Was niet duur, 2,72 euro voor 12 slakken (110g).
Zien er mooi uit, mooie bruin/witte schelpjes, een slag groter dan hollandse huisjesslakken.
Heb er veel zin in, maar ik weet niet hoe ik ze moet eten.
Weet iemand hoe je het vlees uit die huisjes pulkt/hoort te pulken?
Succes!
Gewoon met een slakkentang, of een beetje poeren met je vork
Je hebt er idd special tangetjes voor, en lange puntige vorkjes. Maar met een beetje gedoe en een gebaksvorkje moet het ook wel lukken.
Smakelijk!
quote:Lekker als je daarna je vriendin gaat tongen
Op maandag 21 juli 2003 19:37 schreef Jarno het volgende:
Mjam. Slakken!om deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies..Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.Je hebt er idd special tangetjes voor, en lange puntige vorkjes. Maar met een beetje gedoe en een gebaksvorkje moet het ook wel lukken.
Smakelijk!
quote:Want?
Op maandag 21 juli 2003 19:40 schreef pro_jeex het volgende:[..]
Lekker als je daarna je vriendin gaat tongen
om deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
quote:k kan me voorstellen dat het heel ranzig is voor diegene die geen slak heeft gehad
Op maandag 21 juli 2003 19:42 schreef Jarno het volgende:[..]
Want?
quote:Oh? Zoals gezegd zijn slakken erg neutraal van smaak, de kruidenboter geeft de meeste smaak eraan. Vele malen minder erg dan het gemiddelde broodje shoarma ofzo hoor.
Op maandag 21 juli 2003 19:46 schreef pro_jeex het volgende:[..]
k kan me voorstellen dat het heel ranzig is voor diegene die geen slak heeft gehad
om deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
Aanschaffen kan altijd nog.
quote:Die proeft hoogstens de knoflookboter waar ze lekker in gebakken zijn.
Op maandag 21 juli 2003 19:46 schreef pro_jeex het volgende:[..]
k kan me voorstellen dat het heel ranzig is voor diegene die geen slak heeft gehad
om deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
En verder heb ik dit topic even opgeschoond van de onzinreacties.
Je zou ze ook met een heel smal vorkje eruit kunnen trekken btw, als je het juiste 'gereedschap' niet hebt.
Wel heb ik goed kunnen zien hoe je de slakken eruit 'pulkt' met een speciaal slakkenbestek
quote:bestel dan gewoon 'n pannenkoek, drol
Op maandag 21 juli 2003 19:57 schreef -moi- het volgende:
vork erin proppen, trekken, snel slak in roomboter gooien, en kauwen maar...en dan vooral snel slikken...dan merk je er bijna niks van....om deze externe inhoud weer te geven is het noodzakelijk dat je toestemming geeft voor het gebruik van tracking en social mediacookies.Ja toon me deze inhoudmeer informatie
ik accepteer de cookies.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |
Dat begrijpen we, maar is wel erg jammer. Je kunt FOK! namelijk wel gratis LEZEN, maar we kunnen FOK! niet gratis MAKEN. De inkomsten van de advertenties zorgen ervoor dat we de kosten van de site kunnen dragen zodat je ook morgen FOK! nog kunt bezoeken.
Zou je willen overwegen om voor FOK! een uitzondering te maken in je adblocker (of andere middelen die onze ads blokkeren)? Je krijgt deze melding dan nooit meer te zien.
Ja, ik wil fok.nl whitelisten, laat me zien hoe
Ik neem liever een premium account zodat ik geen advertenties hoef te zien (je moet eerst inloggen)
Ja, breng me naar de shop