_The_General_ | vrijdag 15 augustus 2003 @ 12:54 |
Hier rijden de laatste tijd heel veel van die vieze mannetjes rond met achter hun vierde hands mercedes een kraam waar vanuit ze Kebab en Donor verkopen. Ze staan dan de hele dag met die wagen en alle sausjes fijn op de toonbank uitgestald in de volle zon. Valt me ook op dat die kerels altijd vies zijn. toch staan er altijd lange rije van mensen die die troep eten, ik vraag me af of die kraampjes wel ooit bezoek krijgen van de inspectie???? vind het smerig | |
Extremini | vrijdag 15 augustus 2003 @ 12:57 |
Bij mij is echter andersom, ik vind kebab juist wel lekker smaken. Als je smerig vindt, dan ga je gewoon niet erheen. Volgens mij klaag je in je topic meer over de multiculturele samenleving dan de kebab en donor. Iedereen heeft zo zijn smaak | |
Jeukaanmenaat | vrijdag 15 augustus 2003 @ 12:57 |
Nee die krijgen geen bezoek. Zelfde als met NLe bakkerijen: die worden kapot gemaakt door de inspectie. Maar de Turkse bakkerijen kloten nog lekker aan op hun shitzooi uit 1954 dat aan geen enkele eis voldoet. Leuk voorbeeld: de winkelsluitingstijdenwet zegt dat op zondag bakkerijtjes dicht moeten zijn. Echter iedereen weet dat die Turkse bakkerijen dan altijd open zijn. Klantje van me wilde dat ook, en gooide zijn winkel ook op zondag open. Hupakee een ambtenaar langs met een boete. Hij dat hoogopspelen en aantonen dat Bakkerij IZmir aan de overkant ook altijd open is op zondag. Was het verhelderende antwoord dat in Turkije niet de zondag maar de zaterdag als vrije dag geldt.
| |
_The_General_ | vrijdag 15 augustus 2003 @ 12:58 |
quote:Nee, heb het zo vaak gegeten in goeie turkse of marokkaanse restaurants, maar die gozers met die kleine kraampjes die doen maar wat volgens mij | |
Blue_bird | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:01 |
kzie trouwens ook zat Nederlanders die dit verkopen. Is ook heel vies hoor. Het smaakt wel goed, maar het ziet er niet smakelijk uit. Maar ja, je maag wil ook wat. | |
dutchmage | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:02 |
ik weet er 1 in veghel... die verkoopt de lekkerste Donner kebab.. ![]() | |
eetomit | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:02 |
quote:Daar krijg ik nou jeuk aan me naat van... | |
eGo2k | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:02 |
quote: ![]() Je weet toch dat als ik ook maar een Turkse bakkerij kan noemen die op zondag dicht is, dat dan jouw argument in het water valt? [Dit bericht is gewijzigd door eGo2k op 15-08-2003 13:04] | |
Extremini | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:03 |
quote:Er komt geen restaurant aan pas om kebab voor te bereiden, het is echter heel simpel. Mijn excuses, maar ik begrijp je klacht niet echt, bedoel je dat er meer zorg aan bereiden van kebab gedaan moet worden? | |
_The_General_ | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:03 |
Zouden die turkse uitspanningen dan echt anders behandeld worden? | |
Grayburn | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:04 |
Jezus, van een paar bacterieën ga je heus niet dood. De döner (ja zo schrijf je dat!) in de kraampjes is meestal het lekkerst ![]() | |
_The_General_ | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:04 |
quote:inderdaad, ik had het er over dat die kleine kraampjes vaak vies zijn, uren lang in de zon staan zonder een goede koeling, de persoonlijke verzorging van de bereider soms te wensen overlaat!! dat kan toch nie gezond zijn, los van of het lekker is of nie | |
HeyFreak | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:05 |
ik vertrouw sowieso geen kraampjes vaar je bloed kan afgeven... | |
Grayburn | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:07 |
quote:Of je het nou bij een turks restaurant of een kraampje haalt, het komt allemaal van een of andere gore slachter. Same shit. Gewoon eten en niet bij nadenken, dood ga je toch ![]() | |
