abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 8 augustus 2003 @ 21:43:05 #26
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_12311677
Wij hebben een Quinny driewieler, inderdaad de keus van mijn vriend. Gek he, mannen vallen voor die stoere driewieler met handrem en fietsbel.
Ik wilde dan alleen wel de kleur uitkiezen en koos voor cyclaam. Dat vond mijn vriend meteen een heel stuk minder . We wisten namelijk niet of we een dochter of een zoon zouden krijgen en het idee dat zijn zoon in een roze buggy moest, vond hij niet te verteren. Nu bij de tweede hoor ik hem er trouwens niet meer over, volgens mij is hij nu zo gewend aan deze kleur, dat het hem niet meer kan schelen.

Katja heeft 7 maanden in de bak gelegen en dat had nog wel langer gekund, maar we vonden het leuker voor haar om ook eens in de buggy te kunnen zitten.

Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_12313839
quote:
Op vrijdag 8 augustus 2003 18:59 schreef E.T. het volgende:

[..]

hou wel in gedachten dat die dingen af en toe een levertijd hebben van bijna 20 weken!!!!


Ouch dan zouden wij nog snel moeten zijn. Nou ja ik ben ook al hard aan het uitzoeken, maar mijn vent wil dus gaan betalen en had ook al door laten schemeren dat hij het wel zou regelen. Dus dat zal wel een quinny worden met sportuitlaat en bumpers enzo
pi_12323500
quote:
Op donderdag 7 augustus 2003 22:17 schreef bastardhost het volgende:

[..]

Last but nog least at all: Kijk of na montage de bak waterpas op het onderstel staat. Maar al te veel wagens die wij bekeken hebben voor drie jaar terug was dat niet het geval. En in de meeste gevallen van niet pas, lag het hoofdeind lager dan het voeteneind, wat me niet prettig lijkt voor de kids.


Ik zit me net iets te bedenken..
Heeft de fabrikant de bak niet expres zo schuin gelaten? Als kindjes moeten overgeven zorgt het lager liggen van het hoofdje er namelijk voor dat het braaksel naar beneden richting mondje loopt en dus niet in de luchtpijp/longen terecht kan komen. Het zou dus weleens een functie kunnen hebben..
  FOK!fossiel zaterdag 9 augustus 2003 @ 22:36:00 #29
2628 Karin
pi_12328154
Wat grappig, Peet wou ook de driewieler.
Wij hebben dus de Quinny freestyle vierwieler gekocht. Ik vond de driewieler een beetje instabiel als je dan achteruit een drempel opmoest (om weer het huis binnen te gaan bijvoorbeeld). En de boodschappenbak van de vierwieler is een stukje groter. Ik vond het de mooiste kinderwagen en ook hartstikke praktisch. Niet dat ik er enig verstand van had hoor maar had een beetje rondgevraagd wat nu handig is op een kinderwagen. Een grote boodschappenbak dus, een makkelijk in hoogte verstelbare duwstang en makkelijk inklapbaar hoorden wij om ons heen. Wat ik ook makkelijk vind is dat de maxi cosi ook op het onderstel past. Ik heb het niet vaak gebruikt maar met mijn kleine autootje scheelde het ook nog een kinderwagenbak meenemen als ik even snel ergens heen moest (voor langere periodes wilde ik Bram niet in de maxi cosi houden).

En toen kwam het dillema van de kleur. Wij wisten nog niet wat voor geslacht ons kind had terwijl wij de wagen kochten maar dat had voor mij toch niet uitgemaakt, je weet nooit of een eventueel 2e kindje ook dat zelfde geslacht heeft. Ik vond rood hartstikke mooi maar dat wilde Peet niet. En paars en oranje vond hij al helemaal niets (jammer!!). En die lichte kleurtjes (lichtblauw of kaki) leken mij te besmettelijk. Dus bleef grijs en zwart over volgens mij. Zwart leek mij te warm voor een kindje in de zomer dus grijs.

Nadeel is wel inderdaad dat die kinderwagenbak zo vreselijk klein is. Met 4 maanden pastte dat echt niet meer. Wat wel heel fijn was is de bak een vlakke ondergrond heeft dus overal los neergezet kan worden en dat je hem makkelijk tilt aan het handvat bovenop.

pi_12334982
quote:
Op zaterdag 9 augustus 2003 22:36 schreef Karin het volgende:
Wat grappig, Peet wou ook de driewieler.
Wij hebben dus de Quinny freestyle vierwieler gekocht. Ik vond de driewieler een beetje instabiel als je dan achteruit een drempel opmoest (om weer het huis binnen te gaan bijvoorbeeld).
Ik zat zelf ook al te denken dan aan de 4 wieler freestyler van quinny. Toch sportief maar ook wat praktischer. Maar wat heb jij nou aangeschaft van die set. En wat is ongeveer de prijs in nederland als ik vragen mag. Ik wil gewoon niet domweg mijn eigen van alles laten aanpraten en dan thuis komen met een lege bankrekening zie je.

