dit is het dan, jongen. Geen sigaartje meer, het plezier in lekker eten is over en mijn biertje valt weg.' Nu maar hopen dat de humor bewaard blijft."

Miljoenenspektakel Frans Bauer
"Ik had het mezelf makkelijk kunnen maken, maar zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar." Met een diepe zucht en met tranen van ontroering heeft Frans Bauer zijn tien uitverkochte Ahoy'-concerten afgesloten. En hoe! Voor zijn fans heeft Nederlands populairste zanger met zijn Las Vegaswaardige shows alles uit de kast gehaald. En uit de knip. Want Party schrijft dat het miljoenenspektakel Frans veel meer heeft gekost, dan hij eraan heeft verdiend. "Ik doe het ook niet voor de centen, maar uit liefde voor mijn fans. Ik geef hun een cadeau als dank voor jarenlange trouw", vertelt de zanger. Hij heeft het aangedurfd en volgens Party goed ingeschat dat Nederland gek op hem is.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 14 november 2003 @ 15:32:59 #24
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14634579
quote:
Lady Hazes

'Eens een lady, altijd een lady' gaat op voor Rachel Hazes. André en zij zijn -na vele lijmpogingen- nu echt uit elkaar. Rachel begint een nieuw leven zonder haar Dré in een comfortabele nieuwbouwvilla. Story kiekte Rachel tijdens het daadwerkelijke verhuizen. André is nergens te zien, Rachel wordt tijdens het sjouwen bijgestaan door een grijze snorremans in trainingspak. Wat opvalt is dat Rachel er tiptop uitziet tijdens de klus. Normaalgesproken trek je je oudste kloffie aan als je gaat verhuizen, maar Rachel heeft een halve meter hoog geföhnt haar, een dik witgouden ketting om haar nek en laarsjes met hoge stilettohakken. Helemaal het vrouwtje dus. Ziet ze er altijd zo opgedoft uit? Of wil ze een leuke eerste indruk maken in haar nieuwe buurtje? Grappig detail is dat Rachel gebruik maakt van verhuisdozen van bouwmarkt Praxis. Zou ze al haar spulletjes zelf hebben overgebracht in dozen, zonder behulp van een verhuisbedrijf? Wat in elk geval is meegekomen naar het nieuwe huis is een kussentje met gezellige tijgerprint. We kunnen namelijk een stukje naar binnen gluren door de hagelwitte gordijnen, die worden opgehouden door een gevlochten embrasse. Ja, die Rachel is een vrouw met aandacht voor uiterlijke details die haar zaakjes graag goed regelt. Zelfs als ze midden in een scheiding zit.

Twéé oranjebaby's

Deze week weet Privé ons te melden dat Maxima wel degelijk een tweeling verwacht. Een stoffeerdersbedrijf is namelijk ingehuurd om twéé wiegjes met een peperdure zijde te bekleden. 'Voor de prijs van één van die wiegjes koop je een leuk huis op een Vinex-locatie' meldt de anonieme bron. Dus niet echt een bedje om er één van boven en één op de benedenverdieping te zetten. Ook zocht Privé uit of niet een van de wiegjes naar Huis ten Bosch gaat, naar Oma Bea. Maar nee: beide wiegen gaan naar de Horsten. Die informatie, opgeteld bij de geruchten dat Maxima een vruchtbaarheidsbehandeling heeft ondergaan èn de eerdere bevallingsdatum dan aangekondigd, maken dat Privé denkt dat er een tweeling komt. Nog een paar weken en dan weten we het.

glamour

Monique van de Ven stopt binnenkort met haar spotjes voor FBTO-verzekeringen. Niet omdat ze haar daar niet meer willen, maar omdat het slecht is voor haar marktwaarde. Ze kan door de spotjes haar gezicht niet meer 'uitlenen' aan andere merken en loopt zo heel wat inkomsten mis. Privé prijst Monique om de tv-spotjes en roemt haar persoonlijke benadering. Kortom: ze wordt als een echte filmster behandeld. Want ja, Monique van de Ven, dat is toch wel een naam waar je rekening mee dient te houden. Dát is Neerlans trots, echte glamour. Maar aan het eind van het stuk blijkt maar weer hoe wars wij van glitter en glamour zijn. Want Privé meldt dat enkele modemerken belangstelling voor Monique als 'gezicht' hebben getoond. 'Het is niet ondenkbaar dat Monique over een half jaar kleding showt op de 50+ Beurs,' lezen we. Arme Monique, wat een afgang: de 50+ Beurs. En dat voor een gevierd actrice.