Jeukaanmenaat | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:10 |
quote:En ik kan er zo 80 noemen die open zijn op zondag. | |
Komakie | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:10 |
quote:Krijgen vast geen bezoekjes... ![]() maar ehm... je hoeft er natuurlijk niet heen anyway, We hebben hier niet van die auto's maar wel van die kraampjes in de binnenstad (Utrecht) en daar is het best wel te eten. Hebben gewoon een ruimte afgehuurd. | |
eGo2k | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:13 |
quote:Begint U maar. ![]() | |
Jeukaanmenaat | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:14 |
quote:Yildiz Izmar Kismet Bereket Mevlana Sultan Soltan Mirat Furun Remelid Garbliz Sontan Astan Etc | |
veldmuis | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:24 |
quote:Achmed ook, hiero! | |
ZixS | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:25 |
Ik doneer daar juist altijd wat kebab... Donor-kebab | |
Grayburn | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:26 |
quote:Whehe. | |
sampoo | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:28 |
quote:Weet ik meteen waar ik zondag mijn brood kan gaan halen! ![]() | |
Pietverdriet | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:31 |
quote:Werkte tijdens mijn studenten tijd in de Hoereca, viel me toen al op. Mijn keuken was altijd brandschoon, en liepen ze nog te miepen over daar ligt wat onder de afwas machine. Heb echter nooit een boete gekregen of wat dan ook. Hoor van vrienden die altijd nog in de Horeca zitten dat ze nog strenger zijn tegenwoordig die lui van de keuringsdienst, maar als ik sommige Zaken zie dan vraag ik me af waarom die nog niet dicht zitten. Waarschijnlijk is boetes betalen goedkoper als de boel goed schoon houden. * Pietverdriet past altijd erg op waar ie eet. | |
PimPa | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:35 |
heerlijk een broodje kebab en keertje ziek van worden is niet erg is wle goed voor je | |
YPPY | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:36 |
Die kraampjes klinken bekend! Met de kermis of met oudjaar halen we daar altijd oliebollen. Het ziet er idd niet heel erg fris uit met het vet dat er vast nog van vorig jaar in zit en die vliegen er om heen. Maar oliebollen zijn toch wel eeeerg lekker. ![]() Bij mijn oude middelbare school stond er ook altijd een ijscoboer in de zomer tijdens de pauze. Er lekker uit, maar ook wel randig als je bedenkt dat er geen kraan in dat bestelbusje zat en dat die ijscoboer zijn handen nooit waste. | |
XcUZ_Me | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:45 |
Ik ken ze ook wel ja... woon zelf boven zo'n bezorgturk en ik zag gisteren dat meneer op 't achterplaatsje, waar normaal alle vuilniszakken staan en waar het altijd stinkt, het grillrooster aan 't "schoonmaken" was met een schuursponje uit de vorige eeuw. Gewoon op de grond. Niet op een tafel ofzo, nee gewoon daar waar een 10 minuten daarvoor half opengescheurde vuilniszakken lagen te meuren... Nou... ik ging er al nooit wat halen, maar nou al helemaal niet meer! | |
bloempjuh | vrijdag 15 augustus 2003 @ 13:53 |
In Den Bosch, tegenover de bibliotheek, zit een Doner (ik kan de o-met-trema niet vinden op deze bloody i-mac) zaakje. Toen ik afgelopen zondag met mijn vriendje honger had zijn we daar een broodje shoarma (hij) en falafel (ik) gaan eten. De mensen die ons hielpen hebben voor elke wissel van shoarma naar falafel hun handen gewassen.. ![]() | |
trekpop | vrijdag 15 augustus 2003 @ 15:44 |
quote:Maar daarna zaten ze aan hun kut en pik en in hun neus te peuteren. | |
femmefatale | vrijdag 15 augustus 2003 @ 15:58 |