Had jij ook bijvoorbeeld de maxi cosi, en die lig bak om maar even zo te zeggen.

pi_12335295
De quinny's zijn momenteel volop in de aanbieding, dus goed kijken waar je koopt!!
Hier scheelt het bijna 200 Euro voor een Quinny freestyle, da's toch meegenomen dacht ik zo.
  FOK!fossiel zondag 10 augustus 2003 @ 14:22:22 #32
2628 Karin
pi_12335325
Ik heb me alles aan laten smeren. Ik heb dus de complete kinderwagen (kinderwagenbak en wandelwagen) met een Maxi Cosi Citi (die past erop), een parasolletje, niet van Quinny maar een merkloos ding van de Babystunter (vreselijk handig met dit weer) en regenhoezen, ook merkloos. We moesten toch een Maxi Cosi dus meteen maar een die op de kinderwagen zou passen. Een matrasje en dekbedje met hoes voor de kinderwagenbak zat erbij en ook een voetenzak voor het wandelwagen gedeelte. Het dekbedje heb ik niet gebruikt want dekens leken mij toch wat veiliger ivm wiegedood aangezien Bram de eerste weken ook 's nachts in de bak naast ons bed sliep. Die dekens en lakens heb ik van Lois geleend.
Dit was bij elkaar iets van 750 euro. Wij hebben het gekregen van mijn ouders en schoonouders samen gelukkig want ik vind het wel een hoop geld. Maar ik heb er wel vreselijk veel plezier van.
Ik had de voetenzak van de Maxi Cosi niet gekocht, die was 69 euro en dat vond ik veel te duur. Dan doe ik er wel een dekentje overheen dacht ik en in de auto is het vast lekker warm. Maar vlak voor de bevalling zag ik toevallig op marktplaats een tweedehands voetenzak precies van de Maxi Cosi die wij hebben voor 25 euro. Ben toen nog naar de babywinkel geweest om te kijken of ze hem toevallig ook nog nieuw hadden, eigenlijk leek het mij wel handig. Bram zou namelijk in februari geboren moeten worden en dan heb je hem nog wel even nodig. Bleek dat de Maxi Cosi die ik had uit het assortiment was genomen en die voetenzak was niet meer leverbaar. Dus heb ik snel een bod gedaan op die op marktplaats en die zijn we toen op gaan halen (1,5 uur rijden). Hij was nog als nieuw, was ook maar een paar keer gebruikt. Er was bij die mensen ingebroken en ze hadden de Maxi Cosi gebruikt om waarschijnlijk de CD's in mee te nemen. Toevallig was de voetenzak net in de was dus die hadden ze over en ze konden niet meer dezelfde Maxi Cosi kopen.

Je kan het niet goed zien op de foto maar er zitten dus schaapjes op de Maxi Cosi.

pi_12335384
Lewis.de boxer, ik heb ook de Quinny Freestyler 4 wieler. Gekocht bij de Babydump. De prijs voor de wandelwagen: 369 euro voetenzak erbij: 59 euro kinderwagenbak: 139 euro. De maxicosi hadden we gratis, die kregen we bij aankoop van de kinderkamer. Bij de kinderwagen kregen we nog een luiertas van Nomad. Ook moet er nog een adapterset bij om, de kinderwagenbak en de maxicosi op het onderstel te kunnen zetten. Deze was ca. 16 euro dacht ik. Parasolletje hebben we later gewoon los gekocht.Hoop dat je wat aan deze info hebt. Oja, we hebben ook nog een voetenzak bij de maxicosi gekocht voor 42,50 euro.
De regenhoes zat er bij ons trouwens gewoon bij.
Hier had uw advertentie kunnen staan :P
  FOK!fossiel zondag 10 augustus 2003 @ 14:34:27 #34
2628 Karin
pi_12335579
Owja de regenhoes voor de kinderwagenbak zat erbij, voor het wandelwagen gedeelte hebben we hem erbij gekocht.
pi_12335958
Ik dacht dus al dat alles hier veel duurder was, maar dat is dus toch niet zo.