Brards gebitje

Er zal ongetwijfeld een hoop gescheld hebben geklonken. Want van spierballentaal is Patty Brard niet vies. Tijdens een optreden met haar doorgestarte bandje Enuv, waar Patty nu de enige zangeres is, ging ze zó uit haar bol, dat ze met de microfoon tegen haar tanden sloeg. Kkkrraak, stukje eraf. Ze laat het graag zien op de foto in Story. Het valt allemaal best mee, misschien is er een paar millimeter van de tand af, maar Patty baalt. "Dat kost me verdorie weer een paar ruggen" schreeuwde ze uit. Waarschijnlijk had ze weer een neutje te veel op en had ze de coördinatie tussen hand, mond en microfoon niet helemaal meer onder controle. We hebben deze week een aflevering van de nieuwe Patty's Posse real life soap gezien en kanonnen, wat was het mens toeterlam op een feestje. Dat ze dat allemaal laat filmen, een gewoon mens zou zich doodschamen. Maar we concludeerden zelf al eerder dat Patty verre van gewoon is. Gelukkig maar, hebben wij ook wat om over te schrijven.

Georgie lekvlek

Eindelijk geeft Georgina Verbaan (ex-soapie, ex-zangeres, actrice) openlijk toe verliefd te zijn op Jort Kelder. De soapie en de hoofdredacteur van het blad Quote werden al weken geleden zoenend en vozend gefotografeerd, maar Georgina zei steeds dat 'ze het gewoon goed konden vinden'. Nu geeft ze het toe in Party: 'ja, ik ben verliefd op Jort. Stapelverliefd zelfs!'. En dus was Georgie er natuurlijk bij toen Jort een feestje gaf toen zijn 'Rijkste mensen Top 500' werd gepubliceerd. Jort droeg voor de gelegenheid een hip gouden pak, de kleur van de cover van zijn blad. Op een ander feestje droeg Georgie een gouden jurk. Maar dat had ze beter niet kunnen doen. Waarschijnlijk door het gedans of de hitte binnen, heeft ze overal grote, natte zweetranden gekregen die enorm duidelijk aftekenen in de jurk. En niet alleen onder haar armen, ook in haar kruis is duidelijk een natte plek zichtbaar. Het ziet er heel goor uit, zo'n natte lekvlek. We zouden ons persoonlijk erg genegeerd voelen als we zó in de bladen zouden verschijnen. Maar hopelijk zijn Jort en Georgina nog té verliefd om zich over dit soort aardse zaken zorgen te maken.


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  dinsdag 18 november 2003 @ 17:09:23 #25
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_14733849
quote:
Met de Mabel-affaire nog vers in het achterhoofd is er volgens verschillende bladen een nieuwe hofrel in de kiem gesmoord.
Het zou gaan om een soort tweede Greet Hofmans-affaire met prinses Máxima in de hoofdrol.

Volgens Privé zou Máxima in de ban zijn geraakt van de Scientology-kerk. Deze kerk staat bekend als sekte en is in Frankrijk en Duitsland zelfs verboden. De prinses zou door hoftandarts Beekmans enthousiast zijn gemaakt voor het gedachtegoed van de beweging. Letterlijk met open mond luisterde de prinses tijdens een behandeling naar haar tandarts.
En dat terwijl Scientology ook in Nederland zeker geen goede naam heeft. Volgens het blad staat de kerk vooral bekend vanwege het kolossale pand in Amsterdam en vanwege het slinks ronselen van nieuwe leden. Wie een goed mens wil worden, is soms duizenden euro's kwijt aan cursusgeld.