quote:Mensen zien dat dan toch zelf ook wel. En als het er smerig uitziet en onhygienisch is dan haal je het toch niet. Blijkbaar vinden mensen het niet erg, anders kwamen ze er niet. | |
YPPY | vrijdag 15 augustus 2003 @ 16:28 |
quote:Kom jij ook bij dezelfde tent in Den Bosch dan? | |
Jeukaanmenaat | vrijdag 15 augustus 2003 @ 17:21 |
Ik vind kebab trouwens niet te vreten, om nog maar te zwijgen van die Rai-herrie die er gedraaid wordt. Daarom eet ik Shoarma en Roti. | |
HeatWave | vrijdag 15 augustus 2003 @ 17:23 |
kebab is wel lekker hoor, en ach zolang het niet verrot is kan het geen kwaad. Beetje weerstand opbouwen joggies! Ik ben echt NOOIT ziek gewoon, komt opmdat ik vroeger altijd zand at | |
Henk-E | vrijdag 15 augustus 2003 @ 17:25 |
![]() | |
sop | vrijdag 15 augustus 2003 @ 17:32 |
het smaakt mij altijd prima, zo'n broodje chirurgisch afval. | |
Pietverdriet | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:09 |
quote:heeft er toch niets mee te maken of ze hun tent schoon kunnen houden of niet? Bier slaat namelijk gelijk dood in vette glazen, en aan je stoel plakken is ook niet fijn. | |
Kebab | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:25 |
Hey hou je bek man. Ik heb wel verstand van horeca en ga er maar van uit dat een restaurant/eetcafe/afhaalshit zonder een Michelin ster altijd VIES is. En dan maakt het niet uit hoe luxe of schoon alles eruit ziet en hoeveel je voor het voedsel betaald. Jullie moesten eens weten wat er daar in die keukens gebeurd.....brrrrr tip...eet alleen op plekken waar het heel druk is en voedsel dat snel en makkelijk klaargemaakt wordt..........snackbar dus | |
Grayburn | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:29 |
quote:Tegen wie heb je het nou? | |
Kebab | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:30 |
quote:Niet tegen u ![]() | |
Grayburn | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:31 |
quote: ![]() ![]() Maar tegen wie? Overigens zit ik ook in de horeca, en ik eet dus van z'n never nooit niet meer bij een snackbar... | |
Kebab | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:33 |
quote:Oh? Misschien moet ik mijn mening tip/mening maar iets bijschaven. Heb je soms een ranzig verhaaltje voor ons? Ik heb altijd goede ervaringen gehad met snackbars. | |
Grayburn | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:36 |
quote:Dan schiet ik mezelf onder de duiven, dus laat maar. Maar je hebt jezelf nooit afgevraagd waarom de "keuken" van een snackbar niet in het zicht ligt? (geldt dus ook voor restaurants e.d. maar dat gaf je zelf al aan.) | |
Pietverdriet | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:36 |
quote:Je lult naar je verstand hebt. * Pietverdriet heeft 14 jaar in de horeca gewerkt en bij mij was het NOOIT smerig alleen luie koks hebben een smerige keuken. Dat jij vaak uit eten gaat zorgt nog niet dat je verstand van Horeca hebt | |
Kebab | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:46 |
quote:Zo zo nog helderziend ook? Ik heb vaak in een keuken gewerkt en weet hoe het eraan toe gaat bij anderen. Mijn familie in Turkije heeft een keten van kwaliteits restaurants. Gelukkig loopt iedereen daar rond alsof ze smetvrees hebben. Dat is waarschijnlijk ook de manier hoe jij gewerkt hebt die 14 jaar. Er zijn uitzonderingen. Maar weet jij zeker wat al je collega's uitspoken op elk moment van de dag??? | |
Pietverdriet | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:51 |
quote:Ik weet dat men in middelandse zee gebied doorgaans schoner is dan hier, des te erger. | |
speknek | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:53 |
Waarom verkopen ze hier eigenlijk nooit kebab in van die pannenkoeken? | |
Pietverdriet | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:57 |
ik eet graag een doner, vlakbij het Hbf Düsseldorf, lekker turks brood, schapekaas erop, pepperonie, knoflookyoghurt. mmmmm en de tent wel goed schoon. | |