Maar eh dames ik heb wel een link gezien via de marktplaats.nl waar iemand dus adverteerd met zeer goeie prijzen. Nou zou het voor mij waanzin zijn om via hem te bestellen aangezien ik in engeland woon. Maar misschien dat anderen er wat aan hebben.

www.stormoplocatie.nl

In ieder geval bedankt voor alle tips.

pi_12336018
quote:
Op zondag 10 augustus 2003 14:22 schreef Karin het volgende:
Je kan het niet goed zien op de foto maar er zitten dus schaapjes op de Maxi Cosi.
[afbeelding]
Ik zie daar maar 1 lief schaapje, is genoeg om verliefd op te worden
  Redactie Frontpage / Spellchecker zondag 10 augustus 2003 @ 17:36:36 #37
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_12338425
Ik had zoiets als deze:

Maar dan in een vrolijke rood-groen-veelkleurige bekleding. Ik zocht een kleine wagen die ik goed op kon klappen (heb maar een kleine hal beneden). Deze kan helemaal plat opgeklapt. Je kunt er ook een soort buggy van maken. Hij heeft trouwens geen losse bak, maar dat was voor mij geen probleem. Voordeel daarvan was weer dat ook een grote baby als Christan (hij startte al met 53 cm) er lange tijd in kon. Ik had geluk dat een internetkennis het ding net van de hand deed toen ik er een zocht.

Wat ik een ander groot voordeel vond, is dat het handvat naar twee kanten kon, bij sommige wagens kun je je kind niet zien en dat vind ik zo ongezellig, zeker bij een kleine baby.

Nog een tip: let erop dat het handvat in hoogte verstelbaar is, zeker als er meerdere mensen achter de wagen moeten lopen (opa, oma, oppas), of als het lengteverschil tussen jou en je partner groot is. Anders kost het je je rug.

Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_12551059
mijn ouders hebben aangeboden om de wagen te betalen ze weten volgens mij niet half hoe duur dat is....
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
  dinsdag 19 augustus 2003 @ 17:31:08 #39
24188 Belana
kloon van belana
pi_12555185
Sorry, ik weet niet goed hoe ik dit netjes moet doen, maar hier een linkje naar een pagina die ik iig interessant vond:
http://www.stormoplocatie.nl/
stormy waters...
sailin'
pi_12556657
quote:
Op dinsdag 19 augustus 2003 17:31 schreef Belana het volgende:
Sorry, ik weet niet goed hoe ik dit netjes moet doen, maar hier een linkje naar een pagina die ik iig interessant vond:
http://www.stormoplocatie.nl/
Ik had hem ook al gevonden ja, ik zal eens kijken of ze ook naar engeland toesturen
  Jubileum moderator woensdag 20 augustus 2003 @ 13:20:32 #41
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_12575543
quote:
Op dinsdag 19 augustus 2003 14:57 schreef Catootje het volgende:
mijn ouders hebben aangeboden om de wagen te betalen ze weten volgens mij niet half hoe duur dat is....
Toen mijn ouders, na hetzelfde aanbod, hoorden hoe duur wagens tegenwoordig kosten hebben ze samen gedaan met mijn schoonouders, ieder de helft dus. Toen was het net leuk.

Geinige page Belana, als ik zou mogen kiezen zou ik de Synergy model 2003 nemen. Voordelen vind ik daaraan dat de voorwielen meezwenken, dat heeft Karin ook en dat rijd onwijs lekker, en het feit dat je het zitje naar je toe of van je af kan richten. Dat is iets wat ik echt gemist heb in mijn eigen wagen.

En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
pi_12578157
quote:
Op dinsdag 19 augustus 2003 14:57 schreef Catootje het volgende:
mijn ouders hebben aangeboden om de wagen te betalen ze weten volgens mij niet half hoe duur dat is....
Gezamelijke ouders hebben de wagen met uitrusting voor ons gekocht. Nou, dat was wel fijn hoor! Die dingen zijn idd erg duur.
(En dat voor dat eventjes dat ze erin liggen )
pi_12579451
die storm op locatie site...kennen we al iemand die daarvan heeft gekocht? Ik vind het wel erg interessant...
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
pi_12583869
quote:
Op woensdag 20 augustus 2003 16:20 schreef Catootje het volgende:
die storm op locatie site...kennen we al iemand die daarvan heeft gekocht? Ik vind het wel erg interessant...
Ja ik ben ook wel benieuwd eigenlijk.
pi_12695583
Ik heb net eens op Ebay gekeken. Maar als je nou eens gaat zoeken gewoon onder alles "Quinny". Dan krijg je een hele waslijst aan bedrijven van duitsland. Veel goedkoper en ze leveren aan heel Europa.

