abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Moderator woensdag 28 mei 2003 @ 22:59:13 #1
4036 crew  Cynix
The Original
pi_10745004
Helaas, slecht nieuws:

Na twee-en-halve maand intensief modden als duo- en later triomoderator op R&P, heeft Moonah besloten daarmee te stoppen. Reden daarvoor is, dat zij aangeeft het te lastig te vinden haar taken als modje en haar persoonlijke betrokkenheid bij het forum te scheiden. Zij heeft ervoor gekozen voortaan weer liever als user actief te zijn op het forum.

Eerlijk is eerlijk, ze heeft destijds duidelijk een voorbehoud gemaakt, al blijft het ons inziens jammer dat ze daar nu dan ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Wij respecteren echter haar beslissing.

quote:
Op vrijdag 14 maart 2003 22:00 schreef Cynix het volgende:
Ze maakt wel enig voorbehoud om eventueel na een maandje weer te stoppen als het tegen zou vallen, het is immers geen gemakkelijk forum, en wij respecteren dat.
Wij willen Moonah bedanken voor haar enthousiaste en zeer grote betrokkenheid bij het forum en hopen natuurlijk dat ze die toch wel zoveel mogelijk blijft houden als user. Haar plaatsje wordt vooralsnog niet direct opgevuld, we beraden ons eerst op de verschillende mogelijkheden.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')