Grayburn | vrijdag 15 augustus 2003 @ 18:59 |
quote:Euh jawel hoor. Turske pizzarol met döner... ![]() | |
Helaaz | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:00 |
DONOR? iel | |
Kebab | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:09 |
quote:Weet je wat pas goddelijk is? Iskender Döneri eten in restaurant Iskender in Kayseri Turkije Een laag brood dat in stukjes gesneden is. Daarop een laag puur vlees. Dus zonder taaie stukjes vet. Daarover gesmolten boter. Dan lekker tomatensaus en yoghurt erbij. Bovenstaande foto is niks vergeleken met wat je in restaurant Iskender krijgt. [Dit bericht is gewijzigd door Kebab op 15-08-2003 19:10] | |
speknek | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:10 |
Huh? Ze kennen toch geen tomatensaus in Turkije? | |
method21 | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:15 |
quote:Ga toch weg met je ik weet er 1 in veghel .....VEGHEL OPZICHT IS AL TE SMERIG OM IN ROND TE LOPEN .... | |
Pietverdriet | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:16 |
quote:lieve jongen De turken hebben zo'n beetje de keuken zoals we hem in het westen kennen uitgevonden. Toen wij nog in de duisterste middeleeuwen zaten at men daar al Sorbets, maakte men Suikerwerk en gebak van het fijnste. | |
SEMTEX | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:17 |
De lekkerste schijnt in Helmond te zitten, al blijf ik vinden dat die zaakjes er smerig uitzien ![]() | |
Grayburn | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:18 |
quote:Maar ze hadden geen snert ![]() | |
pro_jeex | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:19 |
quote:Bij ons staan ze ook, ze hebben winkels en van die ik zou haast zeggen woonwagens en het ziet er heel vies uit. ![]() * pro_jeex gelukkig ben ik vegetariër | |
speknek | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:23 |
quote:Maar geen tomatensaus. Dat kunnen ze echt niet. De pizza, spaghetti en lasagne zijn niet te vreten zonder tomatensaus. | |
SLASH | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:24 |
Waarom zou de keuringdienst eerder langs een nederlandse bakker of zo langsgaan dan een turkse ? Ze moeten zich beiden aan de regels houden toch ? of weet de inspecteur niks van de bereidingswijze of zo van de turkse bakker, dat ie dus niet kan aangeven dat ie niet erg schoon bezig is. Die opgerolde pizzas worden ook niet op de meest verantwoorde wijze klaargemaakt ![]() | |
Pietverdriet | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:46 |
quote:je praat naar je verstand hebt | |
speknek | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:47 |
quote:Nah, ik ben alleen nog maar in het Zuid-Westen van Turkije geweest, maar je zou toch zeggen dat dat dichter bij Italië ligt. | |
ruby | vrijdag 15 augustus 2003 @ 19:51 |
Ik haal regelmatig een broodje dönner in het zaakje in de Spuistraat in Den Haag, tegenover de V&D. Goddelijk lekker. Bakkie knoflook erbij en een bakkie sambal...heerlijk! Ik vind het ook een schoon tentje. ![]() | |
KRAM | vrijdag 15 augustus 2003 @ 21:12 |
quote:Oliebollen bak je toch zelf?Tssssk... schaam je ![]() | |
BAZZA | vrijdag 15 augustus 2003 @ 21:34 |
Goeiedag, wij zijn van de smaakpolitie ![]() ![]() | |
Brett-Anderson | zaterdag 16 augustus 2003 @ 01:31 |
quote:Interessant stukje, het was me ook al opgevallen dat Bakkerij/shoarmazaak Fatih ook gewoon open is op vrijdagavonden en alle HOLLANDSE feestdagen. Volgens mij zijn die zaken daar in die buurt (delfshaven, oude noorden; Rotterdam) vrij te doen wat ze willen. En dan nog dit: Ik ken de zwartjanstraat in het oude noorden al meer dan 21 jaar en het is me opgevallen dat er elke 3 maanden wel weer een nederlandse firma plaats maakt voor een kebab winkel. Dat roept toch vraagtekens op, want het is nu net alsof de buurtbewoners elke dag shoarma gaan halen. | |