En ik heb al behoorlijk wat ervaring op Ebay. Je kunt zelfs ervaringen van anderen lezen die al gekocht hebben bij deze bedrijven. En die zijn vaak heel goed. Er zijn namelijk nogal wat groothandelaren die verkopen via Ebay, want dan kunnen ze het voor een goede prijs doen.

Dus voor diegenen die geinteresseerd zijn is het een kijkje waard.

Oh ja en website is www.ebay.nl

  maandag 25 augustus 2003 @ 10:40:30 #46
24188 Belana
kloon van belana
pi_12696260
quote:
Op woensdag 20 augustus 2003 16:20 schreef Catootje het volgende:
die storm op locatie site...kennen we al iemand die daarvan heeft gekocht? Ik vind het wel erg interessant...
Ik HEB er nog niet gekocht, maar ga het denk ik wel doen, want dat klinkt toch erg leuk. Maar we zijn eerst ff de zolder en de babykamer aan het opknappen en daarna zijn er dan weer centjes voor de wagen, want het blijft duur...

Lois, bedankt voor de tip, ik zou ander voor model 2002 zijn gegaan, ook vanwege de prijs overigens...

Edit: Ow, nou lees ik net dat die dus is uitverkocht...

stormy waters...
sailin'
  maandag 25 augustus 2003 @ 11:01:20 #47
24188 Belana
kloon van belana
pi_12696611
quote:
Op maandag 25 augustus 2003 09:54 schreef Lewis.de.boxer het volgende:
Ik heb net eens op Ebay gekeken. Maar als je nou eens gaat zoeken gewoon onder alles "Quinny". Dan krijg je een hele waslijst aan bedrijven van duitsland. Veel goedkoper en ze leveren aan heel Europa.

En ik heb al behoorlijk wat ervaring op Ebay. Je kunt zelfs ervaringen van anderen lezen die al gekocht hebben bij deze bedrijven. En die zijn vaak heel goed. Er zijn namelijk nogal wat groothandelaren die verkopen via Ebay, want dan kunnen ze het voor een goede prijs doen.

Dus voor diegenen die geinteresseerd zijn is het een kijkje waard.

Oh ja en website is www.ebay.nl


Misschien dom dom dom....maar ik vind bijna niks als ik op Quinny zoek...zeker geen duitse bedrijven...help?

edit: ik roep weer te snel...denk dat ik het al snap, sorry hoor...

stormy waters...
sailin'
pi_12696736
quote:
Op maandag 25 augustus 2003 11:01 schreef Belana het volgende:

[..]

Misschien dom dom dom....maar ik vind bijna niks als ik op Quinny zoek...zeker geen duitse bedrijven...help?

edit: ik roep weer te snel...denk dat ik het al snap, sorry hoor...


Inderdaad je vindt eerst niks Belana, maar als je dan op die link klikt overeenkomende objecten andere landen dan krijg je wel een hele waslijst.
pi_12696893
quote:
Op maandag 25 augustus 2003 10:40 schreef Belana het volgende:

[..]

Ik HEB er nog niet gekocht, maar ga het denk ik wel doen, want dat klinkt toch erg leuk. Maar we zijn eerst ff de zolder en de babykamer aan het opknappen en daarna zijn er dan weer centjes voor de wagen, want het blijft duur...

Lois, bedankt voor de tip, ik zou ander voor model 2002 zijn gegaan, ook vanwege de prijs overigens...

Edit: Ow, nou lees ik net dat die dus is uitverkocht...


Hier hebben ze nog wel de Synergy Desert voor 359 Euro. En dat is inclusief de kinderwagenbak.
Hij staat bij de 'Freestyle' aanbiedingen.

De prijs die ze bij 'storm op lokatie' vroegen weet ik niet, dus of het veel scheelt

pi_12697005
Wij hebben de buggaboo,

Fijne wagen lekker klein te maken (moet ook wel met een Toyota Yaris)
Alleen asociaal duur voor wat je krijgt. Volgens mij maken ze 200% winst op die dingen als het niet meer is. Parasolletje moet je van boo kopen want het frame is niet rond. Wagennetje heb je speciale adapters a 10 euro voor (gewoon 2 tie wraps is goedkoper )

De enige reden dat we voor deze hebben gekozen is vanwege het kleine inklappen. Helaas moesten we daar dan ook wel de hoofdprijs voor betalen.

Hij rijd wel heel erg goed.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')