Gefascineerd
Máxima raakte zo gefascineerd door de denkwijze van Scientology dat ze de tandarts uitnodigde voor een zogeheten kringgesprek op villa de Horsten. Ook Willem-Alexander zou bij deze conversatie betrokken zijn. De prinses zou Beekmans volgens het blad voor een tweede gesprek uitgenodigd hebben, maar het is niet bekend of dat er ook is gekomen.
De inlichtingendienst AIVD kreeg uiteindelijk lucht van de zaak. De tandarts zou tegenover andere leden van de kerk hebben opgeschept over zijn banden met het koninklijk huis. En uiteindelijk was het koningin Beatrix die het contact met de familietandarts verbrak. Hiermee heeft zij een nieuwe Greet Hofmans-affaire, als eind jaren '50, kunnen voorkomen.

Ook in Story aandacht voor het verbroken contact tussen Beekmans en de Oranjes. Het verhaal is exact gelijk aan het artikel in Privé. Alleen weet dit blad ook nog te melden dat de tandarts in zijn woonplaats Laren een chique afdeling van de kerk wil vestigen. De vrouwelijke loco-burgemeester van het Gooise dorp zou in ieder geval al erg enthousiast zijn geraakt van het plan en werpt zich op als een warme pleitbezorger van Scientology.

Gezinsgeluk
Gezinsgeluk voor de familie Breukhoven. Hans en Conny (vroeger bekend als Vanessa), hadden een maandenlange ruzie met kinderen Jordi en Constanza. Nu lijkt er weer licht aan de horizon te gloren voor het gezin. De twee kinderen hebben volgens Weekend een eerste stap richting verzoening gedaan.
De ruzie ging over geld dat de kinderen wilden, terwijl de ouders vonden dat het tijd werd dat ze op eigen benen gingen staan. Daarop namen Jordi en Constanza een gesprek op een cassettebandje op dat ze aan de pers probeerden te verkopen. Die lichtte echter de ouders in. Vader en moeder Breukhoven waren zo boos, dat ze het contact direct verbraken.

Nu lijkt het erop dat de kinderen spijt hebben van hun daad. Om die reden heeft zoon Jordi zijn vader op zijn verjaardag gebeld om te feliciteren. Ook een vriend vertelt aan Weekend dat Jordi spijt heeft. "Jordi en Constanza hebben spijt van wat ze hun familie hebben aangedaan. Ze hebben zich niet gerealiseerd hoeveel hun actie zou losmaken."

Voor de wind
Frans Bauer, gaat het voor de wind. Met een goedbekeken tv-programma en tien keer een uitverkocht Ahoy' heeft Nederland Frans in de armen gesloten. Maar nu geeft de zanger tegenover Weekend toe juist met zijn zogeheten real-lifesoap te willen stoppen.
"Toen Mariska en ik hier aan begonnen is altijd het uitgangspunt geweest dat het hier om een eenmalig project zou gaan. Het succes heeft ons op een prettige manier verbaasd, maar dat is geen reden om er dan ook maar mee door te gaan. Ik heb met deze realitysoap de bedoeling gehad om mensen te laten zien hoe het leven van een artiest er uitziet en ik denk dat we daarin geslaagd zijn."

In de steek gelaten
Adriaan van Toor, bekend als de acrobaat uit het circusduo Bassie en Adriaan, is sinds juli dit jaar ernstig ziek. De diagnose was speekselklierkanker. De 61-jarige vertelt tegenover Party door een hel te gaan. Wat hij nog veel erger vindt is dat zijn broer en collega Bas hem heeft laten vallen.
Zijn broer is in vier maanden pas twee keer langsgeweest en Adriaan voelt zich nu gekwetst en in de steek gelaten. In tranen vertelt hij het blad dat de snee in zijn hals weliswaar geneest, maar dat de reactie van zijn broer altijd een open wond zal blijven.

Weekend laat ook broer Bas van Toor aan het woord. Zijn versie van het verhaal is een heel andere. "Ik zei: ik hoop dat je nog een keer als Adriaan op de bühne terugkomt. Ik wou hem die oppepper geven om iets te hebben om naar toe te leven!" en "Aad werd razend en pakte me beet. Ik probeerde hem te kalmeren, maar hij ging op een verschrikkelijke manier tegen me tekeer."


Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')