Midioot | zaterdag 16 augustus 2003 @ 01:35 |
quote:Bekrompenheid lijkt me een betere woordkeuze. | |
fredDK | zaterdag 16 augustus 2003 @ 01:38 |
quote:Ik eet soms bij de Turk of Marokkaan en vind het niet vies. Ik eet liever bij hen dan bij jou, meneer JEUKAANMENAAT! ![]() | |
Midioot | zaterdag 16 augustus 2003 @ 01:43 |
quote:Hier in Eindhoven hadden ze laatst sperma in de knoflooksaus gevonden bij zo'n heerlijke Turks "restaurant" en das niet de eerste keer dat ik zoiets verneem. Ja ik vind het ook heerlijk, lekker vers ook | |
Brett-Anderson | zaterdag 16 augustus 2003 @ 01:46 |
quote:Beter houd jij je scheur maar manneke, want weet je wel wat je daar zegt?? Ik werk in de keuken van een caferestaurant zonder sterren en dagelijks ben ik de schlemiel die als de keuken dicht is nog even alle keukenspullen en de hele keuken mag schoon schrobben. Daarnaast dragen we allemaal handschoenen en worden borden teruggestuurd als er maar een vies plekje opzit of een barstje. Alle kookplaten worden helemaal met de hand schoongeboend en daarvan zit de frustratie me nu nog van in de vingers. ![]() Integendeel: zo'n kebabwinkel zegt genoeg, kijk maar eens vanaf de oorsprong, daar zitten die turken gewoon met hun blote handen het vlees te reigen aan zo'n spies wat gewoon in een winkelwagentje zat ergens in een hoek waar het warm was. Dit zag ik een keer op de televisie en die Turk maar bedelen dat het een incident was, ja ja. Die shoarma die je bij de Turk koopt is trouwens echt afvalvlees, kom eens shoarma kopen in ons restaurant, dan pas proef je echte!! Een wereld van verschil. | |
fredDK | zaterdag 16 augustus 2003 @ 01:55 |
quote:Een paar jaar terug hadden ze in België ook sperma gevonden, en dit bij een autochtoon. Zijn frituur ging dicht en natuurlijk een fikse boete. Het stond toen in de krant. Wat probeer je nu eigenlijk te zeggen met je post? Dat Turkse broodjes vol met sperma zitten??? | |
Midioot | zaterdag 16 augustus 2003 @ 01:59 |
quote:Niks, ik wens je gewoon smakelijk eten. | |
fredDK | zaterdag 16 augustus 2003 @ 02:05 |
quote:Je probeert zeker een ster binnen te halen... ![]() Bij de Turk of Marokkaan zie je vóór je hoe ze alles bereiden. Ze wassen hun handen en dat vind ik het belangrijkste. Dat ik elk weekend bij hen ga eten vertelt al hoe tevreden ik ben. Bij hen is het bijvoorbeeld niet duur terwijl je bij de meeste autochtone restaurantjes het dubbele moet betalen voor maar de helft op je bord! ![]() Gewoon afgunst omdat ze goedkoper zijn en dat zelfs de autochtonen bij hen gaan eten. Bij een Marokkaan komt het duurste (grootste bord) op 7,50 Euro en je hebt de keuze uit een 15-tal (lekkere) gerechten. | |
Brett-Anderson | zaterdag 16 augustus 2003 @ 02:29 |
Nou nergens om, alleen dat de baas blijft inspecteren en over de rode gaat als iets ziet wat vies is. Als er klachten zijn van gasten wordt-ie helemaal gek, dat heb ik een keer meegemaakt. Als je 's avonds "iets vergeet" dan weet je het de volgende keer wel wat je te wachten staat. Bij ons wordt het zeer nauw genomen met de keukenhygiene. Over kebab. Ik zie toch wel dat men er aardige prijzen voor vraagt. Het meeste vind ik goedkoop smaken en/of niet lekker. Er is eentje in Delfshaven waar het mannetje gewoon de broodjes met zijn blote muisjes beetpakt, staat even stil om met iemand te praten en hij wrijft er zowat met zijn hele handen doorheen, vlees sla en de rest gooit hij erop met de grijptang, maar hij raffelt dit wel af. Sla, vlees en saus zitten er vaak naast. Door dat geraffel, zie je gewoon de hele drap op de vloer en op het aanrecht. Het is vreemd heel vreemd, want die broodjes smaken daarentegen zo voortreffelijk dat mijn maat en ik er daar elke zaterdag eentje gaan halen. Over vreemde verhalen gesproken. | |
