bolivian | zaterdag 31 mei 2003 @ 02:07 |
Ik heb dit recept van een zeer betrouwbare bron. Men neme een fles vodka [0,7 ltr.], men hale bij de AH twee zakjes Rob's Drop [175 gms salmiak-flavoured meuk] en men reservere een lege anderhalf-literfles cola. - men stoppe anderhalf zak AH's Rob's Drop [formerly known as 'Salmiak Dansk Peber'], dat is ongeveer 250 gms drop in eerdergenoemde lege en omgespoelde anderhalf liter colafles. - Men voege de 0,7 liter vodka toe [Smirnoff voor het allerbeste resultaat, 'FlokoFFskaya' van de Gall&Gall voor ¤9.99 is goedkoper en werkt evenzo goed] toe, men laat het geheel een nacht weken ende trekken. - Men lege de fles met mate, het blijft plusminus 33% alcohol maar het smakt als een hoestdrank. Voila, een heerlijk aperitiefje, pousse-café of boozer voor weinig geld, uw disgenoten zullen versteld staan! Last but not least, het is *onwaarschijnlijk* lekker! | |
Gipsnek | zaterdag 31 mei 2003 @ 02:26 |
Dit kun je gewoon in de winkel kopen hoor ![]() het heet Dropshot... (en het is lekker en smeert de keel prima | |
bolivian | zaterdag 31 mei 2003 @ 02:47 |
quote:Jij snapt het kennelijk niet. Het handelt hier om drop*VODKA*, niet om slappe meuk met 20% alcohol zonder wat voor smaak dan ook. Zelfgemaakte troep is nog altijd lekkerder. OT of niet reageren. | |
Suncross | zaterdag 31 mei 2003 @ 02:58 |
Je kan natuurlijk of gewoon wodka drinken en daarnaast drop vreten (als je dat erg lekker vindt) of gewoon pils drinken, en ook drop vreten. Waarom zou je perfectly good wodka gaan verkloten door het in een colafles te gooien bij drop??? Als het je bij het drinken om de alcohol gaat kan je beter gewoon crack gaan roken, werkt beter. | |
DOW | zaterdag 31 mei 2003 @ 03:02 |
meestal is 'perfectly' vodka niet te raggen. Daar moet je wel iets doorheen gooien. Bijvoorbeeld wat jus.. Vooral 's ochtends lekker. 's Avonds drop erdoorheen. Goed voor de keel na een dagje roken. | |
Kwark | zaterdag 31 mei 2003 @ 03:06 |
quote:Zo maakt men dus likeur ![]() Ik heb zelf een zak koffiebonen, bruine suiker, vanillesuiker en absolut vodka klaarliggen. Die handel gaat zes weken op een donkere plek in een weckfles, et voila: a koffielikeur is born En geloof me, hij is goeeeed | |
Suncross | zaterdag 31 mei 2003 @ 03:10 |
de werkzame stof blijft alcohol, dus al zet je het 6 maanden in een urn op de zolder met een zak lollies erin, boeit het effect nog niet. Maar dan de smaak! Persoonlijk lijken mij al die recepten van jullie vrij ranzig. I stick to pils en whisky. | |
bolivian | zaterdag 31 mei 2003 @ 03:32 |
quote:Jij snapt het. quote:Jij snapt het kennelijk toch niet... ![]() | |
Suncross | zaterdag 31 mei 2003 @ 03:41 |
Mwah. Koop anders een een goeie single malt, en geniet daarvan. Die liggen 12 jaar of langer ipv een nacht. Tenminste, als dat verantwoord is in je microcultuur. | |
Kwark | zaterdag 31 mei 2003 @ 04:13 |
quote:Samen verschillen. Hou jij niet van een goede likeur? | |
wingerd | donderdag 5 juni 2003 @ 03:45 |
quote:wat weet jij nou van single malts? |