Forau_Diavolina | maandag 19 februari 2001 @ 21:17 |
naast de vragen over oksel haar uiterlijike verzorging even een andere vraah: weet er iemand nog een recept voor een goed | |
Frenkie | maandag 19 februari 2001 @ 21:22 |
Ik weet wel een recept voor een tauge eitje.. Bakje tauge, wat champignonnetjes, wat stukjes paprika, een eitje en enkele eieren (1 per persoon) allemaal in een wok flikkeren en flink roeren met een lepel (oid). Als al het ei gestolt is en de andere groenten zien er ook goed uit is het klaar. Opdienen met wat ketjap en sambal.. Eeetze | |
Knuffie | maandag 19 februari 2001 @ 21:34 |
Omschrijving ei met diverse groenten Aantal personen 4 keuken Nederlands Techniek Wokken Smaak Hartig Soort gerecht Lunch/Brunchgerecht Hoofdingredient Ei In combinatie met Groenten Bereidingstijd 10-20 minuten Ingredienten 4 eieren, 1 ui, 250 gr champignons, 1 paprika (rood), 250 gr. gerookt spek. 1 rundvleesboullionblokje, 100 gr. broccolie, 100 gr. bloembool en 4 tot 8 boterhammen Hulpmiddelen zout, braad boter en scheutje zonnebloemolie Voorbereiding snij de ui en paprika in kleine stukjes, maak de champignons schoon en snij ze in plakjes, de broccolie en bloemkool in kleine stukjes snijden Bereidingswijze doe de boter en een scheutje olie in de wok, even warm laten worden, voeg hierbij de ui en laat deze even iets glazig bakken , voeg daarna de champignons,paprika,gerookt spek,broccolie en bloemkool toe laat dit op hoog vuur al roerende beetgaar worden,voeg daarna het rundvleesboullionblokje toe, dan de eieren al roerende erdoorheen mengen net zo lang laten wokken totdat er stukjes ei ontstaan. Dit alles is heerlijk op een boterham er stukjes ei ontstaan Serveertips
Dit recept is zelfbedacht (met dank aan een smulwebber) | |
Larissa | maandag 19 februari 2001 @ 21:34 |
Ik kook en bak eigenlijk zelden, maar ik kom hier in de kast een antiek kookboek tegen. Misschien heb je wat aan dit recept: Ingrediënten bereiding Bereid aardappelpuree op de gewone wijze, trek de goed gewassen en zo droog mogelijk uitgelekte sla in niet te kleine plukken. Bereid de kerriesaus. Leg de puree met de sla laag om laag op een schotel, giet er de kerriesaus overheen en leg er het roerei als een krans omheen. De sla kan ook apart geserveerd worden. | |
Forau_Diavolina | dinsdag 20 februari 2001 @ 15:07 |
Nou mensen het is geweldig, ik vond het gewone ei een beetje saai worden, maar ik kan nu in ieder geval mijn honger weer stillen ![]() dank u allen. |