Kebab | zaterdag 16 augustus 2003 @ 03:45 |
@ Brett-Anderson Je maakt 's avonds aan het eind van de dag de keuken van top tot teen schoon. Helemaal perfect ![]() Je werkplek klinkt trouwens erg goed ![]() Ik ga hier trouwens echt niet shoarmatenten verdedigen. Die eigenaars willen alleen maar met zo min mogelijk zoveel mogelijk geld verdienen. Diep triest. | |
Sitethief | zaterdag 16 augustus 2003 @ 03:48 |
Afgezien van dat het Doner heet..... dan koop je er toch lekker niks? Vrije marktprincipe ? | |
Brett-Anderson | zaterdag 16 augustus 2003 @ 05:09 |
Nou @kebab Gelijk heb je natuurlijk wel. Dit soort factoren zijn onvermijdelijk. Moeten we dan maar met mondkapjes en haarnetjes gaan werken? Laat ik dan voorop stellen dat jij aanraadt bij de snackbar je hap te gaan halen zodat die "bacterien" gelijk doodgefrituurd worden en de weg van uit de bak op je bord het snelst is en dat niet gebeurt achter gesloten deuren, waar een frikandel misschien wel eerst een paar keer op de grond is gevallen. | |
Extremini | zaterdag 16 augustus 2003 @ 09:31 |
Waarom klaagt iedereen hier over hygenië van bereiden van Kebab's en Donors. De hygenië van patatzaken laat ook veel zaken over, maar daar hoor ik niks over? ![]() Verkapte aantijgingen jegens multiculturele samenleving lijkt het wel op. | |
Grayburn | zaterdag 16 augustus 2003 @ 09:35 |
quote:Nah het heet nog altijd Döner, dus. | |
Extremini | zaterdag 16 augustus 2003 @ 09:38 |
quote:Oh, dat had ik ook niet in de gaten. ![]() Toch bedankt! | |
Pizza_Shooter | zaterdag 16 augustus 2003 @ 10:14 |
Volgens mij wordt er idd een hoop aan gerotzooid, maar goed. Dat weet je wel en als je het dan niet wil ga je er niet heen. Simpel toch? | |
Extremini | zaterdag 16 augustus 2003 @ 10:15 |
quote:Dat zei ik inderdaad ook eerder tegen The_General, maar hij heeft daar een andere mening over. ![]() | |
Pennypacker | zaterdag 16 augustus 2003 @ 10:44 |
Ik zit nu in Turkije en vreet me ongans aan de Doner. Iskender Kebab is ook erg lekker. En ze kosten zo heerlijk weinig. Daar waar ik in Nederland al bijna 5 pleuro moet betalen voor een broodje Doner kost het hier iets van 1 euro. En hier is het ook nog eens stukken lekkerder. Maar sommige tentjes zijn inderdaad niet erg schoon en dat viel me in Nederland ook al op bij de Turkse bakker en slager. Helaaszijn in Nederland de winkels vaker dicht dan open dus dan ben je soms gedwongen bij zo'n viespeuk een broodje te halen. | |
method21 | zondag 17 augustus 2003 @ 20:34 |
Gister op de zwarte markt in cuijk een broodje kebab op ....ik zeik nu gewoon uit me reet ...en iedereen die erbij was en ook van heeft gegeten is ook aan de racekak..... Nooit meer kebab dus voor mij.... | |
fredDK | zondag 17 augustus 2003 @ 21:38 |
quote:...en uit je bek... ![]() | |
sop | maandag 18 augustus 2003 @ 11:31 |
quote:Daarom heet het ook dunnerkebab, vanwege de viscositeits wijziging van je ontlasting. | |
Pietverdriet | maandag 18 augustus 2003 @ 11:36 |
quote:keuringsdienst daarover op de hoogte gesteld? | |
Tiemie | maandag 18 augustus 2003 @ 14:19 |
hier is bij dat soort zaakjes juist alleen de kebab nog enigsinds eetbaar de pizza's e.d. wat ze daar ook verkopen zijn te vet etc. oplossing : daarnaast zit een patatzaak ![]() | |
None | maandag 18 augustus 2003 @ 14:36 |
Kennis van mij is dus zo'n inspecteur, en volgens hem controleren ze de allochtone horeca establishments niet omdat het simpelweg geen nut heeft. Boetes betalen ze niet (winkel staat op naam van een neef/oom/niet bestaand persoon/gedeeld sofinummer weet ik het) en als je zo'n tent dichtgooit is ie 2 weken later weer op een andere plek open onder een andere naam. Dus de overheid verdient er geen geld aan omdat ze die boetes tog never nooit betalen en de volksgezondheid schiet er ook geen zak mee op als zo'n tent ff voor 2 weken dicht is. |